Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Egy pár krakoch csizma
(Ősök Városa varázstárgy)
Küldd el képeslapként!
A krakoch csizma egy vibráló energiából készült lábbeli - nem valószínű, hogy sokan hordanak ilyet. Megszerzése gyakorlatilag lehetetlen, hiszen egy olyan teremtmény holttestén vezet át hozzá az út, amely immúnis mindenre, vagyis gyakorlatilag sebezhetetlen.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Szuper! Csak így tovább blog
 
Hamarosan (tudom, hogy mindenkinek ez a kedvenc szava) megjelenik egy interjú a blogon Lily-vel, amiben remélhetőleg sok mindenre fény fog majd derülni a játékkal kapcsolatban. Ha bármi kérdésetek van, tegyétek fel ide és ami többeket érdekelhet, azt megkérdezem Lilytől és a blogon megtaláljátok majd rá a választ. Ha nem akartok nagyon spammelni, mert óránként új kérdés jut eszetekbe, jöhet nekem is privátba. Magam részéről úgy 15 kérdést írtam össze eddig, de biztosan tudtok olyat kérdezni, ami nekem nem jutott eszembe.
 
Hm... Első két kérdést kb ki is lőném, mivel 2003 és az online indulása között nem nagyon követtem a HKK-t, csak haverral kinyomtatott lapokon mókáztunk, de nem követtük a divatkoncepciókat.

Amennyire utána néztem, sok koncepció szabálylapokhoz és követőkhöz kapcsolódik. Mivel elég fos szabálylapok kerültek be (tisztelet a kivételeknek, bár a Lassan járj kicsit elsietettnek tűnt és az erdő se a legjobb döntés volt, de ezek legalább használhatóak, korlátozás még, illetve a bőség zavara a rúnázáshoz), így azon lehetne változtatni, pl. néhányat fel lehetne javítani a meglévők közül (manaforrás), de inkább újak jöhetnének, csak ne sok egyszerre.

Követők más kérdés, piszkosul át kéne gondolni, hogy mi jöjjön, illetve lehet egy olyan opció (ha esetleg majd a fejlesztők gondolkodnak a jelenlegi gyémántos lapok megreformálásában), hogy a követők és a szabálylapok kikerülnének a bontásból (kivéve egy-két extrém erős példányt, bár tudja fene) és helyette gyémántért lehetne őket bérelni, mint a rúnát eddig. A jelenlegi gyémántos lapokat pedig ritka/gyak-ngy kategóriák szerint bevágnám egy független kis kiegészítőbe. Ezzel is szélesedne a koncepció köre, és ha már úgy is át lenne szabva a rendszer, akkor nem lenne nagyon nagy érvágás senkinek. Vagy valami küldetésrendszer mindenkinek, amiből ha egyes feladatokat sikeresen teljesít a játékos kap egy X lapot tartalmazó kieget, amiben az egykori gyémántos lapok vannak.

Ami egyensúlyt vinne kicsit a jelenlegi online metába az a Bufa kódexe, illetve a fókuszált mágia és a destabb valamiféle szerelemgyereke. Jöhetne pár antiblokk lap gy-ngyben, és ezzel párhuzamosan jöhetne egy rahedli rhatt és blokkolós lap, amitől sokan hánynak ugyan, de leginkább a 30 laposon elszenvedett szívások miatt. Apropó 30 lapos game korlátozása az első 10-15 szintre, felette már nem lehetne ilyen paklival játékot nyitni, vagy 30 lapos játékba belépni.

Az asztalról kánterelő lapokat (az antimágia kikerülése miatt) hanyagolnám, legalábbis, amíg nincs egy fókuszált mágia szintű ellenlap a játékban, illetve megtartanám a jelenlegi sebességet.

Koncepciók régről, csak a kiváncsiság kedvéért: mentor (ezzel együtt az áldozás mint IK), szerintem be lehet próbálni a pszí-paklit is, pont volt valahol szó róla, hogy abban az időben, amikor összesen volt 2-4 kánter még brutális volt, de a mai világban már lehet csak egy szerencsés érdekesség lenne. Egyébként sok-sok különböző épületes, tárgyas, bűbáj koncepció (pl villám tárgyak), pakliégető (motyogók).

