Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A hírnök szava
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Halljátok hát, Alanor városának lakói, Borax rendeletét! Kerek egy hónap múlva olimpiai játékok kerülnek megrendezésre, melyen amellett, hogy kiválasztjuk a legrátermettebb kalandozót, artista látványosságokkal is fogunk szórakoztatni benneteket!"
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 |
Nézet:
Bár az előző rendszer programozás szempontjából (a körülménykehez képest) nagyon szépen fel volt építve, mégsem volt túl felhasználóbarát.
Hogy még könnyebbé tegyük a kódos rendelést azt javasoljuk, a következő módon add le a rendelésedet:
- Menj az akcio.hkk.hu oldalra, és írd be a kódjaidat. Ekkor a beírt kódjaid a bal oldalra lesznek rendezve az oldalon és azt a figyelmeztetést adják, hogy nem érted el az 1000 forintot. Egyelőre ezzel azonban nem kell törődnöd.
- Ha beírtál minden kódot, menj a webboltba, és válaszd ki az akciónak megfelelő paklikat.
- Miután minden paklit beraktál a kosaradba, kattints a Rendezgetés linkre, itt fel lesz sorolva az összes rendelésed, ezeket az akcio.hkk.hu oldalon tudod a kódokhoz rendelni . Található egy link, a felsorolás alatt, ami visszavisz erre az oldalra. A kódjaid a bal oldalt, a kosaradban lévő termékek a jobb oldalon lesznek. Jelölj ki a jobb oldalon néhány paklit (ezt az egér kattintásával teheted meg, és egyszerre több paklit is kijelölhetsz), majd a bal oldalon nyomd meg a szürke nyilacskát annál a kódnál, amelyikhez hozzá szeretnéd rendelni a paklikat.
- Válogasd össze tetszés szerint a számodra legmegfelelőbb kód - pakli kombinációt, majd menj tovább a rendelés leadásához.
- Rendelés leadásánál a termékek felsorolása előtt láthatod a beváltott kódokat (ha valami hiba van bármelyikkel a program jelzi az egyes kódoknál, és a "Fizetendő összeg" mezőnél is!). Ha valami hiba van, de mégis tovább szeretnél menni, a program ezután a lépés után törli a hibás kódodat a listából, így az véletlenül sem kerül felhasználásra.
- Az adatbekérés és a fizetési metódus után a megjegyzés rovat alatt ki tudod választani, hogy az egyes kódokhoz melyik ajándéklapot szeretnéd választani.
- És végül nincs más dolgod, mint a rendelés véglegesítése.

Lehet, hogy ez így első olvasásra inkább bonyolultnak tűnik, mint egyszerűnek, de ha kipróbáljátok, akkor meggyőződhettek róla, hogy nem boszorkányság.

Természetesen továbbra is várjuk a visszajelzéseket. Köszönjük a türelmet.
 
Kedves Gábor!

Koszonjuk, semmi problema.

Udv. Kati
 
Kedves Katalin!

Elnézést kérek Tőletek (a Beholdertől) a kissé durva hangnemért. Valóban benéztem. Köszönöm a választ.

Koltai Gábor
 
A rendszer addig rakta egy kódhoz a rendeléseket, amíg a max. vásárolható 5 paklit elérte. Javítani fogjuk, mert valóban nem mindenki akarja kihasználni az akciót teljességében. Sőt egy kicsit még változtatunk az oldalon. Most már tényleg egyszerűbb lesz. Egy kis türelmet kérünk még. Köszönjük.

Te utánvételes rendelést adtál le ezért számoltuk fel a 950 Ft-ot. A rendelésed viszont nem érte el az 5000 Ft-ot, tehát ha az utalást választottad volna, akkor is +500 Ft lett volna a kiszállítási költség. Az erre vonatkozó információk a Rendelési és fizetési feltételeknél olvashatóak.
Az ajándéklapokat igyekszünk úgy betenni a csomagba, hogy ne érje kár őket, eddig még nem volt ebből panasz. Elnézést kérek Tőled, ha nem így volt nálad.

