Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ork barlang
(Kalandok Földje építmény)
Küldd el képeslapként!
"Mikor beléptem, csak úgy özönlöttek felém vicsorgó arckifejezéssel a rusnya képükön, de nem volt számukra menekülés... Mindannyian a kardom élére hányva végezték" - Lángpallosú Geodrin megemlékezése a jubileumi 100. ork barlang kipucolásáról
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)
[HKK Piac] Eladó lapok (141662)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Na, utolsó beszámolóm a Ny-magyarországiról az általam szervezett programokról, amiket szerveztem:

1. Műveltségi vetélkedő

Erről már páran írtak, hogy apró kis 300 ft-os, kb. 10 perces műveltségi vetélkedőt tartottam, 3 fordulósat, minden fordulóban a leggyengébb teljesítményt nyújtó személy kiesik. A második helyezett idővihart, a győztes Végzeturat kapott. Bár ahogy elnéztem, a legnagyobb csalódás nem is a második körben való kiesés volt, hanem az elsőben, a második forduló, vagyis az áramütés játék, ahol egy kérdésre 10 választ adtam meg és a rosszakat kellett kihúzni, és aki kihúzza a jó választ, na ez volt a legizgalmasabb, főleg, mert direkt próbáltam olyan kérdéseket betenni, ahol minimális tudással és józan paraszti ésszel 3-4 lehetőséget ki lehetett zárni, de utána már izgalmas volt, főként, ha valaki nem tudta a választ.

A versenyeken a legjobb eredményt Sziva Csaba érte el, aki hatszor nevezett, de összesen 2 Végzeturat és 3 Idővihart nyert az 1800 forintjáért, de Schwartz József sem panaszkodhatott, aki 3 nevezéssel 2 Végzetúrhoz jutott. Egyébként sok ilyen rejtvényem maradt, szóval jövőre ez a program biztos előkerülhet újra.



2. Hkk-Activity: 8 derék játékos vállalta azt, hogy Activityvel próbálkozik, de a nézőközönsége nagy volt a programnak. Összesen 75 feladványt készítettem, 50 hkk lappal és 25 személynévvel és voltak joker-kártyák is, amikkel megkönnyítettem a játékosok dolgát (2 feladványból választhattak, újra-kártyát kaptak, dupla időt), de külön ajándékot is lehetett nyerni egy sikeres mutogatással, vagy akár nekem is át lehetett passzolni a játéklehetőséget. A hkk feladványok a legrégebbiektől a legújabbakig voltak, néhány közülük a teljesség igénye nélkül: Ork csontkovács, Aranysörényű pegazus, Kínzókamra, Zokogó eső, Rugalmas erőforrás, Vérszívó, Piroslámpás ház, a Nyugalom pillanata, Tudati klónozás, Teknős gárdista. Néhány érdekesség a versenyről:

- A kedvenc lapok az Activityben nem mindig jönnek be. Schnell Krisztián a kedvenc lapját, a Pokol szemét nem tudta kitalálni, én meg A Fókusz meglelését nem tudtam elmutogatni.

- Az idő is fontos tényező volt. Volt, amikor a rablás előtt egy másodperccel találta ki egy csapat a megoldást, de olyan is volt, amikor kb. 2 másodperccel az idő lejárta után hangzott el a helye válasz.

- Bognár Bálint feladvány-megoldása nagyon kreatív volt: Az 'A' után (ami kb. az egyetlen betű volt, aminek a mutogatását engedtük), egy lantot mutogatott el és a két szó összeolvasásából találták ki, mi lehet a feladvány (Alantas játék)

- A lapok ismerete vagy annak hiánya is sokat számít. Schnell Krisztián azt hitte A fehér özvegyről, hogy ez egy vámpír, így mutogatta el csapattársának, akit így teljesen bevitt az erdőbe.

- A legjobb az volt, amikor Mátyás királyt kellett elmutogatni. eljutottak addig, hogy király, nagy orra és hosszú haja van, erre Moschnitzka Ádám tippje: Zámbó Jimmy!


A verseny egyébként a Bogdán Erik-Tóth Levente kettős nyerte, második helyet a Schnell Krisztián-Moschnitzka Ádám páros szerezte meg. Bogdán Erik volt a verseny nagy nyertese, mert a győzelemmel járó végzetúr mellett egy ingyenjegyet is nyert egy idei pécsi versenyre. De minden induló, ha mást nem, néhány szem tejkaramellával gazdagodott, amivel a pontokat jelöltük.



3. Laptervező verseny:

A verseny elején aggódtam, mert sokáig 1 lapötlet volt a dobozban. Szerencsére, a végére helyreállt a rend, és kb. 12 ötletet kellett átvizsgálni. A döntés nehéz volt, mert sok nagyon kreatív lapterv volt, amik viszont az adott formában nehezen kiadhatóak volt, sok kiadható lapban meg sok ötletesség nem volt. Végül az ötletességet próbáltam leginkább díjazni.


