Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Zarknod kovácsai
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A Zarknod tleikanjai által kovácsolt vértezetek ősi relikviák, amelyekhez még csak foghatót sem igen ismernek Ghallán. Ezek a páncélok képesek viselőjüket megvédeni az éjfattyak és más, hasonlóan iszonyú és idegen teremtmények azonnali halált és még borzalmasabb dolgokat okozó támadásaitól.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Hatalom Kártyái - Versenykiírások
Hatalom Kártyái verseny - 2024. április 23., Excelsior
Birodalom (könyvsorozat)
Hatalom Kártyái - Gyakori Kérdések - Semmi

A lista folytatása...
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (7)
Versenyhirdető (1827)
Lapötletek (64955)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Én majd a kieg beharangozót várom majd mindenki hozzá fog szólni hogy én erre a lapra paklit építettem meg milyen jó lap és mire jön a frissen bontott 150 hozzá szólás lesz a topichoz xD
 
Jol van, abbahagytuk. Csak azert irtam, hogy a Molluszk-utaloknak legyen egy kis remenysugar
 
ez olyan, mint VÚ-n a citadellarács-egyezmény!
 
lemaradt, hogy van benne 1 szk és nem kerülhet rá életjelző.
 
xd
 
Őshangya vámőr
1 vp 1 nekron Sheran szörny őshangya 2/4

Repül. Az ellenfél nem áldozhat fel lapot. <P>: célpont gyűjtőből X lap a Semmibe kerül, ahol X maximum a játékban lévő őshangyáid száma.

"Senki sem hozhatja be bolyunkba az ócskaságait!"


Nehéz lett volna elárulni nekik?
 
olyan idegesito hogy ti olyan jol megbeszelitek mi meg csak hallgatjuk hogy nah vajon mi lesz az
 
Ja, es miutan kinyirtam a fattyat, es nem lett neki masik, meg Semmiztem is valami viziot (FIGYELEM: ujabb burkolt info )
 
Tőletek vettem át az ötletet. Kíváncsi vagyok, lesz-e még, aki csatlakozik
 
akkor rosszul tudtam :P
 
akárcsak mi fehérváron
 
mi Baján egyszerűen oldjuk meg a Molluszkot:kitiltjuk a versenyekről
 
Hat nemtom, Davidot (asszem o volt) elegge zavarta, hogy nem tud alakitgatni es kinyirtam a fattyat...
 
vannak ellene jo side lapok en pl ugy erzem hogy ha en molluszkal jatszottam (jo persez en is jatszottam vele, attol emg sidelapnak szamit) behuztam a szornybuvolest, annyi kellet nyertem is, vagy pl a termeszetes anhillaci istentap ellene, 5 lapos kontrolnal az leterjon es megnyeri a jatekot
 
Szerintem a Molluszk nem (csak) a meglepetés előnyének köszönheti, hogy ilyen erős. Mivel sokféleképpen lehet használni, szinte akárhova befér, nagy előny nyújt, ha leszedi az ellenfél és még nincs olyan lap ami követőt úgy kapcsolna ki vagy olyan jó lenne ellene, hogy minden sideba beférjen és más paklik ellen is használható legyen, de a Molluszk egyből veszít majd az erejéből, amint felkészülnek ellene (és persze amint megjelennek az ellenlapok). Amúgy a Molluszk csak a fénykorát éli, de attól hogy ez elmúlik, nem kell majd megnyugodni, még visszatérhet.
 
nem ő lesz az első :P
 
a teljesség kedvéért: egy olyan molluszkot vertél meg vele, ami ellen kvázi semmit se csinált az a bizonyos lap
 
A lap vagy a dicsekves?
 
szánalmas
 
oks a lényeg ,hogy lesz ilyen lap vagy lapok
 
Mindenesetre, akit zavar a molluszk, ahogy irtam is, a Vegzetur kiegeszitoben lesz ellene jo kis lap, es az mar csak 1 honap. (Mindenesetre a tesztversenyen sikerult nyernem vele, vertem Molluszkot is, es ott csak jo jatekosok vannak).
Valojaban az egesz hozzaszolas azert szuletett, hogy ezzel eldicsekedhessek
 
