Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Kaktusztüske
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A sok helyen megtalálható törpekaktuszt, azaz a xantusz-kaktuszt Xantuszról, a nagy gondolkodóról nevezték el, aki azáltal fedezte fel, hogy egyszer meditálás közben beleült. A növényről gyűjthető tüskék manapság a könnyen beszerezhető, rengeteg módon felhasználható tárgyak közé tartoznak.
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (1)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Elértem, hogy egy kt-ban 2-től több karija lehessen 1 játékosnak.


Gratulálok!
Azért erre ne verd a nyálad, mert nem te vagy az első akinek egy KT-ban kettőnél több karaktere van.

létrehoztam egy saját közös tudatot. Tehát tettem színfoltot hozzá a TF színes palettájához.


Az a színfolt annyira nyálas, hogy akár "Hello Khítul" kitűző is lehetne a jelvényetek.
 
Elértem, hogy egy kt-ban 2-től több karija lehessen 1 játékosnak és létrehoztam egy saját közös tudatot. Tehát tettem színfoltot hozzá a TF színes palettájához.

TE személy szerint mit csináltál azon kívül, hogy verted mindig is a nyá..ad? Mit alkottál a TF-en hm?
 
Hát igen, a Vértesókat még az ellenségeik is elismerik, és megbecsülik, és megtiszteltetésnek veszik, hogy ilyen nagyszerű lények ellen harcolhatnak, mint a Vámpírok. Sajnos az első aranykorban, a KT első virágzása idején nem lehettem még tagja a KT-nak, de vannak még hírmondók az akkori tagok közül, Qwardloss például biztosan alá tudja támasztani: az első olyan Kt volt, mely misztikumával, különleges - és rendkívül kidolgozott, és nem táporientált - képességeivel igazi unicum volt akkor. Bocs, most is az... Mert MI már letettünk az asztalra, nem is keveset. Te, kedves LC, mit tettél le az asztalra? (azon kívül, hogy nagy csatában a mandibulakaszáddal nehezen, de legyőztél egy vérszomjas nekrofunt) Majd ha te is elérsz csak tized (tized... ezred!) annyit, mint a Vértestvérek, akkor szólj be, de addig olyan ez a károgás, mintha Szabó IV Zsolt a megyei III-ból szidná Rooney lövőtechnikáját...
 
Te mégis ki a f*sznak képzeled magad?
Tetves kis tolvaj...
 
"a Vértesóknál csak az olyan gennyládáknak van helye mint te aki azt hiszi magáról, hogy ő az Atyaúristen."

Lehet a Vértesókat a TF világán szeretni és nem szeretni (példa rá a KH-val folyó várháború), de te itt most személyeskedéseddel a játékosokat szidalmazod.

Mondd, hogy jössz te ehhez, kiket ismersz tőlünk, hogy ilyen véleményt nyilvánítasz?
Ritka jó fej és segítőkész banda, akiket örülök, hogy megismerhettem.

Vegyél most már vissza néhány fokozatot.
 
Vörösmarty nem Csdokonai na:-)
 
Kedves Csaba Jenő!

Te..o-s dolgok: hú mire elolvastam de oké legyen úgy a kettőtök dolga.

Tünde Nemzet: a quwarg kt-t sokan megmosolyogták de illet a Tf-es környezetbe. A DB szerintem messze nem idevaló volt (ahogy mondjuk azon is felvonnám a szemöldököm, ha vki itt western kt-t alakítana...

A tündék viszont (jó rendben maga a tünde szó Csokonaitól származik) szóval a tündék és fajtársai minden egyes klasszikus szerepjáték világban megtalálhatók (úgy, ahogy pl. a manók is, gobliok, orkok).

Úgy gondolom ez alapján a kt-m nagyon is beleillik a Tf világába.

A többi no komment.
 
Nyuszi for President!!!
 
Kedves Szilárd!