A versenyt végül Nagy Viktor nyerte meg, és ezzel a 3 Vu kiegészítőt is, amit a pécsi Sárkánytűz szaküzlet ajánlott fel, ezutón is köszönet neki, a második helyet Tóth Levente érte el, a harmadik heléyezett nevét, röstellem ugyan, de most fejből nem tudom, a kaposváriak majd kisegítenek, az én különdíjamat (egyébként nem egyedül értékeltem) Bukovics Milán kapta meg.
 
Én beszámolóim megtalálhatóak a Versenybeszámolók topicban
 
Először is szeretném megköszönni Csető Zsoltnak, h segített az első és második napi paklimat összeállítani!

Az első nap a hagyományos versenyé volt, jómagam sokszínűséggel indultam, a pakli bár hiányos volt, de még így is nagyon erős volt, de sajnos rengeteget rontottam.

1. meccs
arhaix ellen
1-ben 2. körben lejött egy látókör majd később jött még egy, sajnos felmorzsolták a látókörök a max manámat így kikaptam. 2-ban gyorsan lényekkel kezdtem el ütni az ellenfelemet, közben olcsó ellenvarázslatokkal magamnál tartottam az előnyt, közben érkeztek látókörök, stb.., de sikerült behúznom.. 3-ban nyerésre álltam egy látókör és egy repro ellenére is, de sajnos lejárt az idő
1:1

2. Szabó Dániel viziói ellen.. 1-ben 2. körben volt az a szituáció, h kidobathattam volna az egész kezét és kisemmizhettem volna kb 6 lapot(követőt szüntettem), de valamit benéztem nagyon csúnyán és innen már szépen lassan felőrölte az ellenállásomat.. Mindháromban szüntettem a követőt, 2-ban ismét jól állt az ellenfelem, manaspirálok stb.. manevő férgek.., de egy igazság pillanatával nyertem egy kört és charadin óhajával kisemmiztem pár lapját, nagyon nagy szerencsére húztam hozzá egy tirrada batyuját így minden körben visszavéve az óhajt és az ip-t idővel sikerült nyernem. 3-ban könnyedén kikaptam.
1:2

Mondom faszán állok , nem ezt vártam.. Bár igaz, h fáradt voltam, de ez akkor is eléggé gázos, h 1 ponttal állok..

Hmm.. Már nem igazán tudom, h mi is volt, de nyertem 3:0-ra egyet talán Farkas Gyula ellen, majd Bubu ellen kikaptam 2,5:0,5-re.. majd ismét nyertem 3:0-ra Bogdán Bálint ellen. A végén pedig járjos sárkányok ellen nyomtam egy 1:1-es döntetlent, sajnos lejárt az idő.
Az első napot nagyon kevés.. 8 ponttal zártam :S



2. napon egy egyedi tiltott mágia volt

Egy elég nagyméretű goodstuff paklit raktam össze, minimális laphúzással 1db elementáris fúzióval nyomtam és 2 megújulással.. sok-sok meccsfordító kártyával, iszappolipokkal, masszív lényekkel és olcsó lövésekkel..

zöld-sárga-kék-fehér
1. Zieger Bálin épületei
1-ben 1. körben leraktam egy kronobogarat(mint később kiderült nagyon nagy lap főleg itt...), továbbá csatlakozott hozzá belethier úrnő így volt időm kiépülni és nyerni.. a Kiegből bement 5 kódex, 3 béklyó, 3 visszafogott fejlődés, 3 mélabu
2-ban ő kezdett, de volt egy szózatom, majd kiraktam egy béklyót és innen sikerült ismét kiépülni és leütni, 3-ban kezdtem egy valami lassítással és volt mellé mindig lövésem, h megoldjam az építő lényt és közben a lényeim ütögettek..
3:0

2. Szabó Dávid Mentorpaklija
1-ben gyorsan elkezdtem ütögetni, közben kaptam 2 cselvetést, de szerencsére nem volt elég gyors a paklija így mikor lejártak a cselvetések, láncvillámmal kiütöttem az őrposztját majd egy idő kereke segítségével a következő körben sikerült leütni. 2-ban kronobogárral kezdtem, ami kicsit feltartotta talán még egy kisebb zant is megfogott, közben adtam neki 6 polipjelzőt polippal és iszapmesterrel, de egy csöpögő savval megoldotta kb az 5. körben és onnan agyonvert.. 1:1, harmadikat kezdtem.. és nagyon jól húztam, visszafogottal nyitottam és közben szinte mindenre volt leszedésem a végére végül felküzdötte magát, de addigra már sok életpontot levertem, és sikerült pont 0-ra leütni.. Nagy szerencsém volt, h kezdtem 2x..
2:1

