Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Összeesküvés
(Könyv)
Küldd el képeslapként!
Janny Wurts A fény szövetsége könyvsorozatának története az Összeesküvés kötetben bonyolódik tovább. A fenti képen ennek a borítóját láthatod.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
...
én is...sajnos Vácon nincs hkk bolt és még 13 éves vagyok ezért szüleim nem engednek budapestre ..
Nem csinálna a Beholder ott egy boltot???:O xD
 
És természetesen én is gratulálok minden helyezettnek, Baross Ferinek és mindenkinek, aki úgy érzi, hogy összességében hozta azt a szintet, amit maga elé kitűzött.
 
Ez nagyon jól esett, köszi. Én mondjuk be sem kerültem, meg a Gólyatáborom miatt amúgy sem indulhattam volna, de célom, hogy jövőre ott legyek, meg is fogadtam, hogy sokkal több kvalifikációs versenyen fogok részt venni, mint idén (kerek 1-en voltam).
 

tényleg nála van a szent ereklye, érdemes beszerezni, ki tudja mennyi mázli ragadt még benne?

én csak szerény trófeámat, a bajnok akaratát kínálom eladásra, érdeklődni privátban
 
egyik ak-ba benne volt a névsor egyébként
 
na valaki
 
valahol kéne vezetni egy bajnokok névsort
 
azt hiszem:
2005 Magyar Attila
2006 Sass Tamás
 
azt megtudja mondani vki hogy 2005ben illetve 2006ban ki volt a nemzeti bajnok?
 
Bocs csak én arra gondoltma hogy azért lehetsz te mert 1körben te játszottál Matyi ellen és valahogy így össze hoztam már énse tudom hogy XD
 
főleg nem az alapján, ahogy leírja a második játékost a srác...azzonali gömbvillám, meg rugalmas visszaveszi magát... komoly..
 
Nem játszottam sárkány pakli ellen, bár a kémsárkány híre hozzám is elért
 
Egyébként szerintem 2.-a Panyik Zoli ellen játszotál az utcsóba pedig Révész Bencévl de mind1
 
Az első nap után kicsit gyászosan tértünk meg a szállásra. Nálam volt egy kupac lap olyan "bele minden sárkányt meg pár spoilert, mellé követő és jó" haditervvel. Vad paklipakolás helyett viszont exbarátnő lett a következő programpont, majd némi anime és végül hajnaltájt egy dekk. Rádupláztam az előző napra, most jó 3-4 óra alvással indultam. Buszon dekkírás, side alkotás, loholás. Ötöt kell hoznom (én bíztam a hetes továbbjutásban).

A meccsek sorrendje annyira már nem rémlik. Az elsőt talán valami kontrol ellen hoztam. A másodikban szintén kontrol, első meccset hoztam. Ellenfelem nem lopta be magát a szívembe. Próbált én körömben gömbvillámozni, Szingularitás után lapot kijátszani, ilyesmi. A második meccsben erősen elgondolkodtam az óváson, amikor a Kémsárkány a pakli tetején mutatott egy Manakorongot, miközben egy más lenn volt az asztalon. Azt mondta, előző meccsben Matyi ellen játszott és ugyanolyan a dekkvédőjük, szóval kihagytam. A harmadikban volt a valahol már említett eset, amit nem vettem észre, hogy a Rugalmas erőforrás a semmibe megy, ellenfelem pedig simán visszavette. Áramlott egy mentális kalapácsot és felírt volna +3 manát, ilyesmi. Szóval lefújáskor ütött 20-at Sötét herceggel, 1-2 oda. Ehhez hozzá tartozik, hogy a nap másik bukóját pont Báder Matyi ellen könyvelhettem el, és iszonyatosan nem olyan dekkvédővel játszott.

Harmadiknak Muri Ferivel hozott össze a gép, aki elsőben simán szétkontrollált Élő útvesztővel, Sziránusz bűbájjal és Toxikus spórával. Másodikban nagyon cefet állásról 2 ÉP-ről sikerült fordítani, miután elfogyott a counter. Utána pedig nem húzott mást, csak countert. A harmadikat pedig viszonyalg simán hoztam, miután egy jó húzással sikerült az útvesztőt és a bűbájt is megakadályozni/leszedni.

