Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Kaktusztüske
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A sok helyen megtalálható törpekaktuszt, azaz a xantusz-kaktuszt Xantuszról, a nagy gondolkodóról nevezték el, aki azáltal fedezte fel, hogy egyszer meditálás közben beleült. A növényről gyűjthető tüskék manapság a könnyen beszerezhető, rengeteg módon felhasználható tárgyak közé tartoznak.
Nézz szét a galériában!
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (24)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Kedves Bubu!

Egyetértek veled, minden tekintetben. Az hogy Kaposváron lesz és hogy Dávid rendezi nincs bajom, megvolt a hivatalos "közvéleménykutatás", ez igy helyes. Ami az én "kivonulásomat" és Isti viharos hangvételü leveleit illeti, egy nagyon régen elhúzódó Kaposvár - Kanizsa ellentét, ami már jóval az én színrelépésem elött is megvolt. Sok támadást kapunk, nem másolok ide be privát üzeneteket, de aljas rágalmakkal bombáznak minket. Lopunk, csalunk, ugy szervezzük a versenyeket, hogy a Kaposváriak ne jöhessenek, lenyuljuk a díjakat ...stb. A furcsaság az hogy mindig ugyanattól az embertől kapjuk ezeket a rágalmakat, gondolom mindenki tudja ki az.
Kecelhegyi, Tudós Teki, Gyula és még a többiek akik szivesen látogatnak minket teljesen más érzéssel távoznak. Ami a programokat illeti, versenyidőben nem lehet csak este 8-tól, rövid idő lesz, ha sokan mennénk extra programokkal és megosztanánk a résztvevőket, vagy az egyik-másik program teljes érdektelenségbe fulladna, igy jobb ha este csak 1-2 fix program van. Ez az én véleményem.

Ezt az ellenségeskedést nagyon nehéz ... sőt lehetetlen megoldani. Jelen pillanatban ez a véleményem.

Ez nem neked szól: a fenyegetéseket meg nem veszem fel, nem vagyok egy félős gyerek. Üzengetni nem fogok többet, mert csak a kutyák ugatnak.

Üdv!
 
Akkor én is írok pár gondolatot, előre is bocsi mindenkitől.

A Kaposvár-Kanizsa sérelmekbe nem megyek bele. A találkozó kapcsán a Dávid valóban nagyon sok mindent szervez mos, de sztem ez nem gond. Főként, mert kell egy ilyen ember. Ha a szervezők közül "mindenki egyenlő", mindenki ugyanannyira akarja a részét kivenni a munkába, általában olyankor fordul elő, hogy mindenki a másikra vár és semmi nem lesz az egészből. Meg aztán, nem muszáj, hogy minden évben a Dávid szervezze. Mi csinálhatjuk azt, hogy jövőre mondjuk Fehérvár, Kanizsa, vagy éppen Pécs szervezi és akkor ott kell, hogy a szervezők sokkal többet vállaljanak.

Ami engem zavart januss "távozása" kapcsán, az az, hogy ő is lelkes volt, hogy programokat csinálna, azt hiszem, társasokat akart szervezni. Ezt sztem megtehette volna, ahogy én is és Isti is dolgozunk a saját programjaikon. És a Dávid abba nem szólt bele, hogy ezeket én hogyan kivitelezem. Én ennyivel járulok hozzá a program színességéhez, és nekem ez bőven megfelel. A többi részre meg koncentráljanak mások. De, mint mondtam, én tiszteletbe tartom a kanizsaiak döntését.


Ui.: Isti, ha már te jössz, akkor nem állnál be mellém még lapötleteket zsűrizni? Te korábban sok időt foglalkoztál lapötletekkel, így sztem hasznos lenne.
 
En azzal fejeztem be a dolgot, h nem irtam visza, m teljesen folosleges volt.

De ezt amit tegnap lenyomtatok az istivel nem elejtuk el es szepen meg lesz beszelve....
 
Dávid!

Köszi hogy bemásoltad, innentől kezdve mindenki láthatja normális hangnemben válaszoltam, ezen csak te forrongsz, de ebben a topicba nem irok többet. Nem lesz több off, ha normálisan lezárjuk.

Személyesen bármikor elérhető vagyok, itt is és ritkán Kaposváron is.

Ugy illik hogy az fejezze be aki elkezdte, igy Dávid megadom a lehetőséget neked, hogy befejezd!

