Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Az aukciós ügynök
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Az aukciós ügynök hetente kétszer dolgozik. Ilyenkor egy listát kap arról, melyik kalandozó mit vásárolt az aukción és mennyiért, valamint azokról a tárgyakról és felajánlójukról, amit be kell gyűjteni, hogy felkerülhessen az aukcióra. A feladatot ilyenkor mindenáron teljesíteni kell.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Nem keresni akarok rajta. Konkrétan 50 ezer forintot költöttem összesen rá, amit ha meg nem is bántam, de újra nem tenném meg. Folytatni nincs kedvem. A Hearthstoneba mindaz meg van, ami ebből hiányzott, számomra.

Annak hogy legyen egy inaktív account a spoilerek 80%-ával nem sok értelmét látom. Az asztali hkknál is tovább adhatom a gyűjteményem. Van egy ismerősöm, aki azután tudott csak a hkkonlineról, mikor már megszünt. Neki szívesen átadnám az accountomat minden anyagi haszonszerzés nélkül, ha meg lehetne változtatni az user namet. Abba is biztos vagyok, hogy ő utána költene a játékra, és szerintem többet is, mint ha a 0-ról kezdené.
 
Hát köszi az interjut Lily-vel. De nem értem mi ez a titokzatoskodás?Ezt az interjut akár én is megirhattam volna ......Miért titok hogy ki csinálja ,miért nem adják az arcukat hozzá? Miért nem lehet tudni hogy mi lesz?Minek ilyen béta teszt(miaz hogy béta?egyáltalán.....)
Hogyha majd elindul a tényleges játék akkor tökéletes legyen? (minden tiszteletemmel ,hiszem ha látom......)

Sajnos az az érzésem hogy amíg nem indul el a játék és nem lesz tényleg benne ujdonság (fejlesztés ,pozitiv változás....)Addig esély sincs a jelenlegi csekély asztali verziot játszó (profik)(és akik fizető képesek) becsábítására......

Miért ne lehetne eladni egy játékos accuntját?Amennyit költött rá annyiért.Ebben meg mi a csalási lehetőség (na ezt válaszolja meg nekem valaki! )
(esetlegesen ha valaki eltőlt pár ezer órát a gép előtt és pár lappal többje van mint amit konkrétan megvett és keres rajta egy picit..... ezel is mi a baj? )

Már írtam máskor is hogy ezzel végleges bannolással óvatosan bánnék.Csak nagyon indokolt esetben (nem is nagyon tudok ilyet elképzelni) szabadna bannolni egy játékost.
 
A blogra ferkerült az interjű, olvassa mindenki
A acc eladásaátadása kapcsan azért én megvárnék egy hivatalos választ a helyedben, mert a legtöbb játéknál az ilyen tranzakció tiltott és bannal jár. Így nem csak a saját, hanem a vevő acc-ja is örökre elveszik.
 
Logikus válasz: átadhatod bárkinek,megadod az acc-od jelszavad és ennyi. Mivel nem tudni h a lapkészlet megmarad-e,meg nem tudhatjuk milyen lapjaid vannak (és hogy mikorra lesz HkkO)... Sztem kevesen adnának érte ezreket.
 
Lily-t kérdezném, remélem kapok érdemi választ.

Tudom a ti érdeketekkel nem egyezik, de szeretném tudni. Pár tízezer forintot beleöltem a játékba, viszont az elmúlt egy év után, igaz sok sikert kívánok Nektek, nincs kedvem folytatni. Van lehetőségem túl adni az accountomon vagy a lapjaimat átadni valakinek akár baráti, akár minimális ellenszolgáltatás fejében?
 
Engem is érdekelne a teszt, TJ007 néven a legelejétől benne voltam a dologban. Szóval érdekelne 1000-el!
 
Blogon kint van már.
 
Van valamilyen hír a feltet kérdésekre érkező válaszokról? Kb. mikor láthatjuk őket, mikor kapjátok meg? Jó lenne valami infó, mert ez a béta lehetőség teljesen felpörgetett.
 
Jól van na
 
Szerintem inkább csak az írjon , aki nem jelentkezett!
 
Elküldtem én is.
 
Küldtem emailt a jelentkezésemmel.
 
Én is részt akarok venni a tesztelésben !!!
 
Hú! Alig várom, hogy kipróbáljam, Mondocon óta várom, hogy valami Online dologgal is lehessen játszani, tekintve, hogy élőben ez nem sikerül. Szóval, ha lehet még jelentkezni, akkor én is szívesen kipróbálnám!

Üdv: Pala
 
Juhú, jelentkeztem én is...
 
Jelentkeztem én is, bár nem játszottam az indulásától kezdve az online-on, remélem ez nem kizáró ok, az újraindulást követően már biztosan fogok.
 
Természeten jelentkeztem is és örömmel iszom szavaid miszerint figyeltek minket
A bétateszt alatt oda-vissza kapcsolatra is lehetőség lesz? Úgy értem lesz s fórumnál gyorsabb lehetőség az ötletek kivesézésére?
 
