Vissza a Főoldalra
 
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Ryuku szigetvilág március 24.
HKK - Zén Legendái: Vadászat január 27.
A pillanat képe
Csapda a javából
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Ismeretlen rendeltetésű csapda volt, pont a főkincs előtt, amit már egy ujjammal meg is érintettem." - Trollpüfölő Helga (ember kalandozónő) első gondolatai, miután a földalatti járat helyett újra a szabadban találta magát.
Nézz szét a galériában!
Letöltések a hétvégén
HKK Novellapályázat
Véget ért a Tavaszköszöntő Újjászületés HKK akció!
Élőholt invázió
Bezárult a Végzet Verme

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Tudatáthelyezés (559. tudati képesség)
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
[HKK Piac] Lapokat keresek (27644)
Májusi páros tiltott lapok (9)
Verseny előtt (6951)
[HKK Piac] Eladó lapok (140542)
Élőholt invázió (10)
HKK kérdés? (43381)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:Utoljára ezt küldték:
Szörnyek és szörnyek és szörnyek...
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Pardon. Harcpöröly Bruenor a helyes név ugye.
 
Sziasztok! Talán nem árt, ha már jó előre toborzást hirdetek! Szeretnék egy törpe Kt-t alapítani majd ha eljön az ideje! Kizárólag szerepjátékos, törpékre jellemző KT-képességekkel, amiket remélhetőleg Miklós is engedélyezni fog! Kizárólag "értelmes" nevű törpék jelentkezését várom PM-ben! Értelmes név alatt olyanra gondolok, ami mondjuk hasonlít valamely híresebb regény törpe szereplő névre. Pl. Harcpöröly Bruenos, vagy Baltás Bodin. Ismétlem: HASONLÍT! vagyis nem ugyanaz!
 
Durva befolyásolás, NA, az volt...
 
Semmféle enyhe befolyásolás nem volt!!!
 
Szerintem messze még a debütálás...
Máskülönben hirdetnék ezerrel...
Szerintem (ha lesz egyáltalán) legkorábban jövő év vége felé...
 
Ráadásul az elmúlt évek tapasztalatai a piacon azt mutatják, hogy a beígért határidők rendre csúsznak és többnyire sokat...
 
...de melyik év vége felé? ;)

Hozzáteszem: nem szeretnék én sürgetni senkit, inkább induljon később, csak "jó" legyen!
 
Ez elég valószínű, mert az utolsó hivatalos infó ezzel kapcsolatban az hogy, " év vége előtt nem valószínű"
 
Nos, úgy vélem ez a játék a nyáron már nem indul be
 
Bármily döntést is hozok a karakteremet illetően, előbb mindenképpen megvárom hogyan indul a TF online verziója.
 
Nekem is volt egy abárolt nevű gnómom, IX. Machu Pichu, de két évnyi játék után túladtam rajta, helyette egy mutáns csajszit vittem tovább, melynek neve Lady Hammerstrike (#4524)
 
És nem akarsz vele újra lépni, neadjisten átadni nekem?
 
Hát egy fura nevű gnómom volt/van. Enyhe befolyás alatt kereszteltem el, ma már tuti értelmesebbet kapna. IX. El-Maharadzsa volt a becses neve.
 
Érdekes, hogy nekem nem igazán volt gondom a vp-vel, legalábbis általában véve nem. Időlegesen előfordult, de azt is meg lehetett oldani.

Az erős árnymanó és a szuperIQ-s troll kérdésével már nem nagyon van mit tenni. 18 év után változtatni ezen már komoly nerf lenne.
 
Há mé nem menté jégmágusnak vazze....
 
"Én egy Mágia Örökösei KT-tag voltam, de a VP mindig kevés volt..."

Ismerős helyzet, szerencsére már megoldódott.

Ki volt a karaktered?
 
Én egy Mágia Örökösei KT-tag voltam, de a VP mindig kevés volt...

Érdekes összehasonlításokat lehet tenni az online, és a nem online verzió között. Ebbe most én nem mennék bele...