Akár csak online laptervezéssel, de a ganüidek kaphatnának erősítést, a varkaudarok-orkok szintén, quwargoktól is hiányzik egy-két lap. Goblinokat lehetne tovább fejleszteni. Kalandozók, sárkányok, őshangyák, mint új faj, trogloditák, fattyak, esetleg éjfattyak, bár azok most kaptak rendesen erősítést, egész használhatóak. Az egykori használhatóbb galetkik jöhetnének kalandozókként, illetve egyes testrészek kf-es tárgyként, normál tárgyként akár vagy bűbáj lényreként.

A három lap, amit betennék (bár egyik azért kaphatna ráncfelvarrást): majd legközelebb, sárkány kincse és valamelyik ebből a három kánterből (célpontválasztás - erősen ráncfelvarva, morgan gyásza, a gyík lesújt), de jöhetne gyógyítás fájdalma (új), zarknod szablapok stb...

3 kiábrándító lapot nem tudnék mondani, kurva sok a felesleges lap, amik helyett jobb és érdekesebb lapok jöhetnének.

Csomagtípusok: mivel van egy elgondolásom a reward rendszerről, ami szintlépésekért stb járna, így lenne egy max 5 lapos jutalom csomag a teljes lapkészletből (megvásárolható, minusz esestleges gyémán, ezüst), amik más keretet kapnának és az így szerzett lapokkal nem lehet kereskedni, ezt egy megkülönböztető keret jelezné. A 10 lapos kiscsomag felesleges (pl versenyen kiválthatná ezt egy választható zén), a kiegészítők maradnának ahogy eddig, azokkal nem volt gond, az alappakliból meg maradhatna a két nagyobb csomag. A normális nagyközönséges újrainduláskor én mindenképp egy újraszabott Alappakliban gondolkodnék, kigyomlálva belőle az első alappakli sallangjait, helyettük életképesebb lapokkal, mondjuk a kétharmada maradhatna a régi, a többi új lap.

Etnikumok - nem a kedvencek, hanem amik kaphatnának erősítést még: vámpír, vérfarkas, varkaudar, sárkányok akármikor (ők mondjuk kedvenc, de vegyes szín), ganüidek, őshangyák, úgy összességében a kalandozók, de speciel a gnómok, thargodannok.
 
Ha esetleg belecsúsznék ebbe a kategóriába bármiért, benne lennék.

Wolf
 
Szerintem még egyszer nem adnák ki a kezükből, valószínűleg csak a programozáshoz vettek igénybe külső segítséget, miután nem volt kapacitásuk felépíteni a dolgot. De ez puszta fikció.
A zárt béta tagjaira én is igen kíváncsi lennék. Nem adná magát a dolog, hogy a régi játékosok a rangjuk alapján kapjanak egy e-mailt, hogy tudják-e vállalni kellő intenzitással? Korrektnek gondolnám, hisz aki ott a top X-ben volt, az már játszott vele annyit, és élvezte annyira, hogy érdekelje a játék újjászületése. Nem beszélve arról, hogy mennyi építő jellegű hozzászólása lehetne...
 
Ameddig csendesek a fejlesztők, mit szólnátok egy kis magánjellegű szavazáshoz? Nézzük meg, a fórum olvasói milyen jellegű irányt tartana jónak az online-ban. Minden kérdésnél ügyeljetek arra, hogy jelenleg milyen lapkészlete van a játéknak, hogy hol tart jelenleg a játék.

Szerintetek melyik az a három koncepció aminek minél hamarabb meg kellene jelennie versenyerősen a játékban?

Mely az a három koncepció, ami az asztali formájában csak visszavetné az online játékot?

Ha azonnal betehetnél három lapot az online-ba, akkor mely három lap lenne az?

Mely három lapot tartod a legkiábrándítóbbnak az online-ban?