Akkor engem lehet érdekelne,bár decembertől korlátozódni fog az időm (vizsgaidőszak lesz sajnos). De mivel a HkkO-t kb. az elejétől kezdve játszom,és anno 2000-2005ig,majd most is újra játszom,így talán nem lennék "elveszett" annyira
 
szia! igen, elég illetve valószínű, hogy pl. hétvégére szervezzük a verseny tesztet, amikor megadott időpontban kéne majd ráérni. mindeképpen egyeztetünk majd tesztelőinkkel.
 
Szia!

Egy kérdés: mennyi idő "szükséges ahhoz",hogy valaki béta-tesztelő legyen? Napi 1-1,5 óra elég?
 
@Tyberius Nekem nem volt tudomásom az általad leírt dologról (mit ígért Matyee). Köszi az infót! A csütörtöki megbeszélésünkre ezt is felírom a témák közé.

Gondolom megértitek, hogy nem célunk teljesíteni Matyee ígéreteit. Ez egy új csapat, aki titeket is meghallgatva, saját elképzeléseit megvalósítva nyitja majd meg újra a játékot.

Olvasunk benneteket, figyelünk rátok!

Nyílt bétateszt még nincs tervben, de a hamarosan induló zárt bétatesztre lehet jelentkezni a support@hkkonline.hu címen. (Ezen új, béta accountokkal tudtok majd tesztelni.) Megköszönném, ha pár sorban bemutatkoznátok a jelentkezésben (játszottatok-e a hkko-val, a hkk-val stb.).
 
Ha egyszer eljutunk Jeruzsalembe, posztolunk nektek 1 kepet
Csak ne robbantgatnanak meg lonenek folyton
 
Tudtam, hogy lecsap rá valaki...:P
 
Lapra tehető lapnál az nem megoldás, hogy ha maga a rátett lap a célpont, akkor megtörténik a hatás. Ha pedig az a lap amire rátették, kerülne ki a játékból akkor választhatsz a rátett lap(ok)nak egy másik célpontot, ha ilyen nincs, akkor visszaveheted a kezedbe.
 
Nem hiszem, hogy jelen esetben azok írnák és javítanák a programkódot, akik a hosszútávú döntésekről döntenek. Szerintem épp oly fontos, hogy kitűzzék a hosszútávú irányt, aminek a kérdésem is részét képzik. Mert azt, hogy hosszútávon lesz-e elég játékos, hogy izgalmas marad-e a játék az épp oly fontos, mint az, hogy mikor indul a játék. Most, az újraindulás előtt kell szerintem kijelölnie a tulajnak az irányt, és nem vaktában kiadni lapokat.
 
Na de melyik Makó? az idősebb vagy a kicsi? :P
 
Valóban hamari még a kérdése, bár azért el lehet rajta gondolkodni játékosként. Én speciel látok fantáziát abban, hogy a lapra tehető lapok megmaradjanak. Illetve ha valahogy a szakértelmekbe életet lehetne lehelni, akkor online lehetne jövőjük. Asszem blogon olvastam ötleteket a szakértelmekkel kapcsolatban, hogy a szablapokhoz hasonlóan nem lehetne őket lőni, vagy valami ilyesmi...
Galetkik-torzszülöttek (amik ugye szörnyek)-testrészek szintén jó lenne őket átkonvertálni idővel. Vagy tudja fene...
 
Sztem ilyen kérdéseket kb fél-1 év múlva érdemes feltenni. Egyenlőre oly messze vagyunk ettől mint Makó Jeruzsálemtől.
 
Bocsi a tripla posztért, de eszembe jutott még egy problémakörkérdés, amiről érdekelne a fejlesztők véleménye.

Ha az ember követi a papír alapú játékot, és olvasgat fórumot, akkor sok helyen azt olvashatja, teszem hozzá valamennyire jogosan, hogy általánosságban a lapra tehető lapok ideje lejárt. Persze vannak kivételek, de többségében az ilyen lapok és koncepciók már eltűntek a sűlyesztőbe. Érdekelne, hogy miként gondolkodnak ezekről a lapokról az online tekintetében? Szeretnék-e, hogy a KF-es tárgyak, lapra tehető bűbájok hosszú távon is versenyerősek legyenek? (Valamennyire az épületek is ide tartoznak, hisz kell hozzájuk építő.)

Lesznek-e szakértelmek a játékban? Ugye a papír alapúból most vonják majd ki őket szépen lassan. De szerintem az onlinéban még gyökeret verhetnélnek, ha megkapnák a megfelelő újragondolást, támogatást a fejlesztőktől. Ha sikerülne kordában tartani a játék gyorsaságát, hogy több körösek legyenek a frodulók, akkor jók lehetnének.

Mi a helyzet a helysznekkel? Illetve lesznek-e majd kereshető lapok? (pl.:kurz)

Galetkik, testrészek, torzszülöttek? Megjelennek-e kalandozóként, vagy más lapként? (Személy szerint soha nem rajongtam értük.)

Tervezitek-e, hogy a végzeturak helyett a megszokott kalandozó alfajokat erősítsétek majd, ha eljut odáig a játék?
 
Küldtem egy 10-20 kérdésből álló listát. A többségét már pedzegettem itt a fórumon, de hátha most egy-kettőre kapunk választ.
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.