Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Huddens mester
(Túlélők Földje kalandozó)
Küldd el képeslapként!
A képen a híres kobudera harcművész, Huddens látható, aki először állított elő varázsitalt a lélek belső megtisztításával, és néhány mágikus komponens felhasználásával. Elixírjének cseppjei manapság keresett áruk mindenütt, hiszen a főzet amellett, hogy minden sebedet begyógyítja, állítólag segít a halhatatlanná válásban.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Lapötletek (64958)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Manus irányítója volt ez a jó fej...

Tisztelem a tudását nagyon, hisz az egyik példaképem volt, de ez nagyon nagy bunkóság lesz ha miatta szop majd mindenki...
 
Publikus,hogy ki reklamálta meg?
 
Na igen, ez így sokkal elfogadhatób lenne. Bár, mint említettem én észre sem vettem a hibát. Azért így , hogy tudom, nekem is rosszul esik a korlátozás -
 
Száz szónak is egy a vége, ez ennyi idő elteltével teljesen értelmetlen korlátozás, légyszives ne csináljátok meg.

Egy ember felvetette, mindenki támadta érte, hogy ez baromság, az enc se ír maxot, jó volt ez így.

Most mindenkinek kelleni fog a láda, és nem lesz pénze használni se. Pont azokkal szúrna ez ki akik eddig is sínylődtek a kevés aranyuk miatt. A csóróknak esélye sem lesz normálisan játszani... Ehhh, full értelmetlen az egész.

Hangsúlyozom 4-6 év eltelte után korlátozni a katalizátorokat ráadásul egy ember "baromsága" miatt rendkívül inkorrekt az összes többi emberrel szemben!

Danair
 
Pl. a katalizátorokkal turbózótt zyelek által regenerált vp nem lehet nagyobb, mint az alap VP reg.
 
Katalizátor: éppen erről van szó. A kispénzű karakternek csak a katalizátor van, a kőgazdagnak meg ládikó+katalizátor.
Én 2 pulzáns mellett 36 katalizátorral se regenerálom a max. vp-m felét (varázsenergiát is használok) - 7823/3820 -, a kieső VP-ket igencsak meg fogom érezni.
Ezzel a korláttal éppen a szakadékot sikerült növelnetek, teljesen felesleges és rossz lépés volt. Légyszives csináljátok vissza vagy találjatok ki valami dinamikus korlátot (a legtöbb korláttal eddig az volt a gond, hogy statikusak és esély se volt soha arra, hogy akik később értek el a játék azon pontjára, ahol már élt a korlát, behozza azokat, akik miatt korlátozni kellett).
 
Az a baj, hogy a fordulószám nem minden esetben tükrözi egy kalandozó játékban elfoglalt helyét, nem mutatja feltétlenül mennyire jár a "végén"...
Vannak páran (lassan én is), akik fényévekre vannak a ganüidektől de lemaradása már nincs.
Nem lehetne ezt a 600. forduló utáni EXT-et kibővíteni valamilyen módon specifikusan a magas fordulószámú de "lemaradt" kalandozóknak ? Vmi algoritmus alapján megvizsgálni mennyire is "TÁPos" is az a 600. forduló felett járó kari és ha messze van ettől az értéktől akkor neki lehetne havi +1-3 EXT-ra... Így sem éri be az elején vonyítókat, hogy "kell új fejlesztés", de tud játszani, Nektek meg jó, mert pont ez a piac az, ami tuti megvesz ia köv. fordulóját ;)

Aki meg már kiesik ezen a rostán nem sírhat, hátrány nem fogja érni...
 
Igen, most akartam javítani, Szilárd szólt, hogy ez így van. Köszi, hogy te is említetted. 600. forduló felett kettő. Tehát EXT nélkül havonta 4 helyett EXT-tel 6 forduló, az másfélszeres segítség.
 
