Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A kyorgok tudása
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A kyorgok soha nem elégedtek meg a hatalmas agykapacitásuk kínálta tanulási sebességgel: ők még többet, még gyorsabban, még hatékonyabban akartak tanulni. Ennek elérésében a birtokukban lévő különlegesebbnél különlegesebb varázslatok segítettek.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati gyorsítás IV. (562. tudati képesség)
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Sziasztok!

Október 17-én, azaz jövő szerdán 17.30-tól ismét várunk mindenkit az Ex Klubban, ahol pörgős Veszélyes faj versenyen próbálhatjuk ki paklijaitokat.

A győztes egy Fény a sötétben UR-rel lesz gazdagabb, a fődíj miatt tehát különösen érdemes eljönni, de a többieknek is 10. Alapkiadást és értékes kiegeket osztunk. A kezdők számára továbbra is él akciónk, minden 0 profi pontos játékos első versenye ingyenes nálunk.

Korábban szóba került, hogy a goblint ne lehessen fajnak választani, de ezt végül elvetettük. Előnevezni továbbra is érdemes, gyertek minél többen
 
igen igen ofc köszönöm a pontosítást.
 
Így van, plusz ugye a Bufa-színtelen lapok, ahogy hagyin is.
 
3 szín!
 
Sziasztok! Igyekeztem kiírni októberi versenyeinket mihamarabb, hogy időben tudjatok készülni rájuk, végül ezekre a formátumokra és dátumokra esett a választásunk:

Október 2. kedd - Isteni egyensúly (pörgős)

Minden jellemből egy színt kell használni (például Chara-din, Fairlight, Raia), és színenként legalább 12 lapot. Tiltott lapok / Kragoru használat a szokásos, a Versenykiírásoknál megtekinthető.

Az UR a Legfőbb káoszmester lesz!

Október 17. szerda - Veszélyes faj (pörgős)
Tiltott lapok / Kragoru használat a szokásos, a Versenykiírásoknál megtekinthető.
Az UR a Fény a sötétben lesz!

Bár ez az utóbbi időben kicsit elsikkadt, továbbra is él a kezdőtámogató akciónk: minden 0 profi pontos kezdő játékos első versenye ingyenes nálunk! Gyertek, próbáljátok ki ezt a klassz versenyhelyszínt!

Előnevezni nálam lehet itt vagy Facebookon a versenyekre, valamint még annyit kérnék továbbra is, hogy támogassuk a helyet azzal, hogy helyben fogyasztunk! Köszi, és várunk mindenkit!

Kalugyer Roland
 
Köszönöm szépen!
 
Királyok vagytok! THX!
 
Viszek!
 
Én viszek!

Valakitől kérhetek 2 italkeverést? Visszakölcsön ér
 
3 owoti trükköt tudna ma hozni nekem valaki?
 
A keddi Exes versennyel kapcsolatban: ahogy minden pörgős versenyünkön, a Kragoru familiárisa továbbra is használható, de nem lehet mellette szabálylapot használni!
 
Sziasztok!

A keddi EX-re tudna valaki hozni nekem 1 demit kölcsönbe?

JuFe
 
Jövő héten ismét várunk mindenkit az Exben, azonban szerdai versenyünk egy nappal korábbra, 18-a keddre került! A verseny formátuma Beszűkült látókör az alábbi lista alapján, egyetlen lappal bővítve, a B. Jagumir is tiltott lesz.

https://goo.gl/tauCoQ

Várunk mindenkit!
 
A szerdai verseny tiltott lapjai a szokásos egylapos és Exes tiltásokat is tartalmazzák!

Tiltott lapok: A kétségbeesés hatalma, Archaix, B. Jagumir (új), Elenios követője (új), Kurtz, Kyb'er, a csontangyal, Pszi szakértelem, Sivara, Teológia, Vlagyimir szekercéje (új), valamint a Ravasz vérfarkas, Nekrofun máglya és az Elmerombolás. Tiltottak a helyszínek és az ultraritka lapok is, a ködkeresés nem használható. A versenyen a Kragoru familiárisa nem tiltott, viszont nem lehet mellette szabálylapot használni.
 
Sziasztok! Szeptemberben újult erővel térnek vissza az Exes versenyek, havi két alkalommal, és újra szerdai napokon.