Szerinted átlagosan mennyi körig kellene tartani egy-egy online meccsnek, hogy a játék ne legyen túl gyors, és ne legyen túl vontatott se?

Mely három szabálytkulcsszót kellene kihagyni majd a játékból?

Milyen, mekkora csomagtípusok lennének ideálisak a játékban?

Mely lenne istenenként a 2-2 kedvenc etnikumod? (+vegyes etnikum)

Szerinted milyen az ideális UR lap? Versenyerős, vagy inkább csak gyűjtői érdekesség?

Szerinted milyen mennyiségű UR-t kellene egy-egy adagból kiosztani? Szerinted jó-e, hogy hetente egy verseny van, amin lehet nyerni?
 
A béta fázisos nagy közönséges újranyitás szerintem sem jó ötlet. Egyszerűen nem lehet egy játékost sem elveszíteni azzal, hogy nem kész a játék. Egy nagyobb körű bétához kell már egy stabil alap, és némi újdonság is. Hogy aki visszatér, vagy benéz azt lássa, hogy húú, ez ne mis rossz, itt elindult valami.

Megértem a fejlesztők hozzáállását, hogy elsőként a régit akarják stabillá tenni. Mert ez az első lépés. Én bízom benne, hogy a fejlesztők között van olyan, aki játszott vele, és rá tud mutatni a bugokra.

Viszont akkor jó lenne tudni, hogyan is áll a helyzet, ki a tulaj, miylen jogai vannak a Behónak. Akár azt is, hogy kik most a legbelső tesztelők, miként lettek beválasztva.

Ami fontos, hogy most lelkesek az emberek. És bizony, ezt most meg kell ragadni. Mert ha most leül a hangulat, akkor már legközelebb biztos kevesebben lángolnak fel újra. Most még nem tudunk tesztelni, rendben. Nincsenek még konkrét új fejlesztések, ez is rendben. De kell valami, amin a várakozók pörgethetik az agyuk. Ezért javasoltam laptervező pályázatot. Ezért lenne jó csak egy olyan hivatalos poszt, ami arra reagál, hogy mi az, amivel egyetért a tulajkiadó, mi az, mait már ötletként is elvet jelenleg. Mi az, amit mindenképp szeretnének, és lehetne részletesen is pörögni rajta, hogy maikor az lesz, hogy jöhet az újítás, már legyen mivel dolgozni, sőt akár legyen kész ötlet, mait már csak leprogramozni kell.

Kérném a fejlesztőket, használjuk ki a lelkesedést, mert ha leül, akkor biztost játékost bukik ez a jó játék.
 

No komment
 
Emlékszem az első online indulásakor a béta zárása és a tényleges indulás között eltelt kb 3-4 hónap és hasonló felirat virított ott is az oldalon.
Egyébként addig nem élesíteném a nagyközönség felé (új játékosok felé) a game-et, amíg a szükséges változtatások el nem készülnek és ezt az indulást összekötném egy új lapokat tartalmazó kiegészítő, vagy új alappakli megjelenésével.
Ezért lenne jó tudni pontosan, hogy a fejlesztőcsapatnak mik az alapvető elképzelései a játék financiális részéről, a kezdők jutalmazására tett javaslatainkról stb... Pl a versenyek átszervezése ezekhez képest egy eléggé sokadlagos változtatás lenne. Ha meg is nyitnák a játékot sokan egyből nem fektetnének bele kreditet, mert várakozás lenne a jövőbeni változtatásokra.
Amikor egy évvel ezelőtt felmerült a játék továbbadása Matyee részéről, mindenki pontosan ebben kezdett reménykedni, hogy aki átveszi az alapjaiban változtatja meg a financiális részt, mert az volt az egyik legrosszabb része.
Viszont ha megnyitnák a régi játékosoknak mondjuk egy alapos bugjavítás nélkül és minden változatlan maradna, akkor 1-2 hét és ismért lecsökken az érdeklődés, mert hamar elmúlna a nosztalgia faktor. Tehát én abban gondolkodnék, hogy ha meg is nyitják a játékot a régi játékosoknak, akkor előtte egy bugfix nem ártana, amit nem tudnak jelenleg javítani azok a lapok meg maradhatnának a játékosok birtokában, csak épp nem lehetne pakliba tenni őket, illetve a frissen bontott versenyek lapkészletéből ki kéne szedni őket...
Egy stabil, de változatlan állapotban történő visszaadás nem hozna játékosállománybeli növekedést, mert a többség inkább kivár, amíg valami "használhatót" nem kap, akik meg beszállnak, azok se fognak költeni, pontosan a kivárás miatt.