Eloszor is nagyon sajnalom...
De ezen felul a most bekopizott sem helyes szerintem, mert ezen az "eredeti" EXT paraméterei szerepelnek.
Ezen egyszer már változtattatok, és 600 (v. 700?) forduló fölött 2 EXT járt pont a nagyobb karakterek érdekében...
Ha most még ez is lecsökken 1-re akkor gyak. 3 hónapra vetítve 1 plusz ext-kapnak a nagyok...
Kérlek erre nézzetek rá és amennyiben jogos az észrevételem, akkor az újra kiküldendő ENC tényleg legyen pontos...
chan
 
Lehet én értem rosszul, de akkor egy jelenlegi keleti 40 soros UL 46 helyett csak 41 zsetonba kerul ?
Tehat 46 zsetonert 50 soros UL-t lehet lepni ?

Így van.

Zyel katalizátor korlátozást én sem értem, az aranyfaló ládika bekerülése óta nincs is értelme.


Nem teljesen alaptalan az, amit írsz, azonban az aranyfaló ládikó elég nehezen megszerezhető, ritka kincs. Volt olyan, akinek nagyon sok fordulóból sem sikerült szereznia. Zyel katalizátort azért könnyű szerezni. A célunk az, hogy a VP regennek továbbra is legyen értelme. Ha valaki nagyon gazdag, az megenegedheti magának a ládikót, de remélem a játékosok többsége tudja majd másra is használni a pénzt, ha most nem, akkor később.
 
Azt hiszem kicsit korai az öröm. Többféle verzió volt az EXT parancs változtatására, és sajnos a végén az enc. nem lett pontos. Javítjuk, és újból kiküldjük.
A lényeg, hogy az EXT parancs havonta kiadható, már az első fordulótól használható (korábban csak a 25. volt), viszont a bónusz játékhetek a régiek, nem pedig az, ami a kiment encben szerepel.
Tehát a helyes verzió:
25. fordulótól 100. fordulóig - 25 játékhét.
101. fordulótól 200. fordulóig - 20 játékhét.
201. fordulótól 300. fordulóig - 15 játékhét.
301. fordulótól 400. fordulóig - 10 játékhét.
401. fordulótól 500. fordulóig - 5 játékhét.
501. fordulótól 600. fordulóig - 3 játékhét.
601. fordulótól - 1 játékhét.


A célunk az EXT parancs gyakortásával az, hogy a játékban már meglevő tartalmat játszó játékosok gyakrabban léphessenek, az nem célunk, hogy a teljes tartalmat végigjátszott emberek havonta +10 fordulót kapjanak, mivel nem győznénk annyi tartalmat rakni a játékba, hogy ezt az ütemet bírjuk. Elnézést a kavarodásért. Ez azt jelenti, hogy egy 600. forduló feletti karakter az eddigihez képest háromszor annyi extrát kap, vagyis havonta 4 helyett ötöt léphet.

Az esetleges törénelmi eseményeknél pedig figyelni fogunk arra, hogy a lemaradás nélküli karakterek se kerüljenek hátrányba.
 
"2. Parancshely: A csatornán átúszott, vagy 200. forduló fölötti karakterek, ha neten küldik az UL-t, akkor lehetőségük van 20 fölött bármennyi parancs kiadására (na jó, mondjuk max. 80 vagy 100). Az ilyen UL-ek ára a normál 20 soros ára + 2 parancsonként 1 zseton. A 40. sor után nem lehet majd kiadni bizonyos parancsokat, amikről nemsokára írunk egy listát."

Lehet én értem rosszul, de akkor egy jelenlegi keleti 40 soros UL 46 helyett csak 41 zsetonba kerul ?
Tehat 46 zsetonert 50 soros UL-t lehet lepni ?

Ha ez igy van NAGYON KOSZONJUK !
 
