Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Elementál a pszionikus létsíkról
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A pszi elemi létsíkján a levegőt tömény pszionikus energia tölti be, minden túlbuzog a mentális kiteljesülésektől. Persze még Elenios leggyakorlottabb avatárjának számára is botor vállalkozás ezen a létsíkon kalandozni, hiszen e létsíkot olyan elementálok lakják, akik nem kegyelmeznek holmi jött-ment betolakodóknak.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Az utolsó Aukciós Napon történtek
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64958)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Most kicsit harcba szállok Adnonért:

Mit nyerhet ha csal?

Egy ritkát.

Mit veszíthet, ha lebukik?

Kizárják a versenyből
Hosszabb távú eltiltást kaphat (lehet, hogy örököset is)
Egy életre eljátszhatja az összes hkk-s bizalmát, nem beszélve Makó Balázséról éés a Behojéról?
Lehet, hogy ezek hatására a hkk-t se tuudja normálisan folytatni (ez azért méégse valószínű)

Sztem ebből adódik, hogy egy csalást nemm kockáztat meg, legalábbis ha van esze, márpedig sztem van, tehát én ezért hiszem el neki, hogy nem csalt. Persze, mint mondtam, erre a szitura igazán jó megoldás nincs...amit Balázs mondott, hogy egy gyak helyettte, azt én mondjuk elfogadtam volna, most ne legyen viszály egy ritka miatt, de ha vki nem fogadja el, az is érthető.
 
FÚJ TOKIO HOTEL!!!!!!!!!
 
Ez azt a primitív gondolkodást feltételezi hogy én vagy más aki átveszi a pénzt, nem számolja meg és csak a végén derül ki hogy te (bár nem tudom hogyan, hacsak nem lezárt boritékban neveznek amire a név rá van írva) nem a teljes összeget fizetted be. Mintahogy a közértben sem úgy fizeted ki a kenyeret hogy itt van egy marék apró és a pénztáros csak berakja a kasszába és megköszöni.
Na ilyet feltételezni, az korlátoltság.
 
Egyáltalán nem jó és nem is lennék felháborodva. Inkább röhögnék. Követeljem meg egy játékostól hogy induljon a versenyemen és fizesse ki a teljes részvételi díjat?))
A példád akkor lenne jó ha indulnál és nem sorsolnálak össze senkivel és megköszönném hogy eljöttél. Akkor jogosan lennél felháborodva és követelhetnéd vissza a pénzt. Vagy ha indulnál, nyernél, de nem adnám vagy kevesebb díjat adnék oda, mint ami meg volt hírdetve. De azért mert kevesebb pénzért akarsz indulni, azért nem)) Elég nevetséges ötlet és a te korlátoltságodat bizonyítja hogy ilyen példával próbálkozol.

Én nem akartam senkivel haragban lenni. De te nem azt akarod bebizonyítani hogy a rólad megállapított véleményem rossz. A hsz-eiddel pont azt bizonyítod hogy nekem van igazam. Ha sikerülne bizonyítanod hogy veled szemben tévedtem, akkor a versenyen történteket is másképp gondolnám. Addig nem.
 
az 1-2 kérdésemben a probléma megoldás módszerére gondoltam, mint ahogy erre korábban is kitértem. a példádnál maradva: tehát be mész a boltba akkor elvárod hogy 200 forintért 600 ft-s kiszolgálást kapjál?? a felelőség vállalás itt is él. (az más kérdés hogy otthon áthárítod az anyádnak, ezt a behora átültetve: válalja a tévedést a fogyasztóval, aztán rendezi a tévedés felelősével, ez esetben a csomagoló céggel, ami nem feltétlen a nyomda, bár általában az szokott lenni)
 
Semmiféle szándékosság nincs benne. Én tehetek arról hogy a verseny előtt anyukám 600 forinttal kevesebbet rakott a pénztárcámba. Abszolút véletlen, 1000 esetből 1. Tudod hogy megy ez.
Amikor észrevették a hibámat, én gondoltam kikorrigálom azt, de mivel nem tudhatom hogy ellopta-e, vagy télleg én fizettem kevesebbet, forint helyett pengőt adok. Mint ahogy balázs nagylelkűen felajánlotta hogy a ritka helyett ad nekem egy gyak lapot!
Sumi! Ha szerinted ez olyan piszok jó üzlet, akkor én nagyon szívesen cserélek veled légirozmárt áldozatra!
 
