Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Hajtóvadászat
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Egy mozgalmas tengeri jelenet a Hajtóvadászat című könyvből.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (30)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 |
Nézet:
na látod!!!semmi értelme nincs is veszekedni!mindegyőnknek vannak hibái(még a Balázsnak is)!na most nekem az 1. paklim fekete horda volt.még ma is jáccom vele,mert persze hogy a szívemhez nőtt,csak ház folyamatosan jöttek a kiegészítők meg minden...na most ez a verseny dolog!annyira mondom hogy ilyen-olyan versenyre jársz meg itt-ott vagy,akkor miért nem szóltál még 1etlen 1 dolgot sem vmelyik értelmses decked-ről???csak nyomod itt a sódert és belejavítassz mindenkinek a paklijába de saját 5leted még nem volt!!!
mi 2 különböző emberek vagyunk ebben a kártyajátékban:én játékra érzek rá,te pedig a szabályokban vagy profi és az ahhoz kapcs. dolgokhoz!inkább az öcséddel foglalkozz többet...csak azt magyarázd L neki ne kapkodjon L dolgokat mindig!
amúgy + nem vagyok szuperman és nekem nincsenek olyan lapjaim mint neked!te pedig az a típus vagy aki minden pénzét rá költi,nekem + 1001 más dolog is van az életemben!és eccerűen szeretem ezt a kártyajátékot és szeretem a verseny környezetét is.
és persze azokkal az emberekkel beszélgetni róla akik úgyanígy éreznek,esetleg hasonló cipőben járnak!különös képpen bírlak téged is(viccen&poénkodáson kívül)!!!
(azokat a "dolgokat" nemcsak a Balázstól tudom +nyugtatlak)
 
Ne haragudj de azokat a "dolgokat" nem tőlem hallotta. Asszem mos te is hujet csinaltal magadbol mert multkor a golemespaklimat fikaztad amit asszem még enkala kijotte előtt hoztam öszze. "te beleszülettél a játékba és nem volt egyetlen kezdo paklid se." ugye?
 
Neked, Okostojás egyet tudok mondani: gyere át egyszer játszani (lapokat kérsz a szupermen haverodtól, vagy akár még én is adok bármit) és játszunk egyet! Igy megkapod a lehetőséget arra, hogy bebizonyitsd az igazadat!
 
Három kérdés-három válasz reakcióként okos megnyilatkozásaidra: Kitől hallottál "dolgokat"? (Balázstól). Játszottál már ellenem? (Negativ - Balázs lökte a süketet). Te mindig tápos kontrollal nyomtad, egyből azzal kezdted, beleszülettél a játék lényegébe, nem volt valami kezdő paklid amiben mondjuk egy Kenbughoz hasonló szintü (erejü) lappal/kombóval nyomtad (nem a szart nem!!! - idézem:"hü de a hasamra ütök és összerakok egy játszos paklit" galetkik mellé manasajti+energizáció??? Nevetséges vagy, hisz ezeket Te magad nyomtad el talán a múlt héten!). Előbb gondolkodj és saját tapasztalatból itélj, ne okoskodj!!!
 
Figyuzz ide sügérgombóc!
te annyira topon érzed magad?
Asszed vagy te itt valaki?
A játéktudásodról annyit, hogy ha annak a bizonyos darag kavicsnak ugyanojan paklija lenne mint neked, minden körülmények között(hétvégén, karácsonykor, hóban, esőben) az első 5 körben porrá alázná a te felsőbbrendű tokmány fejedet.
Amúgy kit akarsz te szétalázni tüzifa? talán akkor ha a többiek max 1 színből, és gyak.-nemgyakból raknák össze a paklijukat az első négy kiadás lapjaiból. Bár ahogy elnézlek téged, te übermentsch, ugy se sok eséjed lenne. Csak itt téped a szádat, hogy te menyi mindent tudsz erről a játékról, mintha sok közöd lenne hozzá mr egyetemrejárokmagasaziqménvagyokalagjobb.
ha akad a versenyen valajóki is aki csak úgy kapisgálja mi az, hogy gondolkodni akkor neked ott semmi keresnivalód nincs mint játékos, maximum mellékstatisztaként remekelhetsz a kisovodások között.
tudod velem meg az a hejzet hogy nem igazán köt le ez a kártyásdolog, de ha anyyi energiám és zsém lenne hozzá mint neked akkor félkézzel rugdosnám szét a kiráji hátsórészedet akár mikor!
 
nem te vgy a Jani öregem hogy itt verrd magad!aúgy hallottam rólad dolgokat amit ha leírnék ide a fórumra még a kezdők is leesnének a székről ha elolvasnák!"kenbuggal addig nem ütök amíg nem üt 44et mi"???jaaa..."addig nem jáccok ki lényt amíg nincs 20 vpm"?"meg ha annyira ász vgy akkor miért nem nyertél normális versenyt?gyngy verseny nem nyag dolog.izéé nem veszekedni akarok meg arcoskodni de most akkor bizonyíthacc!de szerintem még a saját öcséd is + fog verni))
 
Sziasztok!

