Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Orgling varázsló
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A mágiához értő orgling olyan ritka, mint a fehér holló - és ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen a mágia az intelligencia függvénye, és mint tudjuk, ez utóbbiban az orglingok nem bővelkednek (bár ez az elmélet az Orglingok Lázadása óta meginogni látszik). Mégis, ha nagy ritkán összeakadsz egy orgling varázslóval, nem árt felkötni a nadrágszárat, hiszen gyors véget ér az, aki ellenfelét lebecsüli...
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
nazdarovje

túl van tárgyalva a buli

Inkább ötleteljünk valamit, napi bónuszok pl. HS-ben jól működik szerintem itt is megérne egy próbát
 
Én nem tudom másképp értelmezni, azt hogy "megnyugtatlak nem tudjuk használni a teljes lapkészletet... a ti érdeketekben." mint egy érvet amellett, hogy nem kell aggódnia azoknak akik a körön kívül rekedtek, mert úgysem nagy élmény most játszani/tesztelni, és nem maradnak le semmi fontosról.

Ha az én készülékem hibás, a tied egyenesen hiányzik.
 
Most már nekem is sok a hiszti. Nem kell ennyit értetlenkedni mert sok fele visz,de előre semmiképp.
 
Komolyan azt gondolod, hogy egy érvrendszer átláthatósága és valid mivolta attól függ, hogy bent vagyok-e a teszten?

Kolléga, bocsásson meg a feltételezésért, a probléma inkább az ön készülékében van szerintem.
 
"Egyrészről Wolf megértette, hogy miről beszéltem."
Könnyű "megértőnek" lenni a teszten belülről.

Szóval szerintem a lényeg, hogy azt mondtad: Nyugi nem gond hogy mi bent vagyunk, mert úgyse tudjuk a teljes lapkészletet használni.
 
Noh.
Egyrészről Wolf megértette, hogy miről beszéltem. Nem érveltem, hanem egy problémara világítottam rá. A fejlesztés érvelt ezzel, és igen 2 nappal miután ezt beírtam megoldották a dolgokat, amit a teszt első napján megírtam nekik és azóta heti legalább egyszer ment róla email, hogy adják oda a teljes lapkészletet.

Másik: félreértettél. Nem mondtam, hogy utálom a rúnázást, de mint tesztelő és régi játékos tisztábban vagyok a visszásságaival és azzal, hogy nem tesz jót a játékosok moráljának, ezért változtatni kell rajta. Szeretem a nerub királyt és az azzal végrehajtható végtelen hokit, de ha elolvasod a HKKO fórum bugfix rovatát, akkor láthatod hogy pont én szeretném elérni hogy nerfeljék a nerub királyt. Mint ahogy matyeenaj is asszem pont kettőnk tesztjátéka után írtam, hogy a kórokozóra kerüljön rá a korlát.
Rúnázás: lehet régi motorosok nem rúnáztak, de akik a toplista elsö oldalán vannak 30 plussz szinttel azok egy része igen. Én is rúnáztam (kellett a 2-3 uszk, plusz néztük a rendszer végpontjait, de ez sokadlagos volt.)
Szóval való igaz ez egy olyan probléma, amit kezelni kell.
 
Örülök, hogy mást is sikerült megfertőznöm ezzel a betegséggel
 
Olyan szájtátós, csodálkozós pofát csinált neki, mint amikor megszólal mellette a béka. Rohadt jó lett.
 
Nem érvként hozta fel, hanem problémaként, és nem bedőlt az érve, hanem megoldódott egy probléma. Persze lehet, hogy nem ment át az irónia, igaz az is lehet hogy én sem értem.
 
Úgy látszik elbeszélünk egymás mellett.

Látom nem akarod érteni, hogy vicces amikor érvelsz valamivel, aztán 2 nap múlva kiderül, hogy már nem érvényes az érv. Na mindegy.