3. Hunyadi Walter épületei tudtam, h a paklija nagyon gyors, ezt bizonyította is, h eddig nem kapott ki, de szerencsére rengeteg lapom volt gyors paklik ellen, főleg side után.. 1-ben kezdtem egy kronobogárral majd ő cselesen megkerülte megfelelő alkalommal+kirakott pár lapot, de egy szózattal leszedtem mindet, pár kör múlva ismét kiépült még1x, de akkor is volt nálam szózat így ez a 2 szózat megtette a hatását.. 2-ban kezdett és kaptam 2 cselvetést 3. körében viszont amikor kirakta minden lapját eltoltam egy mélabut.. innen jöhettek a lapjaim és kódexet is raktam le. 3-ban valamilyen lassítással kezdtem és voltak lövéseim is. Láncvillám is nagyokat durrantott.. isten, h tud épületet is sebezni
3:0

4. Fenyvesi Attila manalefojtós kontrollja
1-ban nagyon jól állt leütött 10 alá, talán 5-ig? vagy 3-ig? nemtudom, de szerencsére kiürült a keze én meg vissza tudtam jönni a meccsbe 2 belethier űrnő és 2 csend tornya segítségével majd a lapelőnyömből nyertem. 2-ban korallgólem , moa tortúra, cselvetés .. moa fegyvergyár lenyomott iszappolipokkal tudtam kb ellenállni.. 1:1 3-ban nagyon nagy csaták voltak láncvillámokkal nagyon nagy előnybe kerültem, de többször is ledolgozta, közben familiárisa, talán pyronja és kreátorja is , amik az én pyronom ellen küzdöttek, de végül egy 17 erőjelzős 3 izmos 4 életes rovarsámán és a hasonló paklik ellen berakott óriáspolip nyertek védőangyalok segítségével.. pedig volt nála 2 visszavágás így 20 ép-ről sikerült leütni
nehezen , de
2:1

5. Sziva Csaba moás manaszívópaklija
1-ben nyertem, mert jobban húztam a lövéseket.. volt egy olyan helyzet, h 3. körre mindkettőnknél volt azz ellenfél 1 polipja és 1 esszenciakapcsolt polip is, én annyival voltam több, h én dianáztam is egy polipot..
2-ban sikerült húzni pyront és olcsó lövéseket, ezt nem bírta és szétesett.. 3-ban ahogy kellett bedarált
2:1

6. Kósa Zoltán kontrollja
1-ban hatalmas lapelőnye volt, de nem voltgyógyulása így lényekkel megoldottam..2-ban ismét ez volt, hatalmas keze van, de nincsen elég manája így amikor kirakta a lényeit elcsattantak a láncvillámok 3-ban nem is tudom mi történt talán ő nyerte
2:1(3:0)

1. nap

1. Szabó Dávid 15p
2. Török Péter 15 p
3. Bogdán Erik talán 13 p

2. nap

1. Vasas Dániel 18 p
2. Farkas Gyula 15 p
3. M. Ádám 12 p ?

Összesítés:
1. Vasas Dániel 30 p
2. Török Péter 28 p
3. Szabó Dávid 27 p
4. Kósa Zoltán 25 p
5. Bukovics Milán 24 p
6. Hunyadi Walter 23 p
7. Fenyvesi Attila 23 p
8. Farkas Gyula 23 p

3. nap draft 2 vu alappakliból

Előző este 1-ig teszteltünk Bonyiék szállásán, ami hasznosnak bizonyult, mert rájöttünk mik lehetnek erősek.. A végzeturakat elvetettük, mert biztosan mindenki azt szedi majd.. és nem.. annyira, h egész jó paklikat öis kidraftoltak páran sőt.. Úgy gondoltam, h a hordák lehetnek a kemények, mert több lény van mint lövés és nem lehet bírni a lényözönt.. és gyógyulás is nagyon minimális számmal van..

Végül kb összejött a pakli, bár óriás denevérből csak 1 jutott és 2 manaadásom volt 2 energiadagasztás és egy manakorong.. macskapárduc is jöhetett volna több.., de nembaj jó volt ez a draft így elsőre..
Az asztalunk jó volt a balomon Szabó Dávid jobbomon Nagy Robi.. 1 óra alatt kidraftoltuk a lapokat és fél óra alatt a paklik is elkészültek..

