Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Thomas és a Valheru
(Könyv esemény)
Küldd el képeslapként!
Thomas a legendás harcos éppen az Életkristályhoz szegezi Draken-Korint, a Tigrisek Urát. Ezzel megakadályozza, hogy az Ellenség, a Valheruk bár kevés számú, de ősi és hatalmas népe visszatérjen, és elpusztítsa Midkemiát.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (18)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
hiányzik egy VS. jel.
vagyis helyesen: DMT VS. egyéb
 
Én szóltam.
Nézzétek meg az előző hszem.
JA és nem szeretnék egyik félhez sem kerülni, mert mind a két ellenfelet szeretem(DMTegyéb).
 
Azért ezt nem kellett volna.Te kis KÖCSÖG!!!Egyébként 29 éves vagyok.
 
...és kitört a Dream Theater fanok-mindenki más Háború...
 
Te kis nyomott. Hallgasd végig a Sepulturától a Chaos A.D albumot és máris tudni fogod mi az a zene. Engem te ne oktassál már ki légyszíves. Te kis szaros. Ja és te úgyis hülye vagy ahhoz, hogy ezt felfogd. Na puszi
 
Ó, meghajlunk Rockzene Istene előtted! Szent és Bölcs hátsódat ne nyaljuk ki?

Csak így tovább és a végén megkapod az Ősi Paprika díját, bár lehet, hogy már elnyerted, majd kikérem a sakzsűri véleményét.
 
Kösz haver vagy
Amúgy nekem utorrentem van ami kb olyan jó mint a Bitlord.
Na nézegettem a piktogramot de csak az M betűt fedeztem fel.
De sebaj.
 
Ja.Igy van amúgy ahogy te mondod.Mivel a piktogram jel 3 betűből áll.A D,M,T-ből.Az igazi rövidítésük DMT.Erre ne figylelj fel Vlight,mert látom,hogy mit naon ki vagy erre bukva. Pedig ez az igazi rövidítés.Na,én erről már nem akarok többet írni.Mindeki maradjon annál a rövidítésnél,ami tetszik neki.Ja,és patakimérosz.Ha kell a METROPOLIS album.Ajánlom,hogy látogasd meg a www.isohunt.com oldalat.Ird be a keresőbe,hogy Dream Theater.Tölts le egy torrentet.Majd Bitlord-dal nyisd meg a torrentet:És tadam.Le van töltve az album.A Bitlord a www.bitlord.com-on találod meg.
 
Igen,Portnoy rajongó vagyok és útálom a Tokio Hotelt!!!
 
Tudom hogy én kértem a vita befagyasztását, de rájöttem valamire.
Eszembe jutott egy olyan megoldás ami mindkét félnek tetszene. (szerintem )
Nézzük:
Ugyebár Majesty volt a nevük, amit átváltoztattak.
És akkor csináltak egy piktrogramot(ami nem tudom mi) amibe beleépítették a korábbi és a mostani banda kezdőbetűjét.
Akkor hangsúlyozom:
Dream Majesty Theater.
Hát így jön ki a rövidítés.
Bár ez csak feltételezés.
 
Bocs de tényleg Portnoy rajongó vagy?
Csak az emailed miatt kérdezem.
 
Na ez már mindjárt más.
Amúgy FFFÚÚÚJJJ Tokio Hotel! :-)
 
Fújjjj,fújjjj,fújjjj Tokio Hotel.Ők aztán tényleg szarok.
 
Egyetértek veled,de azt hozzá kell tennem hogy PUNK 4ever!!!
 
FOGJÁTOK MÁR VÉGRE A POFÁTOKAT!!!!
Szerintem ennek a vitának semmi értelme.
Inkább szidjuk ezerrel a Tokio Hotelt vagy bármi csakne ezt a hülye vitát kell nézni oldalakon keresztül.
(remélem mondhatom így a 17 éves fejemmel) :-)
 
Ne aggódj az angolom miatt, nekem nincs szükségem szótárra, hogy megértsem miről szól
Azért egy kicsit gondolkozzál már: nem vagy hajlandó érdemben reagálni arra, amit bemásoltam neked, csak hajtogatod a magadét, és akkor még én fordítgassak neked? Nem úgy lenne értelme, ha figyelnél is arra, amit írok? Vagy szövegértelmezési problémáid vannak?