Negyedik volt Báder Mátyás, aki akárhogy emeltem, kötelezően hozta az első körös Víziók-manaspirált. Ennek jegyében az első meccsen ronggyá vert. A másodikon egy Káoszurna nehezítette a helyzetét, az enyémet pedig egy Szibarita váz. Végül nekem sikerült jobban kijönni a dolgokból, leginkább a tőle visszahozott Ezer világ őrével, amire jó érzéssel beáldoztam az Álomhozót, hogy legyen csontom. Végül a harmadik meccs spirálozása után megint urna, dobatta a kezét. Jött a nyomorult gyűjtögetés, illetve egy Kontaizé. Valamikor még eldobattam vele még vagy 8 lapot, de ez sem állította meg. Ha lett volna valami normális ütő lényem, akkor talán sikerül időben bedarálni, így maradt az 1-2 oda.

Ötödjére az egyik Csernussal kerültem össze (már nem tudom, melyikkel). Bilincsezett, én meg első meccsben jókor húztam egy Összeesküvést és be is dobtam. Másodjára az Élet illúziója sokat segített, illetve a láthatatlan sárkányok is jókat kalapáltak Eleven retteneten keresztül. A harmadikban ismét bizonyítve profizmusomat, kihoztam egy Ishakart, amivel nemcsak nem ütöttem, de be se toltam. Úgyhogy kaptam egy képmásolt Nekronsárányt. Ezek után az ÉP-m miatt kellett aggódni de egy Jádesárkány sokat segített. A végén 2 ÉP-ben maradtam. Ellenfelem sajnos (?) nem tudta, hogy a párbaj simán átmegy a Jádesárkányon, pedig lehet akkor elszálltam volna egy hínártól.

Végül egy életjelzős pakli került az utamba, sok már nem rémlik a meccsből. Csak az, hogy a vízonáron pislogam, hogy ilyesmit még én sem szoktam dekk mellé se tenni.

Szomorú história ez, na. Gratula mindenkinek, aki elégedett a teljesítményével, és azoknak is, akik nem (-:
 
Az én Nemzetim
P. László első éves dolgozó visszaemlékezéseiből

Rá kellett jönnöm, hogy munkahely mellett nehezebb tesztelni. Ettől függetlenül összedobáltam mind az első mind a második napra 5-6-7-8 dekket, amit tesztelőpartnereim, Á. Norbert és P. Dávid rendszeresen rommá vertek. Kicsit kezdtem kételkedni abban, hogy egyáltalán elmegyek a nemzetire. Végül első napra összedobáltam egy víziósat rúna nélkül.
Drágítás annyira nem megy, börtön/bilincs ellen jó vagyok, és persze molluszkra kell készülni. Másfél-két óra alvás, vonaton dekklista és szájd, majd még 15 perc alvás, para, hogy elkésünk, mert Dénes szerint 9-kor kezdődik, etc. Végül csak bedöcögünk, 10-kor kezdődik, utolsó lapkunyerák is lefutnak, megcsinálom a második próbahúzást a paklival, jó lesz. Sok vízió, misztikussal játszik három Éjfatty sóhaj, sima.

Round 1
FIGHT

Gy. Dávid vs. P. László

Ötlapos valami, amiről hamar kiderül, hogy tárgyas. Az jó, mert nem szól bele abba, amit csinálok. És rossz, mert veszett gyors. Szerencsére én is gyors voltam, és az elsőt az időben húzott éjfatty sóhaj hozta is. Ehhez persze kellett, hogy a képmás lemásoljon egy zúzókesztyűt, amivel terorrizálhattam az eredetit, ami... nos, már nem tudom mit fenyegetett, de azt nagyon. Némi side után a második meccsen egy csonttű keveredik a kezembe. Ellenfelem váltig állítja, hogy következő körben szétesek. Gyűrű, ősi tekercs vagy az artiste legyen letiltva? Artistát kilövöm, nincs értelme. Végül az Ősi tekercs mellett teszem le voksomat, ellenfelem pedig megmutat három tekercset. Körében megoldja a csonttűt, kitesz egy tekecset, de nincs manája használni. Én ellopom, használom, beáldozom, ő bedobja.
A harmadiknak is nekifogtunk, de valami hasonlóan csúfos véget ért számára. Nem is olyan rossz a dekk. Pörög meg minden.