Sajnos az a helyzet, hogy te nem tudod (vagy nem akarod...) szétválasztani a TF-et a magánélettől (tudod, ez egy szerepjáték - SZEREP és JÁTÉK). Persze lehet ez azért, mert TF-es dolgokkal nem tudsz valakit megfogni, akkor nekiállsz vájkálni a magánéletében... Amihez nem sok (gyak. semmi) közöd van. Amit Vasvella is írt, mármint hogy te a játékon belül loptál, kitiltottak a GN-ről, és kivágtak a Vértesóktól, az 3 tény. Hogy hogy próbálod szépíteni, senkit nem érdekel :-) Ebből a 3-ból egyet én is elkövettem, Zka engem is kivágott a Gn-ről, csak az a különbség kettőnk közt, hogy én tanulok a hibámból és kétszer nem követem el ugyanazt a hibát, neked meg 2050-ben sem lesz esélyed GN-es acc-ra. Akkor sokan megutáltak, kb a TF-es népség 10-20%-a, és a renomém nem is jött helyre sokuknál. Téged viszont 100 TF-esből 99 masszívan utál .-)
Sajnos XY munkaviszony mexűntetésének körülményeiről konkrétumokat nem nyilatkozhat még 3,5 évig, de hidd el, nagyon jól járt vele, és cseppet sem bánja hogy így alakult. Arra kíváncsi lennék, hogy honnan veszed, hogy XY T-s vezetőről azt a cikket bármelyik beosztottja írta? Mert valami kis firkász azt írta? Amíg nem vagy tisztában a körülményekkel, csak olvasol valamit a neten, addig kb annyit is ér a szavad, mint amennyi igazságtartalma az ilyen indexes, origós meg blikkes cikkeknek van. Az alkalmazottak 90%-a mindig is szeretett XY-nal dolgozni (nem őt, hanem vele dolgozni), ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a jelenlegi csapatának 70%-ával dolgozott együtt az előző, T betűs munkahelyén. Valószínűleg persze neked van igazad, és mazochisták, és azért mentek utána, hogy alázhassa őket, igen, biztosan. Ahogy az is tény, hogy mióta eljött, a dolgozók 50%-a kicserélődött az előző munkahelyén, előtte havi 1-2% között volt a fluktuáció... Ez is biztosan a véletlen műve. Mindig vannak, akik nem dolgozni járnak a munkahelyükre, linkek, a többi dolgozó morálját rontják, munkáját tönkreteszik, ez a 10% pedig nem fogja szeretni azokat a vezetőket, akik nem szarják le a melójukat, nem ledolgozni a 8 órát járnak be a munkahelyükre, hanem alkotni valamit, legyen ez profit, jókedv és elégedettség a dolgozóknak vagy épp a vevőknek. És megint csak igaza van Vasvellának, bár téged biztosan szúrnak a szavai, de ha egy vezető - pláne személyzeti vezető - nem vállalja fel a konfrontációt, és elviseli ezeket az embereket, akkor a többi 90% is azt fogja mondani, hogy ha ennyi pénzért lehet lábat lógatni meg pletykálkodni is 8 órában, meg dolgozni is, akkor mi is ezentúl ez előbbit választjuk. És ismétlem, ennek ellenére sem XY beosztottja készítette azt a cikket, csak XY hüje volt, és "rossz fát hugyozott le". Soha nem is dolgozott egy áruházban azzal az emberrel, aki azt a cikket írta :-)
Ja, hogy a játékról is beszéljünk: valóban nincs beleszólásom abba hogy a KT-d milyen elveket mikor változtat meg 180 fokos fordulattal gondolok itt pl. a "halál a mutánsokra, mert rondák" irányra... De az azért elég vicces, hogy egyik napról a másikra 180 fokkal, élesen váltogatod ezeket a dolgokat... De persze remekül kidolgoztad a KT alapelveit, nem egy fos nyúlás, mint a Vértesók, csak épp a MI alapelveink évezredek óta változatlanok, a tied meg már az első két napban olyan napraforgó volt, hogy belefájdult szegény nyakcsigolyája :-) A trilla tirilla faszságokon gúnyolódni pedig pont akkora élvezet, mint a Quwarg Kt-n röhögni vagy épp a Dragonball KT-n mosolyogni volt... Méltó utódja a KT-d ezeknek a nagy múltú, kiválóan kidolgozott hátterű Kt-knak.
És egyszer úgyis elkapnak a Vértesók, a Káosz lordok, illetve tulajdonképpen mindenki, aki nem Fekete druida vagy te vagy, ahogy Kane is elkapja Lord Cenát és érezni fogod a gyűlöletet, muhahahahahaha
 
