Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
A kyorgok tudása
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
A kyorgok soha nem elégedtek meg a hatalmas agykapacitásuk kínálta tanulási sebességgel: ők még többet, még gyorsabban, még hatékonyabban akartak tanulni. Ennek elérésében a birtokukban lévő különlegesebbnél különlegesebb varázslatok segítettek.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Tudati gyorsítás IV. (562. tudati képesség)
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Na,senki?
 
Hali!

Egy kérésem lenne hozzátok. Úgy néz ki,eljutok majd végre egy versenyre Pécsen. Mivel gyűjteményem nincsen,ezért "kölcsönpaklival" fogok játszani,de igyekeztem saját magam összerakni egy dekket(fejben) a versenyre. Egyszínű,istenes követők nélküli verseny lenne. Mivel "ezer éve" abbahagytam,sok versenytapasztalatom nincs,ezért valami "egyszerűbb" dekkben gondolkoztam,amivel nullkilóméteresen is el tudnék játszogatni(így hát a gyűjtőgenes paklik kiesnek). Ha valaki úgy érzi,h segítene-véleményezné az ötletem,szívesen venném
(Üzenetben elküldöm a paklilistát )

Üdv.: Bálint
 
A Dungeon tenyleg iszonyat jo kis hely, de pont Juniort venni itt a Behon 600 ft, a Dungeonben meg 1500, ahogy a neten nezem.
 
Szia

Üdv a forumon.Én azt javasolnám hogy sokat olvasgasd a forumot (ezt ) mert jó kis eladó cuccok szoktak lenni .......néha egész jó gyüjteményt ki lehet fogni .És cserélgetni is tudsz .
Trmészetesen rendelj a Beho -tol is ,én is istenek viadalát javaslom .
Zéneket is mindig a legujabbakt vedd meg azok is jók!

Jozsi
 
Pontok csak a Beholder webboltból való rendelésért járnak, a kiszállítás meg nem különösebben para, elég gyorsan lerendezik.
 
Veszek par junior packot, aztan ha tetszik a másik illetőnek is, meg nekem visszahozza a régi feelinget (termeszetesen picit gyorsitva), akkor meg akár a versenykedvem is megjön majd.
Ja még annyit szeretnék tudni, hogy ahhoz, hogy kapjak kártyák után bonusz pontot azt csak a beholder honlapján át történő rendeléssel lehet igaz? Illetve csak itt lehet beváltani pontokat? Dungeonban nem lehet? Ott nem kapok pontokat packok vasarlasa utan?
Csak azért kérdezem, mert akkor elmegyek személyesen és ott veszem meg, aztán legalább nem kell x napot a kézbesítéssel várnom.
Köszönöm a türelmeteket és segítőkészségeteket!
 
Komoly versenyjatek ugyben mar sok jo tanacsot kaptal.
Ha valakinek meg akarod mutatni a jatekot, meg mindig a Junior a legjobb (es legolcsobb) megoldas, csak te is Junior lapokkal jatssz (es hagyd nyerni, az sokat segit )
 
Az sem utolsó ötlet, hogy ha egy nem túl drága prekoncept paklit vásárolsz. Ezeket a paklikat a dungeon.hu-n tudod megnézni, én is egy ilyennel keztem
 
+1

Üdv
 
Szerintem egyiket sem erdemes, inkabb vegyel esetleg kezdo paklikat, azokkal kivalo hangulatu meccseket lehet vivni. Nem tudom, van-e meg raktaron a sracoknak, irj egy emailt ezugyben a hkkblog@gmail.com cimre. Egyebkent a hkk blogon van nehany kivalo cikk a 'kezdoknek' rovatban.

A dungeon valoban a koruton van, de nem a mester utcanal, hanem a madach szinhaz es a kiraly utca kozott, erzsebet korut 37 asszem. Valoszinuleg a sarkanytuz boltban voltal, es ott nem krisz a boltoa hanem zsolt (bar o is joarc )
 
Még annyit hadd kérdezzek, hogy alappaklit érdemes vásárolni, illetve a juniort? Vagy tök felesleges? Junioron max azért gondolkoztam, mert lenne valaki akit rávennék, hogy próbálja ki velem ezt Aztán el tudnánk ökörködni..
 
