Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Egy felbőszült varkaudar gladiátor
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
A XIX. Alanori Olimpián közönségcsalogató látványosságként maga Borax ifjú trónörököse állt ki három megtermett varkaudar gladiátorral. A varkaudarok elrémisztő termete ellenére a nemes lovag győzedelmeskedett a halálig tartó küzdelemben.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47081)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64957)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
kösz
 
Pl. a TF-es könyvekben: Túlélők, Átkozottak, Kitaszítottak, stb. Keresd Bryan McAllister munkáit itt a honlapon és a hozzá kapcsolódó könyveket.
Itt egy link kiindulási alapnak.
 
Engem pl baromira érdekelne ez a kettő új isten. Van egy kis karim aki még nem tudja, hogy kinek áldozzon. Ha érdekes dolgot kínál a két új isten akkor lehet, sőt biztos be is áldoz valamelyiknek.

A fejlesztésekben én is benne lennék. Csak valami pontos info kellene erről kettő istenről. Hol tudok roluk olvasni?
Fir
 
Az eredmény 99 szavazónál. 69% igen ,31% nem.
 
Azt azért ne felejtsd el a szavazástól függetlenül lehet a kft úgydönt nem kell őket vissza hozni. Szerintem célra vezetőbb a finomabb megközelítés.
 
Bocsi de az erdményeket nem tudom megnézni de a reakciókból ítélve sikeres volt.
Ha pedig ez igaz akkor a köv. napirendi pont:a beholdernek így adjuk oda hogy kellenek az istenek vagy pedig egy teljesen kidolgozott rendszert küldünk nekik?
Szerintem az lenne a legjobb ha egy kész programozásra váró tervet adnánk a beholdernek mert így mi vagyis a játékosok fejlesztjük ki a küldiket meg ezeket.

ui.:hálás lennék ha valaki elküldene egy megynyitható linket az e-mailomra(Lord Kis Se küldött eggyet de azt képtelen vagyok beírni
címem:mate0404@freemail.hu
 
Jó lenne ha visszatérnének a két régi isten. Új felfedeznivalók, új kihívások, és sok-sok új/felélesztett karakter. Persze lenne benne sok munka, hiszen rengeteg új küldetést, varázslatot kellene kitalálni, bár persze ezek nagy része úgy is egyezne a többi isten küldetésével. De talán az újabb aktív karakterek miatt a Beholdernek is megérné a dolog.
Mindenesetre ha visszatérnének, Ryuval beáldoznék egyikükhöz.
 
megvolt ;)
 
Kiírtam. Lehet szavazni.
 
Írj ki egy voksot a GN-en. Én már nem akarok megnt szavaztatni. De ne zárd le mert mikor én lezártam sokan jöttek,hogy már le van zárva és nem szavaztak.
 
én indítanék 1 uj karit, az biztos. nekem hiányzik a felfedezés élménye.szavazzunk
 
Mennék azonnal beáldozni egy karakteremmel valamelyikőjüknek! Azt sem zárom ki, hogy indítanék még egy karaktert a másik kedvéért. A szavazások le vannak zárva, legalábbis ahol én találtam. Azon a három linken is ami alant található. Van még valahol?
 
http://ghalla.pbm.hu/vote.php?q=1143228836&id=736
http://ghalla.pbm.hu/vote.php?q=1143228866&id=732
http://ghalla.pbm.hu/vote.php?q=1143228880&id=1464
 
O.K. segítek ajhol tudok de Shaolornak is igaza van abban hogy szavazás kellene.
VISZONT szerintem az új istnek jó felderítési lehetőséget adnának a kezdőknek is a felfedezésben;mert szerintem ez most a TF legnagyobb hibálya:NINCS MEG A FELFEDEZÉS ÉLMÉNYE:csak a profi játékosoké e kiváltság pl.:egy nyugati karakter csak akkor felfedezhet ha nem használ mp-ot se hypert ez pedig vagy azt jelenti hogy 1 szint=fél év
 
Ez jó ötlet.
Csak segíteni kellene átjuttatni a programozókon és a JV-n. Mert a talikon próbálkozunk de csekély számunk miatt rendre lepattanunk Miklósról vagy Zoliról. Kellene egy felhívást is intézni, hogy aki támogatja a projektet (ötlet, küldi sor kidolgozás, enc. megírás stb.) Az mennyen fel a szinpadra és együttesen kérjük az illetékeseket, hogy a játékosoknak adják meg a szüksiges instrukciókat amik kellenek az ősök vissza téréséhez. Ha kellő számban jelen vagyunk akkor talán el tudunk érni valamit.