Nos a jövőben ebben a topikban nem kívánok reagálni a személyem elleni negatívumokra és a továbbiakban az ESTN-t érintő dolgokról írok.

Uff.
 
Rendben Tibor, teljesen megértettem. Megjegyezném, hogy a tisztelt Csigusz urat hasonlókért már rég ki lehetett volna tiltani (bocsánat haveroknál nem szokás kérni a moderálást ezt a ghalla.pbm-en már tapasztaltam) azokért amiket az elmúlt 3-4 év alatt irányomban írt.

Egyenlő bánásmód hm?

De rendben van bár ezt a topikot én nyitottam így a sajátoménak érzem de a jövőben tartom magam a felszólításodhoz (főképp azért mert CI-ket én is tisztelem).
 
hatájos


LY

Ég a pofám
 
LC: ez itt egy TF-es fórum. Ha továbbra is folytatod a maximálisan OFFTOPIC, trágár mocskolódásod, követelni fogom a moderálást, és ezáltal a Beho oldalról való kitiltásod is. Megjegyezném, hogy a postjaid egy része kimeríti a becsületsértés fogalmát, ami a hatájos jogszabályok szerint bűncselekmény.

Ehhez tartsd magad!!!
 
Az, hogy egy csoportvezető emberileg hogy beszél, milyen trágár szavakat használ, mennyire alázza meg a beosztottját nem utasítás, hanem EMBERSÉG kérdése.

A karit amit kölcsönvettem mozgatzás nélkül visszakerült a gazdájához, kár nem érte, nincs mit róla mesélni hiszen közismert a történet:-)

Nagyon távol áll a munkám a porszívó ügynökösködéstől (Jézusom hazánkban még léteznek olyanok:-O)

Alanori vegyesbolt LOLDD

Érdekes nálunk a főnök (mindkettő) nyugodt, udvarias és emberséges egyenrangúként bánik minden munkatársával sőt "lealacsonyodik" hpozzánk (szóval nem veri a nyálát, hogy ki vagyok, mi vagyok).

NA ENNYIT NYÚL természetéről. Volna mit tanulnia.

Olvass csak vissza melyik hsz-nél kezdődött a személyeskedés és ki által jellemtárs:-)
 
Engem inkább az a karakter lopós történet érdekel, amiről meg te lapítasz! Arról mesélj, ne arról, hogy Nyúl mekkora köcsög vezető, mert Nyúl nem az Alanori vegyesbolt alkalmazottja, te viszont itt loptál karaktert.
Egyébként az én véleményem az, hogy egy főnököt nem kell szeretni. Ha egy főnök nem köcsög egy kicsit sem, akkor fejére nőnek a beosztottak, és nem tudja majd érvényesíteni az akaratát. Az meg egy másik dolog, hogy a Tecsóban nem feltétlenül pl. a csoportvezető a bunkó, hanem őt is utasítják erre (van a rokonságomban Tecsó igazgató is, így tudok 1-2 dolgot).
Te itt olyan dolgokkal személyeskedsz, aminek semmi köze a játékhoz, viszont téged a játékban tanúsított dolgaidért utálnak sokan. Ez a nagy különbség! Bár lehet, hogy egy porszívó ügynök ezt nem érti meg!
 
vagy hogy egyáltalán eljutnak odáig?

Ez az ami szerintem nem fog megtörténni.


