Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Bunthar
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"A buntharok a sivatag gyapjas kérődzői, hosszú, rugalmas ormányukkal állandóan a homokot szimatolják nedvesség és növényi élet után. Növényevő létükre, igen könnyű felbosszantani őket - már az is elég, ha a közelükbe mész." Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Hatalom Kártyái verseny - 2024. március 28., Phantom 2.
Hatalom Kártyái verseny - 2024. március 28., Szeged - Barcraft
Hatalom Kártyái - Lezajlott versenyek

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47066)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Nekem az adott szó sokat számít, bármennyire is hangzik szánalmasan a mai világban.
 
Hollandiába megyek vagy svédbe 1 hónapra van pénzem s mindent elintéztem már itthonról! S angolul kéne beszélni.
Te meg amilyen a hozzáállásod itt fogsz megrohadni s azzal nyugtatod magad kint könnyebb lenne.
 
szavadon foglak
 
Tudod mit? Ha lesz időm a pörgősre lemegyek...
 
ezt úgy mondod,mintha bármikor is elfelé zavartalak volna,vagy le akartalak volna beszélni,arról,hogy gyere ...sőt
 
Ha nem támogatja a behó, és a 3 már régebben említett versenytípus egyike, akkor is megyek ha kedvem van, kb leszarom mit támogat, vagy mit nem. Amúgy is egy törpe cég, nem igazán engedheti meg magának, hogy ugráljon, mert ennyi erővel sok embert kitilthatnának velem együtt, és akkor leshetne...

Nem pénz kérdése a külföldi élet, csak elhatározásé? Oké... itt egy példa:
Nem viszel magaddal pénzt semmilyen forrásból(ha már nem pénz kérdése, akkor megoldható nemde?), és menj ki külföldre, szerezz albérletet/lakást és dolgozz.
Kb lehetetlen(ki hitte volna?), mert amíg fizut nem kapsz is meg kell élned valamiből, és bár olcsóbb a cucc, mint itt, munkát nehezebben kapsz. Miért? Mert magyar vagy... Pl. Hollandiában nyikkanj meg magyarul és már szar ember vagy... (tökéletesen egyetértek velük)
De ha neked külföld az már pl Ausztria keleti, határhoz közeli része, vagy esetleg Románia, ahol tömegével van magyar, akkor meg nem szájalni kell, mert az még nem igazán külföld... Ha elmész franciába/spanyolba vagy egyéb távolabbi országba, ahol nem fogsz magyarba botlani naponta, na az igazán külföld.

Ha meg olyan egyszerű lenne külföldre kimenni és dolgozni/letelepedni szerinted itt ülnének az emberek várva, hogy a köcsög kormány csináljon valamit?
Vicces, mert biztos nem... :/
 
Nah nekem is sikerült végigolvasnom a sok hozzászólást és a következő a véleményem:

-a kieg nekem nagyon bejött már feltúrbóztam a Tárgy deckemet, tegnap raktam össze a keltetős hordát, a járjos behemótok nagymesterés deckem (persze vannak itt azért móka deckek is) sok tápot kapott (tegnap azt néztem sikolydémont mennyiért a legérdemesebb kihozniXD), és mint említettem a képek nagyon jók lettek.Azért is tetszenek, mert ha megfigyelitek (bocs hogy megint a pesti versenyeket hozom fel) a Dungeonos versenyen egy vagy asszem max 2 molluszk volt, nagyon színes volt a környezet.

A pénzes témához annyit, hogy én 14 éves vagyok (januárban 15), és az előző fél-hármonyegyed évben a vonatjegyen és nevezési díjakon felül HKKra nem költöttem szinte semmit.

Na csak ennyi
 
Jah még annyit! S ezen mindenki gondolkozzon el:
Szar Magyarország mert nincs munka, nincs pénz, meg itt mindnen szar stb..........
El lehet tűzni a francba! Húzz el a picsába ha így gondolkodsz!
Én is így érzem (sajnos) , de nem károgok mint mindenki kimegyek 1 évre világot látni s ha ott jobb akkor tovább is.
Pofázzni tudsz de be vagy szarva külföldtől akkor inkább kussolj! S ez nem pénz kérdése csak elhatározásé!
 