a példád azért nem jó, mert abban a szándékosság benne van (mármint, hogy kevesebbel fizetsz), persze ha ugyan olyan tévedés, mint ami a beho esetében volt, és azt jelzik, akkor (a példád esetében) köteles vagy a tévedésedet korrigálni, amire nem vagy hajlandó. a behonál történtekről, meg a Balázs is írt és ezáltal már változott a véleményem. (bár azért 1-2 kérdésem lenne, de ezt a témát már zárni szeretném).
 
Hasonlat teljesen jó, minthogy te is fel lennél háborodva, hogy én hogy képzelem ezt, és követelnéd tőlem a teljes nevezési díjat. Illetve ha hajthatatlan lennék, felajánlanád hogy a 200 ft-ot visszaadod, és nem indulhatok a versenyen.
Ha ez neked nem esett le, akkor mégiscsak olyan korlátolt vagy, ahogy azt elsőnek gondoltam...
 
Péter!

A hasonlat nem teljesen jó, mert akkor indulni sem tudnál.
A játéktudásomra meg sohasem vágtam fel, mert az eddigi legjobb 9.-ik helyezésemre nincs miért. Soha nem tagadtam hogy egy kétbalkezes tuskó vagyok olykor, mert alapvető amatőr hibákon bukok el. Ezen próbálok változtatni és lassan, de biztosan haladok előre.
Értem az általad felvetett problémát is. De mint ahogy írtam, eddig az én tapasztalatom veled nem az hogy becsületes vagy és amíg ennek ellenkezőjéről nem győződök meg, addig számomra nem hiteles a történeted.

El tudom hinni hogy a nagy számok törvénye alapján becsúszhat hiba. Sokszor olyan dolgokat hall az ember, hogyha nem megbízható forrásból hallja, el sem hiszi.
 
De épp ez a baj, hogy ezt nem tudod nekik bizonyítani! Előttük kellett volna kibontani és akkor neked adnak igazat, csak erre kigondolt előre?
Utólag igaz könnyű okosnak lenni mindnekinek, de legközelebb tudjuk, hogyan kerülhetjük el az ilyen esetet. Ha lesz következő.......
 
Attila!

Te mit szólnál ahoz hogyha én lemennék egy versenyedre, majd azt mondanám hogy 200 forintért fogok nevezni? Majd azzal mentegetőznék hogy 1000 esetből egyszer bizony előfordul. Írásba adnám hogy télleg ennyit adtam, hogy az elszámolásnál ne legyen para. Ha nagyon nem tetszene, akkor azt mondanám hogy oks, adok még vagy 100 pengőt. Remélem érted a hasonlatot, és nem vagy annyira korlátolt mint amennyire játék közben tűnsz.
És nekem nem konkrétan azzal volt bajom, hogy nem adtak új ritkát, hanem azzal hogy deckben eleve kevesebb volt.
 
Csak tudod, aki egyszer vagy többször eljátszotta a becsületét azt már nem sok helyen nézik embernek........
 
Az induló létszámtól függetlenül viszont lehet véleményem. Amíg pedig az ellenkezőjéről nem bizonyosodok meg, addig kitartok mellette.

Ezért is írtam hogy nem függök a Beholdertől. Jelenleg kevés induló van. Nem a belvárosban vagyunk. Ez van.
Ettől még akik jönnek, azok HSZ-t, díjat vagy egyzserűen játszani akarnak.
 
Amikor nálam indultál és aznap este végignéztem az indulókat (azaz ellenőriztem őket), a Beholder Kft weblapján 4 profi pont volt nálad feltütnetve és a hétfői Beholderes megkeresés is ezt erősítette meg. Hogy miért ezt mondták, azt kérdezd meg Dani Zolitól. Ha esetleg anno ez tévedés volt, akkor ez a Beholder hibája volt. De én a mai napig így tudom.