Nagyon rendesek és kedvesek vagytok, bevallom őszintén nem ilyen fogadtatásra számítottam
A versenyen már gondolkoztam, hogy lenézek egyre itt Budapesten, csak így mindig közbejött valami, meg így ismeretlenül, láthatatlanban nem akartam lemenni, aztán mindig halogattam
Szerintem én beszéltem a Krisztiánnal a multkor, mármint ha a Dungeon az ami a körúton van a Mester utcánál, mert félrészegen elsétáltam a klub/bolt előtt és néztem, hogy fantasy meg minden, azonnal az agyamba nyilalt, hogy HKK, rá is kérdeztem meg beszélgettem az emberekkel egy par percig, csak nem volt ott HKK-s, csakis Magices.. és azóta motoszkál a fejemben meg piszkálja a fantáziámat ez az egész Mondjuk azis megfordult a fejemben, hogy lehet túl öreg vagyok én már ehhez
De régen annyi örömet szerzett ez, emlékszem
Jövőhléten pénteken lenézek szerintem, holnapi, azaz mostmár a mai nap nem jó mert dolgozom, de jó tudni, hogy van egy fix hely ahol összegyűlik a bagázs
 
Szia!
Régi kieget ne vegyél, nincs sok értelme. Én azt javaslom, Istenek viadalát vegyél - a kelleténél talán kicsit még erősebb is lett a kieg, sok jó ritkát bonthatsz, amit tovább cserélhetsz azokra a lapokra, amiből a paklidat akarod összerakni (pl az épületekre). Hogy ne nagyon húzzanak le, érdemes Krisztiánnál megnézni az utóbbi 1-2 kieg mappáját, hogy lásd, mik a legdrágább lapok. Krisz egyébként szívesen segít az érdeklődőknek tudomásom szerint. Fontos még, hogy érdeklődő és nyitott legyél; ez a játék alapvetően (számomra és sok más sikeres versenyjátékos számára is) a közösségről, barátokról, jó hangulatról szól - persze az sem utolsó szempont, hogy így lesz kitől kölcsönkérni lapot versenyre Péntekenként gyakran szokott egy kis nyüzsgés lenni a Dungeonben, várunk szeretettel.
 
Üdv újra a fedélzeten!

Mindenképp ajánlom hogy a blogot aktívan olvasgasd (http://hkkblog.wordpress.com/)
valamint akár csak nézelődés szinten tévedj le egy versenyre felmérni mégis miket látsz.ott lehet szimpatikus lesz valami koncepció.
Amint Pitta is említette az uccsó 2 kieg amit javasolni lehet valamint a tematikus zének,de ez mellett érdemes itt a fórumon is nézelődni és akár tematikusan megvásárolni a lapokat.
Épületes koncepció működő képes most is bár tény nem a legesélyesebb koncepciók közé tartozik,de mostanság rengeteg korlátozott formátum van budapesten ahol simán megállja(hatja) a helyét egy ilyen jellegű pakli.
Viszont igen amint említetted ehhez a koncepcióhoz jó eséllyel külön lapokat is kell vásárolnod csak az utolsó 2 kiegből épület decket nemigen fogsz összetenni vagyis igen foghíjjas lesz az biztos.
Péntekenként amúgy Dungeonba is érdemes lenézni(ha pesti vagy) mert akkor tudunk személyesen is akár tanácsokat adni mert többen lent vagyunk olyankor.
 
Igen. Az egy elég nehezen öszerakható dekk itt egy liírás:
Építő rakshallion 1 x 200 Ft

3 Teremtő erő (új)
3 A föld síkja (új)
3 A káosz egyhangú libái
3 Kristálypalota (új)
3 A fény oltára (új)
2 Szökőkút (új)
3 Katalizátor
3 Az ősmágia tornya
3 Az idő tornya
3 Eleven épület (új)
3 Akadémia
3 Gyilkos erőd (új)
3 Kyorg tudás 3
2 A fény citadellája
2 Nagyobb átokpiramis
2 Alanori katapultállomás
1 Romvár
persze 1000 más módon is öszetehetö
 
Bevallom engem régen nagyon vonzottak az épületes paklik, gyanítom ahhoz jóval régebbi kiegek is kellenének mi?
 
