Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Bíbor möszék
(Ősök Városa szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Egy szemi-intelligens asztrális állat a bíbor mösze. Apró kis féreg, amely céltalanul bolyong a pszionikus térben, tudatfoszlányokkal és érzelemnyomokkal táplálva magát. A bíbor möszék gyakran közlekednek nagyobb rajokban, így védve magukat az asztrális tér rettenetes ragadozóitól." - Encyclopedia Fantasia
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47081)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64957)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | ...
Nézet:
kegyetlenül jó az ötlet én biztos ott leszek végre tudok mit kezdeni a táskányi gyngyvel
 
Nem lenne egy utolsó dolog.
 
erre énis kíváncsi lennék
 
Szeptemberben nem lesz világ legjobb versenye?
 
ja, minimum. Meg ez a verseny a poénról szól, nem a szánalmaskodásról, hogy 100 egyforma táp. Bár lehet mire kiraksz 2-t lehordázlak...szal végülis jöhetsz vele
 
Na ja. És itt is a vége az életerős halandó paklinak. A kézben 7, az asztalon kettő, és ennyi minden meccsen megy a zúzdába...
 
ÁÁÁÁÁÁ ez a verseny bazzeg nem bírom kivárni hozzuk előre bezsongtam és a legjobb, hogy széttépheted az ellenfél nyerését ha kiszopsz
 
Hadggyátok azt az életerős halandót. kap egy erőst és annyi! !!!!!!
 
ja csak nem te vagy az aki biho talin csuzlist használtál XD hátlapnak
amúgy 1 hét alatt összekaparok kb 100 életerőst
és az nem hiszem hogy gyorsan lehulana a mag 2 életével
 
Tárgymaster meg nem áll jól a kalózok kincse gyűjtijével...én meg nem tépetem szét a 100 valahány csúzlis manómat. Az szent
 
Értjük egymást! Erről van szó. De hogy a kérdésre is válaszoljak: lesz lehetőség helyben muníciót beszerezni.
 
45 ÉH az minimum 4500FT de lehet több. Amúgy meg szerezz 45öt
Jó ez így, hogy akármennyivel lehet jönni, sztem ezt nem szabad megváltoztatni! Belemarkolok a cipősbe, aztán amit kiveszek azzal jövök kb. Majd megszámolom mi?
 
Figyelj, ha össze tudsz szedni 45 db halandót (meg amennyi meghal közben, azt tudod pótolni), akkor nyerd meg a játékot.
Ez a kombináció a játékforma részét képezi. Erre a versenyre ugyanúgy készülni kell, mint mondjuk egy tiltott mágiára. Ha az életerős halandó ilyen erős, akkor ilyen erős, és kész.
A lapokat nem lehet minden játszma között számolgatni, hogy hányat raksz bele.
Úgysem fogsz tudni összeszedni annyi életerős halandót.
 
az életerős halandőt korlátozni kellene
sztem max minden lapból 5 lehessen mert kicsit erős lenne 45 halandó
 
Én szerintem megyek :P
Csak azzér valami korlátozás kéne mert ha durván számolgatunk és lesznenűk jó esetben huszan a nyertes nyereménye 10 k :P az faintos
de a nyertes mondjuk mecsenként bedarál a lapjaiból 20 lapot nagyon durván 20*20 az a legjobb esetbe is 400 lap ami azzér nem kevés ja és lesz lehetőség a hejszínen elözönlés esetleg más kieg vételezésére vagy kilóra gyngy-t venni mint muníció ??
Desztiláció te meg gyere el és hozz magadal valami árut a boltból mint muníció.
ja és akkor a varázslatok emgyből megsemisítésre kerülnek??csak azért kérdezem mert akkor a daloknál ( nem jut eszem be egy se :S ) mert aakkor azokat nem lehet mégegyszer kirakni
ja és kérdéseim lényege hogy 20 fő felet nincs olyan hogy minden második lap ég és a lapokat a verseny során már nem lehet használni bár ez elég körülményes megoldás lenne.
ja és 20 versenyző után további nyeremények nincsenek az 5 -től lejebb elhejezkedőknek ??

hát ez elég hosszúra sikeredet a többi kérdést elfelejtetem közbe.
 
hát sztem elég röhejes. én tuti nem végezném ki a lapjaimat.. de szólok egy spanomnak, az imád pusztítani, sztem ő menni fog
 
ez valami kib@szott jó! én jövök az biztos!!
 