Emlékszik még valaki a hajdani Pc-Trió-s szerepjátékklubra??Na azok voltak a szép idők...Ha elmegyünk a spanommal a versenyre,nektek végetek!Aki ott volt,tudja miről beszélek...Találkozunk!!...

Üdv:Csirkopisztoly
 
Srác te annyira hülye vagy bazeg, hogy az az már fáj. Szerinted, ha annyira jó játékos (sőt a legjobb) akkor miért nem játszik, miért nem indult EGYETLEN pécsi versenyen sem? És hogy lehet, hogy csak három paklit tudott összehozni két év alatt (törpés, kobuderás, vámpiros). Bár lehet abban valami, hogy a legjobb mert annak idején, mikor kijött a gólem, ő volt az első aki összerakta (gólemformázás, adamantit gólem, agyaggólem, és fehér gyógyitó ital, amit az egyik gólem kijátsz. feltét. teljesitése végett rakott bele...).
Figyi, Misimókus tudom, hogy nagyon bizonyitani akarsz, ezért javaslom, hogy nagyon készülj arra a versenyre, mert lealázlak, mint a szart!
 
Okéka no para gyerekek!Bazsiokám&Zolikám nyugi!vmelyik kocsmában majd Lrendezhetitek)!amúgy ne légy ilyen biztos a dolgodban versennyel kapcsolatban!es se a tesódnak.mivel még neki sem volt erős paklija még a te mappádból sem!!!fogok én még borsot törni az orrotok alá azt garantálom)!!!
Bazsiról + csak annyit hgy még mindig Ő a legjobb játékos onnan Vajszlóról,most hogy a J. Zoli abbahagyta.Noszogatom hogy az én mappámból csináljon decket.már cask azért is hogy +lepjen benneteket és talán el is verjen "1 darag kő".
a szöcske+alkotó ö. deck a karácsonyi pároson lett 2.
 
Na egyébként azkat a "többieket" hivd keményen a versenyre, basztasd őket, hogy csináljanak decket (mindegy milyen ...) csak jöjjenek!
 
hülyeeeeeeee.....
milyen versenyen lett második a szöcske-alkotó összeállitás, amiért ugy istenited?

Balázs? Bazeg... játssz inkább egy darag kővel, az még lehet, hogy el is ver! (na jó ez vicc)
 
nem versenyen,de szinte minden pakli ellen.a Balázs a tesztalany és a többiek.
 
Melyik versenyen és hol?
 
én szeretek előre dolgozni és tesztelgetni midnen féle környezetben,de +látod!
 
azért jegyezd +,hogy 1ik pakli sem xar!csak +felelő koncepció közegben kell használni!amúgy nem hinném hogy ha xar lenne 2. lett volna versenyen!
 
A lapokról: vicces, hogy saját magam ellen dolgozzak?! De majd meglátjuk attól függ én milyen decket hozok össze (előtte kb 3 nappal már sejteni szoktam) ill. öcsém mivel próbálkozik (elsőbbséget élvez -érhető okokból).
 
Az uj számom: 06702936226. Ha mész add meg neki, valamint az is, hogy ugrott ápr 12. Az uj időpont (végleges) ápr 26. Hirdetést majd csinálok valamikor. Addig is toborozhatsz kölyköket, haverjaid közül játszik valaki? Őket hivd, meg a Valhallában játszókat.

Az a kontroll (szöcske+alkotó) már szart sem ér, drága és lassu.
 
sajnos lelepleztél.vagy mégsem?))az elején valóban olyan deckel akartam menni,de letettem róla.egyedi kis kombózós paklival megyek!
amúgy szerintem nem leszünk vmi sokan hacsak nem jönnek a dombóváriak.
beszéltem Ágival,kérdte a te telefonszámod is.de sajna én nemtom.kó lenne vhogy tudatni vele
szal a 2 erős ereje ami nagyon kellene és 1 solisar
 
A manasajti tápos voltáról ne nyissunk vitát, nem annyira erős. Aszongya: kértél alkotót gyors reflexet + erős erejét, ergó R-S-D-... rovarsámán alkotó öröme paklival akarod nyomni. Hü de nagy meglepi lesz...
 
hát most ízlés kérdése ki járt jobban.sajti verseny lap és elég táp is.tőled fele ennyit sem kaptam volna.én meg úgy cserélek hogy nem csak az érdekel mi megy a jelenlegi paklimba,én a jó lapokat szeretem és gyűjtöm).ez mongyuk +láccik a mappámon is.na...örülök hogy jöttök remélem okozunk még 1másnak +lepetést.az a helyzet hogy végre potenciálisan erős játékosok ellen szeretek jáccani.kíváncsi leszek milyen paklival jöttök.
én mongyuk sok mindennel próbálkozom,de kezdek a végére járni mivel megyek.háát...nem lesz benne köszönet).majd +látjátok.
de azokat az erős erejéket nem tudod kölcsön adni???2 db kellene és égető szüxségem lenne rá
 
2 sajtira? Aszittem tud cserélni...