Az attol függ milyen paklikal szeretnél játszani. de ez elözö 2 kieg sok olyan koncepcoit tartalmaz amelyeket régebbi lapok nélkül is jól össze lehet rakni kf, éjfatty stb. Pár zénbe is érdemes beruházni mert mostanában elég erősek a nekromantás meg majdnem egy teljesen kész paklit ad.
 
Szia,

köszi a gyors választ. Azzal nem kerülök hátrányba, ha nem állok neki cserélgetni zanszilánkos illetve örökkévalóság lapokat és ugye paklit meg nem tudok venni. Világégéssel meg Istenek Viadalával is remekül el lehet evezni a vizeken?
 
Mindig a legújabb kieggel érdemes kezdeni esetleg egy tematikus zénel. Elözönlést tengermélyet venni nem érdemes mert kevés ma is használható lap van bennük azt a pár lapot érdemes inkább külön beszerezni cserével mondjuk.
 
Sziasztok,

szívem szerint új topicot nyitottam volna, de az oldal a visszaélések miatt nem engedi a firss accountoknak.
Én 1997-2000 között gyüjtögettem a HKK-t, majd 2003ban visszatértem a játékhoz, majd egyetem következett.. Játszogattunk vele haverokkal meg minden. Most így kicsit felnőttebb fejjel újból megjött a kedvem hozzá, és szívesen játszanék ismételten ezzel a játékkal.
Nézegettem a megjelent kiegek lapjait meg néztem verseny videokat és olvastam beszámolókat és látom, hogy eléggé felgyorsult a játékmenet és emiatt a régi lapok teljesen elavultak (tehát az kb kuka, kivéve ha az ember régi lapokkal akar lassú meccset játszani, illetve van 1-2 lap ami nincs felújítva és még van benne potenciál).
Kérdésem arra vonatkozna, hogy mivel több mint 10 évig nem foglalkoztam ezzel a játékkal, melyik kieggel érdemes most beszállni, újból megismerkedni a játékkal? Én az istenek viadalára, világégésre gondoltam. A zanszilánkok meg örökkévalóság már nem vásárolható meg boltban amint látom, pedig az a két kieg is jónak tűnt..
Mik a vélemények az Időviharról, elözönlésről, tengermélyről, újjászületésről.. stb?
Juniort érdemes egyáltalán venni?
Esetleg tud valaki valami tippel, újrakezdési tanáccsal szolgálni? Mindent szivesen fogadok
 
Eladó dekkek listája. Frissítve!


1. Sokszínűség dekk UR szabálylappal 47.000.-huf

Sokszínűség

Sírásó új
A mágia létsíkja új
Trükkös csapda
Pozitív létsík új

Elzárás új
Tömegbájolás új
A források pusztulása
Kronotapír új
Energiaital új
Demizra
Szem szimbólum új
Szörnybűvölés új


Királyi adó új
Előnyös üzlet új
Fényrobbanás
Solisar aurája új
Királyi főszakács új
Gyémántsárkány új
Manacsapda új
Panatán csillapítás új
Az erős ereje

Átkozott penge
Bomtar vétója
Szikráció
Rhatt sárkánya új
Kegyetlen nap
A végső köd
Varázsköd
Bomtar trükkje
Az elmúlás szele
Ködamazon
Mágikus óra

Karácsony új
Ködtigris
A természet rendje új
Gemina könnyei

Vérkeszeg új
Zu'lit új
Manaevő féreg
Manapajzs
Minőségi csere új
A mogokok őrülete
Kyorg tudás új
Manaregeneráció
A gyenge erje
Cselvetés
Zulit kísárlete

Ködsárkány új
Kétszer kettő új
Bátor manó új
Térszaggatás
Zilak-din főkancellár
Malfunkcionálás
Ködamulett
Börtjauk tréfája

Vadász varkaudar új
Dornodon mosolya
Démoni bölcsesség
Zajos léptek
Varkaudar merénylő

A kaszás érintése
Ködlovas
Niol, a csontsereg vezére új
Thrax halálcsapás új
A túlvilág hívása
Köd
Sötétségszellem új
Végtelen formázás
Ködmangó új
A hatalom torzulása új
Nagyobb életszívás új
Energiadagasztás

Ősi praktika új
Martian repertoárja új
A káosz egyhangú libái
Tridarkun
Hatalomvágy új
ŐrültSzajonn új
Tleikan enyészvarázs új
Kreatív affinitás

80 lap és, ha kell tudok mellé még adni 1-2 lapot hozzá.