1-ben Dávid ellen.. Egyszerűen nagyon kemény volt a paklija esélyem se volt.. 3. körre mindig megölt, 2. körre mindig volt legalább 3 plusz manája ami elég volt neki a győzelemhez..
sima 0:3 vazzee

2. Nagy Robi
1-ben bedarált ork hadisámánnal, bár nem húztam valami jót, de akkoris megvert 2-ban egy 3 metamorfózisos birka megölte 3-ban sikerült sok olcsó lövést húznom 1 piros vu kieges lövést, 1 pirofordítást, kinetikus detonációt és macskapárducot aki végül ölésnek is megtette
2:1
Így ezzel a pontszámmal elvileg tovább is jutottam úgy számoltam.. mert az előző napokról hozta egy győzelmet

3. Bogdán Bálint Első 2-ban levert ahogy kell, kirakott 1. körben egy tüzköpő tornyot egyikben 3-at is.. és mondom ezek ellen mit csináljak esélytelen voltam.. 3-ban azért szépítettem gyorsan hordáztam 2. körben mivel kezdtem beleszólni se tudott..
1:2

"Bal csoport:"
1. Szabó Dávid 12 p(9p+3 előző napokról)
2. Fenyvesi Attila 6 p
3. Vasas Dániel 6 p(3+3p)
4. Szabó Dániel 6 p

"Jobb csoport":
1. Kósa Zoltán 9 p
2. Farkas Gyula 8p (6+2)
3. Hunyadi Walter 7p
4. M. Ádám 5 p

Innentől 3 nyert meccsig mentek a fordulók időkőrlát nélkül.
4. Farkas Gyula végzeturas kontrollja
1-ben gyorsan 3. körben bevittem a 20 sebzést birkának köszönhetően.. 2-ban 2 macskapárduc terrorizált és húztam kinetikus detonációkat is így szerencsére a barna sebzésadó végzeturaktól megszabadultam és a később metamorfózisokkal erősített macskáim nyertek. 3-ban ismét birkáztam és közben lövöldöztem a lényeit..
3:0

5. Szabó Dávid ismét
1-ben megint első körben cyron stb.. 3. körre végem volt, de a 2-at én kezdtem így most megmutattam, h azért az én paklim se olyan tallér.. 2. körben én is behúztam egyet.., de sajnos a következőt ismét ő hozta.. majd az azutánit is..

6. 3. helyért Kósa Zoli kontrollja ellen.. Megegyeztünk, h menjen 2 győzelemig, mert Zolinak kellett elmennie. 1-ban szépen kijött ami kell párducok, kinetikus detonáció, metamorf, irka, gyilkos manó.. nyertem
2-ban kiürült a kezem, csak pár lapom maradt és közben ő leszedte 3 lélekparázzsal a lényeimet, de folyamatosan ütöttem és 5 ép-n tartottam.. egyszer nem írt fel az energiaitalra 2 ép-t így szerencsére egy a kezemben régóta meglévő pirofordítással és 1 frissen behúzott birkával sikerült bevinnem azt a maradék 5 sebzést.. Valószínűleg nyert volna ha felírja azt a 3 ép-s gyógyulást.. de végül:
2:0

Hunyadi Walter - Kósa Zoltán 3:2
Szabó Dávid - Vasas Dániel 3:1

Szabó Dávid - Hunyadi Walter 3:1
Vasas Dániel - Kósa Zoltán 2:0

Gratulálok mindenkinek!
 
Látod látod.. a kamu ereje
 
Na szóval, a nyugati.
Először is minden tisztelet Dávidnak a leszervezésért, ő mindent megcsinált úgy, ahogy tellett tőle, ja és köszi a szállást is még egyszer.
Gratulálnék még Csigának, aki csak magának köszönheti h nem jutott be 3. napra, csak rajta múlott. Azért laptopot legalább hozott.
Köszönet még Nagy Robinak a sorsolóprogram mester fokú használatáért.
Meg persze Bubunak aki pécsiként nagyon sokat tett a találkozóért, a programjai nagyon jók voltak(legalábbis ezt mondták, én egyiken sem indultam végül) , sajnos neki a versenyzés nem jött össze most, de remélem nemzetin majd alakit valamit nyugati helyett.
A versenyen valamivel a várt létszám alatt voltunk, ami értethető, sokan nem tudták mire számitsanak. Jővőre remélem többen leszünk, úgy még sokkal jobb lenne. A hangulat jó volt, minden veszekedés vagy nagy vita nélkül zajlott le. Na kezdjük is el akkor magát a versenyt. Vagyis csak majdnem, kezdjük el pár nappal előtte.
Most hétfőn eszembe jut, hogy valamit azért nem ártana már összerakni, hagyi már összerakva, király. Következő gondolom a HK körül csütörtökön fogant kb., h most már tényleg kéne valamit, végül kivettem a gyngy közül azokat amiket esetleg használhatok második napon, és rájöttem h épülettel megyek, azt könnyen összedobom. Oks, 5 perc alatt kész a deck aztán teszteltem egyet Vasassal hagyira 1:1 lett, kemények voltak a paklik, enyém egyébként molluszkos épület, övé meg sokszin.
Na hétfő reggel, Robi sorsol, mert csak Ő tud
1. forduló Bonyit kaptam.(ja és előre bocsi nevek miatt akvarosába vagyok mindennel ha esetleg valami tévedés van irjátok csak)Ugyebár vizióval volt, álmok mestere.
1. meccs
Ő kezd, első körben valami olyasmi h kör végén van léptek meg kukac gyűjtőbe vagy nem is tom, ez igy gáz, nyerte, mert ugye épületes molluszkomba alig van pár lap amit ezek nem fognak meg. Aztán kaptam 1 sóhajt, szevasz.
2.angyali tornyot kapott, mert mágiagyilkos nem fért be mert misztikust nem kértem, de ezt megoldotta egy albinóval meg mellé 2 katalizátort, de már rég késő volt.
3. meccs nagyobbat dobott.... Ő kezd kör végén van zajos lépteke meg kukaca... még szenvedtem kicsit hátha, pyront ledobtam hátha háló kicsit megbassza de megint csak albinó tett keresztbe neki, de lényegében a kezdésen múlott.
1:2