@Lily-hkko: egy évvel ezelőtt Matyee (az akkori fejlesztő) azt ígérte, hogy van kb 50 lapja programozás alatt (2 db zénes kiegészítőnek és 2 ezüst kiegészítőnek - 2*10 új lap és 2*15 úja lap), amit még a kiszállása előtt kívánt volna a nagyközönség elé tenni, de erre nem került sor. Van e ezekről a lapokról valami tudomásotok, megvannak e nektek. Illetve ha megvannak, akkor pl. a tesztelést lehetne többet között ezekkel a lapokkal kezdeni akár...
 
Pihentetőül.....

Mivé változik a jegyellenőr ha megcsókolja a hercegnő?
Békávé.......
 
hamarosan (határozószó)


1. Rövid idő múlva a jelen pillanattól, vagy egy ismert időponttól számolva.

Az ember bízik abban, hogy hamarosan jobb lesz a helyzet. Ez a gyerek hamarosan felnő, és jön a kamaszkor. Hamarosan felszáll a repülőgép, az utas már a repülőtéren van.


2. Rövid idő alatt; kevés idő felhasználásával; meglehetősen gyorsan.

A kép a vázlatok után már hamarosan elkészül. Az anya hamarosan visszajön a boltból.


Eredet [hamarosan < hamar + -os (melléknévképző) + -an (határozórag)]


 
http://hkkonline.hu

hamarosan...
 
Kedves Lily (hkko) és fejlesztő csapat......

Esetleg nem lehetne egy próbaverzió (próbájának a próbája....) hogy elindulhatna ?Attol függetlenül tesztelhetnétek ,fejleszthetnétek ,stb.....
Mi meg egy kicsit játszhatnánk,jó lesz az a multkori proba (próbájának a próbája .....)is......

Köszi
 
Már azt hittem azért halt ki a fórum, mert újra megy a game... de nem
 
Az a fajta bajnokság amit szerveztem anno(ligákba osztva) nem lehet majd valahogy bevezetni? azt elég jól lehetett pörgetni és kezdők nem kezdők is megtalálták a szintjüket. napi egy játékra be lehetett lépni és nem kellett várni a versenyekre. az előző versenystruktúra hosszadalmas volt (azért a hétvégi nagyverseny pl maradhatna)és sok kezdőt el is tántorított
 
Én bízom benne, hogy meg tudják lovagolni ezt az ötlethullámot. Addig kell lépniük, amíg ennyir lelkes a társaság szeritnem.
 
Noh a mai egy passzív, hirtelen nap
 
Reméljük úgy egyáltalán, hogy lesz a közeljövőben némi további infó.

Szerintem csak mi pörögtük túl a dolgot. Egy-két nap alatt csapódott le az a sok kimondatlan szó, a hosszú várakozás.
 
Nekem az előfutár szóban elég erős tudatosság húzódik meg, ami az alapcsomag ilyen jellegű hibáira nem igazán illik. De tény, hogy eleinte azért igyekeztek ezeket orvosolni, haladt a fejlesztés.

Várom, hogy holnap milyen infókat tudunk meg, mert a mai poszt talán több kérdést vetett fel, mint amennyit megválaszolt.
 
sok olyan hordalap jött ki, ami egy-egy kieggel lett csak úgy-ahogy használható...
szerintem a hangya is egy ilyen kieg előfutára lett volna...
Más: azt álmondtam, hogy karácsonyra kijön az on-line...
 
