Vissza a Főoldalra
 
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái - 11. kiadás július 18.
A pillanat képe
Mindenki volt kezdő...
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A kezdő kalandozóknak általában azok a veteránok a példaképei, akikről a legendák is szólnak. Céljuk, hogy minél gyorsabban és hatékonyabban felemelkedhessenek bálványukhoz, ez azonban a legtöbbször csak kitartó, hosszú munka árán lehetséges.
Nézz szét a galériában!
Beholder Webbolt- Ünnepi munkarend 2020.08.15. - 08.23.
Szörnyvadászat – statisztika 2.
Eldüen - új HKK blog
Kelet-Magyarországi HKK Találkozó - 2020. augusztus 14-16.
Ősök Városa beállítás UL

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2019
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Legaktívabb fórumok és fórumozók

A lista folytatása...
Eldüen - új HKK blog (25)
Szörnyvadászat – statisztika 2. (1)
Lapötletek (64400)
Zarknod visszatér VÚ kódok (81)
HKK kérdés? (45253)
Klasszikus TF (43)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:

Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
EPIC!!!!
 
 
Kedves Beholder, így is méltatlanul túl voltunk eddig díjazva. Minden morzsának tud örülni egy olyan fanatikus játékos, aki jelen körülmények között is a HKK-t választja hobbijának. Ha válságnak hívjuk a játékfejlesztés lassulását, a reklámok totális hiányát és a minőségében kihívásokkal küszködő support / fórum moderátor szolgáltatásokat, akkor sajnos valóban... a válság utolérte a HKK-t.
 
Érdekes gondolatok vannak itt. Majd én is írok néhány sort ha lesz időm.
 
szerintem nem hogy jót nem tett a beholdernek hanem kifejezetten aláásott az hogy kimaradt egy nagy kiegészitő..
feltéved a fórumra valaki.. mit lát?
szórják a végzeturas ritkákat 100 ft ér...
biztos nem azt gondolja, hogy DE JÓ ROHANOK NYITOK 1-2t..
 
Miklóson múlik, hogy mit akar.
Másból gyorsabban, kevesebb beruházással, többet tud kihozni...

Ennyi.

A magam részéről annak is örülök, ha nem a köv. kieg. az utolsó.
 
akkor csatlakozz te is meg mindenki aki ismeri, aztán ki tudja...figy rossz úgysem lesz feltöltünk pár képet versenyekről esetleg még egy kisfilmet is lehetne...mm bemutató játékot vagy mittudomén. Tudom h van itt az oldalon is csak annak nem sok köze van a mai játékkörnyezethez, ha azt szeretnénk, hogy ne vesszen ki a játék akkor mi is tudunk tenni érte, csak ilyen apróságokat Ártani nem árthatunk vele, legrosszabb esetben lesz a facebookon pár hasoló érdeklődésű embernek egy közös klubja na bumm...
 
ezzel egyetértek részben, de attól még nem biztos, hogy anyagilag megéri a behonak.
 
az, hogy egy ember mit használ egy zénből, nem fokmérője egy termék sikerességének, illetv a zén egy nagyon jó 'kapcsolattartó' termék a játékosokkal, egy kis újdonság, egy kis vásárlási kedv kielégítése; szerintem jó, mert éberen tartja az érdeklődést
 
és mégis ki fog csatlakozni hozzá? sajnos csak akik ismerik a dolgot... egy előnye lenne, ha látja egy bizonytalan, h van 55464 rajongó, akkor talán nem hezitálna h elkezdjen-e hkk-zni

de ez a szám jóval szerényebb lesz
 
3 dolog kell az egészhez:
pénz, pénz és pénz

és hogy valami foganatja legyen a dolognak, ez a pénz nem árt ha 7-8 számjegyű

--
az internet miért is lenne ingyenes média? a pestiest meg főleg nem ingyenes hirdetési lehetőség
 
Szerepjátékozni imádok és igaz ha ritkán is de csinaljuk, több versenyt nyert kalandmesterünk van. De én a kártyára gondoltam, bár elég idegen még tőlem jelen pillanatban.

Üdv!
 
Kártyázni vagy szerepjátékozni?
 
Na csináltam egy csoportot, aki akar csatlakozzon...meglátjuk lesz-e valami értelme
 
Én meg inkább azon gondolkodom átmegyek MÁGUSozni.
 
Most ilyen marketinges ötletek meg baromságok ide vagy oda kérdés: facebookon nem hozunk létre egy aktív csoportot? ahol lehetne beszélgetni és nyilvános lenne? Már csak azért emrt itt tök jók a fórumok és fasza meg minden...csak ettől még a kutya se fog megismerkedi a hkk-val ez az oldal kifejezetten aktív játékosoknak van és a szerepét jó be is tölti de reklám híján tökre nem járnak ide olyanok, akik megismerkednénke esetleg a játékkal.

Szóval a kérdés: csatlakozna-e valaki ha facebookon lenne egy aktív csoport?
 
Sztem is legyenek ritkábbak a zének, ha már ritkítottak a nagykieg megjelenésén is. Lehetne benne több lap (pl idővihar), de változatlan ár (mert ritkábban jelenik meg, kevesebb a nyomdai költség), viszont a díjazás csökkentése nem jó dolog. Kevesebb díj, kevesebb versenyző. Sajnos ez lineárisan arányosan vonzza egymást. Így sem egy egetrengető a behós versenyek díjazása, de ez a vidéki versenyeken vagy árnövekedést, vagy kevesebb díjazást vonzana
 
facebookon valaki létrehozott egy csoportot csak szar...mert senki nem ír nincs semmi még egy kép sincs feltöltve...amúgy ott valóban lehetne népszerűsíteni most mindenki úgy rá van kattanva...mondjuk nem tudom mért de mindegy is
 
akkor csak azt nézd meg, hogy mennyi régi zén marad a beho nyakán...egyszerűen túl kevés az a 10 lap túl knnyű beszerezni azt a 6-9 max 12 lapot ami egy-egy zénből kell és ezért nem éri meg megvenni. és megjelenhetne ritkábban de több féle lappal...pl 3 havonta 20 féle különböző lappal, értéktartóbbak és nehezebben beszerezhetőek lennének a lapok.
 
