Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
     
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái - Elemi erők november 24.
HKK - Zén Legendái: Elfeledett bűbájok szeptember 22.
A pillanat képe
Immúnis krakoch
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Nem tudni, hogy ez a vörösen pulzáló, mágikus entitás honnan érkezett, miből van, és mit csinál itt - tény, hogy a vadászó galetkik számára nem jelent könnyű prédát. Legyőzéséhez rafináltnak, körmönfontnak, tapasztaltnak és hatalmasnak kell lenned!" - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
ÜNNEPI MUNKAREND - Beholder Webbolt 2018/2019
UL-letöltések - 2018. december 15. szombat
Elemi erők lapelemzés (3. rész)
Kényelmi funkciók az Argum City-ben
Élőholt invázió 6.

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
A düh vérvörös köde (541. tudati képesség)
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
ÜNNEPI MUNKAREND - Beholder Webbolt 2018/2019 (1)
[HKK Piac] Eladó lapok (141018)
Versenyhirdető (1653)
Excelsior (918)
[HKK Piac] UR lapok (10385)
[HKK Piac] Lapokat keresek (27917)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:

Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
..Holnap reggel fel 9 korul indulok Pecsrol-Orfure kartyazni egy szal Polo-ban!..Akinek nem inge, ne vegye magara, de XXXL-es merete miatt meg 2-3-an belefernek, ha gondoljak!..
 
Felmerült pár kérdés, hogy a 2. versenyen mi minősül különböző követő-szabálylap kombinációnak. Ezzel kapcsolatban akkor legyünk konkrétak:

- Különböző 2 kombináció, hogyha vagy a követő vagy a szabálylap, vagy mindkettő eltér a másiktól. Tehát akár valaki használhat 4x Teknősök öregapját is, ha mind a 4 alkalommal más szabálylap van mellé (vagy 3x valami szabálylap, és egyszer szablap nélküliség). Ugyanígy a 2 Erdő és a 3 Erdő is különböző kombinációnak minősül. Ugyanígy Legfőbb követőnél is egy követő váltása már elég. Nem minősül viszont 2 különböző kombinációnak, ha valaki csak Változó környezetet használ és az egyik szabálylapot váltja, mivel ott nem több szabálylappal játszik a játékos, hanem mindig ugyanazzal, csak a hatások különbözőek.

- A versenyen sem a Sokszínűség, sem a Semleges csatamező nem tiltott, csak olyannak kell lennie a paklinak, hogy akármelyik követő-szabályap-kombináció mellett legális legyen a játék elejétől.
 
Junius 2. Vasárnap
Dombóvár
Magia Méltósága 2.
Nevezés: 9.00
Kezdés: 9.30
Nevezés Díj: 1000Ft/Fő (Aki még sosem nevezett kaposvári vagy dombóvári versenyen annak ingyenes!)
Díjazás: Nevezők száma+2db Kegészítő+UR

Junius 2. Vasárnap
Kaposvár
Hagyományos verseny
Nevezés: 13.30
Kezdés: 14,00
Nevezés Díj: 1000Ft/Fő (Aki még sosem nevezett kaposvári vagy dombóvári versenyen annak ingyenes!)
Díjazás: Nevezők száma+2db Kegészítő+UR
 
Bár a versenykiírásoknál egy ultraritka van írva a pécsi párosra, mindenkinek mondom: Lesz 2. UR is! Igaz, 2 különböző ultrát kaptok, de mindkét játékos fog kapni! Úgyhogy egy okkal több, hogy gyertek!
 
A Minerva könyvtárral megállapodtam helyszín kapcsán (Nyugat-Magyarországi Hkk Találkozó). Így némi többletköltséggel, de meg tudjuk oldani a dolgot. A nevezési díjak kapcsán azonban van egy tervem, aminek annyira nem fogtok örülni. Szeretném azt megoldani, hogy alapvetően azok, akik eleve más városból jönnek, szállást, útiköltséget fizetnek, ne nevezzenek olyan drágán, mi talán kicsit többet elviselünk. Így ilyen tervem van nev. díjakra:


- Teljes jegy: 4.000 ft
- 18 éven aluli jegy: 3.500 ft
- 50 km-ről távolabb jövők jegye: 3.000 ft
- 50 km-ről távolabb jövő 18 éven aluliak jegye: 2.500 ft

- Kísérőjegy egy napra: 500 ft
- Kísérőjegy egész versenyre: 1.000 ft


Tudom, hogy ez kicsit drágább lenne, mint tavaly, de max. 1.000 ft-tal mindenkinek, szerintem egy olyan rendezvénynél, ami éves szinten egyszer van, és amivel kapcsolatban nekünk más költségünk nincs, ez igazán vállalható. De aki számára ez semmilyen formában nem elfogadható, jelezzen vissza!
 