Szerintem az általad felsorolt dolgok nagy részét meg lehetne hagyni. Azt írtad, hogy a szerepjáték a lényeg, akkor hogyan képzelted a varkaudar ibvázió fordulóhoz való kötését?

A KT képességeknek kellene elsősorban a szerepjátékra irányulniuk. PL. egy törpe KT egyik képessége, hogy a sebző varázslatok gyengébben hassanak rá, de ugyanígy az Ő sebző mágiájuk is gyengülne stb...

A szerepjátékkal (az életszerűséggel) ott van baj, amikor egy árnymanó fizikai ereje egy troll fölé megy, vagy egy szál bottal induló valaki egy év múlva egy Isten jobb keze lesz stb...
 
Ezt de jó lenne tudni....
 
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Ez a játék nem kimondottan azoknak való, akik nem szeretnek, vagy urambocsá' nem is képesek gondolkozni.
94-ben kezdtem játszani TF-et, az eddigi legjobb szerepjátékot, amivel találkoztam. Pár éve leálltam, csak néha lépek pár fodulót, viszont az online-t nagyon várom. Akkor nem tolom tovább a VU-t, csakis TF-et.
Mikor is kezdünk????
 
Na most aki ezeket fárasztónak tartja az maradjon a Ki nevet a végénnél. Ettől TF a TF... Sok előre gondolkozás és odafigyelés megfűszerezve néha oltári szopásokkal. Ez benne a kihívás.
 
Vagy amikor dobsz egy fordulót, amiben elnézel egy apróságot, és kuka miatta az egész (meghalsz öregedésben, nem mész be/ki a labirintusba/ból, stb.)...
 
Nem örülnék, ha az online játékba bevihetnék a karaktereket több száz fordulóval. Én annak idején a kezdetekben kezdtem játszani és nem a pénz miatt hagytam abba (Royal Flesh 16lvl alakváltó), mint ahogy sokan mások se! Ez nagyon fontos! Sokkal inkább a kiforratlan karakterfejlődés, az átláthatatlan kódok, a használhatatlan tárgyak (gyűjtögetés, mire meg van az alapanyag már nem is kell, megszakad a karakter, mit adjak el könyvelési vállalat, stb.), a feltalálás mely kezdetben óriási élmény később nyűg, A szerintem túl sok varázslat, amiből a legtöbb egy két helyzetre koncentrálódott, a hatalmas mennyiségű varázs és életpont ( elhasználtál 20 varázslatot még van a 233140-ből még 222214, ez sajnos vicc és nem szerepjáték!). A karakter képességei és tulajdonságainak realizmusa, túlzott fa struktúrája, sok felesleges képesség megléte. Amennyiben ezeket a dolgokat át dolgoznák és nem csak az eredetiből átmentenék, szerintem rengetegen visszajönnének a régiek közül is, pl én is, de ha így marad - köszönöm, de mély tisztelettel eltekintenék tőle. Még egy, sokan kimaradtak és ki fognak maradni valamilyen extra dologból pl: Varkaudar invázió, stb. Ezeket szerintem fordulószámhoz kellene kötni, hogy egyszer mindenki átélhesse, ha akarja. Nem akartam hozzászólásommal senkit megsérteni, de gondoltam ha már a fórumon arról vitatkoznak, hogy a régiek mikkor jönnének vissza hozzá írom a saját, élményvéleményemet. Hiszen azért nekem is hiányzik a fordulók várásának izgalma. Sziasztok.
 
Megint nagyon nagy a csend. Bármi infó?
 
Orulok,hogy kitudtad hamozni mire is gondolok. )
Pedig eleg kuszan fogalmaztam..
 