Dranzer : Ilyenkor kicsit sajnálom a fórum anonimitását, én a beho helyébe nem engednélek nevezni semmilyen általuk támogatott versenyen. Menj Fekete Péter-ezni!
Emberek fél évig azért tesztelnek hogy mi jól szórakozzunk, az illusztrátorok nem túl sok pénzért szebbnél-szebb rajzokat csinálnak.
Szerintem jó lett a kieg. Mindig amikor azt hittem hogy ez a kieg szar lett, akkor jött pár ember új lapokkal s azok nyerték a versenyeket. Vajon miért mert van eszük kombinációs képességük

Panyik Zolinak: Szerintem teljesen jogos volt a molluszk ellenesség. S jó ,hogy ezt az új lapoknál figyelembe vettétek. A játék kiegyensúlyozása fontos most már tuti kevesebb molluszk lesz s ezért változtosabb lesz a verseny környezet
 
Ilyenkor bánom, hogy lefeküdtem korábban. Mindenesetre jó reggelt mindenkinek.

1: Az, hogy mennyi paklival játszom sosem azt jelenti, hogy annyit is ismerek, ebben kiegyezhetünk... sok paklitervem volt, de a motyogó volt az, ami igazán megfogott, bármilyen kis béna pakli.

2: TJ007-el egyetértek, azért jó, mert gondolkodtat (én sosem mondtam, hogy baj....) az olvasós részen meg kár lenne röhögni, mert az olvasás is az élet része kellene, hogy legyen
munyi: Szerintem senki sem írta, hogy erősebb lapokat akar, vagy hogy ne legyen gondolkodtató a játék... egyszerűen túlharangozták a kieget szerény véleményem szerint, sok olyan lap lett ritka, ami nem érdemli meg, és sok lap lehetett volna nagyobb besorolású (ezen ugyan lehetne vitatkozni, mindegy)

3: Átnéztem minden lapot, és megpróbáltam mindent sorolni paklikba, de még így is maradt lap amit biztos nem használnék, vagy csak valami elvont környezetben

Ami a kiesést illeti, mindenesetre kíváncsi vagyok hányan kártyáznának gépen, ha megcsinálnám a hkk-t PC-re (mivel semmilyen licensz és semmi nem kell, ha csak megcsinálom, és felkarom a netre, de nem kereskedelmi céllal, hanem mint pl bemutatót), és mennyien maradnának "igazi" játékosok. Valószínű sokan, de azért esne a létszám rendesen....

Részemről csak akkor folytatom a "csökkent agyammal" az "elégedetlenkedést" ha valaki megint beáll a szájkaratéba, amit már lassacskán unok, mert se nem szórakoztató már, se nem jókedvemből csinálok, ellenszenvet meg még kevésbé akartam bárkiből is kiváltani de sajnálatomra mégis sikerült.
 
Csatlakozom az előttem szólóhoz!

A HKK lényege hogy játsz és közben GONDOLKODJ! Hány könyvet olvastál el életedben? (most röhögsz...) De gondolkodj kicsit, hidd el: nem fáj. Most még fiatal vagy, de mire körbenézel, már befejezted az általánost, a gimit, (három barátnőt) a főiskolát és meg is öregedtél. Ez a játék abban segítene, hogy kicsit pörögjön az agyad!

Tegnap játszottam ismerőssel és tök jó volt, hogy amit húztunk, az valamennyire fordított az álláson, és nem az volt, hogy ő állt jól vagy én, hanem hogy az új kieg lapjai szimplán oda-vissza lökdösték az esélyt a győzelemre! ami azért sokat számít nagyon!

Agyalni kell, mert bunkókkal már tele van ez a szerencsétlen világ! Ezért kell sokat olvasni és játszani HKK-t!

BB
 
Hali Hkk fanok és végzetúrral kelők!