Érdekes, hogy én meg a tiédet érzem bonyodalmasabbnak, hiszen az enyémben voltaképken egy választásról van szó, ami az első fordulóban 4 kombinációból van, másodikban 3-ból, harmadikban 2-ből, negyedikben 1-ből. Ráadásul az áprilisi események után most már nem szeretnék olyan formátumot, ami túlzottan épít a szerencsére, a te verziód pedig könnyen ilyenné válhatna.

De nekem megfelel mindkét verzió, csak döntsünk!
 
az alapötlet tetszik, viszont ebben a formában túl bonyodalmasnak érzem

én inkább úgy csinálnám, h mindenkinek van kötelezően a 4 szabálylap/követő, amiből minden meccs előtt véletlenszerűen húzunk egyet az ellenfelünknek anélkül,h tudnánk,miket használ. lehet akár 3x ugyanaz,de erre nyilván kicsi az esély. viszont így mégis tovább megmaradhat az inkognitó és kevésbé lehet trükközni az idő előrehaladtával. viszont a sideolás mindenképp már az adott partiban használt szabálylapok ismeretében történjen, így valamelyest lehet faragni a mázli szerepéből

ötlap, erdő, változó környezet(előre megadva,h mik vannak mellé) , illetve szabálylap+követő kombinációk is lehetnek úgy, h a random húzáshoz betokozunk egy bármilyen kártyát,amire ráírjuk, h mit jelképez, és ha azt húzzák, akkor elővesszük az igazit

egyébként én már azt se bánnám, ha valami standard formátum lenne a második verseny
 
Ha már itt tartunk, akkor lenne egy kis változtatási javaslatom. Ha már tarthatunk júniusban versenyt, mert júliusban lesz a nyugat-magyarországi találkozó, akkor lehet, hogy a kvalifikációs versenyt júniusban, szóló-versenyként kellene megtartani. Akkor lesz időnk is rá, nem kell majd sietni, minden ok lesz


De akkor 19-re kell egy második formátum. Lenne egy opciós ötletem:


- Hagyományos paklit kell összerakni rá, de 4 különböző követő-szabálylap opcióval (tehát pl. ha valaki összerak egy trinigan kontrollt, akkor választ neki első opciónak Ter-gathot, egyszer simán ötlapozik, egyszer használ mellé mondjuk Átkozott követőt és Ősi rúnát, egyszer pedig Változó környezetet), a 4 fordulóból mind a 4 kombinációt egyszer használnia kell. További szabály lenne, hogy a fordulón belül a 3. meccset nem dobhatjuk ki, az kezd, aki az első meccsen, viszont a kezdő játékosnak kell először kiraknia a 4 (illetve amennyi még van) követő-szabálylap kombinációból azt, amelyikkel játszani akar, a másik játékos meg ennek tükrében választhatja ki a sajátját. Így az, aki csak egyszer kezd, egy aprócska előnyben van a többiekkel szemben.


Remélem érthető volt kb., hogy mi a célom. Hogy tetszene ez a formátum?
 
Azt hiszem, azzal, hogy a Beholder júni 29-re áttette a Frissen Bontott verseny időpontját, kb. semmi értelme a Nyugat-Magyarországi Hkk Találkozó időpontját a továbbiakban szavaztatni. Így vszínű marad júli 12-14., remélem az is jó lesz sokaknak!

Így viszont júniusban is tarthatunk versenyt, majd megvitatjuk, mi legyen.
 
A Nyugat Magyarországi Hkk Találkozós topicot nézzétek csak nyugodtan, és ti is véleményezhettek. Vannak emberek, akikről még semmit nem tudok!
 
Ez sajnos fix, akkorra van helyszínünk.
 
Hello Bubu!

Az időpont már biztos?
Mert akkor sajnos megint nem tudok részt venni, pedig a 12.-e tökéletes lett volna.

Üdv
Ricsi
 
http://www.beholder.hu/?m=hkk&cikk=18417
 
Tavaly mi volt a kvalifikációs?
 
Májusi verseny kapcsán vannak módosÍtások:


MÁJUS 19-ÉN LESZ A VERSENY, DE NEM PÉCSETT, HANEM ORFŰN!


A KÉT FORMÁTUM A KORÁBBRA MÁR BEÍGÉRT PÁROS VERSENY, VALAMINT EGY KVALIFIKÁCIÓS VERSENY, UGYANAZZAL A FORMÁTUMMAL, AMI TAVALY VOLT!


MÉG ANNYI, HOGY MOST NEM RANGSOROLJUK A 2 VERSENYT, HANEM EGYSÉGES, 7-700 FT-OS NEVEZÉSI DÍJAK LESZNEK!
 
