Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Íjászverseny Alanorban
(Túlélők Földje esemény)
Küldd el képeslapként!
Ha ellátogatsz Alanorba, nehogy kihagyd az íjászversenyt! A város északnyugati csücskében épült íjásztelepen ugyanis nonstop ilyet rendeznek, ahol minden lő-, illetve dobófegyver szakértelemmel megáldott kalandozó kockázatmentesen próbára teheti tudását.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (8)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
A novemberi 22-i Mágusok alkonya frissen bontott versenyen átvennék hibátlan és hiánytalan teljes bontásokat 2700 forintos egységáron. Aki már most tudja esetleg, hogy ott lesz, de a lapokra a verseny után nincsen szüksége, írjon privátban.

Köszi
 
Eladva
 
Szia!

Megvenném a bontásod a verseny után.

Üdv,
Fábián Gergely
 
Sziasztok!
A három bontott paklimat 3000 Ft-ért eladom a verseny végén, írjatok privit
 
"Szponzorálnék" 4 embert 2500-al a deckekért cserébe.
Olyan ember jelentkezzen, akit ismerek, és hoz fóliát a versenyre.
Schwartz
 
Az Őslich, az nagy ötlet. Csillagos ötös.
 
Akkor már csak két év és enyém a világ!
 
Összeülhetünk néha. Nem a világvégén lakunk egymáshoz képest.
 
Viszont 5 eves kortol tanithato a HKK
 
Akinek két kisgyereke van az nem jár el még a szomszédhoz sem, nemhogy a szomszéd városba...
 
Olyan nincs,hogy nincs kivel játszani más városok versenyei?
 
Webshopból mikor lehet majd rendelni?
 
Még nagyjából két hét
 
Én már nagyon várom az új kieget, amit nem teszek már jó pár éve, mert nem vettem egy darabot sem ugyanis nem volt kivel játszani. Most, hogy megjelennek a lich-ek végre ismét visszatérhetek a régi kedvenc hobbimhoz és újra játszhatok ezzel a remek játékkal.
Mikor meghallottam, hogy lesz egyszemélyes játék nagyon féltem, hogy valami elcseszett megoldás fog születni és ugyan úgy nem fogok tudni egy jót játszani egyedül mint eddig.
De szerencsére a megoldás zseniális lett!
Nagyon remélem, hogy fognak kijönni új lichek is és nem csak a nagykiegekben, hogy ne kellejen egy évet várnom majd az új ellenfelekért. Mindenképpen támogatni tudom ezt a törekvést, mert vidéken ez egy remek lehetőség lenne a vásárlók számának növelésére, már csak azt kellene mellé tenni, hogy lehessen a kártyát is kapni vidéken, ne kelljen Pestről rendelnem.
Gondoljatok továbbra is a magamfajta elszigetelt HKK-sra is!
Mikor lesz már november vége?
 
Szerintem ez a kep tok jo Damarthil hercegno, de ez ugye izles dolga.
Mindenesetre az 5 sziren mindegyike Zelenak, es szepseges csaj, es Zelenak Anikonak en is nagyon szeretem a kepeit, de sajnos neki is korlatozott a kapacitasa a HKK-ban (ertsd: annyi kepet kap, amennyit csak meg tud rajzolni).
 
Tök jó, köszi szépen Örültem is neki, hogy ez a karakter is megjelent HKK lapon (de a karakter meg a Te feleséged ötlete, úgyhogy csak közvetítettem )

Azonban teljesen más képet képzeltem volna el hozzá, olyat, amelyen vonzón néz ki - a regényben is az volt - , mint Zelenák szirénje, vagy Ruzsinszki Az úrnő sárkánya képe.
Ez nekem nagyon anime stílus, és nem jön így át. Habár ügyes a grafikus, de inkább goblinokhoz, vagy egyéb szörnyekhez lenne jó ez a stílus de ehhez nem.