Most olvastam végig ezen topicot és elhűlve láttam pár írást, amin elcsodálkoztam.
1. Sokan panaszkodnak az új kiegészítőre, hogy várakozáson aluli.Hát ezzel nem értenék egyet.Egy gyűjtőgetős,cserélhetős,stratégiai kártyajátéknál az egyik mozgató rugó, hogy legyenek alkalmanként új lapok, amelyekkel nem válik unalmassá és egysíkúvá az adott kártyajáték.
2. Ahogy észrevettem, sokan olyan lapokat akarnak a játékba, amellyel pikk-pakk el lehet verni az ellenfelet.
Ez a magyar ember sajátsága: könnyen jöjjön és sokat kaszáljon. Az életben is elfogadhatatlan az ilyen felfogás, de hogy egy játékban is alap legyen, az már túlzás.
3.Én úgy tudom, hogy a HKK egy gondolkodtató, stratégiai és logikai játék. Miért kellene ezt a feelingjét megszűntetni pár ötletszegény,IQ betyár,telhetetlen és kapzsi ember miatt, akiknek nem a lapok kinézete, játékot színesítő jellege és az eddigi lapokhoz való kombinációs lehetősége érdekli: hanem hogy nyerjenek mindenáron.Azoknak ajánlom a sportfogadásokat vagy a pókert( ha már kártyázni akarnak).
Ezek az én véleményeim.
Van aki egyetért és van aki nem(azokat csak sajnálni tudom)

Zotya
 
Maximálisan egyetértek!
 
Szánalmasak vagytok, igenis jó ez a kieg, csak használni kell a csökkent agyatokat (tisztelet a kivételnek). Faxom kivan már ezzekkel a fokozatosan visszatérő panaszkodó, elégedetlenkedő hsz-ekből.
 
csak sajnos a bogyógránáton kívül nem jut eszembe használható...pedig a thormedor nagyon kemény követő
 
na ez az Archaixos Petur deck érdekes lehetett

Peturban amúgy egy dolgot sajnálok, hogy a tanulékonyságaim már nincsenek meg
de majd a csapda-deck hátha újjáéled
 
a geomi a laplistán élőholt, a polikambrióta ott sem
 
az egy kicsit zavar h a geomi és a polikambrióta motyi nem lettek élőholtak,jön nemsokára a faq...
(ellenfelemnek volt olyan h polikambriótát dobott vortexzombinak és eléggé nagyot néztem h nem rakott izmot a zombira,aztán amikor felhúztam a motyit akkor láttam h nem is élőholt)
 
Dranzer: igazából kicsit viccesnek tűnik, hogy NETEN, egy - mondjuk ki - általában hobbiból űzött játék egyik fórumán sírsz arról, hogy egyrészt mennyire szar a minden, másrészt az új kieg mekkora hoki. nyilván nem tudom jól megítélni a helyzetedet (mindig nagyvárosban laktam, most Bp-n, egyetemista vagyok, űzök diákmunkát) de sztem a fórum egyrészt nem a magánéleti problémáid és a véleményed ilyen stílusú hangoztatására született, másrészt vsz senkit nem érdekel. Véleményt lehet formálni, de nem kellene elrontani a mások örömét és ötleteit azzal, hogy "szar, mert szar" (kicsit tautológia, mindegy). Amúgy a hozzászólásaidból sikerült arra következtetni, hogy elég kevés féle paklival játszol, így nyilván nagyon nehéz lehet megítélni minden lap erejét, pl. azokét, amik nem illenek egy motyogóba neadj' isten sárkányba. amúgy meg nincs törvénybe iktatva, hogy márpedig a magyar fiatalok fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy HKKzzanak, teljesen önkéntes, abba lehet hagyni, vsz a behonak sem nagy kiesés ha abbahagyod, mert keveset költesz a játékra.
 