Lord Kis Se az Ősi Hajnal Lovagok (egyik) alvezére
 
Nos, szerintem valóban alaposan végig kellene gondolni, hogy mennyien akarják az "új" isteneket. Nem vagyok ellene - félreértés ne essék. De azzal tisztában kell lenni, hogy ez nem biztos, hogy elnyeri a Bt tetszését is. Rengeteg plussz munka, amely lehet, hogy csak néhány (tucat) embernek kell - ezt nem biztos, hogy bevállalják.
Játékos oldalról nézve, a játék - valamilyen szinten - kialakult, a létező istenekre. Minden elszántabb játékos tudja, hogy melyik isten szolgálata milyen stratégiát követel, milyen előnnyel és hátránnyal jár, lehet benne hosszú távra is tervezni. A vadonatúj isteneknél ez nem lenne meg, ami lehet, hogy sok próbálkozót elriasztana. Az új karakterek pedig nem volnának képesek eltartani két új vallást is.
Nem a szerepjátéknak vagyok ellene, de sajnos azt be kell látnunk, hogy az évek során a TF-ből kezd ez lassan kikopni. Azt hiszem Trollkien fogalmazta ezt meg nagyon jól: ma a szerepjáték azt jelenti a TF-en, hogy nem a legoptimálisabb utat követed. Ez egyre több időt követel, egyre nagyobb forduló lemaradást, ami egy idő után végzetes lehet (képletesen persze). Ez pedig frusztrációt okoz. Valóban képes volna minden keleti karakter hanyagolni mondjuk a királyi palota küldetéseit - de legalábbis lassítani - az új küldetésekért? Valóban képesek volnának sokan a jól bevált papi varázslataikat cserélni azokra, amelyekért újra meg kell küzdeniük, és amelyek - legalábbis eleinte - nem olyan erősek, amelyekhez ő már hozzászokott? Mennyien hajlandóak ezt az áldozatot meghozni egy olyan vallásért, amelyről még semmit sem tudnak?
Javaslatom tehát: írjatok ki szavazást, itt vagy a Ghalla népén, és ha elég jelentkező összegyűlik, akkor lehet jelezni a Bt-nek. (Ha pedig ilyen szavazás már létezik, akkor bocs! ))
 
Mindenekelőtt nagyszerű ötletnek tartom a visszahozatalukat és támogatom is, DE!
Kicsit késve, de most olvastam a TF alapkönyveket, ahol is kiderül róluk, hogy soha nem jönnek vissza. Kérdés, hogy az egyébként is meglévő ellentmondásokba ez be fog-e férni, avagy sem? Mondjuk szerintem belefér, mert max azt lehet rá mondani, hogy az illető varázsló hitte ezt...
Esetleg az idén kifejlesztendő csoportos küldikhez lehetne jó kis küldetéseket kreálni, vagy akár KT részére is (bár akkor kiesnének azok a karik, amelyek nem KT tagok...)
 
Ok akkor ezt is tisztáztuk.
Történelmi essmény kellene szerintetek is?
erre lenne 1 javaslatom:valami tekercsdarabokat "kidobni" kb úgy 10-15 körül na de mindegyiket máshol lehetne megszerezni:a kiégett földön,az alanori csatornában,a sötét földön, 220+-on, ryuku honban és azt kihirdetni hogyha az összes tekercs egggyütt van történik valami gigászi(legalábbis ez lenne köztudott) és ez az esemény hozná vissza Rhatt-ékat

Kilyen az alapötlet?
 
Bizony ám!