Reméljük, hogy hamarosan mindenki elégedett lesz az új kódbeíró verzióval. Amint kész van természetesen itt is jelezzük.
 
Remélem ha kijavítják a hibát értesítenek minket egy hozzászólás formájában.
 
Világosan oda van írva, hogy ha nem előre utalsz, hanem utánvéttel fizetsz, akkor ez van.
 
Dani felvetéseivel teljes mértékben egyet tudok érteni. Abszurdum, hogy VÉ, IV és ZSZ-t nem lehet rendelni a piaci áron.
 
Ugyanez nekem is a tapasztalatom. Rosszul működik a felület. Ha megpróbálok egy másik kódhoz hozzáadni egy paklit az előzőből és vica versa vagy pl. több pakli átvándorol egy másik kódhoz és egy kódról eltűnik az összes!!!

Szóval csak úgy ment, hogy megint egyenként adtam el a rendeléseket.

Még annyi észrevételem lenne, hogy a kiszállított csomagban csak úgy "bebaszva" - elnézést de nem találtam szebb kifejezést - voltak a kódos lapok a nehéz displayes doboz mellé. Csak isteni csoda, hogy nem sérült meg egyik sem. Vegye már a behó a fáradtságot arra, hogy a kódos lapokat legalább bedobozolja...

Ezen kívül 5000 forint felett rendeltem és mégis felszámították a 950 forintos kiszállítási díjat. Ezt inkorrektnek tartom!
 
Próbáltam ezt az új felületet. Jó, hogy egyszerre több kódot be lehet váltani csak kár, hogy szarul van megcsinálva. Beírtam 6 kódot. Kiválasztott hozzájuk 6 paklit, csakhogy randomra dobálja át a paklikat másik kód alá. Ugyanezt csinálja ha kiválasztom a küldendő kártyát. Szóval ha egy pakli és egy kód felállásban akarsz rendelni akkor marad a régi rendszer. Szóljatok ha én vagyok fasz és írjátok le nekem mit nézek be. Köszi
 
Persze nem minden kiegben van kód ,de amelyikben van annak örűlni kell ,és attol nem kerül többe egy kieg ha van benne kód......Amugy se azt írtam hogy a kod van ingyen hanem a lap amit kapsz a kodért.
Persze lehetne számolgatni hogy hány kieget kell bontani egy kodért meg ilyenek.......

A legujabb zén-t egyből másnap a megjelenés után adni -30 %-ért miért nem jó a Beholdernek ?(ezt kérdezted)
Hát erre azért lehet sejteni a választ......
De féléve egyéve megjelent kiegeket szt
m is lehetne adni kód nélkülieket ,ahogy írtam.
 
Mivel nem minden kiegben van kód, és ahol van ott is csak minden 5.-ben, így ha nagyon sok kódot akarsz beváltani, nagyon-nagyon sokat kell költened.
Józsi, nem ingyen kapod a kódot......6*1350 +/- párszáz Ft-ért kapod.....,de igen, jó lapok.
Ha elfogy egy népszerű kieg, és mindenki még venne belőle, van egy intézmény amit úgy hívnak:nyomda.
Bár, egy újranyomás előtt, hogy ne legyen bukta pontos felmérést kell végezni. De erre meg itt van ez a weboldal, a szavazásokkal.
Szerinted, miért jó, hogy nem lehet rendelni a legújabb Zénből? Miért baj, ha nagyon fogy? Nem erre szánták? Nem Ur-ről beszélünk.
 
Esetleg (de ez csak javaslat) (mert pont a Beho olyan cég aki mindíg meghalgatja a játékosok véleményét) olyan uj paklikat nem lehetne venni kisebb (mittomén 15-20%-kal olcsobban amiben nincs kód (mint a frissen bontotton).És ezzel megoldodna a végtelen kodbeváltás.(az ok hogy a legujabb zénből ne lehessen rendelni)


Egyébként nekem az a véleményem hogy ezekért a kodokért is köszönettel tartozunk .Mert igazán jó lapokat kapunk tulajdonképpen ingyen......