Lapok side-hoz:
Álomvilág új
A tűz síkja új
Túlélők földje új
Deego új
Tűnékeny csábítás új
Tudati klónozás új
Kronobogár új
Nyomorult gyűjtögeté
Szkritter jótevő
Riannandi
Felfelé a lejtőn
Lopakodó ganüid
Bomtar rendje
A feledés köd
Owooti cselszövés új
A mágia hajnala
Halászat 2005-ös kiadás
Don Caloni új
Titanitbányászat
Ködlidérc
Kisebb jégdémon
Sötét nagyúr
Óriás pöfeteg új
Baghar új
25 lap

Ára: 47.000.-huf , ami nem kevés pénz, de egy sok 10 pontos lappal teli "sztár"dekket kap az ember érte.



2. Zanszilánk dekk Lépéselőnnyel (de lehetne helyette Terrgath, Beldian, Molluszk stb.)

9.000.-huf

3 Ősi legendák új
3 Megrontott trikornis
2 Átkozott gyógyítás
1 Aranyló ugarhéj új
3 Zankígyó
3 A mogokok őrülete
2 Quwarg széltáncos új
1 Eleven zancsepp
1 Vérrel írt kódex
1 Ouitmlen új
3 A magány őrülete
1 Fertőzött szentély
2 Sugárzó ősanyag
1 Egyet mondok
2 Királyi adó új
1 A főnix tüze
1 Lávacsepp új
1 Dornodon kiáltása
3 Cseppfolyós idők
2 Bobó a tőzegelementál
2 Martian repertoárja
1 A káosz egyhangú libái
2 Tleikan enyészvarázs új
3 Kiüresedés

45 lap (Természetesen lehet bővíteni: Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 9000.- huf


3. Kalandozó dekk A kalandozók védőszentjével (de lehetne 5lap, Terrgath, Beldian stb.)

7.500.-huf

1 A főnix dala
3 Bufa szimbóluma
Augur új
3 Hősök ideje új
3 Arkhon, a vezér új
3 Crimson
2 Csuhi
1 Cyron
2 Halafír
3 Swind
3 Xodar
3 Zulit új
3 A furfang temploma új
1 Dolórez
1 Pyron
3 Danielle Wildrose
1 Manaregeneráció
1 Harcostárs új
3 Palotaőr új
3 Felnövekvő nemzedék új

45 lap (Természetesen a dekkben elférhet Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 7.500.- huf

4. Avatár-kragorus dekk A legfőbb követővel nem teljes, de játszható.

A legfőbb követő
Az istenek hírnöke
Kragoru familiárisa

1 A megvátás ideje
3 Megtestesülés (tökéletes állapot)
2 Hendiala új
3 Rughar új
3 Gruandag új
1 Morgan új
3 Ősmotyogó császár új
1 Szellemi bűbáj
2 Szörnybűvölés új
2 Tömegbájolás új
3 Csábítás dala új
1 Timera gondolata
.
.
38 lap

Ára: 10.000.-huf


5. Blokkoló dekk rhatt követővel

Összetétele változó
45 lap

Árat a vevő mond, és a pakli aszerint készül el.


6. Pro horda dekk 20.000.-huf


Érdeklődni privát üzenetben lehet. Vagy akár telefonon is, ha valakinek úgy egyszerűbb (megadom a számom). A paklik személyesen megtekinthetőek/átvehetőek a belvárosban (Astóriához közel a Wesselényi utcában), de akár postán is megoldható előre utalás után. Minden lap kifogástalan állapotban van. Korábbi hirdetéseim már nem élnek. FeFe
 
Frissítve! Eladó dekkek listája. Frissítve!