"Another interesting fact about the majesty symbol is that it is a stack of three letteres, D, M, and T, (ezért DMT a rövidítés)"

Ezzel csak az a baj, hogy kurvára sehol nem írja, hogy _ezért_ DMT lenne a rövidítés... Az, hogy a piktogrammból kellene származtatni, az egyedül a te fantazmagóriád... ha kinyitnád végre a szemed, akkor láthatnád, hogy minden elektronikus/írott fórumon DT-nek rövidítik (az együttes nevéből ugyebár... meglepő.../ami leginkább Portnoy apjától származik - csak hogy ez is tiszta legyen).

Nem fogok neked hivatalos rövidítést mutatni, mert olyan nincs... helyette van az általánosan elfogadott, mindenki általá használt DT... elég szánalom, hogy ebbe neked bele kellett kötnöd (és a részemről, hogy nem hagytam rád...).

Ha akarod, lehet tied az utolsó szó, fröcsögj még egy kicsit, az legalább megy
Ígérem, ha nem kéred külön, nem válaszolok rá.
 
na ze az
dimitry az értelems csávó
 
nincsenek?!botrány.....olyat is kellene csinálni hogy hkk és punk...van aki magic-ezik?És kecskeméti?
 
éljenek a punkok
 
vannak itt punkok?
 
Hogy tudsz ilyen szarokat írni az együttesről.Legalágg egy origi DVD,CD vegyél meg és utánna pofázz.Rendesen beszennyezed őket.Hogy lehetnek ilyen amatőr rockerek a világon!
 
Értesz angolul???

Another interesting fact about the majesty symbol is that it is a stack of three letteres, D, M, and T, (ezért DMT a rövidítés)the letters of the musical fraternity that members of the band are part of. Beacuse of the hard life of Mary I of Scots the Majesty-logo means the overcome of problems and mental restoration.

Nem fogok checkolni semmit ,mert beszéled az ökörségeid már napok óta.Itt internet cím,ott újság cikkek stb.És még egy rohadt koncerton se voltál és neked ugat a pofád.Máskor meg jó lenne hogy amiket privibe írtam azt nem raktád fel a fórumra.Te kis takonyzsák.Ha értesz angolul,akkor olvasd el a cikkből ezt a pár sort és fordítsd le nekem.Persze csak ha le tudod.Látom hülye vagy angolból.
 
Azért örülök, hogy mocskolódás helyett végre indoloklni is próbálsz...

Mondtam én, hogy nem lehet kiolvasni a D, M, T-t a Majesty logoból? Csak sajna a Dream Theater név nem a piktogrammból ered, mint ahogy azt te állítottad (megjegyzem fordítva kicsit logikusabb ):

"Egyébként 29 vagyok és van sjaát együttesem is.Ha meg nem hiszed el,hogy az DMT nem DT akkor elküldöm a DVD-t amin rajta van,hogy Petruccinak+Portnoynak volt az az ötlete,hogy a piktogramból nevezik el az együttes."

csekkold csak:

"In the early stages of their career, Dream Theater were known as Majesty (named after Mike's description of the song "Bastille Day" by Rush). However, before the recording of When Dream and Day Unite another band named Majesty got in contact with DT ordering them to change their name.

Various names were considered ("Glasser" was the band's official name for about a week), but Howard Portnoy (Mike's father) gets the honour of being the person that suggested "Dream Theater". Mike got a message on his answering machine from his father telling him about a movie theater in California called the Dream theater, and the band liked it so much they used it for their band name.

In 2002 the theater was demolished, much to the dismay of local DT fans."

Részemről ezzel meguntam, hogy ugyanazokat a köröket fussam... ha nagyon trúúúnak érzed magad tőle, akkor nyugodtan használd a DMT-t, a maradék párszázezer embernek nincs erre szüksége
Jó lesz nekik a DT is
 
Jajj, nehogy már még neked álljon feljebb, mert emlékeztetlek, hogy a kimondott (leírt) szónak súlya is lehetne... ugatni bármelyik papírkutya tud.