A debreceni draftos tetszik is, csak most én nem érek rá. Bár Sanyi azt hiszem többször is fog majd ilyet elsütni.
A végzeturat Petúr miatt mondtam csak, nem kell izgulni :P
Ami a formátumokat illeti amire szívesen mennék az ugye a faj, gyngy és 1színű. Ha lesz megyek is, de csak a közelben. Miskolcra nehéz eljutnom :P
 
Megnéztem őket, de őszintén szólva.. a Baldur's Gate 1-et még végignyomtam. Valahol ott hagytam abba az aktív gémerkedést, és azóta csak a Civilization sorozat újabb darabjaiért töröm kezem-lábam (de az új Civ egyben pár hétnyi távollétet jelent eme halandó síkról )

Követőből gyak/nemgyakon most vasárnap Archaixszal nyomtam itt Miskolcon. Nem volt nagy mezőny, de mindenkit vert az Archaixos Petúr dekk Játszmát nem buktam vele.

A végzetúr tény, hogy nem a világ teteje, de ez nem is volt téma. Meg azért ez a kódos árukapcsolás szerintem jó ötlet volt pl. És ha nehézkes is, de legalább érezhető, hogy van support, ellentétben pl. az Ikariammal.

Áramlás megjött, és még ebben a kiegben sem felejtették el, mint ahogy pl. az újrahasznosítás eltűnt a süllyesztőben. Pedig a vízió dekk, a feltámadós lények, etc. mind biztosan szeretnének időnként belefutni pár jó újrahasznosítós lapba. Most a Sheran bűbája is adhatná alájuk a lovat. Szóval ezt az áramlásos dolgot megint csak azért mondom, hogy nem lett rossz ez a kieg.

S végül de nem utolsó sorban: a felsorolt versenyformátumokra (gy/ngy; 1 lapos; faj; némely egyedi formátum), azért nem kellenek ilyen lapok, legalábbis nem sok. Annyit meg lehet bontani/kölcsön kérni. Pl. most szombaton Debrecenben lesz jó kis draft 1-2. kiadásból meg hőskorszakból. Tuti nem kell rá semmi drágaszág És ha nem lenne Miskolcon bontott, akkor 100%, hogy elmennék.
 
Ja bocsesz. Akkor csak félig emlékeztem jól. Néztem a debis versenyeket, hát... nem fogok egyhamar az idegeidre menni a kuporgásommal.
 
hát az Angyalhercegnő előfutárként hozta Tengermélyben
 
Nem az az rpg ha 6-ért kirakod az 1/1-es lényt... XD Játszatok Summonert, Throne Of Darknesst bassza meg, akkor megtudjátok (egyik sem mai, 2000-2002, de ha valaki csak a grafikát nézi, a játékélményt nem, akkor kéretik nem leszólni, mert a GTA 4nél még mindig jobbak )

Az új követőből nekem speciel 2 bejött: Krisig, és Mulgan,a többi hanyagolható számomra, talán még Magirox....

Mellesleg igen, 2szer is említetted a srácot, és megjegyezném, hogy a végzetúr is ugyan olyan, mint a Gameforge által létrehozott böngészős játékok.

Az áramlás már megjött a tengerméllyel asszem, azzal sosem volt bajom, sőt...

És nem,nem 3 pakli a sok pénz, nem 1 gyaknemgyak verseny, hanem az, amikor 1 lapért kérnek el 2-3 pakli árát.
 
Az a baj, hogy nagyrészt elöregedett falvak vannak. Nem tudom hol laksz, de ha ismered az ilyen helyet, hogy Szamosújlak... XD nem éppen munkaforrás, annak sincs, akinek kellene, nemhogy 1 diáknak. Majd lesz valahogy, a koránkelés nem gond sosem, van hogy 3 órát alszom csak. Szórólapozás, semmi nincs, akkor képzelheted... Árufeltöltőt nem keresnek, pedig gyarmaton van Profi meg Penny is hallod.
 
Az RPG ha 6-ért kiteszek egy 1/1-es lényt? 1: Lila brekk régen is 1-ért jött. 2: Rúna? Mesélő tipusok? 3 játékalkalom, legyőzött sárkány, jutalmad a rozsdás villa?