Ez oltári nagy hülyeség szerintem. A mostani zénekben igenis nagyon versenyerős lapok jelentek meg. Abszolult lehet őket használni. Én régen éreztem így amit most mondasz. Jelenleg meg vagyok elégedve azzal a lapokkal amik a mostani kiskiegekben jönnek ki.

üdv.
 
Nekem van egy ötletem:

Öszintén srácok, mennyi zénes lapot használtok a versenypaklikban? Én kb ha 10-et. Ez az 50-laphoz (én kb. 50 rakom ki) 20%-a. Mennyi zénes jelenik meg? 2 havonta 1. DE MINEK? Ne mondja senki hogy hiányozna ha kevesebb zén jelenne meg, mondjuk 3-4 havonta egy. Sajnálom, de a lapértékeléseknél is volt olyan zénes ahol majdnem a lapok fele 7-és és 6-os vagy alá osztályzatot kapott. AZ MINEK? CSAK A SZEMÉT.

Én a nagyon rég nem mondtam egy zénre se, hogy na ez kellet. Nem fér bele a versenypakliba, mondjuk ki ... Persze van olyan ahová igen, de az mondjuk fajon, vagy egyszínen ...stb használatos.

Nekem ez az ötletem. CSÖKKENJEN A ZÉN!

Apropó a fekete-fehér kiadás valamiért nagyon nem jön be.

Üdv!
 
na de ha majd felnő a több ezer hkk-ra éhes gyermek... akkor aztán felmennek a behó részvények árai.
 
hát a legnagyobb szállodaépítési beruházások megtérülési ideje is rövidebb, mint a te terved
 
Szerintem csináljunk sok gyereket és tanítsuk meg nekik a játékot.
 
valami jó marketing(persze válságban erre sincs pénz) kéne ennek az egész játéknak. néha belegondolok, és megdöbbenek, hogy milyen kevesen játsszák ezt a játékot, pedig milyen széleskörben el lehetne terjeszteni
még csak fizetett média sem kéne hozza, csak az internet.

nem tudom hogy áll anyagilag a kft. de arra még csak futja hogy egy egy vagy max néhány fős marketing csoportot megbízzon ami kidolgoz új árstratégiát, meg reklámkampányt, és most nem azt kell elképzelni itt ,hogy mész a blahán azt a négyes-hatos villamos oldalán a balázsék integetnek egy kifejlett sárkánykígyóval a kezükben mosolyogva.

ott vannak a közösségi portálok, iwiw facebook stb stb. vannak ilyen ingyenesen megjelenő újságok, minta pestiest.

lehetne általános iskolákkal lepaktálni

ott vanna ka videómegosztó helyek mint a youtube.

de az is lehetne, hogy a játékosok közül, akinek hetente egy-két óra belefér vagy akár egy hónapban egy-két óra, valami szervezett jól kitalált formában terjesztenék a játékot.

vagy még egy ötlet. mondjuk kiegészítőnként minden lapból adnának ki fekete fehéret és színeset is mint eddig, így akinek valamilyne oknál fogva maga a lap számít, az beszerezné azt, akinek meg tök mindegy, pl nekem, annak jó a fekete-fehér is, így redukálhatnák a nyomdaköltségeket.

vagy valami árnyék vagy mittudomén milyne néven egy egész kiegészítőt kiadni fekete-fehéren, amitól a benne lévő lapok kuriózumnak számítanának.

de ha mindenki, aki úgy érzi, hogy van egy értelmes ötlete, az beírja ide, biztos lesz valami használható is.
 
ez az, ezért emlitettem korábban a rúvel hegyet. /bár az nem zénes, de jelen esetben ez részlet kérdés/
 
Mivel 1,5 hónap múlva új kieg, így nem hiszem, hogy sokat kéne rágódni, hogy milyen díjazás van addig, hiszen akkor ezen úgyis változtatni fognak.
Arra tippelnék, hogy az lehet az oka a jelen díjazásnak, hogy kiszórják a raktáron maradt készleteket.
 
Épp ezért mondtam, hogy a mennyiségi változás zavar kevésbé...a második kérdésedre én is szeretném tudni a választ. Mert az Elözönlés kiegek osztása teljesen megfelelő, én még az Ujjászületést is elfogadható opciónak gondolom...de a köztük lévő Tengermélyt annyira nem...de lehet, ez csak a magánvéleményem.
 
Egyetértek veled, ugyanannyi kieg. fogy, csak a nyomdaiparban dolgozom, és ezért tudom, hogy a toner (festék) és a papír drágább lett , illetve mivel a benzin drágul ezeket nehezebb beszerezni, ugyanis a jóminőségű alapanyagok külföldről jönnek mind (mi pl németből kapjuk a xerox féle papírt). De ez mind lényegtelen, mert tényleg a helyzet az ami, és kész.
 
Hát öregem nem tudom, hogy Te hogy vagy vele, de szerintem a "válság" miatt nem vesznek kevesebb kieget a játékosok.

Emlékezz vissza régen a kis kiegek amit most 22 laposként emlegetünk, mostmár 21, az anno pl, Árnyékhold 27 lapos volt.

Bár mindegy ha ez van ez van. Majd kitalalunk valamit.
 
 | 1 | 2 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2020
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.