2.forduló azt hiszem Nagy Robi tesója, Viktor(remélem sikerült jól megjegyezném, ha nem téll. bocsi)
Hát erre sajnos nem emlékszem, ebben nem az volt h aki kezd nyer és igy nem ragadt meg rossz emlékként
2:1 vagy 3:0

Innéttől keverem is már a fordulókat játszottam még Fenyővel ő 2 erdő kraggal volt amit eltettem
2:1
ezek után Nagy Robi jött hegymélyi keltetős legendás paklival, amit igazából molluszknak vernie kéne, persze itt olyan fosul játszottam és annyit hibáztam mint az állat, 2.ba kivettem 3 epikust és helyette 3 kronobogarat tettem be...na ezt magamnak sem tudtam megmagyarázni De ez még jó lenne ha nem húztam volna be, de persze h mind a 3-at kronobogar behúztam... 3.at hoztam
1:2

Innét emlékeznem kéne még kivel játszottam, de nagyon satu vagyok. Szóval végül 6:4-et nyertem ami bőven jó mivel 16 éven aluli amatőr vagyok 2 plusz pont ajándék(kb. 2en voltunk ilyenek) Szal ez eddig okés.
2. napra is egy ilyet terveztem, égtem a vágytól h végre összerakjak egy paklit és teszteljek, de senki sem akart kb. ott helyben akit kérdeztem, Csiga elment moziba többiek meg szarakodtak, igy inkább megittam 2 sört(nem vittem túlzásba tom, de hát nem iszok meg 10 sört mert akkor én is gy jártam volna mint CSIGA) közben Dávid vitte folyamtosan szállásra az emberek akik kifáradtak a Bubu vezetésével menő nemtommineknevezzem mikben, de jók voltak. Na de voltak még akik velem várakoztak, jófejek voltak, én elvoltam, aztán beérünk szállásra, én Dávidnál alszom de elmentem velük, és megbántam h nem szállásra mentem, mert a pultos csaj aki a szálláson volt nem volt rosszul összerakva, majd jövőre szállásra megyek hátha megint valami ilyesmiben lesz szerencsém. Dávidnál az volt h én feküdtem ő tesztelt, reggelre megálmodtam h mi lehet jó bele, meg tegnap azért Isti összedobálta ugyanazokat mint én elötte, egyébként azért köszönöm neki is, na szal reggel ott összeraktam, szarom le csak bejutok menjen.
1. forduló jó volt fingom sincs ki ellen ahogy kb egyikre sem emlékszem azt tom h Vasas kemény volt a kontorlljával, ellen tolom ő kezd kronobogár ezt még megoldom aztán kaptam még pár szózat meg ilyesmi...többit is hozta, ott volt paklija keményen.
Gyula vert még le 1. hoztam 2. meccsen olyan helyzetből forditott amilyet még nem láttam, mindent felülmúlt 3. meccset szépen behúztam kódexxel.
Utolsó fordulóba Bognárór bóBálint ellen, ezt meg nem merem leirni úgy lemákolt a csávó h csak pislogtam, ki vagyok pakolva, kör végén mindenem nála volt és még volt egy elbájoltja is amit használhat. 2. meccsen is jól húzott én meg valami nagyon kamot kb, eztis bahúzta, 3. at hoztam.
Igy 2. napon egy 6/3-al összen 21+ 2ponttal 5. ként igy is bejutottam, engedélyeztem magamnak megint 2 sört csak lightosan, sétáltam egy jót Vasassal, az jófél volt ,köszönöm neki, Dávidhoz menet megint lefüleltem valami gecijó sunát, de hát kellett az erő másnapra. A többiek elmentek draftolni mert h elfér gyakorlás, csak mi nem Dáviddal, megbeszlétük mi tolunk, okés, alvás.
3. nap felkelek, gecire kipihent vagyok, jót séta Vasassal Fasza nem lesz rossz, végül seggfej voltam draftolásnál túl hamr hittem azt h megvan a paklim és pont 45 értelmes lapom lett kb. mert gyorsan kiszedtem mindent amit nem szeretnék h ellenem használjanak, először nem végzeturat akartam, de végülis olyasmi lett, cyron 0,1 db-ot nem láttam.... szal azért kicsit vicc Na mindegy most drafoltam először ahhoz képest nem lett olyan rossz, de Dávidé pöttyet durvább volt
Elején mivel semmi +pontom nincs ezért kellett 2 győzelem min..
1. forduló Gyula, ellen eldöntöttem ma visszavágok, összejött behúztam rendesen ő alapból végzetúrra ment de megettem a sok elszedésemmel.
2. forduló Muslinca(bocsi nemtom h irod aztán ez egyszerűbb) ellen kemény volt, szentem ő is először draftolt elsőt behúztam 2.ba kicsit makkolt v nemtom de végül hozta, 3. ba gecikevés idő volt valszeg nyertem volna, de idegesitett h lejárt az idő meg kaptam egy visszafogott felődést elötte és ez igy gáz volt, nem tudtam megoldnai abban körben végülis, csomót benéztem. Kicsit ideges lett, de persze ez van na inkább játszunk.
3. forduló fú basszus nagyon nagy gyökér vagyok elfelejtettem bocsi akárki is azt tom h hoztam végül. Ha látnám 16ot megmondanám de igy nemtom... mégegyszer is bocsi
Na igy 7 ponttal visoznt jól éreztem magam, innéttől nyugodt voltam ameddig birtam még ép ésszel, nincs már időkorlát.
1. forduló
Fenyőt kaptam, féltem tőle nagyon.
1. Ő kezdte de nem volt szar húzásom és a 2 óriás denevérje ellenére is amik 2-3 vagy 3-4 izommal estek le hoztam a meccset. 2. meccsen én kezdtem ez nálam jó húzásnál nagy előny, és egész jót húzta. Kevés leszedéssel játszott az volt a baj, bár a jégszilánk elég kemény volt a kis dermesztésjelzőivel állandóan szopatott, de ez kevés volt. 3.at is hoztam, jó volt amilyen volt csak tényleg kellett volna bele leszedés még.