Seggnyalásra nincs szükségem senki felé, mert nem függök a Beholdertől semmilyen szinten. Sem a versenyszervezésben (Ha megnézed a díjazásainkat, az sem tőlük függ. Sok esetben még az UR sem), sem pedig az árusításban.

Hogy milyen Balázsról beszélsz nem tudom, mert nekem egyedüli kontaktom Dani Zoli a Beholder Kft-nél.
 
Attila, amikor nálad egyszer elindultam akkor amatőr voltam. Hazudozni nem kéne, tudom ogy a seggnyalás nagyon sokat számít a mai világban, de légy oly kedves és húzd ki a nyelved a Balázs seggéből, mert amit te művelsz, attól már kezdek rosszul lenni...

Balázs : Az azért nem teljesen igaz, hogy elsőre felajánlottátok volna, hogy visszaadjátok a pénzem. Ez az ötlet már csak akkor pattant ki a fejetekből, amikor sikerült az egy gyak-os felajánlással annyira felbaszni az agyamat hogy alig láttam, és majdnem azon voltam hogy leütöm a Miklóst. Mindegy, kicsit elragadott a hév, dehát ez van.

Következő: Neketek nemtudom mennyibe kerül egy lap előállítása, de megkockáztatom hogy a legspoilerebb ultrák már megközelíthetik a 3 (három, azaz HÁROM) forintot. Hogy ilyen kibaszottul anyagiasak legyetek... Emberek, 3 forint... Szánalmas...

Elraktam volna a rare-t? Megnézted miket bontottam???

-Thuzad utazás (miklós hiába isteníti a saját agyszüleményét, egy kalap szar. Nem jó semmibe, seald decken lehetne használni, de ott sem a legnagyobb táp)
-Orgling bűzisten (no comment)
-Szőke Martin(no comment)
-Lestinoh, a tekilegenda (szintén használhatatlan a frissen bontotton)
-X-1 a Xenomorf (ez azért nem rossz)

Nem lett volna szerinted nekem kifizetődőbb ha mondjuk az orglingot rakom el? CSerének nem rossz, mert sok kissrác izgul az orglingokra, meg avatár, mittomén, de a versenyen arra lett volna jó, hogy jelölöm rajta az értékeimet! Minden normális ember ezt rakná el, hátha kap helyette egy használhatót.

Még azt furcsállom, hogy ti mondjátok hogy a HKK lényege a játék, nem a győzelem, illetve a haszonszerzés. Légyszives, ezek után ne hazuidjatok bele a képembe...

ENNNYI
 
Az illető több helyen eljátszotta már a hitelét. spec a mi versenyünkön is.
Szerinted milyen az ha valaki amatőr versenyen profiként indul?
Akkor már értheted a Beho hozzáállását is a témával kapcsolatban, mert az ifjú titán több helyen is eljátszott hasonlókat.
 
Nekem meggyőzőő volt a beszéde...ppersze nem lehet tudni, hogy az illető csalt-e vagy sem. Vmi azt súgja, hogy nem, mert nem igazán lenne érdeke, de itt igazán jó megoldás nincs.
 
Egy kérdésem lenne:
Mi van ha vidéken történik egy ilyen? (mármint, hogy hiányzik egy rtika)

Igazából btáám járt így, hogy egy kiegááben egy ritka se volt...de a klub nem vszínű, hogy ezt ki fogja cserélni, sztem teljes joggal (nála méég probléma volt, hogy otthon bontotta ki, így már nem is volt ínnyira hiteles, de ez megtörtéént).
 
Nem is lett volna kötelező reagálnia. De annyit bántottátok a "Nagy és Gonosz monopolista" Beholder Kft-t hogy az már súrolta a cég jóhírnevének megsértését. A problémákat meg addig kell helyre tenni, amíg normális mederben zajlik.
Ráadásul ha megnézzük a bontott paklik arányát és hogy ki reklamált, az egész itt lezajlott vitának értelme sincsen. Én nem kevés dispalyt, nem paklit, bontottam és a versenyünkön is volt pár bontás és senkinek nem volt hiánya. Elválasztó lap az volt 23.-ként, de ennyi.
 