Zyel katalizátor korlátozást én sem értem, az aranyfaló ládika bekerülése óta nincs is értelme.
Annak van sok zyel katalizátora, akinek sok pénze volt/van. De aki ilyen helyzetben van az megveszi a ládikót, max. kezdeti parancsba/makróba teszi és aranyból vált át.
Zyel aktalizátor ára 3200 ap és 10 VP regent ad egy idő után pulzánsonként. Azért van egy-egy karinál sok katalizátor, mert 4-5 pulzánsnál nincs is több nála (sokszor még annyi sem..).
Tehát egy katalizátor ára 4 pulzánsnál (40 VP regen/fordulo = 40 ap aranyfalóval) 80 forduló alatt térül meg.
Nem értem ezt miért kell korlátozni...
(jelzem 4 pulzánsom van és 47 katalizátorom. Mivel van aranyfalóm meg sem fogom érezni a korlátozást, de páran, akikiknek nincs 100k-ja ládikóra pórul járhatnak, hisz' katalizátort szerezni még mindig elérhetőbb...)
 
Sziasztok!

Most olvastam a fordulóm végén az EXT reformot.

Általánosságban a véleményem sokkal nagyobb része pozitív a Beholderrel kapcsolatban, mint amennyi része negatív. Még akkor is, ha megszólalásaim alkalmával általában kritikát fogalmazok meg. Most viszont szeretném ezt a változtatást a magam nevében megköszönni és az aktualitását, helyességét elismerni.

Megvalósulhat az, hogy a nagy, korábban lemaradás nélküli karakterek is folyamatosan tudnak lépegetni, aktív részesei lehetnek az aktuális event-eknek, kivehetik a részüket az esetleges új területek felfedezéséből. Sőt! Újra lesz lehetőség a szerepjátékosabb jellegű fordulókra is. (Én biztos, hogy erre is ki fogom használni.)

Egy szó mint száz; remek, hogy ez megvalósulhatott.
Köszönet érte!

Chan
Szabó István
 
Egyik se...ez a kövületeknek lesz plusz, akik nem akarnak átúszni. Üstökössel nem éri meg nyugaton bajlódni a toronnyal, még az első 3 szinttel se.
 
+a Beho honlapon a Közös Tudatok listájánál, meg lehetne adni egy x/y értéket, ahol x a tagok száma, y pedig az hogy hányan léptek az elmúlt két hónapban.
 
Jó ötlet! Támogatom!
 
A nyilvános fordulóknál a vallás/faj/szint/stb. oszlop mellé nem lehetne egy Közös Tudat oszlopot is csinálni?Csak egy ötlet volt...
 
Szerintem ha valaki üstököst csinál, nem totojázik vele nyugaton. Én legalábbis nem tenném. Keleten nagyobb szörnyek jönnek, jobb cuccok elérhetőek stb.
Egy üstökösnek a lehető leghamarabb át kell úsznia, hogy minnél hamarabb ütőképes legyen. Nem a tiltottal szöszmötölni nyugaton...
 
Azé nyugaton, újszülöttnek kemény meló az 5-ös szint ... bár nem lehetetlen! Újabb kihívás... na ki lesz az az üstökös aki megcsinalja?
 
Esetleg meg lehetne csinálni a direkt szörnyre történő fegyver ill lőfegyverhasználatot. Vagy ez túl bonyolult programozástechnikailag? Vagy FLHhoz hasonlóan közelharcira szintet lehessen megadni?
 
Zyel katalizatorokhoz lenne egy javaslatom. En azt hittem, ugy mukodtek eddig, hogy igaz ad a 15. 16. stb katalizator is VP-t csak egyre kevesebbet. Nem lehetne igy megoldani a dolgot? Igy nem esnenek nagyon ketsegbe azok sem akiknek 50-60 db van.

Amugy ha bejon a korlat akkor lehet, hogy VP hiany fog fellepni sok atlagkarinal (ertsd az atlagot nem ustokos, nem HuF ert targyakat vasarlos pl 220+, as ryukus kariknal) es mindenki ra lesz kenyszeritve az aranyfalo ladikora ami ugye megintcsak aranybol csinalja a VP-t...
 
"6. A Zyal katalizátort korlátozzuk úgy, ahogy az eredetileg az encében szerepel. Az, hogy nincs korlátozva, az egy bug, amint az enc. is mutatja."