Ennyire tetszik, vagy ennyire röhejes?
Gyere el, próbáld ki, és tutira élvezni fogod!
 
Ezaztán az Ironman gyerekek:-)
 
Te csak inkább nézd meg a helyszínt (www.kinizsink.hu), nagyon fain ám! és buzdítsd a spanjaidat, mert jó lenne, ha minél többen lennénk.
A szeptemberi egyszínűre természetesen átmegyek.
 
Titkárnőd van vagy sok az időd? vagy esetleg 3 hónapja gépelted?
 
Versenykiírás:

Ironman verseny
Nagykőrös

Eljött hát végre a legkeményebbek, a Vasemberek csatája! Ha elnyomhatatlan gyűlöletet érzel a lila brekkek iránt; ha mindenáron miszlikbe akarsz szaggatni néhány zombit, vagy burástyát; ha engesztelhetetlenül gyűlölöd az oltárokat és a tüskecsapdát, itt a helyed! Itt kiélheted kártyapusztító hajlamaidat! Amit eddig sosem tettél meg a saját lapjaiddal, azt most megteheted a máséval! Hadd hulljon a férgese!

Időpont: 2009. október 11.

Nevezés: 09:00 órától.

Kezdés: pontosan 10:00 órakor

Ebédszünet: ~12:00-től pontosan 13:00 óráig (lásd lentebb)

Helyszín:
Nagykőrös, Városközpont (Deák tér 2.), Kinizsi Étterem, kék terem.

Megközelítés:
Busszal: a helyszíntől gyalog 2 percre van a távolsági buszpályaudvar.
Vonattal: helyi buszjárat kimegy a vasúthoz, ami pedig bevisz a buszpályaudvarhoz. Nagykőrös a Bp. Nyugati pu. – Szeged vasútvonalon található, az IC megáll itt is, Budapesttől 1 óra 10 perc az út.
Szolnok felől érkezve Cegléden keresztül lehet legegyszerűbben megközelíteni Nagykőröst.

Az egyedi versenyszabályok:
Alapvetően hatalom korlátozása versenyről van szó, tehát csak a gyakori, és nem gyakori besorolású lapokat lehet használni, de használhatsz egy bizonyos gyakori vagy nem gyakori besorolású lapot akkor is, ha azt korábban még ritkaként adták ki.

Ha a tizenkettőnél kevesebben neveznek be a versenyre, akkor a lebonyolítás a hagyományos formában történik, tehát minden ellenféllel 3 játszmát kell lejátszani. Ekkor a fordulók 50 percesek lesznek. A versenyt ez esetben 4 fordulóra tervezzük. A fordulók egész órakor kezdődnek.

Ha a versenyre legalább tizenkét versenyző benevez, akkor a pörgős verseny szabályait alkalmazzuk, tehát egy-egy ellenféllel nem 3, hanem csak 1 meccset kell lejátszani.
Ha a pörgős verseny szabályai szerint folyik a verseny, akkor 11 forduló lesz, és ez esetben minden forduló 15 perces. A fordulók pontban egészkor, húszkor és negyvenkor kezdődnek.

A megsemmisítés különleges szabálya:
A verseny attól lesz „ironman”, mert a semmibe, vagy a gyűjtőbe kerülő lapokat azonnal és könyörtelenül, fizikailag meg kell semmisíteni!
Ezt mindig az ellenfél jogosult és egyben köteles megtenni. Tehát sohasem lesz lap sem a gyűjtőben, sem a Semmiben, és nem lehet nyilvántartani, hogy korábban milyen lapok semmisültek meg. (Az asztalok mellett elhelyezett kukák örökre elnyelik a gyűjtőbe, vagy a Semmibe kerülő lapokat.) A vízió lapok értelemszerűen nem játszhatók ki a gyűjtőből, és a pl. vérfarkasok sem támadnak fel többé, és nem lehet azt számolgatni pl., hogy hány darab vérfarkas semmisült meg.