Round 2
FIGHT

(Tragikus az arc és névmemóriám. Molluszkos fémes dekk vs. víziók, első asztal)

Annyira sok dolog nem maradt meg a meccsből. Az első két partyn nem is értettem miről szól az ellenfél dekkje. Aztán rájöttem, hogy csak nem húzott Fémek mesterét, amivel a harmadikban nagyon csúnyán elkalapált. Érdekes pakli volt, de túlpörögtem. És

Round 3
FIGHT

B. Ferenc vs. P. László

Itt kezdtek előjönni a gondok a dekkel. Feri molluszkja adott fattyat, jött ütött. Aztán Bazmaon, jött ütött. Alvilági hordákkal jött még egy fatty, és meghaltam. Jó első meccs volt.
Másodikra már kicsit jobban kapálóztam, de nem jutottam sokkal előrébb. A Sötét földet nem tudtam megoldani. A harmadikban a Nemzeti bajnokság 1-es asztalához méltó színvonalat produkáltunk. Kezdtem. Hoztam manakorongot, ő szúnyogirtotta. Mit csinál ilyenkor az okos ember, akinek a kezében Nyomorult gyűjtögetés lapul? Bővíti az alvilágot 1 VP-ér és passzol. Szerencsére ellenfelem átvette a színvonalat és kör végén nem húzott Trinigan puffasztására. Végül csak beindult a dekk, 1-2.

Round 4
FIGHT

R. András vs. P. László

Molluszkos kontroll. Első meccsben kezd, forr az erő, forr az erő és nyer. Másodikban kezdek, ellenfelem jó pillanatban kiogy a counterekből, IP asztalt bont, nyerek. Beszéltük is, hogy jó, hogy 20 counterből nem volt nála egy sem. Harmadikban a kritikus pillanat akkor jön el, amikor lenn van két fattya, Sötét föld, Manaevő féreg, és Thu'zad utazna. Örülök, mert nálam lapul egy IP, asztalbontós-fordítósnak tűnik a dolog, dehát sok lap lesz a kezében. Gondoltam egy countert még kiszedek belőle. Sajnos nem volt nála egy sem. Tehát nem csinál semmit csak üt, meg üt a köv. körben is és nyer.

Round 5
FIGHT

Ismét képzavar, de úgy általában a meccsről nem rémlik semmi. Valami kontroll volt és a spirállal szétrúgta a hátsóm 2-1-re.

Round 6
FIGHT

Hátsó asztalon könnyű ellenfelek vannak, nem? Szóval mit keres itt K. Gábor? De legalább börtönnel van, az jó lesz víziós ellen... Ragozzam?
2-1. Oda. Első meccs, nem jön vízió, szétesek. Második meccs, jön vízió, nyerek. Harmadik meccs, jön egy Zarknod pecsenyéje, de semmi más. Ellenfelemnek 4. körben sacc 80 lapból két nekronsárkány. Bye.

Első nap vége 2-4. És szívből megutáltam azokat, akik 3-4 Mardakorból egyet se szoktak felhúzni. Én általában azt az egy misztikust is behúztam.
 
Engem annyira nem izgatott a harmadik nap.Persze szerettem volna bejutni.De ha bekerülök akkor se mentem volna el rá mivel dolgoznom kellett vasárnap délután.
A harmadik fordulóban azt hiszem Csető Zsolt ellen játszottam. 1-1 re álltunk amikor lejárt az idő.Megkérdezte,hogy számít-e nekem valamit az eredmény az első nap úgyis csak kettőt nyert.Mondtam,hogy én négy és felet de semmit mert úgyse megyek 3. napra.Így a döntetlen lett bediktálva.Ha kérem,simán nekem adta volna a meccset,szóval Ő is rendes volt.

ui:Sajnáltam,hogy végül mégse jutottál be a 3. napra.Nem kellett volna elmenned az utolsó fordulóról.Elvégre zsinórban nyerted az első négyet.A hétpontosokból is bejutottak öten.
 
Jó beszámoló! Grat mégegyszer, jól játszottál!