Még egy röpke kérdés: van még minden lapból? és ha elfogy akkor csak egyszerűen leveszitek majd a rendelésről?
 
Én 10 kódon ülök jelenleg, és én se tudom mihez kezdjek velük. Újabb kiegekre gondolodás nélkül beváltanám őket, így viszont valószínűleg rajtam fognak maradni felhasználás nélkül. Eladni nem akarom őket, mert még reménykedek, hátha megjön a beholdernek az esze, de valószínűleg ez hiábavaló.
 
+1
Én is ülök vagy 5 kódon, mert nem tudom mire beváltani.
A régebbi nagykiegek nem kellenek (egyrészt megvan minden lap belőlük, másrészt értéktelenek ma már, azaz nem érik meg a kedvezményes árukat sem).
Zénekre beválthatnám, de mivel ezt megtettem az előző 5 kódommal, zénes lapokra se nagyon van szükségem, azt a pár darabot ami hiányzik inkább összecserélgetem.
 
Szia,
a mondandóm provokatív felütése a dramaturgia miatt volt
Tudom,hogy mindent megtesztek a közösségért, köszönöm is Nektek, és én is nagy kedvvel hkk-zom
Azonban: vevői szemmel nézve nekem a kódos lap egyfajta további vásárlásra csábító ajándéknak tűnik, ha veszek 5 paklit, akkor ha ráköltök egy még egy kicsit, (plusz egy pakli), akkor lesz egy tök jó lapom. Ebből (is) éltek, tehát a további ráfizetés, további vásárlás fontos eleme annak, hogy talpon tudjon maradni a vállalkozás hosszú távon. (mint minden kereskedelmi vállakozásnak)
Mi történne akkor ha olyan paklit engednétek kódhoz beváltani, amihez járhat 20% eséllyel még egy kód? Nos, akkor vennék ahhoz a további kódhoz még egy paklit
Ez, tekintve, hogy egy gyűjtögetős kártyajáték, tehát plusz lap nekem, plusz pénz nektek, nem tűnik tragédiának. Főleg, mivel a hkk egyik profilja pont ez lenne.
Soakn váltanak be most is kódot, de ha ezt figyelembe vennétek még többen tennék, közöttük jó magam is. Biztos nem veszteségként könyvelnétek el a dolgot.
Százalékos kedvezmények: kurrens árura senki nem ad kedvezményt, csak ha komoly gondban van. Felétek sem elvárás szerintem,hogy a legkeresettebb kiegészítőkre (IV,Zsz,VÉ) 30%-ot adjatok ajándék lap beváltása esetén. A fentebb leírtakat is figyelembe véve, szerintem érthető elvárás felétek, hogy tegyétek lehetővé bármely pakli választását, hisz egy átgondolt, újraskálázott kedvezménnyel (teszem azt pl:0-30% kieg.-től függően), többet tudnátok forgalmazni, és a játék profiljából kifolyólag azért a jónép is ebben érdekelt. Ha valami jól fogy kód nélkül is, de még jobban fogyna kóddal, az hol probléma?
Azzal fejezném be amivel el is kezdtem, nagyon köszönöm mindannyiótok munkáját, erőfeszítéseit!!!
A webshopos témánál sem a bántás, inkább a segítő szándék íratta velem ezeket a sorokat.
Dani
 
A zanszilánkokban nincsen kód ahogy a legújabb zénben sem.
 
Szia!