A lapok megsemmisítését akármilyen módon végre lehet hajtani. Például: szétvágás, eltépés, összegyűrés, lyukasztógéppel kilyuggatás, tűzőgéppel összetűzés, stb. Bármilyen mód megengedett, kivéve az elégetés és más, ehhez hasonlóan veszélyes módszer!
A lapok megsemmisítése ennek a játéknak szerves része, ezért mindenképp meg kell tenni. Hogy ki milyen módozatot talál, az ötletességén múlik. Figyeljetek rá, hogy a megsemmisítés gyorsan megtörténjen, és időhúzást ne eredményezzen.
A lapok megmentése nem képezheti könyörgés vagy nyafogás tárgyát.

A pakliépítés további szabályai:
Minden játszma megkezdése előtt a pakliknak legalább 45 laposnak kell lennie, ezt minden játszma előtt ellenőrizheti az ellenfél.
Paklilistát nem kell írni.
Kiegészítő pakli nincs! (Pontosabban: gyakorlatilag minden nálad lévő lap a kiegészítő paklid.)
A négy szín szabályt nem kell betartani.
Egy bizonyos lapból bármennyit használhatsz.
Itt jegyzem meg, hogy a fénymásolt, vagy más módon „cinkelt”, hamisított lapok használata, kizárást von maga után!

Amennyiben egy játékosnak a soron következő játszma elkezdése előtt már nincs elegendő lapja (a paklija már kevesebb, mint 45 lapból áll), akkor lehetősége van a pakliját a minimális méretűre kiegészíteni, de ha ezt nem tudja megtenni, a versenyt kénytelen feladni.
(Ha tutira akarsz menni, akkor érdemes összesen legalább 3-400 db, gyakori, nem gyakori vagy régi ritka besorolású lappal érkezni a versenyre.)

Mielőtt a szuperkombók szerelmesei megálmodják, hogy is fogják egyetlen kör alatt az asztalra teríteni vagy a kézbe venni az egész paklijukat, gyorsan felhívom a figyelmeteket, hogy annak a körnek a végén, amikor a győztes épp megnyerte a játszmát, az asztalon és a kézben maradt lapokat alapszabály szerint a gyűjtőbe dobni (és emiatt azokat is meg kell semmisíteni). Egyszer tehát működni fog a kombó, de aztán pakli nélkül maradsz.

A játszma végén a vesztes eldöntheti, hogy megkíméli-e az asztalon és kézben maradt lapokat. Ha megkíméli őket, akkor a megmaradt lapokat mindketten visszakeveritek a paklitokba.

Nem kell teljesen kétségbe esned akkor sem, ha nincs elég feláldozható, „tapéta” lapod, netán a készlet kifogy még a verseny vége előtt. A helyszínen lesz egy-két cipősdoboznyi gyakori - nem gyakori besorolású lap, amiből lehet majd válogatni, de a mennyiség és a minőség is erősen korlátozott! (Ezekért a lapokért nem kell fizetned.) Ha azonban kifogy a készlet, akkor így jártál. Aki nem hoz elegendő muníciót, magára vessen!

Tiltott lapok:
Tiltott az összes ultraritka, szabálylap és követő.
Tiltottak a 2001. évben, vagy azt követően kiadott, ritka besorolású, Csillagképes, Inváziós, Zénes, és AK-s lapok, továbbá a Hatalom Szövetsége és TF-találkozós lapok, és a társasjáték azon lapjai, amiket csak abban adtak ki.

