Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Május 18-án szombaton részt vennél-e egy HKK versenyen, amit a Board Game Expo-n rendeznénk a ComicConon? (Belépő van, nevezési díj nincs, nyeremény van.)

1) Igen, megyek a rendezvényre, szívesen részt veszek a HKK versenyen is.
2) Megyek a rendezvényre, de a HKK versenyen nem indulok.
3) Nem megyek a rendezvényre.
4) Nem tudom még.
5) Nem érdekel.

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A sötétség párduca
(Könyv esemény)
Küldd el képeslapként!
Arithon, az Árnyékmester sötétséget idéz ellenfele, Lysaer, a Fény Ura flottájára. A varázslat hatására a sötétségből álló párduc átmenetileg elnyeli a napot.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (29)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)
[HKK Piac] Eladó lapok (141662)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 |
Nézet:
Nekem viszont tetszik .....
Kiváncsi leszek majd a Zének frissen bontva formátumú versenyen.Otthon baráti játékban jó móka.Nem minden lap lehet verseny spoiler.
Persze bizonyos körülmények között egyenlő a nullával az ereje,de lehet egész jó is.
 
Ha ez a hivatalos álláspont, akkor ezzel meg tudok barátkozni.
 
'celpont lapot a gyujtobe kuldhetsz' = ha akarsz, valasztasz egy celpont lapot, ami a gyujtobe kerul, ha nem, nem.
Nem pedig: 'valassz egy celpont lapot, majd ha akarod, gyujtobe kerul, ha nem akkor meg csak ott celpontkodik magaban '
 
Nem allitom, hogy eros volna a lap.
De azert azt, hogy mikor jatszod ki (van-e az ellenfelnek leszednivalo lapja pl.), te dontod el.
A Bilincs mellett pedig pl. az Apro elegge gitt - attol meg 1 jo lap.
 
A feltételes mód a gyűjtőbe küldésen van nem a célzáson. Balázs által említett 'erősítés' akkor is játszik, ha kötelező célpontot választani, de lehetőségem van eldönteni, hogy a gyűjtőbe kerül, vagy sem.
 
Pont ezekért csak mezőben használható. Én oda beraktam 2-t, és nem volt rossz, bár jó se különösebben.
 
Kicsit úgy érzem ezt,mintha mentenénk a menthetetlent.
Maga a lap eredetisége meg a medve jelző tetszik.
Értem,hogy arról van szó,hogy ne lőhesse le az ellenfél a lapomat,de ha azt választja,akkor valóban 'blank' lesz,ha csak nekem van lapom. Ehhez pedig még jön,hogy a bilincs mellett meg választ egy laphúzást,ami tehát összesen 1 működő funkció sajnos. Az meg ha nem az,hogy "Megnyertem a játékot",akkor már nem éri meg használni.
 
Valamit talan rosszul ertettel, ez a megfogalmazas javitja a lapot ahhoz kepest, mintha 'celpont lap a gyujtobe kerul' lenne rajta.
Igaz, ha ugy nezzuk, hogy nem is lehetne valasztani ezt az opciot, ahhoz kepest gyengebb.
 
pedig pont a múltkor láttam működés közben,szóval van,ahova befér
 
semmit nem von le az értékéből pont azt tudja ami rá van írva, az elmúlt 1 hónapban sem volt erősebb vagy gyengébb ez a kártya, egyszerűen csak simán gitt. Soha sehova nem fog beférni egy 2 manás lap ami nem csinál semmit...azok a lapok amiket az ellenfél határoz meg, hogy miképp működjenek, azok már a kiadáskor halálra vannak ítélve.
 
Hát ez bőven levon az "értékéből".
 
Igy van. Es tudatosan van ez a szoveg rajta (pl. ha csak neked van kint lapod, ne szivasson meg ezzel az ellenfel meg jobban)
 
Mivel a "célpont lapot a gyűjtőbe küldhetsz" opció feltételes módban van, ezért akkor is választhatja ezt az opciót az ellenfelem, ha nincs legális célpont. É n megkapom a lehetőséget, hogy egy célpont lapot a gyűjtőbe küldjek. Mivel nem tudok élni a lehetőséggel, ez egy blank funkció lesz.
Más lenne a helyzet, ha ez lenne a lapon: "célpont lap a gyűjtőbe kerül", hiszen ekkor már a lap kijátszásakor kell legyen legális célpont... ha ezt a funkciót választja az ellenfél. Hogy aztán most a beho hogy faq-zná le a lapot, hogy nem is lehet kijátszani, vagy nem lehet ezt az opciót választania az ellenélnek, az így, ebben a formában mindegy, mert szerencsére nem ez a szöveg van a lapon.
Szerintem.
 
Jelentem, hogy a manó deck teljesen jól működik, még fajra összerakva is . Már csak egy versenyen kéne megmérettetnem .
 
Ellenség döntésénél ez a 'célpont lap' szócska miképp viselkedik? Ha az ellenfelelem ezt választja, és nincs célozható lap (mint ahogy Balázs írja), akkor kijátszható egyáltalán (hiszen kijátszási feltétel a 'célpont')? Vagy nem választhatja ezt az opciót ilyenkor... (?) ... és valami mást kell választania.
 