Miért is ne jutnánk el odáig? A kt képességek kifejlesztése nem területfüggő ha zavargatás nélkül nyugaton ki tudjuk adni az EF-eket (márpedig nyugaton igen nagy a nyugalom ) akkor eljutunk. Ahogy minden más kt is amelyiknek aktívak a tagjai.
 
Ja Bugs Bunny szerintem marhára nincs közöd ahhoz, hogy egy kt-nak a törvénykönyve hogy módosul, milyen változtatásokat hajtanak rajta végbe. Ahogy nekem sincs közöm pl. a Quwargok alapszabályzatához (ez csak példa volt).
 
Ja igen Nyúl mert a Vértesóknál csak az olyan gennyládáknak van helye mint te aki azt hiszi magáról, hogy ő az Atyaúristen. Nagyon jól emlékszünk még a Tecsó beosztottad írására amiben téged részletezett mekkora sz.r alak is vagy, hogyan is bánsz az alkalmazotakkal. Utána természetesen szépen eltüntél Iwiwről és más közösségi portálokról. Erről persze mélyen hallgatsz pedig az után az írás után teljesen nyílvánvalóvá vált, hogy kettőnk közül te vagy a köcsög

Nos ilyen esetben pedig mivel nem nagyon szeretnék egy kt-ban levegőt szívni a hozzád hasonlókkal (és veled) nagyon is jól döntés volt anno Dess-nek beszólni (meg szerintem most is).

Abból a beszámolóból is látszott, hogy a mocskos tetűrágó itt te vagy. Egy sz.rzsák akiben semmi emberi nincs. Nem foglak sajnálni ha egyszer game over lesz neked (az Úr (??) adta, az Úr elvette).

Mit is ártottak a Vértesók? Hümmmm alapból semmit volt egy kérdésem és a drágalátos vezérke annyira felhúzta magát rajta, hogy ment a kitessékelés:-) Na már pedig ha egy kt-ban a tagnak nem lehet egyéni véleménye és kérdése az messze nem demokrácia.

Úgyhogy bagoly mondja verébnek és az vesse az első követ aki...

A Druidákat nem féltem, eddig is tudtak magukra vigyázni és ezután is.

A világban (itt a Földön) semmi nem tökéletes, a TF sem és ilyen alapon egy megszerkesztett TK sem lehet az. Amit az egyik ember el tud fogadni vagy üdvözít azt a másik kritizálhatja, hiszen nem vagyunk egyformák (hál' Istennek). Más kt-k is többször módosítottak szabályzatot én miért ne tehetném.

EGY vmire viszont mindig is büszke leszek: én nem koppintottam a kt-nak egyetlen elemét sem nem úgy, mint a Vértesók.

Úgyhogy mondhattok te (ti) akármit bizony-bizony a fent említett kt másolat, az ESTN pedig eredeti. Gúnyolódhatsz rajta ahogy akarsz a te gennyláda stílusod már megszokott.

Szerintem azok a kt-k eredetiek akik valami egyedülállót tudtak alkotni, szerepjátékosat és fantasy világba, a TF világába illőt. A vámpírok társasága messze nem tudott ilyen elemeket létrehozni. Ez tény. Képességeik kilógnak ebből a világból. Ez tény.
 
hűbériségen alapuló rendi monarchia


Ez pedig már demokrácia nem monarchia


WTF?
 
Nyul tápos... Beszarok

LC: jelen pillanatban az a szitu, hogy kiadtál egy nagy Tünde törvénykönyvet, rézfülű, vasorrú és ezüstarcú trilla törvénykönyvként. Aztán rá egy napra már olyan kijelentéseket teszel, hogy húúú hát ezt még átgondolom, ezt megváltoztatjuk, végül is beleírhatjuk ezt is (gyökereiben megváltoztatva az értelmét az adott elvnek) - gondolok itt a mutánsokkal és más fajokkal történő harccal kapcsolatos "törvényekre". Jó hogy ilyen rugalmasak a "törvények" trilláéknál... Holnapra már a mutánsok lesznek a tündék legnagyobb haverjai.

