Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A hírnök szava
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Halljátok hát, Alanor városának lakói, Borax rendeletét! Kerek egy hónap múlva olimpiai játékok kerülnek megrendezésre, melyen amellett, hogy kiválasztjuk a legrátermettebb kalandozót, artista látványosságokkal is fogunk szórakoztatni benneteket!"
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | ...
Nézet:
Dexkill.

Még valami A bőség zavara helyett Hatásvadászat --> Vízióféreg 4 Ép-t sebez és 3 Ép-t gyógyít, Mandulanektár +1 ÉP gyógytás +2 ÉP sebzés.
 
Hi all

Meg tudná valaki mondani, hogy mit csinál Az utolsó mondások könyve, sajna azt a lapot nem ismerem.

Dexkill, a paklid igen jó szerintem. Csak én a fény tava helyett vízióférget használnék, ill. az Erős gyengéje helyett Solisar auráját.
 
bocs istenek küldötte! sorry
 
nah, ize a cikk
hat nem egy vegletekig kioptimalizalt cucc, az tuti, egy kicsit oldschool (a regi hallhatatlanok pusztos paklimat epitettem at)
hat velemenyezni most nem fogom, mert most nem a HKKn torom a fejem csak epp erre jartam, de elso ranezesre nem tunik annyira jonak..
persze szurkevel es trafoval jobb, de ugye ez nincs mindenkinek, csak nem fogok ra epulo paklit irni az AKba (najo ez nem igaz a Tukorsolymos cikkemben a pakli alapja a trafo/szurke )
 
Birexx! viszont amire te gondolsz szeritem, az istenek küldötte. De ahhoz eloször meg kell "halnom", hogy kijátszhassam, és a jövo alkítása aktiválódjon (ha egy jelzore vot állítva). Kicsit bonyolult, de majd próbálkozom... azért kössz...
 
Birexx! lehet, hogy tévedek az istenek hirnöke az követo. Hogy jön az ide?
 
Dhoj! Ha jól vettem ki te írtad a Fájdalmas gyógyulás cikket az AKban? Nem akarlak megbántani, de az a pakli nagyon gyenguci lett.
Az Életfolyam drága és böhöm lassu, még Fény tavával is. Az általad is leírt Mandulanektár-Iltian kombó Felfrissüléssel spékelve körökkel jobb. Ezzel a 4.körre nyerek. Leírom és véleményezd:
BOSÉG ZAVARA
3 Gyógyítás fájdalma
3 A fény tava
3 Iltian
3 Mandulanektár
3 Felfrissülés
1 Tiszta eso
3 Kisebb zan
3 Bahn szolgája
3 Energizáció
3 Sötét mágia
1 Az utolsó mond.könyve
3 Megszak.
3 Az eros ereje
3 A gyenge ereje
2 Földanya amulettje
3 Nyugalom tengere (3 Vízioféreg)
2 Elonyös üzlet

Meg kell jegyezni, hogy a pakli igazi ereje Szürkeállománnyal és Trafóval mutatkozik.

A cikktol függetlenül: a Fókuszált mágiában mi a nagy szám? Lehozom, az enemy nem fogja meg, hanem leszedi.(Konkrét eset: lehoztam, és jött a Konc. energia. Én persze védte volna, csak ugye a szörnykomp+az ép...). Nincs olyan pakli amit meg tudna védeni, inkább berakok 10 countert. Az irás veszélyesebb mint a reakció.(Szerintem!!!)
Az Utolsó mond. könyve viszont kurva jó, teljesen el vagyok tole szállva. Nagyon nagyszerü lap.
Dexkill
 
jövö alakulása + istenek hirnöke + a gyogyitás fájdalma!
 