Azért Ő is dolgozik, ezért ezzel nem kéne bántani, (és Ő tényleg normális közülük).
 
hangyányit lassú a reakcióidőd.Meg kellene mutatni a bontást szervezőnek azt kész. ennyi. akkor semmivel sem lehet takarózni.
 
Én 2 oylan emberről is tudok aki 3 ritkát bontott egy lv-ben hamár a nyomdahibánál tartunk
De ez jó dolog csak így tovább
 
ez a baj mindig az új lapokkal.....
 
rohadt jók, erősek, és használhatóak lettek az új lapok (kivételek azért vannak), viszont ez nem egy régi lapot gyengébbé tesz
 
Ja, es azt meg hangsulyoznam, hogy a rettenetes 'inkorrektseg' kozepette visszaadtuk a penzet, mivel nem akart igy versenyezni (+ 1 gyakori lappal sem) + ha eltette a ritka lapot, akkor az is az ove. Es kozben Peter csapkodott, meg uvoltozott velunk, nem mi vele. Attol azert en nem tartok (bizom a jatekosokban) hogy ez mostantol szokassa valna.
 
Udv jatekosok!

1. Nem sz*runk le senkit. En biztos nem.
2. Az, hogy valaki 1-gyel kevesebb ritkat bont, nagyneha elofordul, mint ahogy az is, hogy tobbet. Vagy hogy savanyu a tej a boltban, es otthon jol eszreveszi. Ha nem versenyen, hanem boltban veszed a paklit, akkor mit csinalsz?
3. A versenyen kizarolag Huk Peternek volt ilyen problemaja, hogy allitasa szerint kevesebb ritkat bontott. Az elnyomott lapokat a nyomda alvalasztonak hasznalta, bekeveredett egy par, de tudomasom szerint csakis 23. lapkent.
4. Ha valaki jelenti, hogy kevesebb ritkaja van a versenyen, az nehez problema, mert lehet, tenyleg, vagy el is rakhatta.
5. Mi nem feltetelezzuk senkirol, hogy csalna, kiveve arrol, aki mart korabban csalt. Ez lenditette at a dolgot ebbe az iranyba.
6. Felajanlottuk, hogy adunk 1 gyakori lapot, hogy meglegyen a 66. Ez nem felelt meg.
7. Nem csinalhatunk precedenciat abbol, hogy odaadjuk a 'hianyzo' lapot, mert konnyen lehet, hogy legkozelebb mindenkinek 'hianyozna'.
8. 'Kissracrol' ez esetben szo nincs.
9. Nagyon igyekszunk, es a nyomdat is folyamatosan kerjuk, hogy nagyon figyeljenek, hogy a ritkak meglegyenek 1 pakliban. A versenyen a haromszazvalahany paklibol ez az 1 volt ilyen, es meg ez sem biztos. Azota sem hallottam senkitol LV-vel kapcsolatban ilyen gondot.
10. Nem kene tehat mindenfele nagyon csunya dolgokat ebbol levonni. _Minden_ termeknel, amit veszel, ilyen %-ban elofordulnak problemak. Es az olcso termekeknel (ertsd nem 100000 ft-os muszaki cikk, hanem egy 300 forintos lap), jellemzoen nem tudsz (jellemzoen nem is akarsz, csak legyintesz) mit tenni.

Mako Balazs
 
tetszik!
 
2vp RAia
azzonali reakció
kijátszási feltétele hogy legyen lény játékban
közvetlenül azután játszhatod ki hogy valaki kijátszott egy varázslatot a varázslat nem jön létre csak a gyüjtőbe kerül és te egy célpont lényre tehetsz egy izom vagy egy élet vagy egy méreg jelzőt
 
Ha minden igaz van 1 olyan lap hogy hiei ellentamadas. Meg tudnatok mondani hogy mit tud/mennyiert.
 
remélem is!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.