Ebben a hónap 5-én és 19-én fogunk versenyt tartani. Az első alkalommal pörgős A sokszínűség jutalma lesz, azaz minden lapból max. egyet lehet használni, a hónap második felében pedig Beszűkült látókört tartunk, ami egy tiltólistás verseny lesz a Nemzeti Bajnokság első napjának top 5 paklija alapján. Illetve lehet, hogy top4, ha Ákos decklistája nem kerül fel, de ezt mihamarabb kiderítjük. Hamarosan kikerül a hivatalos kiírás is, előnevezni nálam lehet itt vagy e-mailben, a szokott módon. Várunk mindenkit!
 
Update: változott a kiírás, sikeresen keresztbe szerveztük az életünk Juhász Ferivel, így végül 21. kedden lesz a verseny, 18.00-tól tudunk érkezni, mivel a helyszín aznap nyit és nagytakarítás lesz előtte.
 
#excelsior

Sziasztok! A következő Exes verseny augusztus 22-én szerdán kerül megrendezésre. A formátum kétszínű lesz pörgős lebonyolítással, a szokásos Exes tiltások mellett a Fókuszálás is offos, ez az utolsó Nemzetire készülős versenyünk. A teljes kiírás hamarosan felkerül a Beholder oldalára is, de egyébként a július 11-i versenyünkkel azonos lesz. Várunk mindenkit!
 
Sziasztok!

A következő Excelsioros verseny dátuma július 25-éről átkerül 31-e keddre. Mivel egyrészt nyári szünetre mennek, másrészt kedvenc Zsuzsink is szabadságon lesz, ezt az egyetlen időpontot tudtuk összehozni, ami még aránylag vállalható. Hamarosan a versenykiírások között is megjelenik a változás, a formátum változatlan!
 
Tud ma vki ma gólemkövetőt hozni, Daku.
 
"Tiltott lapok: Ravasz vérfarkas, Kumulatív szimmetria, A lich élete, Nekrofun máglya, Fókuszálás és az Elmerombolás. A versenyen a Kragoru familiárisa nem tiltott, viszont nem lehet mellette szabálylapot használni."

Akkor Sokszinezek
 
#excelsior #szerdaiverseny Update: A Fókuszálás tiltva lesz a szerdai Excelsioros versenyen. Mivel a kiírás hamarabb született, mint a Fókuszálás tiltása a Nemzetiről, ezért nem szerepelt az eredeti kiírásban, és szeretnénk hasonlóbb körülményeket a felkészüléshez.

Még egy dolog: mivel 8 órától VB-negyeddöntő-vetítés lesz, és egyelőre nem tudom, mennyien lesznek rajtunk kívül a helyen, ha nagyon durva heringezés alakul ki, lehetséges, hogy 6 fordulót fogunk csak tartani. Ez a verseny legelején kialakul.
 
Hali! Fókuszálással mi a helyzet?
 
#excelsior Sziasztok! Szerdán, július 11-én ismét várunk mindenkit az Ex Klubban, ahol immár a Nemzetire készülve Isteni szövetség formátumot tartunk, természetesen a szokásos pörgős lebonyolításban.

A tiltott lapok a szokásosak (Lich, Kummszim, Ravasz vérfarkas, Nekrofun máglya és Elmerombolás), a Kragoru familiárisa használható, viszont szabálylapot nem lehet mellé játszani.

A versenyt legkésőbb 18.15-kor elkezdjük, az UR a Fény a sötétben lesz, a díjazás jelentős része pedig 10. Alapkiadás.

Versennyel és előnevezéssel kapcsolatban keressetek nyugodtan!

A verseny teljes kiírása: http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=26522
 
Sziasztok! Jövő szerdán, június 27-én ismét várunk mindenkit az Excelsiorban, ahol immár lehet használni a 10. Alapkiadás összes megjelent lapját. A formátum hagyományos pörgős lesz, ahol az UR-ek tiltottak, a most megjelentek is.

A tiltott lapok listája: Elmerombolás, Nekrofun máglya, A lich élete, Kumulatív szimmetria, Ravasz vérfarkas. A Kragoru familiárisa ezen és minden későbbi Exes versenyen nem tiltott, azonban nem lehet mellé szabálylapot használni. Amennyiben foilos lapot használsz a paklidban, úgy (és egyébként is) erősen javasoljuk, hogy nem átlátszó kártyavédő fóliával betokozott paklit használj.

Nevezési díj HSZ-szel továbbra is 1000, az UR Kronorituálé lesz. A versenyt legkésőbb 18.15-kor mindenképpen elkezdjük. A díjazás jelentős része 10. Alapkiadás lesz! 30 nevező felett mindenki díjjal megy haza, a 0 profi pontos kezdő játékosok első versenye továbbra is ingyenes nálunk!