A szerencsés szám-villámkorbács-ellenállás megtörése eddig stimmel, a másik se rossz, csak az már egy komplett pakli. A galetkikért nagyon kár, bár igaz, hogy nem nagy trükk velük játszani, de olyan jó érzés mikor Til vagy Morzdomigron odacsap ilyen 30akat. Egyedül egy galetki kontrollt tudtam összehozni hagyományos formátumban ami eros volt(cheotox-lipkin-kamdemu-helytartócsáp+illuziocsáp+szenttaréj).
 
osi runa: celpont ellenfeledre hat
nem, a parod nem az ellenfeled
paros versenyen: szerencses szam-villamkorbacs-elenios koveto
ill. ez meg jobb: kielezett kuzdelem-asztralis hullam-termeszet rendje-elzaras-tudatcsapas-(retteges)-szerencses szam-fokuszalt magia-elenios koveto-(esetleg paros gyogyulas-gyogyulas fajdalma)
galetkibol nem lehet jelenleg versenyerossegut csinalni (
(legalabbis komoly versenyen tuti elverik)
 
Az elözorol lemaradt:
Az OSI RÚNA célpont játékos szabálylapjára vonatkozik-e vagy az egész asztalt szétba...(több játékos esetén)?
Páros játéknál(közös az Ép, a többi külön van) a célpont ellenfélre ható lapok (Rughar ajándéka, Torzulás, Gothag döglidérc, Pszi sólyom) célozhatják-e a páromat? Egyébként kérnék pár db., ilyen versenyen használható kombót.
Más: van egy nagy dilemmám. Van valami ötlete valakinek, hogy lehet a galetkikbol versenyeros paklit csinálni? Sajnos nem látok rá sok esélyt... de talán valaki...
Dexkill
 
Üdv Mindenkinek!
A fórum lényege valóban az, hogy a kezdo játékosokat kicsit bevezessük a "titkok mélyére", hogy a "nagyok" kombóiból tanulva saját trükkökre jöjjenek rá. Ezért itt nem a szuper titkos, ultra brutál, halálos kombókat kell leírni, hanem olyanokat amikhez szinte bárki hozzáférhet. Álljon itt most egy ilyen: Védoposzi+Kárpótlás. 3Vpért húzok 4 lapot. Tök jó.
Más: Ysmon! Egy jól összerakott Büvös erdo még mindig kemény. Az enemy, ha nem készül ellene a szájdba, rábaszott. Majd bebizonyítom... ))
Na csáó, Dexkill.
 
én a fokuszt nem kaontrollba raknám vagyis nem kontrolhoz használnám!
 
hat en fokuszba nem raknek kalmarok italat, mert miatta lehet szarul huzni (pl. ha ez az elso lapod) inkabb Bahn szolga, az jobb
meg a szaguldo ido se rossz
 
Ha lerúnáznak, akkor át kell állni sima kontroll paklira, de valószínűleg az első meccset elveszted, ez szinte tuti, kivéve, ha az ellen nem húz baromi szarul, te meg nem rántod be a sok húzást.
Haszáld a következőket húzásként: Energizáció, Energiaital, Kalmárok itala. Ezekkel alapból sem buksz szinte semmit, ha ősi rúnáznak.
 
Köszi szépen monjuk én soha se runáznék mert akkor már olyan szabálylapot néznék ami inkább a paklimat erösiti nem olyat ami nem csinál semmit max az ellent szivatja ! egy piti kis szabálylappal eldölhet egy mecss én inkább a pakli turbozást választom szabálylappal mint hogy runázzak! ja egyébként mennyi az árfolyama a fokusznak? 4000 ft?
 
valaszolok helyette )
szal a Fokuszt ha lerunazzak, akkor az legtobbszor a vereseget jelenti
hat ugy 20-bol 4-5 ember szokott runazni (kb.)
 
figyi Ysmon mennyi az esélye hogy a versenyen a fokusz meglelését lerunázzák?
te tudtál azzal a paklival ugy versenyt nyerni hogy lerunáztak mert kitaláltam egy paklit ami erre épülne :-))
és az esélyét kérdezném hogy mennyi hogy beszivatnak runával? egyébként végülis olcso (lapkihozatalban) lapokat raknék a pakilmba de a fokusz meglelése csak megkönnyitené a dolgom mert mindent 1 ért és 2 ért játszanék ki! Nos köszönöm elöre is a válszod!
 