Béke!
 
Kedves lidőlséf!

A jelenlegi szervezéshez semmi közöm, és honnan veszed hogy "bemocskolnám"? Ne légy fafejü kis butus, járd körül jól a dolgokat, informálódj és tájékozódj!

Ezeket a témákat én nyitottam és a nyitó üzenet:

Nyugat Magyarországi HKK találkozó (Hatalom Kártyái: Versenyek) Topic

Nyitó üzenet:

1. jannuss 2009.11.26. 15:34

Kedves HKKsok!

Ezennel szeretném elkezdeni az előkészületeit, egy Nyugat-Mo-i HKK találkozónak, természetesen a nagysikerű Kelet-Mo-i találkozó mintájára, mert követendő példának érzem.
Várom minden olyan város/játékosok aktivitását, akik eme kezdeményezést támogatják. Szeretném ha közösen a nagyvárosok 1-1 delegáltjával megszerveznénk ezt, mely azt is eredményezné, hogy a "győztes" automatikusan kíhívja a soron következő Kelet Magyarországi találkozó győztesét.

A megrendezés időpontja (2010 ?) és helyszíne, azaz az a Város ahol van lehetőség ily nagyszámú játékos befogadására, mint versenyhelyszín, infrastruktúra és olcsó szállás, még nincs meghatározva.

Építő kritikát és ellenvéleményt is szívesen fogadok.

Nagykanizsát Én és Veres István (isti) "képviseli" a szervezésben.

Üdvözlettel: Jannuss


Másik nyitott topic:
Szavazás: Nyugat-Mo.-i találkozó színhelye? (Hatalom Kártyái: Versenyek)

Miután a szavazás Kaposvárra esett, és Sz.D. önkényesen és senki véleményét (legalábbis Kanizsaiak véleményét) nem hallgatta meg, igy nem tudok tovább segétkezni, de ez azért jó mert egy ottani helyi szervezi legalább.

Remélem ez elég kedves séf, ha nem akkor olvasgass még egy kicsit!
 
D Hali. Bocs a zavaraser. Minden tisztelettel, de meg szeretnem kerdezni, h miert a talalkozo napjara szervezel versenyet amikor ti voltatok az egyik fo tamogatoja a rendezveny letrejottenek??? Elore is koszi a valaszod.

JHello!
Természetesen. Körbekérdeztem minden Kanizsait, de ilyen olyan kifogásokkal nem hajlandóak elmenni Kaposvárra.
A másik kérdésemre, hogy döntsenek az időpontot illetően az 1.-jére esett a választásuk. Sajnos nem is az érdektelenség hanem a pénzhiány az ami miatt innen nem megy senki. A pntek miatt (meló) meg nekem nem jó. Most abban reménykedem, hogy tőletek nem jöttek volna a frissen bontottra, vagy ha
mégis akik nem jutnak tovább még mindig eljöhetnek ...
Ez tudom nagyon szarul jött ki, de semmi szándékosság vagy ellenségeskedés nem volt benne.

Üdv!

D Ezzel csak az a problema, h a penzhianyra hivatkozol amikor nalatok 1napra lesz annyi a nevezesi dij mint nalunk a 3napra....

J Jha , ezért csak egy ilyen mértékű kiadás fér bele, nekik és nekem is
ebben a hónapban és ez a frissen bontott lesz .... igy döntöttek, ne
engem szidj.

D Nem szidtalak, de ha ragaszkodsz hozza elkezdhetem. Ugy gondolom
normalisan kerdeztem ra a dologra. A valaszodbol meg egybol lejon, h megint mi van a hatterben....

J Én meg ugy gondolom normálisan válaszoltam, vagy tévedek? Egyébként
nem kellene ez a félreértés már megint, mit gondolsz mi van a dolgok mögött?
Beszéljük meg, be akarom bizonyítani hogy semmi rosszindulat nincs
emögött.

Üdv!

D Nincs semmi felreertes es semmi felreertheto dolog ez ugyan ugy egyertelmu
ahogy mulkor utolag megprobaltatok levenni a nyeremenyunkbol es ahogy a
Reprot is behuztatok, de semmi gond nincs most is lesz aki nem jut be 3.
napra es elmegy, h ne tortenjen ugyan az mint ami a repros versenyen.....