A régi motorosok nevében visszautasítom a rúnázás vádat, én is annyira gyűlöltem azt a jelenséget, mint te. Korábbi bejegyzésemben írtam is, hogy akár lehet is a rúnákat törölni, és "rúnázás biztosra" megcsinálni a rendszert. Abban a 9-10 emberben akiről én beszélek, egyet tudok -akiről shotom volt-, hogy rúnázott rendszeresen, tehát pont hogy rájuk nem jellemző amit írsz.
 
Nem értem a védelemre tett megjegyzésed, végre megkaptuk a teljes lapkészletet a mai este folyamán. Így is majd 2 hónapig könyörögtem a fejlesztésnek a teljes lapkészletért. Pont arra akartam ezzel rávilágítani, hogy teljesen nevetséges volt ez a visszatartás, főleg ilyen indokkal.

De most már mindegy.

Hm... nemtom hányan vannak közülük. Főleg mivel a top 200 játékos nem mérvadó a "rúnázás" miatt.

Amit ezzel mondani akartam, bár azt hittem egyértelmű, hogy a lapkészlet visszatartása a megkapásából fakadó előnyök magyarázatával nem helytálló, mivel előzőleg már eléggé behatóan megismertük a lapkészletet és az egyes paklikoncepciókat, így az előny eleve megvan.
 
LOL!!!!!
 
2015.01.18. 21:25
"Egyszerűen röhejes a felvetésed, de hogy megnyugtassalak, pont azért nem kaptuk meg a teljes lapkészletet (legalábbis ez az egyik indok), mert állítólag előnyben lennénk veletek szemben..."

2015.01.20. 12:23
"Jön s teljes lapkészlet héten."

Eddig tartott a védelem?


"Teszem hozzá a játék indulása óta (nem a mostani teszt, hanem az előző fejlesztés bétájának kezdete óta) játszik a tesztelők egy jó része vele és végig ott voltunk, míg az előző fejlesztés be nem zárt, "

Nah, az előző játék végén a top 200 játékos közül 9 volt aki azt első bétától játszott a játékkal. Kíváncsi vagyok ezek az igazi régi és kitartó motorosok közül hány van most bent.
 
Képzeld Darkmelon!

Barátnőmkészített nekem Putin szobrot. A rabszáma világít a sötétben.
 
Jön s teljes lapkészlet héten.
 
Ez igaz, viszont még korábban volt egy olyan rossz programozás, ami miatt lefagyott a szerver.
Szóval az ilyenekre vigyázni kell.
 
Na jó,de ez csak szarul van leprogramozva nem szerver hiba(sztem).
 
Igen, lefagy, mondok egy példát:
Ősi béklyó mellett kijátszom egy apró kívánságot, majd kiválasztanék a paklimból egy lapot.
Ahelyett, hogy kiírná, hogy nem lehet és továbblépne, nem lép tovább, hanem ismét felszólít, hogy melyik lapot játszom ki apróval, és így tovább...
 
Hívjon szakembert +1!
 
Pár dolgot nem értek ,Mi az hogy instabil a szerver????
Mit csinál lefagy? vagy kevés a memóriája vagy mi a túró ......Hát csináljon neki valami a gazdája!Hivjon szakembert.....A másik meg sok a bug? hát nem erre számítottak? Mégis mennyi az a sok bug ?ezer vagy tizezer? (bocs az értetlenkedésért, semmi személyes ,csak biztos valahonnét vetted ezeket amiket leírtál......)
 
Balage, ennek némiképp ellentmond az az informació, hogy az estleges jövőben megjelenő online kiegészítö lapjait 'Tihor Miklósék' válogatják ki, amiböl a fejlesztőcsapat szelektálja, amit nem tud egyelőre leprogramozni. Szóval az esetleges iranyt mégis csak a Beho határozza meg úgy, hogy nem van annyira tisztában az online metával, mert bár az asztalira épül azért más.

Izé, bármi cáfolatnak örülnék illetve ha a tesztelők be lennének valamilyen szinten vonva ebbe s válogatási folyamatba.
 