eloszor is a Monozoid+Erofitogtatas azert nem eros, mert erre a paklira nyilvan nem lehet paklit epitteni, tehat valamilyen pakliban lehet hasznalni, de viszont egyik lap sem tul eros onmagaban
ha kijon (raadasul ugy jon ki, h a monozoid jo olcso) akkor valoban eros, csak sajnos nagyon kevesszer fog kijonni

amugy a Buvos erdore ossze lehet rakni jo paklit, de nem tul eros (hagyomanyoson legalabbis nem az)
 
Na, a Monozoid, Erőfitogtatás kombó szerintem is erős, csak össze kell tudni trükközni, hogy Monozoid olcsón jöjjön.
Egyébként nekem most van egy (szerintem) jó pakliötletem, de nem akarom megosztani veletek, mert azzal akarok indulni októberben a Tiltott mágián. Szerintem elég esélyes a végső győzelemre, csak nem az én kezemben , mert én soha nem azt húzom, amit kellene.
A gépezetre annak idején csináltam egy paklit, jól kellett húzni hozzá, de erős volt: Áldozómester-Haarkon darazsai-A Gépezet. Csinálsz annyi darazsat, hogy 20-at tudj sebezni az ellenbe a Gépezet folyamatos visszavételével. Mondjuk manapság már erősebb Mágusok átkával, ami viszont meg Őrjöngő szilmillel erős. Szóval ez a pakli már soha nem lesz versenyasztalokon szerintem.
 
Én azt hittem ennek a fórumnak az a lényege, hogy kisebb kezdő játékosok számára is elérhető kombókat írjunk le, amelyek nem feltétlenül versenykörnyezetben használhatóak. Amiket leírtam kombókat 1-dül a Monozoid+Erőfitogtatás kombót használtam a többit versenyen én sem haszálnám (1ébként, igen nyertem vele versenyt).

1ébként egyetértek azzal, hogy inkább paklikoncepciókat írjunk le, ezért leírok párat.

Hatásvadászat + A gyógyítás fájdalma + Vízióféreg
Ez ellen a pakli ellen játszottam egyszer, de az még nagyon kezdeti stádiumban volt, kevés lényirtással és sajnos nem bírta a büntető férgemet és a romboló férgemet. Szóval pár lap bele: Transzformáció, Csuszpit, Kisebb zan, Bahn szolgája, Szokatlan ceremónia, Az élet ereje, Szinaptikus matador.
Volt olyan, hogy a srác 2. körben nyert szürkeállomány után.

Szerintem a Sötét kor legjobb lapja a Dornodon követője, nagyon jó paklit lehet rá csinálni.
Manatűz, Tűzbogarak, Szikra, Rovarsámán, Dezintegráció (max. 1 db), A gyenge pusztulása, sok counter ---> A lényeket le lehet irtani folyamatosan, és jó esetben 1 db Rovarsámán leütheti az ellent akár 1 körben 20-at sebezve. Ebbe a pakliba beraknám esetleg a Bíbormöszét is, mert célozhatatlan.
Ezzel a paklival az a gond, hogy nagyon VP hiányos.