1. Sokszínűség dekk UR szabálylappal

Sokszínűség

Sírásó új
A mágia létsíkja új
Trükkös csapda
Pozitív létsík új

Elzárás új
Tömegbájolás új
A források pusztulása
Kronotapír új
Energiaital új
Demizra
Szem szimbólum új
Szörnybűvölés új


Királyi adó új
Előnyös üzlet új
Fényrobbanás
Solisar aurája új
Királyi főszakács új
Gyémántsárkány új
Manacsapda új
Panatán csillapítás új
Az erős ereje

Átkozott penge
Bomtar vétója
Szikráció
Rhatt sárkánya új
Kegyetlen nap
A végső köd
Varázsköd
Bomtar trükkje
Az elmúlás szele
Ködamazon
Mágikus óra

Karácsony új
Ködtigris
A természet rendje új
Gemina könnyei

Vérkeszeg új
Zu'lit új
Manaevő féreg
Manapajzs
Minőségi csere új
A mogokok őrülete
Kyorg tudás új
Manaregeneráció
A gyenge erje
Cselvetés
Zulit kísárlete

Ködsárkány új
Kétszer kettő új
Bátor manó új
Térszaggatás
Zilak-din főkancellár
Malfunkcionálás
Ködamulett
Börtjauk tréfája

Vadász varkaudar új
Dornodon mosolya
Démoni bölcsesség
Zajos léptek
Varkaudar merénylő

A kaszás érintése
Ködlovas
Niol, a csontsereg vezére új
Thrax halálcsapás új
A túlvilág hívása
Köd
Sötétségszellem új
Végtelen formázás
Ködmangó új
A hatalom torzulása új
Nagyobb életszívás új
Energiadagasztás

Ősi praktika új
Martian repertoárja új
A káosz egyhangú libái
Tridarkun
Hatalomvágy új
ŐrültSzajonn új
Tleikan enyészvarázs új
Kreatív affinitás

80 lap és, ha kell tudok mellé még adni 1-2 lapot hozzá.


Lapok side-hoz:
Álomvilág új
A tűz síkja új
Túlélők földje új
Deego új
Tűnékeny csábítás új
Tudati klónozás új
Kronobogár új
Nyomorult gyűjtögeté
Szkritter jótevő
Riannandi
Felfelé a lejtőn
Lopakodó ganüid
Bomtar rendje
A feledés köd
Owooti cselszövés új
A mágia hajnala
Halászat 2005-ös kiadás
Don Caloni új
Titanitbányászat
Ködlidérc
Kisebb jégdémon
Sötét nagyúr
Óriás pöfeteg új
Baghar új
25 lap

Ára: 49.900.-huf , ami nem kevés pénz, de egy sok 10 pontos lappal teli "sztár"dekket kap az ember érte.



2. Zanszilánk dekk Lépéselőnnyel (de lehetne helyette Terrgath, Beldian, Molluszk stb.)

3 Ősi legendák új
3 Megrontott trikornis
2 Átkozott gyógyítás
1 Aranyló ugarhéj új
3 Zankígyó
3 A mogokok őrülete
2 Quwarg széltáncos új
1 Eleven zancsepp
1 Vérrel írt kódex
1 Ouitmlen új
3 A magány őrülete
1 Fertőzött szentély
2 Sugárzó ősanyag
1 Egyet mondok
2 Királyi adó új
1 A főnix tüze
1 Lávacsepp új
1 Dornodon kiáltása
3 Cseppfolyós idők
2 Bobó a tőzegelementál
2 Martian repertoárja
1 A káosz egyhangú libái
2 Tleikan enyészvarázs új
3 Kiüresedés

45 lap (Természetesen a dekkben elférhet Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 9500.- huf


3. Kalandozó dekk A kalandozók védőszentjével (de lehetne 5lap, Terrgath, Beldian stb.)

1 A főnix dala
3 Bufa szimbóluma
3 Hősök ideje új
3 Arkhon, a vezér új
3 Crimson
2 Csuhi
1 Cyron
2 Halafír
3 Swind
3 Xodar
3 Zulit új
3 A furfang temploma új
1 Dolórez
1 Pyron
3 Danielle Wildrose
1 Manaregeneráció
1 Harcostárs új
3 Palotaőr új
2 Don Caloni új
3 Felnövekvő nemzedék új

45 lap (Természetesen a dekkben elférhet Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 6800.- huf

4. Avatár-kragorus dekk A legfőbb követővel nem teljes, de játszható.

A legfőbb követő
Az istenek hírnöke
Kragoru familiárisa

1 A megvátás ideje
3 Megtestesülés (tökéletes állapot)
2 Hendiala új
3 Rughar új
3 Gruandag új
1 Morgan új
3 Ősmotyogó császár új
1 Szellemi bűbáj
2 Szörnybűvölés új
2 Tömegbájolás új
3 Csábítás dala új
1 Timera gondolata
.
.
38 lap

Ára: 10900.-huf


5. Blokkoló dekk rhatt követővel

Összetétele változó
45 lap

Árat a vevő mond, és a pakli aszerint készül el.