J Nem kezdem el megmagyarázni, mert ugysem fogadnád el. A reprot nem huztuk be, de ha nem volt érte csere pakli nem lesz nyeremény. Ezt a fórumban is meghírdettem nálatok is, hogy van Repró csere paklikért ... olvass vissza. A nyereményetekből sem lett levéve, ha az bassza a csőröd hogy itt mindenki kap nyereményt sajnálom, itt ez a rendszer és más városokban is, tehát nem egyedi eset. A multkor is szivesen láttunk titeket igy nem értem miért kell a feszültség. Sajnos más véleményét nem fogadod el, sajnálom.

Ugyanugy várunk, de olvass vissza a mi fórumunkban is kérlek, hogy lásd nem én döntöttem el az időpontot meg lett kérdezve ...

Üdv!

Erre mar nem irtam vissza, m tok folosleges ugy ir mintha valaki lennek a nagy messzesegbol aki nem volt ott csak ugy hallotta a dolgokat pedig szemtanuja voltam a tortenetnek ahogy rajtam kivul meg 5en.
Elnezest kerek a forumozoktol es nem fogok hozzaszolni tobbet a temahoz. Nem akartam, h itt is ez legyen es a bajt sem kerestem nem veletlen nem folytattam a parbeszedet.

Utolso hozzaszolasom. Jo lenne ha lekopnatok en sem rontom a topicotokat es nem is fogom. Viszont most mar be kell fejezni ezeket a dolgokat szoval szemelyesen meg fogjuk beszelni.
 
mit tudsz te bármiről is?
az engem egyáltalán nem érdekel ki mit rendez, az az undorító amit sz.d. csinál évek óta..
priviben tolja a hülyeségeit jannussnak, h már megint arra az időpontra csinált versenyt, amikor neki is versenye van máshol, és folyton beugat, h azért csinálja így, h ő ne lehessen ott, és eltehesse a nyereményeket.. igen nagy fogyatékos ez a gyerek, de nem érti meg, h nem körülötte forog az egész..
nekem is nyomatta 2 éve a rizsát, de inkább ráhagytam, de most h megint kezdi.. kezd elegem lenni..

kelet mo-i hkk találkozó időpontjában 5 helyszínen volt még verseny: szegeden, szolnokon, szentesen, békéscsabán és szarvason.. és ott nem csináltak ekkora fesztivált abból, h 5 város versenye is ütközött a kelet mo-i találkozóval.. csak 1 ilyen jóképességű embert zavar ez igazán
de a találkozó hangulata még ettől nem lesz rossz, h létezik ez a gyökér
amúgy Bubunak tisztelet, dolgozik rendesen :P a hkk tesztet meg én viszem majd

ja és ez tényleg nem olyan kis faszág, mint hinnéd elsőre, elég hosszú sztori
 
Valami neutrális fazon elmondhatná hogy mennyi köze van jannuséknak a szervezésben mert nekem kurvára úgy tűnik h mindent Dávidék csinálnak ti meg csak a rossz szájizt keltitek amire kibaszottul senki sem kiváncsi...

Bubu is itt töri magát próbál hangulatot teremteni az egészhez..még a próbálkozás is undoritó hogy bemocskoljátok a szánalmas kis faszságaitokkal..
 
nem tehetek róla, hogy a legjószándékúbb a legnaívabb. Ha tudná, hogy a két fél között miylen ellentét húzódik, nem írta vaolna be az első hsz-t.

Ennyi voltam, én is takarékra veszem magam.

jó8
 
: DDDDDD
 
Norbi menj és verd ki.. mért a legjószándékúbb gyereket kezded el oltogatni ?
 
Szerintem is inkább hagyjuk, de a szétoffolásról csak annyit, nehogy fordítva süljön el... És sztem pont ezért nem kell az ilyen vitákba beleszólni. Lerendezik és csá.
 
Nemár, pedig pont kezdett érdekes lenni.
 
Nem járok 'bölcsészetre', esetleg majd jövőre a Bölcsészkarra fogok. Egyelőre még van egy évem a gimiben. Nem tudom, honnan jött most így rád az arcozhatnék, de mivel pont ellentétes hatást értem el a korábbi hozzászólásommal, így abbahagyom a vitát, én sem akarom 'szétoffolni' a topikot. Jó éjt.
 
Attól, mert bölcsészetre jársz még okosabb nem leszel, megaztán nem hinném, hogy valakit is érdekel ez a szánalom csitítgatásod...
 