DHOJ: 1ébként, ha már ez a fórum leszűkült kettőnk beszélgetésére kérdeznék valamit. Szerinted a Bűvös erdő pakli használható-e még?
 
huhh, ugy latom egyesek szamara (mondjuk ugy a hobbijatekosok es a kezdo jatekosok szamara) nem teljesen vilagos mit jelent az, h kombo
a szo szoros ertelmeben tenyleg az amikor ket gyengebb lap egymassal meglehetosen eros hatasfokkal mukodik, de a problema ezzel az, hogy ha ezt belerakjuk egy pakliba, akkor jobb esetben a kombo egyik fele rohad a kezunkben a masikat pedig leszedtek
az igazi kombo, az nem csak egy lappal kombozik, hanem a sokfele lap egy egesz "kombohalot" alkotnak, egymassal oda-vissza korbe komboznak egymassal, es nagyjabol mindegy, h a fo komponensek kozul melyikeket huzod fel, mert ugyis tudod egymassal hasznalni oket
szoval szerintem erdemesebb lenne egy egesz paklinak a tengelyet felirni, amire mindenki szabadon szerkeszthet paklit
valami ilyesmire gondoltam:
Fold sikja-Kisebb Zan-Gepezet-Quwarg ellenallas-Hatalom szovetsege-Felenk Yathmog-Szilmill sporak-Tulajdonsaglopas-Magusok atka-(meg a pakliba jo a Sheran kuldi, szokatlan ceremonia, elet ereje, elettelenseg megcsufolasa, stb.)
 
*el kell h keseritselek, de 1000% h mindenben igazam volt, mert mar par eve megrogzott versenyjatekos vagyok, es az ilyen paklikkal eddig sikeresen megkuzdottem ))


Lady Olivia macskája + A férgek védelmezője (vagy bármi a plusszokat ad neki) = öld meg kilencszer

gagyi

-Ezek szerint te még nem játszottál egy 11/12-es Lady Olivia macskája ellen.

*valoban nem, de a mai jatekkornyezetben sajnos eleg sok mindennel meg lehet akasztani ez a kombot. nos persze ha osszejon valahogy, akkor tenyleg eleg kellemetlen
egyebkent azzel mar csak akkor szophatsz, ha elbuvolik )

Monozoid + Erőfitogtatás = 17-et üt

szintugy

-Szerintem te nem méred fel a helyzetet, ezzel a lappal versenyen A fókusz meglelése mellett 1VP-ért ütöttem 17-et.

*ha mar versenyek szemszogebol nezzuk a dolgot, akkor azt is megemlithetedned, h nyertel-e mar ezzel a fergeteges komboval )

Harcos hárpia+Gépezet = végtelen lény (ha játékost üt)
az ellenfel pedig szepen hagyja, hogy 10000 aldozhato lapot kirakjal...

-Szerinted az ellen le fog lőni egy ködmangót, egy Molgant, vagy akár egy védőposzátát???

*ez a pakli az ezusthajnal idejeben volt jo, azota kicsit valtozott a helyzet, mondjuk lapok szazaival fogja leszedni a Gepezetet, a Harpiat, es Eros ereje / gyengeje fogja megakadalyozni ezeket
mondjuk valamilyen korlatozott versenyen akar helyezest is el lehet vele erni, felteve h jol rakod ossze

Birtoklás + Bűbájos féreg = ha nincs azonnalija az ellennek bármit ellophatsz 7 VP-ért, nem tud közbeszólni

ezt te sem gondolhatod komolyan...

-Ilyen pakli ellen se játszottál még szerintem.

*"ha nincs azonnalija az ellennek" ez az eset, ami szerintem eleg nehezen elkepzelheto (vagy pedig valoban nincs, de akkor magasrol le fogja sz*rni, hogy 7ert ellopsz valami gagyisagot)

Hatásvadászat + A gyógyítás fájdalma + Vízióféreg = 5VP-ért 20 ÉP sebzés

ezt nemigazan ertem amugy a teljes negacio+viziofereg kicsit jobb nala

-1. Hatásvadászat miatt eggyel többet gyógyít a vízióféreg. 2. Hatásvadászat miatt eggyel többet sebez A gyógyítás fájdalma = 1VP-s gyógyítás 4ÉP-t sebez.