Érdeklődni privát üzenetben lehet. Vagy akár telefonon is, ha valakinek úgy egyszerűbb. A paklik személyesen megtekinthetőek/átvehetőek a belvárosban (Astóriához közel a Wesselényi utcában), de akár postán is megoldható előre utalás után. Minden lap kifogástalan állapotban van. Korábbi hirdetéseim már nem élnek. FeFe
 
Frissítve eladó dekkek:

1. Zanszilánk dekk Lépéselőnnyel (de lehetne helyette Terrgath, Beldian, Molluszk stb.)

3 Ősi legendák új
3 Megrontott trikornis
2 Átkozott gyógyítás
1 Aranyló ugarhéj új
3 Zankígyó
3 A mogokok őrülete
2 Quwarg széltáncos új
1 Eleven zancsepp
1 Vérrel írt kódex
1 Ouitmlen új
3 A magány őrülete
1 Fertőzött szentély
2 Sugárzó ősanyag
1 Egyet mondok
2 Királyi adó új
1 A főnix tüze
1 Lávacsepp új
1 Dornodon kiáltása
3 Cseppfolyós idők
2 Bobó a tőzegelementál
2 Martian repertoárja
1 A káosz egyhangú libái
2 Tleikan enyészvarázs új
3 Kiüresedés

45 lap (Természetesen a dekkben elférhet Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 9700.- huf


2. Kalandozó dekk A kalandozók védőszentjével (de lehetne 5lap, Terrgath, Beldian stb.)

1 A főnix dala
3 Bufa szimbóluma
3 Hősök ideje új
3 Arkhon, a vezér új
3 Crimson
2 Csuhi
1 Cyron
2 Halafír
3 Swind
3 Xodar
3 Zulit új
3 A furfang temploma új
1 Dolórez
1 Pyron
3 Danielle Wildrose
1 Manaregeneráció
1 Harcostárs új
3 Palotaőr új
2 Don Caloni új
3 Felnövekvő nemzedék új

45 lap (Természetesen a dekkben elférhet Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 6800.- huf

3. Avatár-kragorus dekk A legfőbb követővel nem teljes

A legfőbb követő
Az istenek hírnöke
Kragoru familiárisa

1 A megvátás ideje
3 Megtestesülés (tökéletes állapot)
2 Hendiala új
3 Rughar új
3 Gruandag új
1 Morgan új
3 Ősmotyogó császár új
1 Szellemi bűbáj
2 Szörnybűvölés új
2 Tömegbájolás új
3 Csábítás dala új
1 Timera gondolata
.
.
36 lap

Ára: 10990.-huf

4. Blokkoló dekk rhatt követővel

Összetétele változó
45 lap

Árat a vevő mond, és a pakli aszerint készül el.


5. Sokszínűség dekk "Soxín" szabálylappal (teljes de batyu nincs benne)

Sokszínűség

Sírásó új
A mágia létsíkja új
Trükkös csapda
Pozitív létsík új

Elzárás új
Tömegbájolás új
A források pusztulása
Kronotapír új
Energiaital új
Demizra
Szem szimbólum új
Szörnybűvölés új


Királyi adó új
Előnyös üzlet új
Fényrobbanás
Solisar aurája új
Királyi főszakács új
Gyémántsárkány új
Manacsapda új
Panatán csillapítás új
Az erős ereje

Átkozott penge
Bomtar vétója
Szikráció
Rhatt sárkánya új
Kegyetlen nap
A végső köd
Varázsköd
Bomtar trükkje
Az elmúlás szele
Ködamazon
Mágikus óra

Karácsony új
Ködtigris
A természet rendje új
Gemina könnyei

Vérkeszeg új
Zu'lit új
Manaevő féreg
Minőségi csere új
Manapajzs
A mogokok őrülete
Kyorg tudás új
Manaregeneráció
A gyenge erje
Cselvetés
Zulit kísárlete