Azért nem reagáltam még, mert várom a Szabi válaszát, hogy helyszín az általad megadott időpontra lenne-e a részéről.
 
kedves Bubber,

tudom, hogy mostanra te lettél Kelet-Közép-Európa legkeresettebb jogásza, de ha netán a drága idődből futná arra, hogy lereagáld a privátban hozzád intézett felvetésem, akár itt a topicban, akkor végtelenül hálás lennék, mert olykor egy magamfajta suttyónak sem árt előre tervezni!

köszönettel
 
Május 5. Vasárnap
Dombóvár
Hatalom korlátozása.
Nevezés: 9.00
Kezdés: 9.30
Nevezés Díj: 1000Ft/Fő (Aki még sosem nevezett kaposvári vagy dombóvári versenyen annak ingyenes!)
Díjazás: Nevezők száma+2db Kegészítő+UR

Május 5. Vasárnap
Kaposvár
Hagyományos verseny
Nevezés: 13.30
Kezdés: 14,00
Nevezés Díj: 1000Ft/Fő (Aki még sosem nevezett kaposvári vagy dombóvári versenyen annak ingyenes!)
Díjazás: Nevezők száma+2db Kegészítő+UR
 
3 dolgot meg kellene vitatnunk:


1. Megy valaki a Behos versenyre csütörtökön? Mert akkor ott megvehetné a támogatást és átadhatná valamikor nekem és én itt szétosztom. Természetesen utalni tudom a pénzt előre!


2. Május 12-re a Szabi nem tud helyszínt biztosítani. Találunk más helyszínt, vagy az időponton változtassunk?


3. Akinek van érdekessége a versenyről, leírhatja!
 
MIVEL SZABI ELEDDIG SEMMIT NEM ÍRT A HELYSZÍNTŐL, EZÉRT HIVATALOSSÁ TESZEM:

HOLNAP VÁROK SZERETETTEL MINDENKIT MAGAMHOZ VERSENYRE! HÁROMNEGYED 9 ELŐTT AZÉRT NE GYERTEK, FÉL 10-RE IGYEKEZZETEK MEGJELENNI! SZINTE MINDENKI JÁRT MÁR NÁLAM, AKI NEM, TELEFONON ÉRDEKLŐDHET, HOVA JÖJJÖN! IGYEKEZZETEK SZÓLNI A TÖBBIEKNEK, FŐLEG ÉS A VÉBERÉKNEK ÉS A CSANKÓNAK!
 
holnap aki tud,hozzon már magával plusz gyak-nemgyakokat legyen szíves, hadd kukázzak belőlük,hátha összejön egy erőnyerésre jó pakli
 
Mikor lesz?
Csapassuk!
 
nos, Homarkaim, melyik nap jatszunk akkor??

kapjatok ossze magatokat!..
 
van De hozd el a Lávasárkányt légy szíves!
 
az,h szombat v vasárnap,nekem pont mindegy. szabadság szempontjából is.

viszont valami otthoni mókát kéne szervezni a héten. ha van rá érdeklődés, nálunk lehet valamelyik este
 
Zsó a verseny miatt vett ki szabadságot, tuti nem lesz átrakva.
 
szerintem azzal, hogy már hivatalosan is felkerült a versenykiírások közé, már nem nagyon lehet variálni az időponttal

a szombati verseny(ek)re, de ha van, akkor cserébe/vételre is, érdekelne 3 darab a halál nem válogat(új)
 
Sziasztok!
Habár sejtem a választ, de azért megkérdezem (egy próbát megér): nem lehetne vasárnap tartani a versenyt? Sajnos én szombaton nem érek rá, és mivel gondoltam a páros annyira nem érdekel, nem baj, de a módosítás miatt szívesen én is részt vennék.

Üdv
Szabó Ricsi
 
Versenyre keresek 1 db Nerub csendvarázst.
 
Tehát akkor a formátumok az alábbi módon változtak Pécsett:

Időpont: 2013. április 13. 9.30 (nevezés 9-től).

Helyszín: Menedék, Pécs, Felsővámház út 27.

Szabályok: Hatalom korlátozása

Kiegészítés: Lehet ritka követőt és szabálylapot
használni. Tiltott a szokásosak mellett a Tűz síkja, a Kétségbeesés hatalma, valamint minden olyan lap, amelyik változatlan formában ritka és nem ritka lapként is megjelent.

Nevezési díj: 1000 Ft.

Díjak: HKK paklik, ultraritka

Érdeklődni lehet: Szabó András - szabo_andras88@freemail.hu, 30-575-3214


Időpont: 2013. április 13. 13.30.

Helyszín: Menedék, Pécs, Felsővámház út 27.

Szabályok: Pörgős verseny

Kiegészítés: A második fordulótól kezdve egyik játékos sem a saját pakljával, hanem valamelyik másik játékos paklijával játszik.

Nevezési díj: 300 Ft.

Díjak: HKK paklik és ultraritka

Érdeklődni lehet: Szabó András - szabo_andras88@freemail.hu, 30-575-3214
A helyszín még az álmos utcára változhat, ha ez lesz, szólok!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2018
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.