Az álomfogós illusztrációk felhasználását is én javasoltam, külön kiemelve a borostyán-időroppantást, erre meg kijött az Elenios követője (új) egy borzasztó képpel, hát én nem is tudom javasoljak-e még egyáltalán bármit

Olyan kevés női szereplő jelenik meg a hkk-ban, azokra kicsit jobban oda lehetne figyelni... Zelenák Anikó rulez
 
Igen, ő rajzolta, és én készítettem hozzá lapot (Dr. Papp Gábor ötlete alapján, ha nem tévedek) - és szerencsésen átment a tesztelésen, bár sokat változott nagyon.
 
http://midnightartdragon.deviantart.com/art/Elf-priestess-379367887

Itt még elf priestess néven is van jelen, de legalább nem koppintott kép (vszleg ő a Mazán Enikő, mivel több HKK lapkép is ottvan a galériában), csak pont kéznél volt szl leadta a Behónak mert megteheti
 
csak engem zavar, hogy Damarthil egy az egyben a WoWból van koppintva illusztrációként? (nem tudom h van e pont ilyen kép)
Night elf priest egy moonwellben, devotion setben egy benedictionnel...
 
nika: nem hülyéztelek le

robi: hiába írod, hogy "mindenki" én nem ezt írtam. túlzó általánosítással nem halad előrébb a kommunikáció. én azzal nem értek egyet, amit írtam. kérlek ne értelmezd át, és ne húzd rá, hogy mindenki.
ha valaki nem ismer engem nyilván nem számít, hogy mi a véleménye rólam, hiszen mire is va nalapozva? a semmire? ne mazt modntam, hogy általánosságban nem számít, mit gondol, vagy ír, hanem hogy rólam. ez lényeges különbség.

és nem arról volt szó, hogy kinek van igaza, hanem hogy kinek van joga elmondani a véleményét. én nem változtatok az álláspontomon. nem fog kelleni 20-30 őslich nekem, az biztos. mert én fogok anyni displayt bontani. de ha valakinek kell, akkor szét is osztogatom (nem kérek érte 15 Ft-ot ;) ) de ez igaz a tokenekre is meg követőkre...

gergő: szeretnék visszajönni, de csak alapszinten, ne múgy, mint régen.
 
Ez a kieg giga nagyot dob majd a játékon Az állam leesik attól, hogy mennyire vagytok képesek! Szinte minden évben jön valami új, s ezt én hihetetlennek tartom. Pont ezért olyan jó ez a játék, ezért van benne élet, mert mindig kijöttök valami újjal. Én személy szerint már régóta érzem ezeknek az őslichek hiányát, de így megoldani a problémát... hát ez fenomenális!

(Kár, hogy kevesebben vannak akik hasonlóképpen vélekednek és írnak fórumra.)
 
sziasztok érdekelne a frissen bontotton mina két őslich ből egy darab gyak nem gyak lapokat tudok adni értük
 
Viktor, ha vki, hát én (mint örökös fórum olvasó és író) legkevésbé sem szeretném korlátozni bárkinek is a jogát a véleményéhez és annak közléséhez elvégre, ha folyton csak az egyik oldal írna, akkor nem lenne reális a rálátásom a játékosok véleményére (ld: m1 ). Viszont nyilván szélsőségesen túloztam a hsz-emben, és távolról sem gondolom, h bárki is azt gondolná, amit írtam. Egész egyszerűen vannak emberek akik a teljesen nyilvánvaló és jogos érveket szeretik leírni (pl, h minden kiegben van narancs ngy lap, amiből persze h csak 1 kell, akkor miért is akadunk ki a lichen) és nem ilyen vagyok. Csak próbáltam érzékeltetni, h kb annyira komoly a vita, mint az amit írtam.
Sztem ne vesztegessünk erre több szót, hanem gyere inkább vissza játszani
G
 
nagyon szélsőséges vagy Viktor, mindenkinek téves a véleménye, de csak neked van igazad, kár tovább pörögni ezen a használhatatlan ngy vitán szerintem
 
