Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Utcai sámán
(Shadowrun archetípus)
Küldd el képeslapként!
A Patkányt követő utcai sámán a társadalom kifosztottjai között él. Igénytelensége miatt szinte bármit meg tud szerezni, amire szüksége van.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 1473 | 1474 | 1475 | 1476 | 1477 | 1478 | 1479 | 1480 | 1481 | 1482 | 1483 | 1484 | 1485 | 1486 | 1487 | ...
Nézet:
csak azért írok, hogy dhojt támadjam. szerintem gyíxar. borzalmas. kb. géniusz manifasztációja-ötletességű. jobb annál. ja és sascsabi ellopta szavaimat, mer a hozzászólását én akartam leírni
 
én se azt mondtam, hogy görcsösen kell a káoszra gyúrni, de azért alapvetően meccsnyertes lap
soha nem is raktam 3-t a pakliba, mindig csak 2-t, mert nem érdemes többet
 
Sok nagy muvesz ette eleteben a meg nem ertes keseru kenyeret...
 
De ha tudod hogy hogy csinálta az illető az ősvillámot és azt is tudod hogy csak 5 perc az egész akkor te miért nem ugy csináltad minek szenvedtél vele???
Lehet hogy eredeti lett de mint látod az emberek nem értékelik az eredetiségedet. Csinálj inkább megszokott szart de legyen szép és akkor nem baszogatnak a nagyokos hozzáértők.
 
Nem akarom Dhoj seggét nyalni de szerintem türhető lett a kép! A fehér kakasnál legalábbis sokkal jobb!!!
 
Kit érdekel 1-2 gyengébb lap?????( néhány kivétel)
Uffizy@axelero.hu
 
Sajnos ezzel nem értek egyet!!! Szerintem nem feltétlenül kell arra a kurva káoszra gyúrni persze jó ha bejön de egy felkészültebb decket rafináltabban kell elverni mert az nem fogja hagyni neked a káoszt. Tény hogy ha kijön a kis dög akkor szinte tutira nyertél!!!
 
Ha téynleg iylen jó a káoszgoblin , akkor küldjetek e-mailon nekem egy párat
 
én már játszottam goblindekkel, és szerintem tényleg a káoszgoblinra kell gyúrni
persze hozzá kell tenni, hogy személyes kedvenceim között van a lap, tehát ez valamennyire elfogult (pl. tök mókás volt vele kidobatni a börtön kezét )
 
Te Dhoj, mar ne haragudj, de rajtad kivul akadt vki, akar egyetlen human, aki (lefizetes, zsarolas, fenyegetes nelkul ) osztotta volna a velemenyed a kepeddel kapcsolatban ?
Ahogy mondtad: a vegeredmeny szamit.
Varadi maga mondta el, hogy milyen trukkokkel keszitette el a Nyalkacsiga kepet. Ennek ellenere az a kep nagyon ott van, es tenyleg egy nyalkacsiga.
Az frankon nem szamit, hogy hany evet oltel bele ebbe a kepbe, az se, hogy en meg tudnam-e csinalni, az meg vegkepp nem, hogy mennyit kaptal erte. Az azonban szamit, hogy amikor ranezek, akkor egy kibaszott sakktablat latok koncentrikus korokben beleuszni egy megbaszott szembe ! Mi a pokol akar ez lenni ? Hol itt a mult es hol a tukor ? De, ha azok nincsenek is ott, attol meg nezhetne ki valahogy ?
 
hát eddif goblinokbol , van goblin katonam , hobgoblin , goblin , antimagus goblin , goblin orgyilkos
 
En eddig azt hittem, hogy goblin dekkben a Kaoszgoblinra kell gyurni, de elismerem, hogy soha nem jaccottam goblindekkel versenyen.

Tudod az ilyen jelzo kiosztogatos goblin dekkel az lehet (hangsulyozom: csak lehet) a gaz, hogy jon egy feher tigris es unott arccal osszepakolsz. Aztan egy Holtak serege utan mar csak ketsegbeesetten vakargatod a fejed.


Itt ragadnam meg az alkalmat, hogy kifoltozzam magam es megosszam szemelyes kezdeti szarnybontogatasaimat.
Az elso csucsdekkem egy Rejtozkodo Orias eros Gatvakondokkal operalo pakli volt, megspekelve Kovevaltoztatassal. Persze kb 60 lap volt, semmi huzatas, no kereses.
 
köszönök mindent és szólni fogok.
de amint már mondtam télleg nem azért megyek a versenyre , ( és én se várok sokat az első versenyemtől) , hogy tapasztalatot gyüjtsek , és más játékosokkla is játszak , fejlődjek , és szitnet lépjek

amugy goblin paklinal mire erdemes gyurni , en mar modtam hogy en leginkabb a jelzokre gyurok , pl.: katonai gyakorlopalya , gobln katona , rakshallion hadvezér

szerintetek ?
 
azon a szinten, amin te jaccol jo lap, de amugy annyira nem )
(ne erts felre, nem lehuzni akarlak, ecceruen csak full kezdo vagy. de ez nem baj... sot valszeg jobban elvezed a jatekot mint a legtobb versenyjatekos!)

szal szerintem amig nem akarsz komolyan versenyen jaccani, addig szrd le, ha lefikazzak a paklidat meg h igy gyengek meg ugy gyengek pl. a trollok (telleg nagyon fosok)
viszont ha azt szeretned, h ertekallo lapjaid legyenek (amiket az esetleges kesobbi versenykarrierednel is tucc hasznalni), akkor ne adj rajuk ki sok penzt

amint el szeretnel kezdeni versenyezni, komolyra forditani magad, irj ide, es segitteni fogunk
 
amugy mint modtam arra gyurok hogy minel tobb 1/1 es jelzot kinyomassak most szereztem egy követőt neve : rakshallion hadvezér , aki ismeri tudja hogy mit tud , és az nekem jó !
 
amugy miért roszak a trollok ?
 