Az én deckem amúgy így nézett ki a drafton:

1 Morf mágia

Elenios:

1 Rugalmas erőforrás
2 Cseng hósárkány
1 Felszabadító lélektánc
1 Ektoplazma transzportálás
1 Szilmill kapitány

6 lap

Leah:

2 Undorfutnok
1 Ártány
1 Mélytengeri szimbionta
1 Átokkirály
1 Krabber harci dal
1 Csattogó krabber
1 Krabber rohamosztagos
2 kapunyitó
1 Morzsoló yeti
1 Pufók moli
1 Jégmadár
1 Fuldoklás

14 lap

Sheran:

4 Targantula !!
2 Bánatos teknős
1 Titkok tudója
1 Rúnabárd
1 Öregítés

9 lap

Rhatt:
2 Fanatikus ganüid
2 Ganüid ifjonc
2 Ganüid tojómester
1 Ganüidek öregapja
1 Őszinte Teofil
1 Burkinátor
1 Rosalinda
2 Elemekre bontás

12 lap

42 lap

Egész jól működött
 
ja ok, csak a Nagy Lászlóból valahogy nem jöttem rá xD
 
Kiszámoló:

csütörtökön lehuppantam Dungeonba, mert kellett vmi deckk-ötlet első napra
5 lapos kontrollt meguntam, az ki volt zárva;
dilemma: molluszk vs. börtön
este Panyik Zolinál volt egy rövidke kis tesztelés-féle
ami egészen reggelig tartott
nézegettük a deckeket egymás ellen, kialakult az aki kezd, az nyer séma...
végül összedobtam egy molluszkot, de nem volt kedvem vele játszani, így maradt a börtön, mert nehogy már nemzetin ne legyen kedvem a játékhoz:P
első nap:
1. Ádám Norbi - kyorgos erdő:S
mondom fasza lesz
elsőben ledarált két móg
másodikban kirakott egy 13 vp-s romlást, és pofátlanul szétlőtt egy morgan ajándékkal...
szárnyaszegettet persze nem húztam, thrax meg nem volt a deckben
harmadikban is megevett
0-3
2. Egyed Dávid - atniraksis járj 1 lappal kezd
mondom korrekt végre tudok nyeni, gondoltam én:S
elsőben esélyleső, mondom nem esszenciakacsolom, majd ami jön belőle, varázslónő-nem lehet másolni-
szétkereste magát, tudatfaló, felhő asszony agyonütöttek
másodikat hoztam egy eleven rettenet segítségével
harmadikban jól álltam zugkígyó, őslich lent, neki sziránusz bűbáj, mondom nem szedem le a kígyóval és akkor nem játszik ki lényt, majd eldobatom; erre mi volt a kezben - thuzad merengése:S
úsztam is mert nem tudtam megoldani a bűbájt
Chloe-val nem nagyon találkoztam
1-2
3. egy Varka-deck
ezt azért illett megnyernem, rémlovag eléggé idegesített mondjuk, de...
4. Varannai Úr, csatamező
elsőben nyer, utána vámpírsárkány, posh tekercs, ezeréves drakón eleget gyógyítottak:P
3-0
5. Szatmári Bé kyorgozott
hoztam a 3at viszonylag könnyen
6. Szujó Bé Mester ellen, aki nem húz szarul side után xD; molluszkozott
elsőben esélytelenné vált, nyertem
másodikban elég "szarul" húzott --> 2 F. bölcsessége -- 6,6,6, kiszálltam:S nem húztam se dobatást, se posh tekercset
harmadikban zulit sárkányt sikerült húznia, nálam ugyancsak semmi leszedés
1-2
hazamentem és aludtam délután 6-tól úgy reggel 5ig kb
 
haggyad már Kőrös mindenki tuggya, hogy ki wagy a polip deckek királya :P
 
ez egy jó próbálkozás volt
 
jó kis beszámoló, többiektől is szívesen olvasnék 3. napi beszámolót

ennyivel durvább volt a bontás a ti asztalotokon, hogy a legjobb 4-be 3-an is tőletek kerültetek?

gratulálok!
 
hát, nekem mostanában valahogy nem megy, de azért jól esik, hogy megemlítettél
 
Gratula neked! Annyi mindent benéztem ellened a második mecsen, hogy meg is éredemlem amiért kikaptam
 
Kellene erre a szar esetekre is szabályt kitalálni mert velem is sok ilyen fordul elő és akkor anyázunk mindketten az ellenfelemmel hogy most mi legyen.
meg az olyan esetekre mint amikor elfelejtünk valamit hogy pl.: pár másodpercel késöbb vonjuk le a fújásra a vp-t és csak felszúródott a lényünk és már nem engedi meg az ellenfél...
ezek röhelyes esetek és szerintem szánalomra méltó
 
Az én beszámolóm:

Az első nap nyertem 4et és egy döntetlenem volt még, a második nap 4 győzelmet sikerült bezsebelnem, így nyolcadikként jutottam tovább, plusz két pontot szerezve.