Nagyon elcsendesült a fórum. Nem tudom mi lehet az oka...

Mondjuk engem kicsi sokkolt, hogy nem a Behó fejleszti a játékot, hanem kiadta alvállalkozónak. Bár , ha ez így van akkor tuti van valami deadline is , hogy mikorra kell/kéne elkészülniük vele. És ha valóban van ilyen , jó lenne , ha minket is beavatnának....
 
Persze az a szegény őshangya volt a legkevesebb. Legalább is nekünk, aki már ismerték a játékot. De például sokszor láttam bontotton paklikban. Mindig mondtam is, hogy szerintem cseréld ki azt a lapot, mert nem jó semmire.
Lehetett volna a csomagban egy olyan lap is, ami erősít egy ténylegesen jelenlévő koncepciót. Egy-két értelmes lap sokat tud dobni egy koncepción. Ez sokat számít akkor, amikor még kevesebb a játszható lap.
Nem emiatt lett lezárva az online, de ezek az apró dolgok is sokat tudnak szerintem a játékhoz tenni.

Ezért is remélem, hogy a Behó kezei között (bár most akkor nem tudom pontosan, hogy milyen jogokkal bír) ki lesznek szűrve az ilyen lapokkoncepciók és tudatosan, az asztali játék tapasztalatait és a játékosok véleményét felhasználva, egy jó és sikeres játékot hoznak létre. Például az sem lenne rossz, ha nagyobb hangsúlyt kapna a lehetőségek bővítése a lapok erősítésével szemben. Persze valamennyire elkerülhetetlen, de azért egy kicsit lassabb evolúciót nem bánnék.
 
Valószínűleg azért jöhetett a sok "használhatatlan" lap, mert matyee inkább csak lelkesedett a játékért és nem mélyült el benne teljesen, ezt ő is többször hangoztatta. Lássuk be, nem minden esetben egyértelműen eldönthető, hogy egy lap befér e az online környezetbe, vagy sem, mondjuk engem aztán a legkevésbé se zavart az őshangya vagy akármi használhatatlan lap.
 
Ez a fórum borzasztóan nélkülözi a +1 gombot.

+1
 
Így már értem! Ezt én is írtam anno Matyenak, nem is egy lapnál.

Viszont szerintem érdemes a felszínen tartani az etnikumok témáját, hisz jó lenne, ha tényleg olyan etnikumok kerülnének be a játékba, amiket aztán gondoznak is majd. Adnak ki hozzá lapokat, akár olyanokat is, amik nincsenek papír alapon. Jó lenne, ha a fölösleges sallangokat pedig levágná majd a fejlesztő csapat. Persze, ahogy írtam is, érdemes a játékosok véleményét kikérni egy-egy etnikumnál, hogy ők szeretik-e? Akarják-e, hogy szerepeljen az onlinéban. Persze nem fog mindenki azonos véleményen lenni, mert én is inkább a trogikat futtatnám fel, az orglingok meg soha nem tetszettek. De akkor is érdemes egy-egy ilyen kérdőívet kidobni.

Például itt vannak a nerubok. Ha megindokolja valaki, hogy miért kerültek be az onlineba, azt megköszönném. Papír alapon is volt egy csomag amiben voltak, azután kuka volt az egész. (Egy kis barokkos túlzással.) Ezek a lapok lényegében szemetek, mert egy kiegészítő után nem érnek majd semmit. Kivéve azok, amik nem a fajjal kombóznak, hanem attól független erős képessége van. És ha már tényleg ott tartunk, hogy mit keres az a szerencsétlen őshangya az alappakliban, akkor miért nem az őshangyák jöttek ki a nerubok helyett? Szerintem a múltjuk is nagyobb, és meg merem kockáztatni azt is, hogy nem csak én szeretem jobban őket, mint a nerubokat.