Nagyon sokmindenbe igazad van Elims!
Szerintem, megkéne tartani az offline és az online változatot is, mert azért ennek megvan a maga feelingje, de igaz az ár nagy visszatartó.
Az ÖV-nél megcsinálták hogy lefelezték az árat, de nem segített rajta, igaz nemigazán volt (jól) promótálva, mert pl énse tudtam róla csak 3 hónapja tudtam meg és inditottam is egy új karit ott, TF.re is visszatérnék ha lefeleznék az árat + maradna a jelenléti bónusz, a kieső pénzeket meg lehetne más forrásból pótolni, pl mint az extra foruló/fordulólemaradás kérése zsatonért, akkor lehetne táska/bankhely bővités, extra labirintusok lásd régi AK-s labik, vagy a tudás könyve vagy mit lehetet kapni kódokért, számtalan lehetőség van.
De szerintem a legfontosabb, mindenki aki bennevan a Beholder adatbázisában, aki valahais TF/KG/ÖV-zet az kapjon róla emailt, és akkor talán lesz elegendő visszatérő.
 
Viszont az is szóba került, hogy először csak új karikat lehet majd elindítani, mert nincs még egy csomó dolog leprogramozva, mint pl. a KT képességek (melyek kicsit változni fognak), és ha ezeket meg kellene várni, akkor az megint 1-1,5 év lenne. Szerintem a csatornáig megcsinálják, aztán indul a buli!
 
A mostani TF talalkozon Miklos mondta.
 
"Akinek most van TF karaktere, azt át fogja tudni vinni az online-ba, nem kell új karaktert kezdeni."

Ezt hol hallottad?
 
- A TF egy viszonylag drága játék, igen. Pontosabban úgy drága, hogyha egy év alatt akarsz 600 forduló lemaradást behozni és naponta 3-at lépsz. Ha nincs lemaradásod, akkor az a havi 6-7 * ~400.- Ft bőven kibírható. Aki tízensok éve folyamatosan játszik, többé-kevésbé lemaradás nélkül, az nem hiszem, hogy túlságosan drágának találta volna. Az online változat ehhez képest annyiban lesz jobb, hogy játszhatod ingyenesen is (de jelentősen kevesebb lesz az elkölthető TVP-d), és havi előfizetéses rendszerben is. Utóbbival vélhetően lényegesen olcsóbb lesz, mint most.

- Akinek most van TF karaktere, azt át fogja tudni vinni az online-ba, nem kell új karaktert kezdeni.

- Nem minden lesz pontosan ugyanolyan, mint az offline-ban, de Miklósék törekedni fognak rá. Nyilván egy csomó feltételes parancsnak például nem lesz értelme, mivel azonnali döntéseket fogsz tudni hozni.
 
Teljesen egyetertek az irasod masodik felevel.

Amit irtam csak egy fikcio.Nem igy kell csak egy tanacs fele.
Lehetne ugyis,hogy a regen lepett karaktereknek akcio Es ha visszater x (10-100-vmennyi) ember/karakter akkor az aktivan jatszoknak is olcsobb lesz.
Ha most levennek mkinek az arat -csak egy szam- 100Ft-tal viszont nem jon vissza csak 5ember (amit ketlek..,de probara draga lenne a Kft-nek) akkor meg annyi nyereseg sem lenne mint most.
Ezert kellene eloszor oket visszacsalogatni,aztan johetnenk -esetleg- mi.

Igen,azt mondtak ugyanez a jatek lenne az online-ban,mint most.
A karaktert atlehet majd vinni,nem kell ujra indulni.
De szerintem(!) semmi szukseg,hogy ezt a TF-et elronditsa vmi csilli-villi taknyosorru gyerekeknek valo weboldal.
Ez a jatek ugy hibatlan,ahogy most van.

A talalkozon megkerdeztem Miklost,gondolja,hogy tobben jatszak majd az online-t,mint most az offline-t?
Hatam mogul jott a valasz.. Persze! 10x 100x tobben.
Ne legyen igazam,de biztos nem.
Visszaternenek a regi jatokosok,kiprobalnak,rajonnenek,hogy az mar nem a regi jatekokuk es sokan ujra letennek.
Uj jatekos is lenne,biztos,de nagy a konkurencia,ami fontos dolog.Sok online jatek van.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről

© Beholder Kft., 2003 - 2018
1680 Budapest, Pf. 4 | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.