Ködsárkány új
Bátor manó új
Térszaggatás
Zilak-din főkancellár
Malfunkcionálás
Ködamulett
Börtjauk tréfája

Vadász varkaudar új
Dornodon mosolya
Démoni bölcsesség
Zajos léptek
Varkaudar merénylő

A kaszás érintése
Ködlovas
Niol, a csontsereg vezére új
Thrax halálcsapás új
A túlvilág hívása
Köd
Sötétségszellem új
Végtelen formázás
Ködmangó új
A hatalom torzulása új
Nagyobb életszívás új
Energiadagasztás

Ősi praktika új
Martian repertoárja új
A káosz egyhangú libái
Tridarkun
Hatalomvágy új
ŐrültSzajonn új
Tleikan enyészvarázs új
Kreatív affinitás

Lapok side-hoz:
Álomvilág új
A tűz síkja új
Túlélők földje új
Deego új
Tűnékeny csábítás új
Tudati klónozás új
Kronobogár új
Nyomorult gyűjtögeté
Szkritter jótevő
Riannandi
Felfelé a lejtőn
Lopakodó ganüid
Bomtar rendje
.
.

min.80 lap és, ha kell tudok mellé még adni side lapokat stb.

Ára: 49.990.-huf , ami nem kevés pénz, de egy sok lapos "sztár"dekket kap az ember érte.


Érdeklődni privát üzenetben lehet. A paklik személyesen megtekinthetőek/átvehetőek a belvárosban (Astóriához közel), de akár postán is megoldható. Minden lap kifogástalan állapotban van. Korábbi hirdetéseim már nem élnek. FeFe
 
Csere az alábbi 2 gyngy pakk külön-külön 2-2 (kb. 700huf) bontatlan zénre az alábbiak közül:
ősi tűz,enkala mauzóleuma, a béke oázisa, manóváros, krabber lázadás, letűnt civilizáció, őselemi káosz, urgod kamrája
Kezdőknek ideális pakliépítéshez.
Írj privit. Vidékre a postaköltség a vevőt terheli.

Kezdő pakkok:

I.
3 Bufa szimbóluma
3 Arkhon, a vezér
3 Páncélos lovag
3 Hőstett
3 Nadine
3 Halafír
3 Szárnyas szuszi
3 Átkozott gyógyítás
3 Kegyetlen nap
3 Apró gömbvillám
3 Gyónás raiának
3 Trükkös csapda


II.
3 Robbantás
3 Tűzförgeteg
3 Démonparázs
3 Dornodon kiálltása
3 Szikra
3 Eleven zancsepp
3 Vörös villám
3 Robbanó üstökös
3 Arc
3 Ősi rítus
3 Lélekenergia kinyerése
3 Trükkös csapda
 
Eladó dekkek:

1. Zanszilánk dekk Lépéselőnnyel (de lehetne helyette Terrgath, Beldian, Molluszk stb.)

3 Ősi legendák új
3 Megrontott trikornis
2 Átkozott gyógyítás
1 Aranyló ugarhéj új
3 Zankígyó
3 A mogokok őrülete
2 Quwarg széltáncos új
1 Eleven zancsepp
1 Vérrel írt kódex
1 Ouitmlen új
3 A magány őrülete
1 Fertőzött szentély
2 Sugárzó ősanyag
1 Egyet mondok
2 Királyi adó új
1 A főnix tüze
1 Lávacsepp új
1 Dornodon kiáltása
3 Cseppfolyós idők
2 Bobó a tőzegelementál
2 Martian repertoárja
1 A káosz egyhangú libái
2 Tleikan enyészvarázs új
3 Kiüresedés

45 lap (Természetesen a dekkben elférhet Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 9850.- huf


2. Kalandozó dekk A kalandozók védőszentjével (de lehetne 5lap, Terrgath, Beldian stb.)

1 A főnix dala
3 Bufa szimbóluma
3 Hősök ideje új
3 Arkhon, a vezér új
3 Crimson
2 Csuhi
1 Cyron
2 Halafír
3 Swind
3 Xodar
3 Zulit új
3 A furfang temploma új
1 Dolórez
1 Pyron
3 Danielle Wildrose
1 Manaregeneráció
1 Harcostárs új
3 Palotaőr új
2 Don Caloni új
3 Felnövekvő nemzedék új