Érdemes lenne minden istennek 1-2 játszható fajt összehozni online. Akár olyat is, ami nincs papír alapon. Mert ugye Elenios elég rosszul áll, és az asztalinál is most próbálnak vele kezdeni valamit. Kezdő játékosok többsége hasonló paklikban gondolkodik szerintem, így már csak ezért sem lenne rossz.

Ha már hivatalos infó:

Nem a Beholder fejleszti, de a Beholder tulajdona? Vagy megvette valaki a játék jogait? A Beholderé most az utolsó szó, vagy csak tanácsokat ad?

Zárt béta szervezése. Akkor most nincs még meg a végleges tesztcsapat? Lehet rá jelentkezni, vagy az eddigi teszterekjátékosok nem lehetnek benne? Mik voltak a fő szempontok a teszterek kiválasztásánál? Mennyi teszter lesz a zárt bétában?
 
Sziasztok!
Természetesen kaptok majd visszajelzést és nagyon örülünk a sok ötletnek és javaslatnak.
Fontos információ, hogy a játékot nem a Beholder fejleszti, de részt vesz a folyamatban.
Mi, akik a játékkal aktívan dolgozunk először is a kapott, átvett rendszert keltjük életre (ami lehet hogy egyszerűnek hangzik, de nem feltétlenül az). A változásokat csak ennek a stabil működése után fogjuk átgondolni és a kiválasztottakat tesztelve implementálni, de még nem ez van a fókuszban.

Türelmeteket kérjük, bár tudom, ti már régóta vártok arra, hogy újra induljon a játék.

Egyelőre zárt bétatesztet szervezünk, a már elért fejlesztési eredmények kipróbálásához.
 
Oh, félreértettél Ohyner!
Nem az etnikumokra gondoltam, amikor azt írtam, hogy a jelenlegi alapkiadásból kerüljön ki egy-két lap (és pont az őshangyát írtam). Konkrétan a teljesen céltalan és blank Őshangya lapra gondoltam, ami jelenleg önmagában/egymagában semmire nem jó. És nem is a vámpír etnikumra gondoltam, hanem a Szubreaális vámpírra, csak mivel nagyon kedvelem a lapot, így kicsit torzítottam a nevén (kötsög vagyok és kicsúfoltam... )
Az első alapkiadás online a 8-dik asztali kiadást vette alapul, de bekerült jónéhány olyan blank lap, amik használhatatlanok voltak önmagukba. Ott az éjfattyak helyzete, amik kaptak ugyan erősítést a legutóbbi kieggel, de a játék indulásakor totál használhatatlan volt az avatár meg a kereső fatty. Jó hogy volt róla szó, hogy ez a két lap is kap online ráncfelvarrást, arra már nem emlékszem, hogy végül megkapták e...
De pl. normális vámpírok jöhetnének, amivel már lehet valamit kezdeni, az őshangyák is jöhetnének, de nem úgy, hogy van egy 0-ért 0/1-es őshangya egy egész kiegészítőben azt csókolom...
 
Remélem ma már lesz valami respond.
 
Örülök, hogy más is úgy látja, érdemes hozzányúlni a lapokhoz, újragondolni az asztali tapasztalat mellett az online jövőjét, és kijavítani egy-két olyan lapotdontést, amiket talán már a behó is másképp hozna meg.
Viszont azzal nem értek egyet, hogy dobjuk ki vámpírokat és az őshangyákat, vagy bármita. Szerintem kellene egyx közvéleménykutatás, hogy mely etnikumokat kedvelnek sokan, miket látnának szívesen. MErt lehet, hogy épp az őshangyákat kellene egy jó szintre elhozni, ha a többség szereti őket. Én a trogloditákat is szerettem mindig, de őket már az azstali elfeledte. Kérdés, hogy szerették-e az emberek? Van-e rá igényük. Én inkább a minotauruszokat és a jetiket dobnám ki a jáéktból. Itt rendbe lehetne tenni az etnikumokat, te ez sok teszt és akarat kérdése.
 
Ez jó ötletnek tűnik. Az a baj , hogy egyenlőre nincs semmi infónk a dolgok jelenlegi állásáról a fejlesztőktől.
 
  ... | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.