Nem értem, mi ez a stílus részedről, azt hiszem, találkoztunk már talán kétszer-háromszor, és nem úgy tűnt, hogy te lennél az az ember, aki kioktathat engem. Üdv.
 
Várhatod!
 
A köszönöm-öt még mindig várom.
 
A Ny-magyarországi hkk találkozóra továbbra is mindenkit szeretettel várunk!
 
Jahj, nem kell itt álszentkedni, meg tudják oldani nagygyerekek már. Vagy te leszel a pótmamájuk, aki megmondja mi a helyes, s mi enm? o.O

Nem kell beleszólni, majd rendezik és ennyi.
 
Kérlek, ne itt. Lehet, hogy nem kedvelitek egymást, de szerintem ez nem fórumra való.
 
Hátad mögött?? Ezt te sem gondolod komolyan..
Köszönetet mondta? Szerinted csak te gondoltál erre? Megsúgom.. Nem! Kezünkbe adtad? Nah.. Azért mer te még megszervezni se tudtad.. Aztán meg el sem jöttök? Vicc vagy!!
 
de mi a retkes f*ért mondogatod ugyanazt egyfolytában?
vagy neked ennyiszer szoktak valami elmagyarázni h megérts valamit?
olyan k*va okosnak képzeled magad b*meg, csak az igazság az h egy szerencsétlen vagy aki mesevilágban él.
nekem is elegem van belőled nem csak neked belőlünk, de azt nem veszed észre h mindig te kezded a szarságaidat? mondd már meg ki a f*sz vagy te? aztán megint leírhatod a ténynek beállított dolgaidat amiknek sok köze nincs az igazsághoz.. csak sérti a "kis" egódat, ha valami nem úgy alakul ahogy te azt megálmodtad..
 
(oldom a feszültséget)
 
Mit nyomtam le te sügér az elmúlt hetekben, ha bajod van ne a hátam mögött írkálj. Inkább köszönetet mondanál nekem mint az egész találkozó kiötlőjének, hogy a kezedbe adtam.

Ennyi!
 
A HAGYOMÁNYOS tiltott lapok. Érthetően ki van írva!
 
Megint te beszelsz el mellettem es nem fogod fel, h a mana evo fereg legalizalasara talaltak ezt ki ezert kellett ilyen formaban leirni.

Mert nyilvan a mana evo fereg sem adhat manat ha nincs olyan lap aminek a manaadasat elvehetne, de mivel nem akartam, h a versenyen deruljenek ki okossagok ezert mondtam, h tiltva van a fereg is, m hiaba nem adhat a szabalyok miadt manat, de a szovege szerint igen.
Es mielott ezt igy irtam le, h a szoveg a lenyeg, jottek azzal, h de ennyibol a masolo lapokat is ki kene tiltani, m akar azokra is ra lehet, fogni, h ha nem a versenykornyezetet nezzuk akkor akar azok is adhatnanak.

Remelem most mar sikerul felfogni es azt is, h nem en vagyok a gyoker ha azt kepzeled, h nem tudom, h ha kitiltom a manaado lapokat akkor nem lehet oket masolni....

A masik meg azok utan amit a jannus lenyomott az elmult hetekben inkabb messze keruljenek el a kanizsaiak, m mar nagyon kezd eleg lenni es utoljara fogom vissza magam.
 
Termeszetesen amik hagyomanyos versenyen tiltottak.
 
"természetesen tiltottak a hagyományos tiltott lapok is."
na de milyen hagyományos lapok? amik egy hagyományos versenyen tilottak v ami a TM-en tiltott?
 
de legalább ne nekem magyaráznál ilyen fasságokat, h átláthatnám..
próbálsz elmagyarázni egy olyan dolgot megint, amit sztem mindneki ért.
de válaszodból azt szűröm le, h te nem érted azt én mit mondok..
de akk megpróbálom érthetőbben: írtad, h volt kérdés a másoló lapokkal, h mi van ha ezek másolnak olyan lapot ami manát ad.. És erre egyszerűen az a válaszom, hogy az összes olyan lap tiltva lesz, ami manát ad, szal ezért nem tudom honnan jön ez a csökött kérdés, h a másoló lapokat lehet-e használni ilyen "kiskapura"
ha most se érted, akkor ennyi.. nem érdekel.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.