Xilanne
 
Vagyunk egy páran lásd a T-nk at és még vannak mások is akik szeretnék de más KT-hoz tartoznak.
 
Előbb utóbb úgyis kellenek ilyen küldik de nem mindegy mennyi. viszont a kérdés most az hogy ténylegesen hányan szeretné Hogy az ősi istenek visszatérjenek? én spec. Dorbodonita létemre örülnék neki...
 
Igen, én is támogatom!
Örülnék egy jó istennek, aki nem fáraszt gyilkolós küldetésekkel.
 
Az ősi istenket szerintem is vissza kellene hozni de azzal is hogy ehhez történelmi esemény kell. -viszont Nem CHD stílusú visszatérés kellene...(persze ez csak az én véleményem)
-Másik ötlet hogy az elején a gonoszok megbánhassák bűneiket(azaz jó1 re kerülnének beáldozáskor) mert gondolom ti is belátjátok hogy csak úgy van esélye eme isteneknek ha más hívők közül i toboroznak.
- egyébként meg én is szívesen segítenék a visszatérésben
 
Egyetértek, de a kettő kombinációja lenne az igazi. Az áldozás meg az isteni küldik lenne a munkaigényesebb. A többi nem annyira, estleg ezek lehetnének a köv. talin a pályázat témái.(szentély,Njk,küldik,szimbólumok,egy-két új teos spell)
 
Szerintem mint Új Istenek szóba jöhetnének: egy jó jellemű és egy semleges. Bár jobban örülnék én is a küldiadó helyeknek inkább.

Azonban ha mint Istenek jönnének, szívesen kivenném a részem a kialakításukban, leírásukban, varázslatok, áldozati tárgyak stb.

Ebben csak az lenne a gond, hogy megint indítanom kellene két karaktert...
 
Szerintem 2 uj istenre fullosan kuldikkel, mindennel egyutt meg nem kellene. Gondoljatok egy kicsit bele, valoban lenne ra igeny? Erdemes lenne dolgozni vele? En ugy kepzelem el ezt a dolgot mint amit mar paran irtak, valamifele szentely NJK, titkos kuldetesado helyek stb. Kesobb talan be is lehetne nekik aldozni es talan kuldeteseket is adhatnanak. Viszont ha stilusosan egy uj tortenelmi esemennyel egyutt oldodna ez meg, annak nagyon orulnek, mert egy tortenelmi esemeny mar nagyon kellene!

/Az egy masik dolog hogy ha egyszer lesznek Rhatt es Bufa hivok ott irtom oket ahol tudom! :-) /
 
Én három estleges lehetőséget képzelnék el:
-egyenrangú istenek(beáldozás,küldetések)
-karakterek számára NJK-kon keresztül elérhetőek.Estleg néhol feltünne egy két Bufa ill Rhatt szentély.Ahol kaphatnánk küldetéseket -jutalom lehetne Rhatt ill. Bufa szimbólum ami lőhetne valami körvégéig tartó varit vagy azonnali varit(esetleg egy-két teos vari kis karaktereknek)
-vagy a Kt képességeken keresztül(viszont így más ki lenne zárva)
 
Örülök(ünk), hogy más is szivén viseli az ősök vissza térésének ügyét.
Mi hajlandóak lennénk sok mindenre az ősök vissza hozatalának érekében. (külsetés sor kitalálása, fehér bércen van egy épületünk aminek még nincs funkciója, isteni küldetés sor elkészítése a jutalommal együtt stb.)
Többen is szeretnék ha vissza térnének mint azt a GN-en ki írt voksom is bizonyítja!

Lord Kis Se az Ősi Hajnal Lovagoktól
 
A kérdés hányan akarjuk(akarjuk-e) és milyen formában?
Szerintem érdekes színfolt lehetnének, még ha nem is lehetne nekik beáldozni. De pl. küldetések(szentély,templom építés,monolit rombolás,labirintusok szerintem a kuponos labikhoz pont illenének) esetleg megjelenne egy-két Rhatt vagy Bufa szentély. Én mindenesetre támogatom a kezdeményezőket.
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.