Őszintén szólva,nem tudom,te ki vagy itt. Nem is izgat. Ahogyan az se,hogy te mindent meg tudnál venni. De úgy,hogy nem ismersz,megtennéd,hogy nem személyeskedsz és hülyézel le?
Ha nem tetszik a véleményem,ne olvasd a kommentjeim. Nem vagy te itt vmi főszószóló,hogy csak neked legyen vélemènyed,aki mást gondol az meg egy kötsög!
Üdv.
 
nem szánnék több időt arra, ezen témázzunk. hogy ide kiemeljem a posztokból az egymás után íródott, és egymás véleményére reagáló kommenteket. nem akarok nethuszárként a (nem vélt, hanem valós) igazamért harcbamenni. mint egy 14 éves, akinél két hete kötötték be a netet.
nem is ismersz engem, így a véleményed ( ami téves) teljes mértékben figyelmen kívül hagyható, de ha érdemben közölnél valamit, akkor arra lehet tudnék reagálni. pl a tárcsa valóban fasza, jól eltalált lap.
 
És ki szólt hozzád? Merthogy Nika nem, az biztos.
Ilyen hülye vagy, hogy fel sem fogod, miről van szó? Vagy csak direkt kötekedni akarsz?
Jogod van hülyének lenni, meg kötekedőnek is.
De a kettő egyszerre és még büszkének is lenni erre, az már lehet kicsit túlzás. Bár ez csak egy vélemény. Az enyém.

Más:

Tetszik az új tárcsa, bár szerintem Chara-din eddig is elég erős volt, látszik, hogy még sokáig az is lesz, de kíváncsi lennék, hogy pl Rhatt "újraéled"-e az új kiegtől vagy marad a háttérben.
 
csak nem vagy olyan hülye, hogy komolyan godnolatad ezt a 15 forintos baromságot. a véleményemet érvekkel együtt leírtam, ha te nem tudod értelmezni, az nem jogosít fel cinikus beszologatásra.

most mondjam, hogy bármelyik lapot meg tudom venni? vagy amikor nem tudtam megvenni, akkor becseréltem vagy nyertem szinte mindent.

gergő: azt meg kifejezettem ne mszertem, amikor szavakat adnak az ember szájába, vagy egy közlést megpróbálnak kiforgatni, vagy durvábbnak beállítani, mint ami. ez ilyen alap kommunikációs hiba.

tudod a véleményhez való jog nem a tetszés szerint illeti meg az egyéneket. annak kifejezéséhez való jog ugyan így.

hiszek abban, hogy ha a (számomra) nem tetsző vagy nem szükséges dolgokat szóváteszem, azzal hozzájárulok ahhoz, hogy egy teljesebb véleményhalmaz alapján hozzák meg a döntéseiket az illetékesek a jövőben. ez a fórum erre van.

én persze nem akarom elvenni a jogot tőled, hogy kifejezd, hogy neked ez nem tetszik, de akkor azt kell gondolnom, hogy nem vagy fair. korlátozni akarsz engem a fórum rendeltetésszerű használatában a véelménykülönbözőség miatt.

de mivel tudom, hogy ez nem így van, nem feltételezem ezt rólad, szóval szerintem gondold át ezt újra
 
Egyetértek a kishalakkal és a kiskutyásokkal is!

Az Őslich nagyon nagy ötlet volt ,az egész kieg eddig nagyon jónak igérkezik.
Vannak játékos társak akik a véleményüket néha kicsit erőteljesebben fejezik ki de alapvetően sztm nekik is tetszik a dolog csak néha vannak olyan dolgok amik nem mindenkinek egyformán jönnek le.
Attol meg végképp kár félni hogy örökösen felesleges eladhatatlan ,elcserélhetetlen Őslicheket fogunk bontani.
Ez kb akkora probléma mint ha valaki attol fél hogy alappakliban Szellemszolgát bont.....
Ez van testvéreim .....tekintsetek tovább nézzétek a jó dolgokat. ;)
 
Trollok, trollok mindenhol .
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.