45 lap (Természetesen a dekkben elférhet Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 6900.- huf

3. Avatár-kragorus dekk A legfőbb követővel nem teljes

A legfőbb követő
Az istenek hírnöke
Kragoru familiárisa

1 A megvátás ideje
3 Megtestesülés (tökéletes állapot)
2 Hendiala új
3 Rughar új
3 Gruandag új
1 Morgan új
3 Ősmotyogó császár új
1 Szellemi bűbáj
2 Szörnybűvölés új
2 Tömegbájolás új
3 Csábítás dala új
1 Timera gondolata
.
.
36 lap

Ára: 10990.-huf

4. Blokkoló dekk rhatt követővel

Összetétele változó
45 lap

Árat a vevő mond, és a pakli aszerint készül el.


5. Sokszínűség dekk "Soxín" szabálylappal (teljes de batyu nincs benne)

Ára: 49.990.-huf


Érdeklődni privát üzenetben lehet. A paklik személyesen átvehetőek a belvárosban, de akár postán is megoldható. Korábbi hirdetéseim már nem élnek. FeFe
 
Eladó dekkek:

1. Zanszilánk dekk Lépéselőnnyel (de lehetne helyette Terrgath, Beldian, Molluszk stb.)

3 Ősi legendák új
3 Megrontott trikornis
2 Átkozott gyógyítás
1 Aranyló ugarhéj új
3 Zankígyó
3 A mogokok őrülete
2 Quwarg széltáncos új
1 Eleven zancsepp
1 Vérrel írt kódex
1 Ouitmlen új
3 A magány őrülete
1 Fertőzött szentély
2 Sugárzó ősanyag
1 Egyet mondok
2 Királyi adó új
1 A főnix tüze
1 Lávacsepp új
1 Dornodon kiáltása
3 Cseppfolyós idők
2 Bobó a tőzegelementál
2 Martian repertoárja
1 A káosz egyhangú libái
2 Tleikan enyészvarázs új
3 Kiüresedés

45 lap (Természetesen a dekkben elférhet Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 9950.- huf


2. Kalandozó dekk 5 lapos (de lehetne Terrgath, Kaller védőszent, Beldian stb.)

1 A főnix dala
3 Bufa szimbóluma
3 Hősök ideje új
3 Arkhon, a vezér új
3 Crimson
2 Csuhi
1 Cyron
2 Halafír
3 Swind
3 Xodar
3 Zulit új
3 A furfang temploma új
1 Dolórez
1 Pyron
3 Danielle Wildrose
1 Manaregeneráció
1 Harcostárs új
3 Palotaőr új
2 Don Caloni új
3 Felnövekvő nemzedék új

45 lap (Természetesen a dekkben elférhet Erős ereje, Gyenge ereje, Manacsapda, Solisar aurája stb)

Ára: 6990.- huf

Érdeklődni privát üzenetben lehet. FeFe
 
Sziasztok!

Eladó több mint 300 db gyak-ngy lap, amely javarészt Istenek Viadalás lapokat tartalmaz, de vannak benne régebbi kieg. lapja is. A stóc tartalmaz néhány darab régebbi ritkát és zénes lapot is. Ajándékba adok mellé kb. 60 db használt átlátszó fóliát is. Érdeklődni priviben!

Az ára: 1.000 FT
 
Eladó:

1 Manakonzervátor 1500.-
1 Időzített gomba új 600.-

Kezdőknek való alapvetően horda dekk: 1290.- Egy Zanszilánk dekk ára, de annál jobb lapokkal. Megbeszélés – értsd ráfizetés - esetén akár fóliával.

Szintén van rengeteg gyöngy/kocka:
1 pezsgőszínű gyöngy 15.-
A kockák változó árakon.

Korábbi hirdetéseim már nem élnek.
 
Ja és van még egy Fattyas is.
 
Teljesen kezdők számára összeállított gyak-nem gyak paklik egységesen 1800 Ft / pakli + 500 Ft postaköltség áron eladók.

Ezek a paklik nem arra készültek, hogy versenyre menjetek velük, hanem, hogy a haverjaiddal játszhassatok, gyakoroljatok.

- Horda
- Pakliégető
- Ork
- Direkt sebző (tűzvarázslat)
- Ganüid
- Krabber
- Mérgező
- Óriás
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.