Eddig szinte minden nap játszottunk a haverokkal .. és egyfolytaba veszem a lapokat és állítom össze a pailit meg egyéb..
amúgy a versenyre nme azé megyek hogy nyerjek hanem hyogy gameljek ...

de amugy téynleg me oylan rossz a goblinpaklim , én arra gyurtam benne hogy sok 1/1 es jelzőked adok a goblinoknak , és álcázás szakértelmet is nyomattam bele hogy a lényeimet ne igazan " zargathassák "
a goblinon kivül van egy msáik paklim is amiben tolvaj , katona , pszionicista lapo benne , és előforudlnak benne iylen lapok hogy : Tűz ura , északi tűzsárkény , zafír drakón , thaugladorn , és sárkány vár

amugy köszönöm az infókat , hogy mikiet érdemes belerakni , bár a felét nme értettem counter meg mittudomén mik majd hogyha több időd lessz akor megkérlek hogy magyarazd le nekem ezeket ...
 
hat kicsit kedvesebben is oszthattad volna az atyai aldast :PP
az elso egy-ket heten nem kell rogton versenynyersere gyurni... hol marad itt a jatek elmenye?
 
ami azt illeti En legalabb megszenvedtem a keppel, sok ido es energia rament, es kicsit nagyobbra ertekelem (meg ha szarabbul is nez ki) mint pl. az Osvillamot, amin kb. 5 percet "szenvedhetett" az alkoto, Bryce-ben csinalt egy tajat es eget (kb. 10 kattintas), aztan PS-el renderelt egy villamot (ujabb 10 kattintas)

ejj.. na mind1 hisz ugyis csak a vegeredmeny szamit...
 
Jó ember neked mint iskolai tanulóna ilyenkor nem kéne már rég az igazak álmát aludni????

Mars az ágyba!!!!
:-)))
 
ha ezt megcsinalod photoshoppal, akkor gratulalok...
(akkoriban meg nem is hasznaltam PS-t...)

gondolom a Jobb grafikusoknak se lett szebb az elso egynehany kepe...

(meg 2500ft-ert NEM fogom osszetorni magam; ha ugy vesszuk akkor nem erte meg megcsinalni a kepet, szinte a MC-donaldsban jobban kerestem volna :PP)
 
Ha két hete kezdted a HKK-t akkor már ne is haragudj ha nem vagy egy hatalmas zseni de haz az vagy akkor sem hiném hogy egyedül össze tuc rakni egy "brutál" paklit főleg nem goblinból. Nem rosszindulatból vagy szivatásból vagy sértegetésból mondom de amig nem jáccottál egy jó színvonalú versenyen addig nem biztos hogy jól ítéled meg a paklikat ami otthon brutál az a versenyen lehet hogy meccset se nyer!
Az pedig igaz hogy a troll decket sürgősen felejtsd el ha eredményes játékos akarsz lenni.
Goblinba meg érdemes megpróbálni a szekercét-hadizsákmányt ill. béklyó-counterek kombinációt igaz az uj lapok kötött is vannak jók de azokat te is felismered. Ha javasolhatok még valamit akkor a goblin leginkább az ÖV-s környezetben életképes amúgy nem feltétlenül ill.azért még akad egy két formátum amin használható _ESETLEG_ de hagyományoson tuti halott!!!
 
szerintem iszonyu zsir ))
 
most eleg brutal a goblin paklinom pedig kb az egesz HKK t 2 hete keztem el

nagyon teteszik .... csak azt sajnalom hogy állítólag a dungeonba , már nincs hely , pedig szivesen kártyaztam volna... eddig midig csak szűk barati körben ment az ATTAck ...
 
A goblinig jó. A trollokat hagyd ki, kivéve, ha használhatók. Itt gondolok első sorban clod onar-ra. De a goblin maga jó.
 
minden igaz
 
A kovácsolást arra értettem hogy összerakok , de van hozza jó követőm igen
 
na.

"A vízió lapok:
-Kijátszhatod öket a gyüjtödböl is ugyanúgy, mintha a kezedböl játszanád ki.
-Egy nevü vizió lapból csak egyet játszhatsz ki, akár a kezedböl, akár a gyüjtödböl teszed ezt, függetlenül attól, hogy sikeresen vagy sikertelenül játszottad ki.
-Ha a kör végén játékban van egy vízió lap, akkor az mindenképpen a gyüjtöbe kerül. Ha ez a lap lény volt, akkor ellenfeled kaphat érte szörnykomponenst."

mi igaz és mi nem?
 
bázeg nem ezt akartam bemásolni. vegyétek úgy hogy nincs is itt.
 
Bodimar Kft.
Tel./fax: 0257-270-078, 0257-270-079
Mosóczy-telepi raktár, Ardealului utca 2. szám a vasúti felüljáró tőszomszédságában
Kínálatunk:

• Phorotherm tégla – 1 500 000 lej/m3

• Gipszkarton (12,5 vastagság) – 54 800 lej/m2, (9,5 vastagság) – 50 100 lej/m2

• Üvegszál (minden méretben és színben) – 1m2 158 000 lej

Nálunk mindent olcsón és kiváló minőségben megtalál, amivel felépítheti vagy felújíthatja házát, az alaptól a kéményig.

(489)
 
  ... | 1473 | 1474 | 1475 | 1476 | 1477 | 1478 | 1479 | 1480 | 1481 | 1482 | 1483 | 1484 | 1485 | 1486 | 1487 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.