*Hatasvadaszat helyett a Birtoklas ugrott valamiert az agyamba, igy mar vilagos ) amugy 10vp, mert meg a Gyogy fajdalmat es ferget is ki kell jattszani

Isteni parancs+A mester büntetése+Kettős erőbedobás = sok sok sebzés lehet belőle, ide még befér Ydven is.

nem az Ydven sehova nem fer be

-Ydvent mindenképpen kell bele rakni, legalább 1-et

*nem nem nem az Ydven egy gyer lap, hidd el!!!
 
Lady Olivia macskája + A férgek védelmezője (vagy bármi a plusszokat ad neki) = öld meg kilencszer

gagyi

-Ezek szerint te még nem játszottál egy 11/12-es Lady Olivia macskája ellen.

Monozoid + Erőfitogtatás = 17-et üt

szintugy

-Szerintem te nem méred fel a helyzetet, ezzel a lappal versenyen A fókusz meglelése mellett 1VP-ért ütöttem 17-et.

Kronopók+Gépezet+Kisebb zan+10 lap vagy 10 csont = 20 ÉP-t sebez
gepezet+fold sikja+kisebb zan+quwarg ellenallas+hatalom szovetsege (ez egy egesz jol mukodo paklinak a tengelye)

Harcos hárpia+Gépezet = végtelen lény (ha játékost üt)
az ellenfel pedig szepen hagyja, hogy 10000 aldozhato lapot kirakjal...

-Szerinted az ellen le fog lőni egy ködmangót, egy Molgant, vagy akár egy védőposzátát???

Birtoklás + Bűbájos féreg = ha nincs azonnalija az ellennek bármit ellophatsz 7 VP-ért, nem tud közbeszólni

ezt te sem gondolhatod komolyan...

-Ilyen pakli ellen se játszottál még szerintem.


Hatásvadászat + A gyógyítás fájdalma + Vízióféreg = 5VP-ért 20 ÉP sebzés

ezt nemigazan ertem amugy a teljes negacio+viziofereg kicsit jobb nala

-1. Hatásvadászat miatt eggyel többet gyógyít a vízióféreg. 2. Hatásvadászat miatt eggyel többet sebez A gyógyítás fájdalma = 1VP-s gyógyítás 4ÉP-t sebez.

Isteni parancs+A mester büntetése+Kettős erőbedobás = sok sok sebzés lehet belőle, ide még befér Ydven is.

nem az Ydven sehova nem fer be

-Ydvent mindenképpen kell bele rakni, legalább 1-et
 
A legjobb kombó:3 A szürkeállomány roncsolása + 3 roxati üvegszem.
:-DDDDDDD.
Egy igazi kombó:kincskeresés+manifesztálódott energia.
 
Élet fája + Kronotapír = végtelen kör, ergo végtelen VP
Lady Olivia macskája + A férgek védelmezője (vagy bármi a plusszokat ad neki) = öld meg kilencszer

gagyi

Monozoid + Erőfitogtatás = 17-et üt

szintugy

Fényúr + Múltidéző = Hegylakó (az örök visszatérő)

kicsit oldschool (mondjuk 2 eves), mar akkor se mukodott

Kronopók+Gépezet+Kisebb zan+10 lap vagy 10 csont = 20 ÉP-t sebez
gepezet+fold sikja+kisebb zan+quwarg ellenallas+hatalom szovetsege (ez egy egesz jol mukodo paklinak a tengelye)

Harcos hárpia+Gépezet = végtelen lény (ha játékost üt)
az ellenfel pedig szepen hagyja, hogy 10000 aldozhato lapot kirakjal...

Isteni parancs + Ydven = Nem lehet megakadályozni, 2 körig azt csinálsz amit akarsz.

igy van, mondjuk uthetsz 1et az ydvennel (mast nemigen tudsz tenni)

Birtoklás + Bűbájos féreg = ha nincs azonnalija az ellennek bármit ellophatsz 7 VP-ért, nem tud közbeszólni

ezt te sem gondolhatod komolyan...