Változás csak a kódbeváltás menetében lett. A korábbi feltételek nem változtak, ami egyelőre marad így.
Kódért nem adunk olyan paklit, amiben szintén van kód, amit felhasználhatnál ismét egy 30%-os kedvezményre +ajándéklapra és ez így mehetne körforgásban tovább.
Minden paklit eleve kedvezményesen lehet már a webboltban megvásárolni. Egyes akciókban pedig további kedvezmények lehetnek az IV-re, VÉ-re pl.
Kódért nem tudsz könyvet venni.
Nem vagyunk sem a magunk sem a vevők ellenségeik.
Hidd el igyekszünk a vevők elégedettségére törekedni. Sajnálom, ha ebben a kódbeváltás témában nem értünk egyet.
Üdv. Kati
 
Kedves Kati,
miért nem lehet kódra pl: zanszilánkos paklit kérni, úgy hogy nem veszem igénybe a 30%-os kedvezményt?
A kódbeváltókat büntetitek, vagy a saját magatok ellenségei vagytok? Létezik,adott egy vásárlói igény, amit kielégítve bevételt generálna nektek, erre mondotok nemet????
Van otthon egy csomó kódom, de azokra a paklikra nem fogom beváltani amit felajánl nagy kegyesen a rendszer, mert azokra nincs szükségem. Így nemcsak tőlem, de másoktól is bevételtől estek el. Mivel kereskedelemben, és sikeres vállakozásban dolgozom, ez így nekem egy kicsit magas.
Értem,hogy az IV és a Zsz népszerű, naná, hogy nem jár rá semmi kedvezmény, de miért baj az hogy ha kódos beváltásra szeretném megvenni? Miben különbözik attók, hogy fogom és megveszem csak úgy? Mert jár hozzá egy kódos lap? Ennek a kódnak nem az lenne az értelme, hogy így 20% több paklit értékesítsetek? Jó, oké, könyveket is lehet venni, és megkapom a kódos lapot, de nade....
A vállakozás ebben a szegmensében nekem úgy tűnik nem igazán törekedtek az elégedett vevőre, ami hosszú távon nagy hiba
 
"A kedvezmény nem vehető igénybe a Világégés, az Istenek viadala és Zanszilánkok kiegészítő paklikra, a legújabb Zén kiegészítőre, és a kód sem váltható be."
Ez a kiírás nem változott. Ezekre a paklikra nem érvényes a 30% kedvezmény és nem vásárolható meg kóddal sem. Időnként előfordul, hogy azt mondja valaki, neki nem kell a kedvezmény, de ezek paklik valamelyikét szeretné a kódért cserébe. Na, ezt továbbra sem lehet.

Beírsz egy kódot, kiválasztod hozzá a kedvezményes 5 paklit vagy 1000 Ft-ért amennyi kijön, utána nem véglegesíted a rendelést, hanem beírod a következő kódot, ahhoz is kiválasztod a paklikat stb. A véglegesítéskor összegezzük, a kódokat, a paklikat, a választható jutalomlapot és a fizetendő összeget is. Tehát emiatt lett egyszerűbb az egész beváltás menete.
 
"A kedvezmény nem vehető igénybe a Világégés, az Istenek viadala és Zanszilánkok kiegészítő paklikra, a legújabb Zén kiegészítőre, és a kód sem váltható be."
Most akkor ez mi?
Használhatod a kódot úgy, hogy megkapod a lapot, és kedvezménnyel vehetsz régi csomagot, illetve kedvezmény nélkül újat?
Továbbá nem értem, hogy ebben a menüben hogy lehet egyszerre több kódot beváltani...
 
Igen az szám-betű sor ,ami kiegben lévő szabálykiegészitő papirkán van ,az alján (asszem ha nincs benne kod akkor az van oda írva hogy sajnos most nem találtál kodot).

Mikor írja ki hogy a kod nem váltható be?(nem lehet hogy olyan kieget szeretnél venni amit nem lehet ,ha kodot váltassz be.... )
 
Biztos én vagyok gyök 2, de nem értem.
Akkor most a kedvezményes kupon, az a szabálykönyv kiegészítő hátoldalán lévő kód?
Mit jelent az, hogy a kód sem váltható be?
 
 | 1 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.