Nardit és Daroc-ot sajnálom, mert Ti még nem vagytok keleten, ők meg igen, nem kicsit fognak szívni ha valóban Szövetséget kötöttek a trillatilla nemzetséggel, mert így ugyanazt kapják, amit ti kapnátok (ha egyszer végre átúsznátok keletre).

Lehet szépíteni, hogy kib...k a Vértesóktól, hogy mennyire jól jártál így, de attól még úgy kivágtak / -tunk, mint a macskát szarni. A legifjabb ancilla fingja is értelmesebb nálad, és ilyen tetveknek nincs helye egyetlen közös tudatban sem. Quadrone - ööö ő az a kari akit loptál?
 
Milyen igazság, te hulladék? Nem hiába vagy kitiltva a TF-esek közösségi oldaláról. Bomlott az elméd, és egy általad elképzelt világban vergődsz, csapkodva, megrontva mindazokat, akiket elérsz. Mit ártottak neked a Vértestvérek, hogy szádra merd venni őket?
Hallgass, kutya, csaholj a tündérerdődben, ott csak saját üres fejedben vett visszhangot.
 
vagy hogy egyáltalán eljutnak odáig?

Ez az ami szerintem nem fog megtörténni.
 
Take that (fáj az igazság?)
 
LOL
 
Még egy mocskolódó megjegyzés a Vértestvérekre, és eltaposlak, te csúszómászó féreg.

Dess, ősvámpír
 
Én a magam részéről nem sietek ha 5-6 év múlva érek el a fához az sem baj.
 
Ööööö....Mit nem gondoltam komolyan? Hogy kell szavazni a képességfánál, hogy merre haladjanak, vagy hogy egyáltalán eljutnak odáig? Gondolom arra gondolsz, hogy sosem lesz ilyen problémájuk, mert még mi is szavazni szoktunk.
 
b) tudod gondolkodtam és...nekem tulajdonképpen...pfff még most is gondolkodom.

Áááá a fenébe tulajdonképpen az a gond, hogy a TF nem 100%-ig klasszikus szerepjáték elemeket tartalmaz (keleties hangzású ryuku nevek, MILKA tehén, és igen a mutáns szó pfff...a fél-elfekkel a M.A.G.U.S.-ban ki voltam békülve (szívesen játszottam fél-elf tolvajjal, bárddal) még a fél-orkot is megkajáltam vhogy. Lehet hogy vmikor el fogom tudni fogadni a mutánsokat a Tf világán ha teljesen túlteszem magam azon majd, hogy a TF nem teljesen klasszikus szerepjátékok világára épít (1-2 szörny nevétől okádni tudnék dehát ez van).

Én mint játékos nem gyülölök más játékost azért mert mutánssal játszik. Jó dolog a megnövekedett pszi regeneráció. Csak mikor eszembe jut, hogy ezek legtöbbje hogy is néz ki (lásd a mutánsokról szóló encet:-) De lehet, hogy esetükben is talán csak az szúrja a szemem, hogy semmi classic elem nincs bennük (ilyen szempontból viszont igen beskatulyáztam magam na de ez van

Biztos érted miről vakerálok

A tündék szempontjából pedig kicsit arra hasonlít mint a házaasság szentsége (1férfi 1 nő, nem 1 férfi 1 férfi vagy 1 nő 1 nő:-) Vagy mikor az indiánok maguk közül választottak pár évszázadokkal ezelött nem pedig "fehér embert"...de ez megint másik eszme lehet belekötni majd átrágom még magam a mutáns dolgon.

d) amikor mennie kell vkinek akkor ott már a játékos személyével igen gondok vannak nem tud csapatban dolgozni vagy a csapat a kt szellemével azonosulni. Remélem ha vmikor többen leszünk idáig nem jutunk el. A VÚ-ban sem rúgtam ki senkit a Battleknightban sem remélem hogy kapcsolatom a kt társaimmal baráti lesz.