Ha bármilyen kérdésetek van a versennyel kapcsolatban, vagy előneveznétek, írjatok nekem. Júliusban és augusztusban várhatóan felváltva a Nemzetis formátumokat tartjuk pörgős verzióban, a kétszínűvel kezdve, pontos dátumokat jövő héten igyekszünk kitenni.
 
És még valami, ahogy a kiírásban szerepel, a 10. Kiadás lapjait még nem lehet használni, ez azonban csak a teljesen új lapokra vonatkozik, amik nem jelentek meg korábban! Minden korábban megjelent lap 10. Kiadasos verziója játszható, nem lesz ebból probléma.
 
#excelsior #kvalifikaciosverseny

Sziasztok! Bár az utóbbi időben nem erőltettük, szerdai versenyünkre ismét erősen ajánlott előnevezni. Jelentős az előzetes érdeklődés, a férőhely viszont limitált - max. 33 fő -, ha szeretnél jönni és bejutni a Nemzetire, mindenképpen írj nekem előtte privátban! 30 fő vagy afelett a teljes dobogó kvalifikál a Nemzeti Bajnokságra, valamint minden nevező díjat kap! A verseny teljes kírása: http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=26180
 
Sziasztok!

Először is nagyon köszönöm, hogy egy ennyire speciális formátumra, mint a szerdai Kreátor fajverseny, ennyien eljöttetek!

Júniusban is várunk mindenkit, a 0 profi pontos kezdő játékosok első versenye nálunk továbbra is ingyenes!

június 13. szerda - pörgős hagyi KVALIFIKÁCIÓS VERSENY A NEMZETI BAJNOKSÁGRA - az új lapokat még nem lehet használni, de az isteni szabály már él a korábban kiadott, istenivé tett lapokra

június 27. szerda - pörgős hagyi UR nélkül - az új lapokat már lehet használni, a dátum még változhat az Exes foci VB-események miatt (de szerintem nem valószínű)
 
Sziasztok! Itt van akkor az eddig felvetődött kérdésekre egyben az összes válasz, ez lesz a versenyen az irányadó! Ha valakinek még bármi észrevétele, kérdése van, szóljon! A lich élete kimaradt a hivatalos kiírásból, de ez továbbra is tiltott, a Kumulatív ezúttal mehet.

Kreátor fajversenye: Minden játékosnak választania kell 2 lény altípust, ezeknek összesen 35 lapot kell kitennie a pakliból úgy, hogy min. 15 lap legyen az egyik altípusból (tehát lehet pl: 15+20 vagy 17+18 stb. megoszlásban). Morfokból maximum 3 db-ot lehet beszámítani, és csak az egyik fajba (lehet többet használni, viszont azok nem számítanak bele). A paklinak min. 50, max. 53 laposnak kell lennie. Ha valaki Semleges csatamezőt használ, akkor a paklijának pontosan 57 lapból kell állnia. A morf altípusú lények bármilyen lény altípusba beszámíthatók. A verseny pörgős lebonyolítású és a szokásos 20 perces fordulókkal kerül megrendezésre, melyek végén az aktív játékos még befejezheti a körét, maximum 4 perc bónusz idő keretében. A bónusz idő lejárta után befejezetlen meccs automatikusan döntetlen. Tiltott lapok: Ravasz vérfarkas, A lich élete, Nekrofun máglya és az Elmerombolás.

FAQ: Az új Zénes lapok használhatóak! Az élőholt (ikon) nem számít külön altípusnak. Ahogy a Veszélyes faj versenyen, itt is beszámíthatóak azok a lapok, amelyek nem lények, de a nevükben, szövegükben vagy altípusukban szerepel az adott lény altípus (pl. Goblin mágia, Ork kórház, stb.) A ? altípusú lények (pl. Alfás kalandozók) nem számítanak bele semmibe. A több altípusú lényeknél csak az egyik választott altípus számít bele az egyik altípusba!
 
Ez engem is érdekelne. Meg még az a kérdésem, hogy a lény altípussal rendelkező nem lény lapok (pl. szirén tárgy) beszámítanak-e? Ill. azok a lapok, amelyiknek nevében vagy szövegében szerepel az adott altípus, beszámít-e?
 
Ezer köszi a válaszokat ;)
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.