Felajánlottad - elfogadtam... ja, hogy kicsit könnyelmű kijelentés volt? Bazz, ez talán nem az én hibám
 
Oksa.
El tudnád küldeni nekem valahogy? Mert abban a boltban, ahonnan megvannak,sajna csak ez a négy album volt+a mostani billentyűs(elfelejtettem a nevét) szólóalbuma. :-(
 
Logo and imagery

The Dream Theater wordmark and Majesty symbol.Early on in their career, Dream Theater adopted a custom logo (known as the Majesty symbol) and wordmark which has appeared on the vast majority of their promotional material since, with at least one of the official marks appearing on the front cover of every major release to date, with the exception of Once in a LIVEtime (see explanation below). Even after the band dropped the Majesty name the symbol remained as their official mark, and it is viewed by the Dream Theater fan community in much the same way as the four symbols of each member of Led Zeppelin are embraced by fans of that band. It is common to see people with Majesty symbol tattoos at Dream Theater concerts.

The Majesty symbol is derived from Mary Queen of Scots' mark[7], which was re-worked by Charlie Dominici for use on the album artwork for When Dream and Day Unite[8]. Another interesting fact about the majesty symbol is that it is a stack of three letteres, D, M, and T, the letters of the musical fraternity that members of the band are part of. Beacuse of the hard life of Mary I of Scots the Majesty-logo means the overcome of problems and mental restoration.

The fact that neither the logo, nor the wordmark appeared on the cover of Once In A LIVEtime nor companion video/DVD release 5 Years in a LIVEtime was interpreted by some fans as evidence that the band had sold out and strayed from their roots with their more "modernized" fonts, but by the time it had reclaimed its place on the cover of Scenes From a Memory the unhappiness was largely forgotten. (The actual reason was that Storm Thorgerson, the legendary graphic designer for both aforementioned albums, doesn't like to work with a pre-existing font.) It has since appeared on every subsequent release. (The Falling Into Infinity cover had the logo, but not the wordmark.)

Here it is.Tath's why it si DMT.
 
Majd pont egy ilyen köcsögnek fogok ingyen DVD-t csinálni!Hát vegyél egy jó nagy kalapácsot és verd ki a fejedből amit elképzeltél.Nem fogok egy ilyen szarrágónak DVD-t csinálni ingyen.Ráadásul abból amit én megvettem origaba.Ha kifezeted a DVD-t lehet róla szó.Mert ugye TE sem birod kifizetni egy darabját.Egy jó tanács:először menj el DMT koncertra és utánna járjon a pofád.El tudom képzelni milyen szart hallgathatsz.Biztos valami jó mulatós mótákat.
 
"> XXXX XXXX XXXX
>
> Ide várok DVD-ket minden mennyiségben.
>
> V

persze csak ha kifizeted.és értsd már meg a hülye fejeddel,hogy a DMT a piktogramból kapott rövidítés.tudod mi a piktogram???"
(a címem kihúztam)

Csak hogy mindenki lássa mekkora hitele van kedves Mandoknak...
Felajánlott egy DVD-t... de szegény 29 éves (hihihi), feltételezem dolgozó embernek nagy érvágás az a 2-300 Ft, amiből kijön egy DVD+a postaköltség, ezért inkább segget csinál a szájából

Sajna így még mindig nem láttam egyetlen indokot sem, hogy miért kellene DMT-nek rövidíteni az általánosan elfogadott DT helyett (lásd link, google etc.)...

Igazából kurvára lényegtelen egy kérdés, nekem spec csak az bassza a csőröm, hogy emberek hülyeségeket makognak névtelenül - persze semmi hivatkozás (Igor-G3, Mike Portonoy, akit 10 éve zsinórban választanak a legjobb dobosnak, DT-DMT), de inkább alázzák magukat tovább, minthogy elismerjék... ehh.
Hagyhatnám ezt az occsó játékot, de most nem... csak
 
Ah, kiemelem akkor az elejét:

DT - Dream Theater...

Megvan?
 
Sajna még mindig nem vagy elég hiteles ("Egyébként 29 vagyok és van sjaát együttesem is." még jó hogy nem írtad oda, hogy bibibí... na ne már ), de ha már felajánlottad, akkor legyen: privibe elküldöm a címem, aztán jöhet az a DVD! El fogom ismerni, ha tévedtem.

Ja, Berkleeről tényleg egy kumma fogalmam sincs (nem is állítotam soha )... és? Elég huszad-század-ezred rangú probléma... bocs .
 
  ... | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.