Ömmm vhol említetted azt, hogy az a vezér akinek egy kt-ban több karija van így az van amit ő akar mert a karijaival úgyis érvényt szerez.

Játéktechnikailag igen. De én szeretném az embert nézni a másikban: "te hogy gondolod, szerinted ezt hogy kellene, figyu ezt fejlesztenénk ki mi erről a véleményed, ötleteid ha vannak add be, ha ez neked nem jó mit javasolsz miképp változtassunk rajta?"

Olyan munkahelyen dolgozom ahol a munka minden egyes embertől függ. Ha 1 vét az kihatással van mindannyiunkra. S bár vannak emberi súrlódások (nagyon ritkán) simán le tudjuk tárgyalni (olykor viccelődve már a vége felé) Fontossá vált az ÖSSZEDOLGOZÁS, a ritmikus harmónia a munkába. A munkatársak egy az egyben alkotnak egy zsír baráti társaságot is munkahelyen kívül így az összefogás a megértés adott.

NA HA EZT, egy ilyen szellemet sikerül létrehozni egy kt-ban játékosok között már nyert ügye van az embernek.

Ezért én úgy gondolom mivel Balázs és Gács Laci (Darochaar és Naardal) hasonlóan gondolkodnak mint jómagam pár dologban egyezünk is, így ez a szövi már fullfix ,mint a beton.

A játékos kapcsolaton pedig nem kell gondolkodnom a kt-n belül addig amíg más játékos a karijával nem szeretne belépni a Tünde Nemzetbe.

De végülis amire ki akartam lyukadni. Sok kt van aminek a legtöbb tagja inaktív. Van olyan kt ahol a vezető átvett az inaktív játékosoktól 6-7 karit így tartja fenn a kt-t. Pl. lefogadom, sőt 75%-ban biztos vagyok benne, hogy a Prófétáknák ketten játszunk full aktívan: Albertus (xy Prófétával) és jómagam (Lord Constanttak). És azt hiszem a vezérrel (Alb-bal nincs bajom ő teszi a maga dolgát én megkérdeztem miben tudok segíteni kikértem a tanácsait meghallgattam aztán igaz, hogy L.C-vel mint hőssel teljesen öntörvényű vagyok de viszont TU fejlesztés szempontjából teljesen a Próféták kt és kt fás elvárásait követem (mert abból én is remekül profitálok).

Szóval végszóként ha két ember remek kapcsolatot ápol egymással haverként akkor mindegy ki a főnök szerintem a problémákat meg tudják beszélni és oldani zökkenőmentesen úgy, hogy legközelebb ne is legyen probléma belőle:-)))

(FÚÚÚÚ KIDÖGLÖTTEM
 
"...amikor szavazni kell (pl. képességfa) ,..."

Ezt azért Te sem gondoltad komolyan...
 
a) így már OK!
b) a rasszizmus más faj negatív megkülönböztetése, amit a mutánsokoról írtál, az pedig eléggé az (olvasd vissza, hogy mit írtál)
c) nem győztél meg (szerintem mást sem), én akkor sem lépnék be egy olyan KT-ba, ami szimpi nekem, de a 90%-a a tagoknak egy kézben van. Akármilyen posztig is küzdi fel magát valaki, amikor szavazni kell (pl. képességfa), akkor így is, úgy is leszavazol bárkit.
d) már egyszer leírtam, irónia is volt a szövegben. Szerintem nyálas pl. egy ügyességi vetélkedővel, vagy egyéb marhasággal eldönteni, hogy kinek van igaza. Ha nem tudom meggyőzni, megy az EK 206 (kari szám). KT-n belül persze nincs ellentét, azért KT. Ha viszály van egy KT-n belül, akkor már rég rossz. Ott mennie kell valakinek!
De lehet, hogy nem érteni magyar, nem érteni tünde nyelvjárás és ezért látok hibát a "nagy" törvénykönyvedben!

Játszma és mérkőzéslabda...nyert Vasvella
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.