2. forduló Kósa ellen
Kemény paklija volt féltem tőle, ő nek több gyakorlata is volt mint nekem azt hiszem.
Nagoyn kemény meccsek voltak, első 2őben levert sajnos, nem húztam lényt...pedig 45 lapból volt benne rendesen, de hát ez van na 0:2 nél én kezdek húztam kb. 1 lényt na mondom fasza....ennek ellenére hoztam, 2:1 na a végén még forditok, 4. meccs ő kezd sebaj végre egy jó húzás, behúztam na bazzeg 2:2.
Utolsó meccsen én kezdek, gecijó húzás wildrose manareg buborék 2 zoknijó vagy valami ilyesmi, ezután jött még 2 zoknijó, végül épphogy behúztam, 4. körben asszem. na 3:2 ide, döntős vagyok, király.
Utolsó forduló Dávid ellen. Hát már gecire fáradt voltam ezelötti fordulóba is gecisokat benéztem, meg sem érdemlem h bejutottam kb., de hát ha már itt vagyok nosza rajta. Persze Dávid paklija valami naongy durva volt, 5 perc alatt 2:0 neki ami után behúztam egyet, aztán megint szétestem rendesen igazából ellene sem húztam jól,de hát nem is érdemeltem volna meg h nyerjek. Gratula Dávidnak és mindenkinek aki bejutott. Jó volt igy is a dijazás, hogy pénzügyileg nem ment minden rendben. Jó volt minden, mindenki jó arc volt, van pár ember akivel főleg jól kijöttem, remélem még sokszor találkozunk.
 
Ja,hát sok minden történhetett volna másképp, de most igy alakult mindenesetre. Mindjárt én is összedobok valami beszámoló félét, de már régóta nem irta, csodát ne várjatok.
 
Grat Dávid! Azért Félfej sztem vert volna téged, ha elolvassa a lapjait
 
A döntőben: Szabó Dávid- Hunyadi Walter 3:1
3. helyért folytatott küzdelemben:
Vasas Dániel- Kósa Zoltán 2:0
(Közös megegyezés alapján 2 győzelemig mentünk.)
 
Végeredmény:

Bajnok:
Szabó Dávid végzetúr hordával
10 Cyron, 8 Zokni, 3 Crimson, manakorongokkal, energiadagasztásokkal, manaregenerációkkal és egyéb a koncepcióba illeszkedő lappal.
taps neki!