"Fontos információ, hogy a játékot nem a Beholder fejleszti,"
 
Jöhetnének tök új random arcok is, mert van annyi bug, amennyinek a javítására nincs kapacitás. A zártságot indokolja a szerver instabilitása, amit bár mi nem érzékeltünk, de elvileg egy házi szerverről megy.
Nem a tesztelők mennyiségével és minőségével van itt a baj még mindig, hanem a szokásos tempóval. Olyan a behónál valamit végigvinni, mint a hadseregnél. Az összes alparancsnokon végig kell futnia, míg a hadúr leokézza, és valóban kicserélhetik a villanykörtét. Na nekem ennyi a véleményem.
Van egy zseniális termék, amit félgőzzel, félkeddvel, félmunkával csinálgatnak.
Megint csak az tud eszembe jutni, hogy: "Magyar magyanak magyarja."
 
Azok voltak a szép idők...amikor azért jöttünk fel Gabikával és Darkmelone-al az onlinera hogy a chatben osszuk a faszságot Meg hogy a "visszatérős" egyszínű dekkem kioptimalizáljuk az asztalira
 
Hát ez vegyes. Vagyunk páran, akik már az előző fejlesztés bétájában is benne voltunk, és vannak páran, akik a game végéről kerültek be.
Teljesen új random arcról nem tudok, bár teszem hozzá, én már akkor javában aktívan SimCity 4-eztem, amikor ti még állatkodtatok az Online végén.
 
És kik jöttek be? Régi arcok,még az Online végi emberekből(akikkel ott állatkodtunk a végén 15-20an) vagy tök új random arcok?
 
Hát belőlem csak egy van. DarkStroke a nickem(HKKonlineban anno Strokke volt úgy emlékszem) már jó ideje,de levelek alá ~DS-t szoktam írni.

WoW/Aion/Tera/E-Sim/Klánháború/1.6 mindenhol
 
Bocsi az indiszkrét kérdésért, de ti hányan vagytok? Mert van bent Online már egy DS, bár ő máskép DS (D_S_), de ő is DS...
Noh mindegy.

@Dév
pff... hát ez jó kérdés, hogy pont téged, hogy nem tettek be ilyen múlttal.

Egyébként azt én se vágom, hogy mi alapján szelektálnak. De végülis folyamat kerülne be emberek, most a héten is jött pár. Rejtély...
 
Végül is minek is engednék be azt akinek kb. egyedül értékelhető videói vannak youtubeon? még a végén streamelne itt nekünk,meg blogot írna,hát milyen dolog ez.


Szerintem ez egy ilyen "najó dobáljuk be az összes jelentkező emailját a 'kalapba', és bökjünk rá random párra" - típusú szelekció lehetett
 
"Az offline változatot mondhatni igencsak jól ismerem, 8 éve versenyszerűen játszom, idén pedig én nyertem meg a Nemzeti bajnokságot. Emellett a következő (asztali) kiegészítő tesztelőbrigádjában is helyet kaptam (ezelőtt két kiegészítő tesztelésében segédkeztem már). Fanatizmusomról árulkodik még, hogy immáron két és fél éve lehetek egy megbecsült és szerencsére igazán népszerű blogger csapat tagja, három szerkesztőtársammal együtt mi irányítjuk a jelenleg legnépszerűbb hkk-s felületet (hkkblog.hu). Az online-val régóta szeretnék foglalkozni, ezzel szerintem baromi jól lehet népszerűsíteni amúgy az asztali játékot is (streamelni is szeretnék majd a későbbiekben), illetve régebbi játékosállományt lehetne mozgósítani, és ezen a felületen keresztül ha csak virtuálisan is de vissza lehet csalogatni őket a játékba. Szóval alapvetően a játék népszerűsítése lesz a célom (blogon keresztül is, cikksorozat is lesz).

Üdv,
Dév"

-nem nyert-
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.