Vissza a Főoldalra
 
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett

Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
HKK - Zén Legendái: Jégvilág szeptember 25.
HKK - Zén Legendái: Tábor július 24.
A pillanat képe
Quwargnak lenni
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
"Fusson, ki merre lát... ez az óriás minket quwargnak nézett!" - óvatlan kalandozó utolsó szavai, mielőtt egy hatméteres behemót talpa alatt végezte
Nézz szét a galériában!
Veszélyes faj - HKK verseny 2017.10.23.-án HÉTFŐN
Új HKK kiegészítő: Gemina erdeje
Péntek 13. Letöltés - Időpont változás
Jégvilág - Lapelemzés
Végzet Verme

A lista folytatása...
Könyvismertető - Raymond E. Feist & Janny Wurts: A birodalom úrnője II.
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Alanori Olimpia
Termékismertető - Alfa Pakli - Tűzmágia
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Kreátor műhelye

A lista folytatása...
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9138)
[HKK Piac] UR lapok (10152)
[HKK Piac] Eladó lapok (139819)
Új HKK kiegészítő: Gemina erdeje (32)
Zarknod visszatér VÚ kódok (67)
HKK kérdés? (42781)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:







Utoljára ezt küldték:
Womath
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Swords Comics
Pókerjáték
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
Ajánlott böngésző, felbontás:
Internet Explorer, 1024x768
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
értelmetlen vagy nem, a szöveg úgy szól, hogy a csábítás elmulasztásakor csak akkor rakhatsz jelzőt a lényre, ha azt épp kijátszod. HAbár gondolom a fent említett kombó lapjai a kódex megírásakor még nem voltak érvényben, így ezt szerintem Balázsékkal tisztázni kell, mielőtt valaki bejátssza versenyen. Szép kombó amúgy.
 
Ebben nem vagyok biztos. Végtére is a Kódex azért fogalmaz így,mert egy kijátszáskori képességről van szó,értelemszerűen csak a kijátszása után dönthetek a használatáról. A tükörrel bekapcsolnak ezek a hatások,azaz csábíthatok újra. Én erről lemondok és inkább rakok rá egy jelzőt. Nekem legalább is így logikus. Ez mindig opció kell,hogy legyen,mert különben ha nem lenne csábítható célpont se a lehetőség,hogy rárakjam az erőjelzőt,akkor mi történik? Beragad? Értelmetlen.
 
helyesen

[...]ugyan kisül, de nem számít kijátszásnak[...]
 
Vagy azért annyiszor a Trükkös csábítását is kisütöd, ahány max. 2-es permamense van az ellenfélnek

Amúgy a Kreátor tükre egyébként se rossz a szirénekkel.
 
Kódex 137.1

> Ha a lény Csábítás képességét a játékos nem használja, akkor a kijátszása után tehet a lényre egy +1 sebzést és +1 Ép-t jelentő erőjelzőt.

A trükkös szirén képessége a kreátor tükrére ugyan kisül, deszámít kijátszásnak, ezért 2. alkalommal nem kerül rá jelző.
 
Kreátor tükre+aktív Trükkös szirén+Virgonc szirén

Virgonc csábít tükröt,tükör kisüti a virgonc képességét,majd virgonc csábít tükröt és így tovább,végtelenre bekattan a dolog. Trükkös vörös csábítását pedig sosem sütöm ki,azaz van egy 9999/9999-es szirénem.
 
Rágyüttem, csak ezer éve nem néztem a topikot Meg ha Katu hsz-t látok, inkább továbbpörgetek,csak hogy ne legyen OFF a dologból.
 
Na baszki,Katu megelőzött. Gyakrabban kell fórumot nézni badummtsss...
 
Vót má', 5553. hozzászólás.
 
Szerencsés Hopner (régi) + Mágikus inga
 
Na az emlegetett jó lenne az a sàrkânyfűves kiskieg
 
Huh... mekkora blama lett volna ha a faq-ban mas szerepel. ..
 