2. Hunyadi Walter szintén végzeturakkal, de lassabb verzió nem igazán láttam a pakliját, de cyront nem tudott kiszedni, de egy stabil paklit rakott össze

3. Vasas Dániel
Egy nagyon agreszív gyors ölésre hajtó paklit raktam össze. 11 robbanó birka(mint kiderült kevesebb is elég lett volna, végül csak 8-9 darabbal nyomtam), 5 metamorfózis, 4 kinetikus detonáció, 3 gyilkos manó, 4 jégszilánk, 2 pirofordítás, 2vörös halál, borzalombogarak, macskapárducok és morganos lövések voltak az erősebb lapjaim.

4. Kósa Zoltán kontrollosabb paklija, rengeteg őskővel, lélekparázzsal és energiaitallal.

5-8
Nem sorrendben!

Fenyvesi Attila
Farkas Gyula
Szabó Dániel
M. Ádám

9-16
Szintén nem sorrendben.
úú.. nemtudom de majd valaki úgyis leírja, de megpróbálom még én leírni.

Szerintem jó volt a találkozó, a mezőny erős volt, a társaság kiváló. Csocsóbajnokság, 8-as miniversenyek, activiti, hkk kvíz, műveltségi verseny, laptervező verseny stb.. várt az indulókra.

A drafton végül megszavazták, h 2 lapot szedjünk ki egy körben, Milán és az én tiltakozásom ellenére.. Szerintem elég hamar lezavartuk 1 óra alatt kidraftoltuk a lapokat és fél óra alatt sikerült mindenkinek összeállítania a pakliját.
 
Persze, lassan írok valami beszámolót is, bár nem vagyok sajna olyan tehetséges mint Bubu így ne várjatok olyan élménygazdag beszámolókat ..
 
Köszi!
 
Te pedig az eddigi Timera gondolata iránti gyűlöletemre még egy lapáttal rátettél!



Ami engem illet, a verseny nekem sem úgy alakult, ahogy terveztem, sajnos vannak olyan körülmények, amikkkel néha nehéz mit kezdeni, pedig mindkét deckkem először jónak éreztem. Így én már nem jutottam a 16 közé, mivel a 12 kör alatt csak 5 győzelem és egy x jött össze. Majd fogok beszámolókat írni, de sztem nem ma, még ki kell pihennem magam.

A verseny nekem nem sikerült jól, de úgy érzem, az általam szervezett programok azért sok ember tetszését nyerték el, aminek nagyon örültem. Dávidnak az ajándék VU alapcsomagot köszönöm, és végülis egy Örökmozgót bontottam, amit nagyon keresek az utóbbi időszakban...szóval jó volt

Ui.: Schwartz Józsi egy Kreátora véletlen nálam maradt! Pedig még szólt is miatta...ha sürgős nektek, adjatok meg egy postai címet, ha annyira nem,akkor a nemzetin visszaadom.
 
Egy kis szubjektív:
Schwartz, Béla, Félfej, Fajta és én indultunk Budapestről a túrára, az elvárás a 3. nap volt. Első nap én hoztam a legjobb eredményt vízió dekkel, sajnos ez sem volt túl jó (3 win 2 x 1 fail), tehát 11 pont. A többiek 9-10 körül gyűjtöttek. 2. Nap kb 3. win kellett volna, úgy számoltam. Ezzel a dekkel az 50%os teljesítményt elérhetőnek éreztem:
3 kelegish
3 nasothin
3 rabuthin
3 örvénykeltő
3 börtjauk tréfa
3 szózat
3 nefilrin
1 Moa tortúra
2 szilmill kapitány
3 gaddar ultimátum
3 esszenciakapocs
2 túlnyomás
3 RIP
3 aranymágus
3 cselvetés
3 iszapmester
1 minó fanatista

De sajnos pont nem jött össze, 2 win 1 x 3 fail. Eléggé szerencsétlen voltam, Török Peti elképesztően jól húzott a 120 lapos dekkjéből(avengir kívánság vagy mi a 4. körben, 2 sötétségkő+thauglorendon stb), és sajnos úgy alakult, hogy az utolsó meccset Józsival játszottuk, aki nyer, az bejut 3. napra. X-szel mindketten úszunk. Nyert 2-1re, nagy meccs volt. Amelyik meccseket kezdtem, azokat mind megnyertem simán, de sajnos 6ból 2szer kezdtem kétszer. Ha eggyel többször sikerül nagyobbat dobni a kockával, bejutok. Hángerien Lákigém. Béla, Scwartz és Félfej bementek, mindhárman 20 ponttal, épphogycsak. Este egy kis minidraft és lapértékelgetés, ez utóbbi csak Félfejjel, mert a többiek már aludtak. 3ig törtük a fejünket, ennek meg is lett az eredménye: csak ő ment tovább a nyolcba, ahol sajnos Kósa Zoli kiejtette, így indultunk haza. Amikor eljöttünk, Hunya játszott Kósával és Szabó Dávid Vasassal. Maga a tali nagyon élvezetes volt, nagy szerepe volt ebben Bubunak és persze Dávidnak, köszönjük. Jövőre ugyanott
 
Én is gratula!