Semmi ilyesmit nem ír az ENC:
ZYEL KATALIZÁTOR (896. TÁRGY)
Ezt a különös szerkezet hihetetlenül ősi kreiton alkotás. Eleinte nem is érted, mire lehet jó ez a szúrós, tüskés drótokból készített foglalatba helyezett kristályos tárgy. De aztán a katalizátor mellett elsárgult lapokat találsz, egy rég halott kalandozó feljegyzéseivel, szerencsére a királyság nyelvén íródott. Kiderül belőle, hogy a kreitonok a zyel katalizátort mágikus pulzánsok hatásának felerősítésére használták. Hmm, érdekesen hangzik!
Az első három zyel katalizátor duplázza a manapulzánsok manatermelését, azaz, ha egy katalizátorod van, a pulzánsok 5 helyett 10, ha kettő, 5 helyett 20, ha három, 5 helyett 40 manát termelnek. A további katalizátorok a manapulzánsok hatékonyságát 20-20 vp termeléssel növelik, majd 140 vp-től kezdve 10-10 vp-vel. Még szerencse, hogy a zyel katalizátor átadható (bár nem ellopható), különben sosem lennél képes összegyűjteni a 14 katalizátort, ami ahhoz szükséges, hogy minden egyes pulzánsod körönként 200 VP-t termeljen!

Nem azt mondja, hogy 14 a maximum, hanem hogy azzal van meg a 200-as regen. Szerintem ezt nagyon nem lenne korrekt visszakorlátozni ennyi év után, csak azért mert 1db ember felvetette, senki másnak nem volt ezzel semmi baja sem. Ha már mindenáron korlátozni akarjátok, akkor legyen az hogy akármennyi van az embernél csak az első 40-50db hasson, de annak meginit nem lenne értelme...

Igazság szerint ez pont nem old meg semmit, pont nem kell semmire, és 1 ember miatt szop majd mindenki... Nagyon igazságtalan lenne!

Danair
 
Kell az EXT. Van aki ki tudja, szeretne hasznalni.
En pl. tobbet szeretnek ganezni vegre, vagy fno-t szedegetni. Aki nem akarja max nem hasznalja addig.
Ez az uj fejlesztesek kozul az egyik legjobb es leghasznosabb.
 
Sokaig en is csak 14 darabbal maszkaltam, aztan amikor olvastam par nyilvanos fordulot es lattam, hogy 30-40 katalizatorral 10K max. VPvel maxra regeneralnak, ugy dontottem, hogy egy karakternek adom es lass csodat, mukodott a dolog.
 
Én eddig észre sem vettem, hogy nem jól működik, mindig eladtam őket. Most csak azért van nálam 23 db, mert egy másik karimnak akarom őket adni.
 
Feltételes parancsok listájának bővítése várható?
Annak idején 16-ra nőtt a csatornán túli területek bevezetésével, aztán ennyiben meg is rekedt.
Azóta elég sok fejlesztés volt, de ez a lista nem bővült, sok esetben azért kezd kevés lenni.

A T/BA lista is...
 
Koszonjuk szepen a fejleszteseket! En nagyon orulok nekik! Csak is tovabb!
 
Kérdezném, hogy van-e lehetőség megjeleníteni 10 fordulónként a szörny és tárgyreferencia mintájára, azoknak a karaktereknek a nevét és számát, akiket már ismer a kalandozó?


Felvettem a listára, de nem ígérem. Miklóstól függ.

5. pont: gondolom Nyugat akart lenni. Keleten eddig is meg lehetett csinálni az 5. szintet.


Igen, Nyugat akart lenni.

Amúgy örülök. Nagyon. Különösen a KT-kra vonatkozó résznek.


Sajnos ez várható legkésőbb, mivel ezt a legmacerásabb megcsinálni. Remélem azért Miklós februárban meg csinálja.

Várom a további javaslatokat, ha akad még.
 
Kösz a fejlesztéseket. Lehet, hogy mégis lépek nyugaton is megint.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.