A drafton így ültettek le minket:

Panyik Zoltán- Kőrös Gábor-Én-Baross Ferenc-Bimbó Dávid-Egyed Dávid-Fotta Pál-Révész Bence.

Értelemszerűen a többiek ültek a másik asztalnál.
Két deck elképzelésem volt. De valahogy nem jöttek, így lényegében egy improvizált "sok leszedős-vég kezdetés-fejbelövős-kontroll-szerűséget tákoltam össze, amit először úgy éreztem, hogy talán talán működhet, reméltem bejutok legalább a legjobb 8-ba.

Így nézett ki a deckem:

1 Jégmadár
1 Krabber harci dal
1 Undorfutnok
2 Fuldoklás
2 Csontherceg
1 Ártány
3 A vég kezdete
3 Áldozati fatty
1 Óriási hullámok
1 Gemina könnyei
1 Titkok tudója
1 Rúnabárd
1 Lila tulipán
1 Csár apó
2 Korhadás
2 Öregítés
2 Méregförgeteg
1 Fúziós bilincs
1 Manaspirál
1 Sármanó
1 Aranymágus
2 Kragoru medúzája
3 A harc elcsitul
3 Cikázó villám
3 Nihilum kulcs


Első forduló.
Egyed Dávid lényes antimágiás vezetőkészséges drágító paklija.

Az elsőben iszonyat meccset játszottunk, neki lejött két vezetőkészsége, amit én csak a vég kezdetével tudtam leszedni...utánajött még nála 3 dobótőr, és a innen valahogy vesztettem, pedig nem sokon múlt.
Második, harmadikat viszonylag könnyen hoztam, azt hiszem.

2-1 Mondom, remek, már csak egyet kell nyerni és továbbjutok.

2. Forduló Panyik Zoltán ellen
Ő ilyen éjfattyas morf mágiás paklit szedett ki sziránuszokkal és 3/3-as Yetikkel.(érdekesség, hogy ő és Feri ugyanarra ment rá és hát látjuk, bejött nekik eléggé.

Elsőben sok leszedést húztam, azt viszonylag könnyen nyertem.
Másodikban Aranymágust leraktam.
Kirakott egy Morf mágiát, meg egy Zarknod pecsenyét asszem, erre bedobtam a mágust, kijátszotta a Debukodonozort, amit egy Óriási hullámokkal kántereltem, a meccs többi részére nem emlékszem, de megnyertem ezt is.
A harmadik már annyira nem érdekelt, el is néztem egy két dolgot, de mindegy volt.
2-1 ide

Harmadikban Baross Feri ellen.Szerintem lehetett volna esélyem is, de nem volt.
0-3

Így 8 pontom volt. A csoportunkból így jutottak tovább: Baross Ferenc(10 pont), Zoli(9 pont), Fotta Pál(8 pont) és nyegyedikként én(8 pont). Érdekesség, hogy a másik csoportban Erdős Viktor 100%-os teljesítménnyel 12ponttal jutott tovább, míg a többiek csak 7(Muri Ferenc)-6(Szabó Dávid)-6(Kósa Zoltán) ponttal, kicsit bosszantott, hogy a másik csoportban 7 ponttal másodikként jutnak tovább, míg én 8-cal utolsóként.

Így Erdős Viktorral játszottam a négy közé jutásért.

Kicsit tartottam tőle, de nem kellett volna. Az első szoros volt, de megnyertem, a többiben viszonylag könnyen megvertem Kragoru medúzákkal, meg Csonthercegekkel, de persze legfőképpen inkább a Vég kezdetével.

3-0

További eredmények
Panyik Zoltán megverte Révész Bencét
Feri Kósa Zoltánt
Muri Ferenc Fotta Pált

Így a döntőbe kerülésért ezek a párok alakultak:

Baross Ferenc-Muri Ferenc
Panyik Zoltán-Én

Bevallom, itt nem sok mindenre emlékszem, de azért, amire igen, azt leírom.

Elsőben. Elég csúnyán kikaptam, mert ő kezdett, így:
Első kör Morzsoló yeti üt hármat.
Köv kör:2 vp-ből. Egyért lehozza a Morf mágiát, egyért az olcsóbbító éjfattyat, és egy !nekronért! a Debukodonozort, és ütött 7-et. kör végén húzott kettőt.Hát innen már nem kellett neki sok.