BOCS Kirsner a saját nevemen akartam irni de te voltál bejelentkezve
 
játszatok megbékéléssel molluszk ellen
 
Én elég keveset játszom, de ezt a molluszk dolgot én úgy látom, hogy nagyon erős lap, erős decket lehet rá összerakni, de ahhoz hogy a lap teljes erejét ki tudd használni, nagyon kell tudni játszani.
Vannak olyan deckek amiknek elég az, hogy van egy bónusz fattyunk ( Egyszínű, Bakos Atilla győztes paklija ), de egy hagyományos versenyen már igencsak gondolkodni kell bizonyos esetekben, hogy mi mivé alakuljon. És ez dönt két molluszk között. Meg a pakliösszerakás. Ha a Guldor ötletét megvalósítanánk, akkor sem az nyerne aki kétszer dob nagyobbat. De érdekes lenne kipróbálni, milyen az amikro egy egész mezőny molluszkozik.

Eljönne valaki az anti - molluszk deckkel, ami csak ezt veri, és megnyerné a versenyt
 
engem is zavart régen a molluszk.. aztán elkezdtem játszani vele, nyertem néhány versenyt és hip-hop megkedveltem . nem sírni kell hanem összerakni 1 molluszkra kiélezett paklit, van aki már megtette és sikeres volt. szerintem pl. 1 tárgy decket se zavarnának tulzottan a fattyak.
 
Jó, persze, tisztába vagyok vele, hogy lehet durván Molluszk-ellenes paklikat összerakni. Török Peti barátomnak pl. ez utóbbi időben egészen jól sikerül, de ennek a stílusnak is megvan a hátránya, hisz más paklik ellen válik gyengébbé. Persze, tudom, rizikót kell vállalni. De én továbbra is azt mondom, hogy azért itt gondok vannak. Gyakorlatilag júliusban és augusztusban ugyanazokat a szavakat mondtam, amiket te, hogy biztos van megoldás, jó játékosok játszanak vele, majd a helyére kerül, meglepetés előnye stb....de itt már hol ez a meglepetés előnye? Azóta eltelt 3 hónap látható változás nélkül...én bizalmatlan típus vagyok, ennyi idő után szkeptikus vagyok a Molluszk kapcsán.
 
azért nem tudnak nyerni mert a metagémhez máshogy készültek... ott a molluszk oké, erős meg minden, de ez mindig így volt...veri a börtön a kombódeckeket? akkor rúna, morq fan gor? temporális gát, sok erőforrás?-manaevő féreg, manaevőféreg?-manaevőféreg, mindenre van megoldás...molluszk? csatamező vagy éppen ami egy jó gondolat molluszk ellen, és tényleg nem mindig a molluszk benne az erős hanem a sötét föld+alvilági hordák, és emellé a sok sok kanter meg fairlight bölcsi..oké, elintézi egyből a kisépéjű hordás paklikat a dobótőrrel, használj nagyobb épéjű lényeket, mindenre van megoldás csak eddig azért nem tudunk rá megoldást mert egyenlőre a kifejezetten jó játékosok közül Erdős Viktor nyert másik paklival de a többi jó játékos meg molluszkkal játszik igazán.lehet h a következő dungeonos versenyre Baross Feri vagy Panyik Zoli egy egyszerű paklival jönnek és végigverik a molluszkmezőnyt. már engem is nagyon zavar h mindenki amiatt irdogál h juj de erős jaj verhetetlen meg ilyenek...
 
Jól van na, ne haragudj.

Nagyon valószínű igen, hogy egy olyan ember nyerne, aki amúgy is jó játékos...de ez sztem nem változtat a tényen, hogy a Molluszkkal valamit kezdeni kell. Tudom, akik nyernek Molluszkkal, azok nagyon jó játékosok. De akik nem Molluszkkal játszanak, azok között is vannak kiváló játékosok...mégse tudnak nyerni.
 
áhhááá mosmár értem. kössz és sztem igaz is.
 
Láthatod, hogy nem neked írtam...Engem is zavar a molluszk...Mellesleg én nem arra gondoltam, hogy még néhány UR is szükséges mellékesen, hanem a játéktudásra...nem csodálkoznék, ha egy ilyen cinkelős versenyen egy "sztárjátékos" nyerne...
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.