3 csomagból mind a 10 lap. Yes! Nekem tetszik ez a kiskieg, jópofa lett 4-5 használható lappal. A többivel is lehet mókázni. Ezt a színvonalat kell tartani.

És nagyon jók a képek!!
 
Balázs is megemlítette a szabálylapot az elemzésében arra reagáltam
 
észrevetted már,hogy minden kommentedben szerepel az a szó,hogy "sokszín"?
 
Túl magasak az adptt pontszámok. Ez a zén meg egy a gyengébbek közül. A lapokra ha nekem kellene pontoznom 5-7 pontokat adnék, a praktika talán megüti a 8-es szintet, de nem érzem benne az átütő erőt. A sokszinbe ki fogom ugyan próbálni, de szerintem hamar ki fog kerülni, nem jósolok neki fényes jövőt. Talán ha ősmágiás lenne, vagy drágább és cantrip, de igy...
 
A Praktika sztem minden olyan deckbe jó lesz, ami irtózik a követő beforgatástól. Mivel ez egy olyan lövés ami sokkal univerzálisabb, mint mondjuk egy démonparázs vagy akármilyen másik direktsebzés, így ha van követőnk akkor is faja (Kyorgos járj, kraguru járj, timera deck, bárhova ahol van lila és követő)
 
Szerintem egyébként a pontszám itt nagyon relatív fogalom, hiszen soktényezőtől függ, többek között attól, hogy pontozó szerint hány pontot ér egy 'közepes lap' (5, 6, esetleg 7), mit gondol az egypaklis lapokról, mennyi a maximum pont, amit egy ilyennek ad, de még egy kis személyes szimpátia és antipátia is belekeveredik. Úgyhogy az adott pontszámnál sokkal fontosabb az, hogy ténylegesen mi a szöveg, amit mögé írnak, az a valódi érték.
 
Egyetlen dolog miatt nem kaphat 9 pontot szerintem, egyáltalán nem univerzális. Manóba iszonyat, ott nagyon kijön az ereje oda 11 pontos De máshova nem nagyon tudod betenni, valami korlátozott formátumon egy gyűjtőgenerálós pakliba beleférhet, de ezért még 9-et én se adnék neki. Pedig tényleg tetszik a lap, szerintem a kieg legjobbja. Persze az ősi praktika is jó lett, de az más...az nem kreatív.
 
Kinevethettek, de en 9 pontot akartam adni arra a lapra, de Zoli azt mondta, ne vicceljek mar ;)
 
csak, és kizárólag megerősíteni tudlak, az a manó valami félelmetesen pörgeti paklit.
 
praktika sztem kb 8 pont, hagyin talán nem fog sűrűn előjönni, de jó lap. Sztem a dekkdobató manó lett még táp, a saját dekkjében iszonyat.
 
Tesztelésen az ellenség döntését egyértelműen nem éreztük jónak, a praktikát viszont eléggé.
Hosszabb távon szerintem a praktika és a bátor manó lesz versenylap.
 
Mind a két lap fostalicska
 
Az Ősi praktika szerintem a kieg spoilere, Kyorgba pontosan ez a lap hiányzott.

Az ellenség döntése régebben jó lett volna kontrollos Csatamezőbe, de manapság már én nem érzem a 100+ lapos verziót, olyan 80 körül rakom-raktam össze utoljára is. Így viszont erős közepes lapok már nem férnek be, csak a legjobbak, ez pedig pont az előbbi kategória.
 
Látom, két lap kapcsán vannak nézeteltérések.

Sztem sem lesz az ellenség döntéséből komoly versenylap...persze el tudok képzelni olyan szitut, hogy megszüntettem ellenfelem követőjét, nekem van egy fontos követőm, van lenn egy béklyóm, ami a gyors terülést gátolja, és pont nincs counterem, így bármit választok, sehogy se jó. De erre kb. annyi esély van, mint trójai falónak az epsoni derbin Sztem az 5 ÉP általában bevállalható, ha nincs követőnk, a 7 ÉP gyógyulás sem sok, és akkor nem beszéltünk az esetleges blank képességről, de még a medve jelző sem akkora csúcs. Ráadásul a mana is egy idő után már kockázatmentes képesség. Sztem ez túl bizonytalan lap, inkább 10-ből 6 nálam.



A Praktika viszont tetszik, olcsó, konfigurálható lövés, ráadásul jó azonnali vari a Chara-din követő mellé. Azért a régit is épp azért szerették, mert sok volt vele a kombinációs lehetőség, ez az újnál is igaz. Talán tényleg nem 9 pont, de 8 mindenképp.



A többinél egyetértek az ott leírtakkal.
 
leviszi a harcmágust 1 manáért... mondjuk kapunk egy csontot, néha jól jön, oké... na akkor most figyelj : kirakja a harcmágust, és ingyen lekapom ősi praktikával! (nyilván megfogja, nem lesz csont se gyógyulás)

na elegem van a lap megvédéséből, nekem tetszik, lehet két hét múlva már én is lehúzom és életembe nem fogok vele játszani
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.