Szar a kieg? Szerintem elég jó. Van benne Petúr (imádom a srácot ), sok érdekes új követő rengeteg új lehetőséggel, új altípus (ami egyrészt simán mehet kalandozók közé, másrészt ha már a krabbereken sírunk, remélem a teknősökkel nincs bajod), végre egy olyan képesség, ami nem ment a süllyesztőbe, mint az újrahasznosítás (áramlás), és igen igen igen, mehet végre az épület újra, a kalandozók, a szakértelmek (mondtam már, hogy remek srác az a Petúr?), és eléggé borulni fog szerintem a versenykörnyezet. Meg továbbra is jó dolog, hogy nem csak a Trikornis herceges kontroll meg a Sárkány kincsés-Elmanakhos tárgyas uralja a pályát. Vagy a boszorkánykirály.

UR-ek: Jók. Én a Rhatt bűbájt mondjuk kontrollba, esetleg gyógyulósba tudnám elképzelni, ahol húzódik a játék. A Vulkáni energia paklit kíván, de Kyorgosba is beférhet, lila úgyis jó bele. A dínó problémásabb, de ha a Magszim gigásznál eszünkbe jut az elfeledett szingu, akkor itt se felejtsük el. És még egy védelmet is ad neki. Áramlása is van hozzá. Szóval 2. kör, eláramlom, megvan a mana a szingura, ott egy 14-es lény, jó esetben jön a második köröd, köv lapod nem jön létre. Behemótok nélkül is sok szerencsét az élethez. Nekem Repro nem tetszik, de kontrollba biztos jó.

(Pénz? Az utazás, az igen. Az elég sok pénz. Egyébként 2-3 bontott, gyak/nemgyak verseny, egylapos verseny, kölcsönkéregetés, etc. Lévén bontotton kívül egy csomagot/lapot nem vettem a Káoszkatlan óta, azt hiszem nyugodtan elmondhatom, hogy mérhetetlenül többet költök utazásra.)

Aki pedig arra vágyik, hogy 20 év után is emlékezzenek rá, annak ezt a remek tanfolyamot ajánlanám:
http://2.bp.blogspot.com/_DCOIG-EqVXY/SVixKwyg5jI/ AAAAAAAAHcE/yhjmKwPANm4/s1600-h/Picture+084.jpg
 
Ilyenkor nézd át a környező falukat, ahova bicajjal eljutsz és próbálj ott munkát keresni (igaz, hogy korábban kelsz, de lesz élet és munkatapasztalatod és + munkád is).
 
Először is gratula.
Hidd el, ha lenne keresetem vagy bármilyen pénzforrásom én is eljárnék néha Debrecenbe (igen Gabi, télen ha marad az útból és lesz faj/szín/gyaknemgyak akkor megyek, szívom az agyad XD) már csak a társaság miatt is, de így nehezebb, van 1 motyi paklim (lazaaa XD) meg 1 félig meddig kész sárkány, mert a fenti 3 formátumot szeretem.
Ösztöndíj, na azt levelezőn nem lehet igényelni, pedig...
 
megmondtad a kulcsot,jól lehet vele játszani,de nem az igazi
 
Igen, de sajna nem dolgozom. Ha lenne munkám más lenne ez tény, de szar helyen lakok, az egyetlen nyári munka is 1 konzervgyárban van, ahol meg akkora túljelentkezés, hogy csak lesel. Kisváros átka, itt vagyok leérettségizve, jövőre fősulira megyek, de semmi alkalmi munka nincs.
Nem tudom, te hol laksz, de ha van munkád, akkor annak örülhetsz, akár alkalmi, diák, vagy rendes.

Ami a fairt illeti: szerinted fair, hogy a szüleid adóját a cigányoknak adják, csak mert fial, de dolgozni nem akar?
Amúgy is, nem mondtam komolyan. Szemét alak vagyok, az osztálytársaim jövőjét simán elvágtam volna(igazából párnak sajnálom, hogy nem vágtam el ), de azért ebben nem csalnék, magamat is átkúrnám vele.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.