5. megközelítés
Csár apó le van FAQ-zva Cheotox-szal.
 
Köszi a terjedelmes választ!
 
Szerintem nem.
1) megkozelites:
A HKK-ban egyedulallo, pelda nelkuli (es nonszensz) lenne, hogy egy kepesseg hasznalata azt a hatranyt akrivalja h egy masik (meg csak nem is celzott) permanens veszitse el a kepesseget. Ez a mechanizmus teljes mertekben idegen a HKK logikajatol es mint ilyen szembemegy a versenygyakorlattal.
2) megkozelites:
A HKK Kodexben deklaralt alapelveivel is utkozik, ugyanis ez a kombi acio onmagaban olyan elonyt generalna, ami ohatatlanul a tiltasat eredmenyezne.
3) megkozelites:
Az eredeti lap (Csar apo) szovegebe az egyertelmusites miatt kerult bele a neve. Ha megprobalod maskent megfogalmazni (valamilyen nevmassal) felreertheto vagy felremagyarazhato lenne a kepesseg. Ettol meg a kepesseget hasznalo leny ti. a Csar apo vesziti el a kepesseget nem mas.
4) megkozelites:
Csak.
 
régről rémlik nekem egy faq, hogy ilyen esetben úgy kell tekinteni, mint ha az adott lap neve lenne ráírva, tehát ha átadod Csár-apó képességét Primadonnának, akkor kánter után Primadonna veszti el a képességét
 
János, amit a Csár apóhoz írtam, az úgy működik ahogy írtam?
 
Sőt padon, vagy hűtő tetején sem játszhatod a HKK-t, kizárólag asztalon...

(Remélem, ezt a topicot is széttrollkodják páran.)
 
Nem is tudtam, hogy nem lehet kézbe venni. A kockáim meg a gyöngyeim mellé be kell szereznem egy csipeszt is Köszi, hogy szóltál.
 
42.2.
A szabálylapok, követők és őslichek csak az asztalon lehetnek, nem kerülhetnek kézbe, pakliba (kiegészítő pakliba) vagy gyűjtőbe (Semmibe).

A Mardakor csak a kiegészítő pakliba való bekerülését engedélyezi. A szabálypont többi része érintetlen, azaz tiltó hatályú. Ergo: nem lehet univval kikeresni és kézbe venni
 
kíváncsi vagyok mi fog történni ha valaki egyszer bejátssza, hogy univval keresek egy követőt
 
1:
Rejtett tartalék + Követő
3 Mardakor taktikus
3 követő + 30 lap sideba

2:
Rejtett tartalék + Követő
1 Mardakor bölcs
4 Mardakor taktikus
4 követő + 20 lap sideba
 
Szerintem Csár apó+ bármilyen asztalon maradó lap +lélekrezonancia is ugyanaz, mert apóra az van írva, hogy Csár apó veszti el a képességét, nem az a lap amivel képességet cserélt
 
Mágikus inga + régi Hopner
 
Titánpók (régi) + Csár apó vagy Galargamoth (régi) + Lélekrezonancia = végtelen kánter
 
oh.
 
Csető Zsolt írta a linkelt cikkben:
"Ha igazán maximalisták szeretnénk lenni, akkor Mardakor bölcsből beteszünk egy negyedik példányt is a kitercezni kívánt lapból, hiszen a Kedvenc miatt egyet amúgy is ingyen tehetnénk ki, így valójában négy lapot is kitehetünk ingyen."
 
Zsolt?
 
A kérdés arra irányult,h 50 fatty nem rakható ki csak 3 a Terccel.
 
Ez alapján is úgy tűnik, hogy csak hármat lehet, a negyediket a Kedvenc side képessége miatt rakná ki ingyen Zsolt:
link
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről

© Beholder Kft., 2003 - 2017
1680 Budapest, Pf. 4 (Megváltozott!) | E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.