0-1

Másodikban. Kijött a tudásbeli különbség, legalább kétszer olyan hülye voltam, hogy nem húztam lapot(egyszer a Titkok tudójára, máskor meg egy ártányra), továbbá nyert helyzetben(szerintem nyert, bár ki tudja, lehet nem volt az, bár szerintem következő körben nyertem volna, úgy h a kezemben volt egy pár leszedés) 8-épben voltam, elfelejtettem levonni 3-épt, amiből 6 lett, és megfulladtam.

0-2

Ezek után nyertem kettőt.
2-2

Az ötödik játékot is ő kezdte.Elég gyorsan ment, hordázott, ha én kezdek, szerintem ezt is nyerem, de nem így történt.

Igazából, kicsit rosszul érzem magam, hogy a saját ostobaságom(egy kézmozdítás) miatt elestem kb. 25ezer forinttól(persze csak elméletben, ha ott nyerek és úgy, mint utána megnyerem a következő kettőt), de úgy érzem, hogy megérdemelten került a jobb játékos a döntőbe, hiszen tényleg nagyon jó játékosok ők ketten.

Gondoltam, a harmadik helyet azért még bepályázom, Muri Ferencet vertem meg 3-0-ra utána.

Így lettem harmadik. Úgy érzem, hogy a harmadik napon nagyon sokat tanultam.

A döntőben végül Baross Feri nyert 3-0ra
Így a végeredmény:

Baross Feri
Panyik Zoli
Én
Muri Feri

Mindenkinek gratulálok!
 
Szép! De unfair cselekedet mennyi volt...holnapig írhatnám
Meg ilyen benézések(?), hogy rugalmas erőforrást kijátszik, gyűjtőbe rakja, aztán visszaveszi, és megint kijátssza...(nem tudom ki volt, csak néztem a meccset).
 
Had tegyek még említést két Fair Play díjra jelölt cselekedetről is:

1. Lekéstem a második napot, és azzal a feltétellel játszhattam az előnyerő ellen (Négyesi Dénes), hogy 0-1 -ről indulok. 1-1-t játszottunk, ami hivatalosan Dénesnek adta volna a meccset (2-1), azonban az időnk még nem járt le, és Dénes belement, hogy lejátszuk a harmadik, döntő meccset is, amit végülis megnyertem, így 2-1 -re hoztam az első kört. Dénes végül 1 győzelemmel maradt le a harmadik napról, így a korrekt hozzáállás (három játszma döntsön, ha beleférünk az időkeretbe) neki azt jelentette, hogy esetleg emiatt nem jutott be a harmadik napra, le a kalappal!

2. Szabó Dávid ellen a második napon (sokszínűség jutalma) üres kézre húztam kettőt, és mind a kettő ragacsos bőr volt... kiderült, hogy két ragacsos bőr van a paklimban, a paklilista szerint is kétszer került felírásra, Dávid csak annyit kért, hogy az egyiket tegyem ki, és folytatódhatott a meccs. A kört 3-0-ra nyertem, noha Dávidnak joga lett volna megóvni, és bezsebelni a győzelmet, ami (tekintve, hogy 1 győzelem hiányzott neki is a harmadik naphoz) az utolsó napjába került. Itt sem a lap miatt nyertem volna, sőt laphátrányba is kerültem, de Dávidnak akkor is joga lett volna megóvni a meccset, és mégsem tette, le a kalappal!
 
Grat Ferinek, meg persze mindenkinek a 16-ból.
Sajna nemtudtam megszorongatni, de nem is bánom, hogy nemfértem be a 8-ba mert nagyon leszívott az első két nap, és nem bírtam volna erővel
Pedig majdnem jó is lehetett volna a deckem
 
Baross Ferinek már nagyon érett a győzelme, gratulálok! Ő és Panyik Zoli foglalkoznak legtöbbet a HKK elméletével, tökéletes döntő volt! Gratulálok Csernus Gábornak és Dávidnak is, akik ismét bebizonyították, hogy a legjobbak között vannak fiatal koruk ellenére!
Sajnálom, hogy Dárday Gergő, Szabó András és Béres Csabi nem lehetett jelen, mind a hárman komoly eséllyel pályázhattak volna a harmadik napra.

Köszönöm a Beholderes csapatnak a szervezést, nagyon jó és izgalmas versenyek voltak!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Hírek, újdonságok, változások | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.