Erőegyensúly + Elemi rin = Minden lény meghal

szinten nagyon regi,es gyenge

Hatásvadászat + A gyógyítás fájdalma + Vízióféreg = 5VP-ért 20 ÉP sebzés

ezt nemigazan ertem amugy a teljes negacio+viziofereg kicsit jobb nala

Isteni parancs+A mester büntetése+Kettős erőbedobás = sok sok sebzés lehet belőle, ide még befér Ydven is.

nem az Ydven sehova nem fer be
 
Kérdés:mi van ha lent van 1 óriások földje, és 1 áldozati orgling feláldozom és lerakok 1 megtestesülést?:12/12 megtestesülés ingyen ?
 
Bocs a hülyekérdésért 2hónapig nem neteztem és azt kérdezném meg hogy hova tünt a régi fórumok közül az az forum amelyi hez kb 2000hozzászólással mükódótt? Írok pl (SAS)csabi
 
Hi újra itt vagyok! Leírok pár régebbi kombót, hátha érdekel valakit.

Élet fája + Kronotapír = végtelen kör, ergo végtelen VP
Lady Olivia macskája + A férgek védelmezője (vagy bármi a plusszokat ad neki) = öld meg kilencszer
Monozoid + Erőfitogtatás = 17-et üt
Fényúr + Múltidéző = Hegylakó (az örök visszatérő)
Kronopók+Gépezet+Kisebb zan+10 lap vagy 10 csont = 20 ÉP-t sebez
Harcos hárpia+Gépezet = végtelen lény (ha játékost üt)
Isteni parancs + Ydven = Nem lehet megakadályozni, 2 körig azt csinálsz amit akarsz.
Birtoklás + Bűbájos féreg = ha nincs azonnalija az ellennek bármit ellophatsz 7 VP-ért, nem tud közbeszólni
Erőegyensúly + Elemi rin = Minden lény meghal
Hatásvadászat + A gyógyítás fájdalma + Vízióféreg = 5VP-ért 20 ÉP sebzés
Vízióféreg + Zephyndar = nem kell magyarázni
A mágusok átka+Tulajdonságlopás+Örjöngő szilmill+Forrás érintése+Spóra+Zephyndar = Sok-sok sebzés, ez majdnem egy paklileírás
Isteni parancs+A mester büntetése+Kettős erőbedobás = sok sok sebzés lehet belőle, ide még befér Ydven is.

Ennyi, 1előre
 
Hi! Nemrég Kaposváron az alábbi paklival nyertem varázslatnélküli versenyen. Csemegézzetek rajta:

Szabálylap: A fókusz meglelése
3 Tonyók, a gazda
3 Lélekrabló
2 Fényfőnix
2 Időrabló
2 Pyrk vipera
3 Halálmester
3 Frinadali, az akadémikus
3 Rejtő bőr
3 Álmosító manó
3 Jóságos manó
3 Ördögűző pálca
2 Fehér tigris
2 Hegymélyi hoorauk
2 Szinaptikus matador
3 Halálmadár
3 Immortalitis
3 Bahn szolgája

Ebben a pakliban rengeteg kombó van, pl.:
- két álmosító manó: 1VP+1VP egy lényen 4 álmosító jelző
- Bahn szolgája+Lélekrabló
- Tonyók+Lélekrabló: 2.körben Tonyók+Lélekrabló marad 1VP-m, 3.körben még kétszer eljátszom oszt 3 Lélekrabló üti az ellent és maradt egy Tonyókom a kezemben.
- Fehér tigris+Halálmester: kinyír minden lapot és lesz egy 4/4-es lényem.
- Hegyményi hoorauk+Lélekrabló,vagy Ördögűző pálca:
- Az Ördögűző pálca szinte mindegyik lappal király+szivatja az ellent.
- Frinadali+Halálmester: az én körömben 1VP-ért lelövök egy lényt és a Halálmesterem kap +2 Sebzést.

Hirtelen ennyi!
Csá
 
  ... | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.