Mivel nem szeretnénk, hogy a játék helyett a lapok szétvagdosása tegye ki a versenyidő javát, ezért azok a lapok, amelyek az ellenfél pakliját akár közvetlenül (pl. motyogók), akár közvetve (pl. Enyészet a +nekron drágítással) égetik, az ellenfél paklijára nincsenek hatással.

Figyelem!
Azok a ritka lapok, amiket 2000-ben, vagy azt megelőzően adtak ki, szabadon használhatók, függetlenül attól, hogy miként adták ki!
(A kiadás évére az adott lap alján lévő, nyomtatott dátum az irányadó. Ha egy lapon 2000, vagy annál kisebb évszám látható, akkor az szabadon használható, kivéve a régi ultraritkákat.)

Nincs semmilyen további megkötés, tehát az Ironman versenyen használhatók azok a lapok is, amelyek a rendes hatalom korlátozása versenyeken egyébként tiltottak!

A pakli kiegészítéséről:
Mielőtt a következő játszmát elkezded, a nálad lévő, vagy helyben lejmolt lapokból szabadon kiegészítheted a paklidat minimum 45 laposra, de megteheted azt is, hogy akár az egész paklidat lecseréled egy másikra. Nem kell ugyanazzal a paklival lejátszanod a versenyt, minden meccsen másik paklival is játszhatsz, még ugyanazzal az ellenféllel szemben sem muszáj egyazon paklit használnod.

Nevezési díj: 600.- Ft

Díjazás:
Legalább 12 nevezés esetén a verseny pénzdíjas:
1. helyezett: nevezett versenyzőnként 500.- Ft!
2. helyezett: 5 csomag Elözönlés kiegészítő.
3. helyezett: 3 csomag Elözönlés kiegészítő
4. helyezett: 1 csomag Elözönlés kiegészítő.

12 nevezés alatt hagyományos díjazás (mivel ez az első nagykőrösi verseny, így ultraritka nem jár):
1. helyezett: 5 csomag Elözönlés kiegészítő.
2. helyezett: 3 csomag Elözönlés kiegészítő.
3. helyezett: 1 csomag Elözönlés kiegészítő.

Vigaszdíj (mindkét esetben): a verseny utolsó helyezettje megkapja a fentebb említett, cipősdoboznyi gyakori, nem gyakori, tapéta-lapot (már amennyi megmarad belőle).

Az étkezés:
A helyszínen lehetőség van igénybe venni a „Torkos Vasárnap” elnevezésű szolgáltatást. Ez 1500 Ft/fő befizetésével korlátlan fogyasztást jelent. Erre helyben, svédasztalos rendszerben, többféle leves, főétel és desszert közül választva kerül sor, de persze étlapról is lehet rendelni. ( www.kinizsink.hu ) Megfelelő számú érdeklődő esetén lehetőség van kétfogásos menüt is kérni, illetve pizzát, és más gyorskaját is készítenek helyben.

Ha valamit nem értesz, érdeklődni lehet: jancsarj@gmail.com
Kérem, hogy akit érdekel a verseny, jelezze itt, vagy levélben.

A verseny hamarosan felkerül a hivatalos versenynaptárba is.
 
Október 11-én Ironman verseny lesz Nagykőrösön!
Az időpont már majdnem teljesen biztos, de a helyszín még szervezés alatt. Figyeljétek a pontos versenykiírást, és gyűjtsétek a tapéta lapokat!
 
elfogytak a helyek a szept 12i fehérvári pörgős versenyre
 
Nagykanizsai Verseny!

Időpont: 2009. szeptember 26. 10.30
(nevezés 10-től).
Helyszín: Garázs Club Presszó, 8800, Nagykanizsa, Munkás út 16.
Szabályok: Hatalom korlátozása
Nevezési díj: 1000 Ft.
 
a szeptember 12iei fehérvári pörgős versenyre már csak 2 szabad hely van, emailben lehet jelentkezni
 
voltam
 
Ősibe a legegyszerűbben Várpalotáról busszal tudsz eljutni
 
Voltál Zamárdiban?
 
az ősit nem tudja valaki h hol van?
 
  ... | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.