Azért remélem nyomtok még némi infót a versenyről, mert ez eddig elég vérszegény
 
Gratula, szép volt!
 
Hmm.. Nem tudom mások, h vélekednek.. de nekem egész jól
Majd írok beszámolót is, de most megyek vissza tesztelni csak hazajöttem lapokért..
1. napon (fáradtan,) egy sokszínűséggel nyomtam hát..? sok lap is hiányzott stb.. eléggé szarul sikerült, sokat hibáztam stb.. Nem végeztem igazán elől.. sőt.. :S
így a 2. napra (aki tudja milyen a formátum) gondoltam több paklira is.. hordák, tárgy, épület valami kontrollosabb pakli.. végül úgy döntöttem, h a hordákat akár kivégzéses akár nem könnyű megakasztani ahogy a tárgyat és az épületet is.. így egy elég stabil kontrollos paklit raktam össze.. drágításokkal, rengeteg olcsó lövéssel, masszív lényekkel és egyéb önmagukért beszélő kamukkal .. Így összeállt egy elég nagyméretű pakli, de nem volt szívem kiszedni belőle. Sikerült mindet nyernem így előként 30 ponttal továbbjutottam

2. Török Péter
3. Szabó Dávid
4. Bogdán Erik
5. Hunyadi walter
 
No, hogy megy?
 
kvíz kitöltéséhez elfelejtettem ott hagyni az íróeszközöket :S
remélem valahogy meg tudjátok oldani, h mindenkinek jusson
 
Lehet késünk kicsit, itt vagyunk az m7esen, várjatok meg pls Öten jövünk, sietünk.
 
versenyre szeretnék kölcsönkérni:
1kurtz
3eltörlés
2bjöltreordok
3rugalmas erőforrás
 
Valaki legyen szives surgosen kuldje at nekem a Bonyi vagy a Swartz szamat.

Vagy ha racsorogtok a Milanra az meg jobb lenne. Fuvar kene neki.
 
3 db Varkaudar merénylőt keresek első napra, ha van bármennyi is, nagyon köszönöm.
 
egyik barátomnak kéne 1.napra 3 rugalams erőforrás
meg 1 db kurtz ha neked kell valami írj előre is kösz aki ír
 
Fuvart keresek a versenyre, lehetőleg oda-vissza.
2 fő részére: én és Milán.

Természetesen nem ingyen.
 
Barcsak tudtam volna.
Azert maradtam az 50 lapnal mert sokan mondtak, h keverhetetlen meg h itt meggondoljak az emberek miket raknak le es ezert ha nem fogy el a pakli akkor sokaig bealhat a jatek foleg, h lapdobatas sincs es en meg ugy gondoltam, h nem lenne idokorlat max nagyon magas....
 
Szereztél 50 bölcsességet?
 
Iron Man pontositas:

Minden játékot pontosan 50 lappal kell kezdeni.(Tehat 50lap a paklid es annyi lap a sideod amennyit csak akarsz minden jatek elott azt dobod a paklidba amit csak akarsz.) Nincs színkorlát, és egy lapból bármennyit lehet használni. Tiltott minden olyan lap, ami bármilyen módon lapot dobat, akar az ellenfel kezebol, akár paklijabol. Minden gyűjtőbe és Semmibe kerülő lapot gazdájának azonnal szét kell tépnie. A vesztes játékos asztalát (a kezét nem) szintén szét kell tépni. (Minden lapot minimum 4 darabra.)
Tiltott minden szabalylap es koveto. Ha valaki nem akarja szettepni 1 gyujtobe kerulo lapjat vagy a vesztes jatszma vegen az asztalat. Semmi gond azonnal kiesett a versenybol.
 
A laptervezős verseny díjazása nem probléma, a szaküzletünktől szponzori támogatást kapok. A kvíz díjazására azonban én nem készültem. Rendben, lehet az pénteken, sztem a Dávidnak sem lesz ez ellen semmi kifogása.
 
mármint úgy bízom rád, h a kész tesztet neked adom, és majd kitölteted a néppel :P
 
Persze, lenne hozzá kedvem, titkon gondoltam is rá : ))
Csak ezt ott szerettem volna megkérdezni ^^ Akkor az részedről megoldható lenne, hogy a laptervezős verseny pénteken legyen? Mert valószínűleg csak azon a napon leszek, vannak családi programjaim, így több napot nem tudok lenni. Én meg a tesztet rád bízom és az mehet akár a 2. napon is. Még díjakon nem gondolkodtam, de még van erre idő.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.