Figyi, van egy meglepetésem: Pécsre én is ott leszek, öcsém pedig biztos. Amugy nem azért fogsz kikapni mert esetleg elmondod a paklid összeállitását.
 
én a 26iai versenyől beszéltem végig.szal gondolom tesód jön a pécsi versenyre.vagy nem jön?ja...a Gyula adott:
3 véresőt
3 talbot szavát
1 dezintegrátort
1 goulg császárt
1 drakolder porontyot
+ néhány gyngy lapot.
más nem igazán érdekelt + hát plusszos is volt
 
Hova megy öcsém? Te hova mész? Ez nagyon nem zöld! Fejtsd ki egy kicsit konkrétabban, légyszi.
 
ja ok akkor persze,hogy azokat a lapokat szíves örömest kölcsön kérném ha lehetne.
ami biztos hogy kellene:
3 gyors reflex
2 erős ereje
3 alkotó öröme

most nem szeretném neked Lmondani milyen paklival indulok mert gondolom tesód is jön).És Ő azért komolyabb ellenfél)
 
Gyulának?! Mit adott érte?
Én csak kölcsön lapokra gondoltam, azokért meg miért kérjek lapot?! (Persze van cserém is, de azok jelentéktelenek).
Nem tudom, kiorg nem gagyi, erős, de nem most nem itt. Majd talán egyszer ha lelassul a játék. Ez kb a két világ közt előtt-alatt lett volna táp.
Zarknod... körülnézek. A szürke természetesen érdekel.
 
hát kizárt hogy én elmenjek pestre holnap. 1részt naon korán kellene kellnem,+aztán barinőmet sem akarom elhurcolni,mert ő ott lesz nálam.úgyhogy ez most kimarad.amúgy meg...érdekelne az a sok lap,de ha cserélnénk akkor én mit adnék neked???mivel a manasajtikat elcseréltem a Gyulával.Amúgy ne hidd hogy a kyorgos gagyi pakli.nekem volt 1 merész 5letem és bejött.kyorgost csináltam drakolderekkel.hát ne tudd meg mennyire kemény volt!!!a játék eleje igaz kicsit húzos hogy túléld de utána az ellennek semmi esélye!és a zarknod b. sem tuggya +szivatni igazán.lehozol 1 nagy lényt aztán azzal vered agyon!
Ínséges idők télleg kicsit gyenge(kicsit nagyon).de mókából jókat lehet vele jáccani és olyan lapokból raktam össze amiket nem szoktam sűrűn használni,eért is volt 2szeres élmény vele jáccani.
aprópó lapok...érdekelne 3 zarknod.most viccen kívül!akár pénzért akár cserébe.monnyuk jövő 7re kapok 1 szürkét(elviekben).ha érdekel téged...
 
Én most Pestre, Makóra, meg Szarvasra megyek, aztán a pécsi lenne a következő.

Kyorggal nem próbálkozom, mert szerintem szar. Túl lassu a jelenlegi környezethez. Nem fér bele sok olcsó lap, ergo egy gyorsabb pakli legyalázza. Talán valamilyen korlátozott formátumban megállja a helyét. Inséges idők szintén kurva gyenge, csak hordába tudom elképzelni, ott pedig régen rossz, ha az enemi szivja a hártányát (mivel az kb 5-6 kört jelent, és horda a 6.körben???) Viszont Zarknod kurva kemény, bár nem hagyományoson, mert sok a rúna. Multkor chara-din egyszinüt raktam össze, misztikus kisüléssel, besúgással, és ében tigrissel, feledés szelleme + káoszszellem öléssel... brutális volt.

Inkább az épület-paklival próbálkozom (nem véletlenül), lényes-ütős és gyilkos erődős verzióban.
GYERE Pestre... majd bulizol este. Tudok adni egy zsák lapot (gyakorlatilag bármit, ha kell).
 
apropó...+akartam kérdezni milyen paklival jáccogacc mostanában v. milyen deck-t rax össze?pl versenyre.te is próbálgatod a kyorgost az ínséges időket,zarknod börtönét?
v. inkább kombókra alapuló koncepcióval próbálkozol?
 
versenyre majd akkor arra megyek ami itt lesz.22ei behos akartam de akkor lesz szülinapom.ha utána lesz vmi szerintem oda el,kivétel a gyngy lesz mert azt nem igazán a kedvencem
te tucc vhol a közelben versenyt?
 
Ápr 12 ugrott, mert későn szóltam, de van egy uj időpont: ápr 26. A bolt elméletileg nyitva, irok ma a Behonak, és megejtjük a versenyt.
Mikor kell a lap, mert most Szegeden vagyok kb egy hónapig (versenyek miatt), szóval macerás... Hova mész versenyre és mikor?
 
  ... | 372 | 373 | 374 | 375 | 376 | 377 | 378 | 379 | 380 | 381 | 382 | 383 | 384 | 385 | 386 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.