Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Az animáló ellenség
(Kalandok Földje)
Küldd el képeslapként!
Nincs annál szörnyűbb, mint ha akkor idéz meg ellenfeled egy másik szörnyet a mágia segítségével, amikor már úgy érzed rögtön legyőzheted. A csatába újonnan bekapcsolodó teremtmények általában teljesen összekuszálják a harc cselekményvázlatát és sokszor a kimenetelét is.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
HKK kérdés? (47065)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ...
Nézet:
Rendben. Akkor a Ködsárkányt is felvesszük a 10 pontos lapok listájára ha ez még lehetséges.. beszélek majd a versenyszervező sráccal.

Az orglingokat nem mi tettük a listára...ott voltak és jók is ott.
 
A mangót tilthatnánk is akár, a ködsárkányra meg ráhúzhatjuk a 10 pontot.
Estére így vagy úgy megoldjuk ezt a kérdést.

(Egyébként az általad összeírt lapok értéke 88 pont 30+30+12+12+4), de így is pont befér még 3 ritka (tudom is én, mondjuk Ködlovas, mert vicces).
 
Teljesen jogos ez így...egy ilyen speciális formátumnak az lenne a célja,hogy a szokásos pakliktól eltérőekkel induljanak a játékosok, kreativitással és minden egyébbel megfűszerezve.
A bűvös erdő önmagában jópofa kis összeállítás, sok mindent lehet rá építeni, vannak nagyon jó gyakori lapok mellé, viszont az nem túl biztató, hogy már megint uncsi KÖD erdő. Létezik egy csomó gyakori ködös papír,amiknek a segítségével ki lehet keresni a sztár lapokat és akkor beindul az algoritmus...összegezve annyit akartam ezzel mondani,hogy a sárkány is bőven megérdemelné a 10 pontot!!!
Sajnos még ebben az esetben is előfordulhat értelmes köderőd pakli,de legalább gyengébb és verhetőbb lehet olyan koncepciókkal, amik szintén elég csúnyán le vannak gyengítve.
 
Tíz pontosítva pontosabban. Az orglingok meg most olyan félelmetesen erősek hogy a blogos gyngy versenyen még a dobogóra se jutott fel egyik se pedig azt hiszem 6 is indult a versenyen.
 
3mangó 3molgan 3sárkány 3erdű átkozottkövető 86 pont és kész a jelenlegi egyik legerősebb pakli. még 3 ritka még fér is mellé. Ezzel simán meg lehtene nyerni egy ilyen versenyt főleg mivel a többi hasonló erejű dekkböl sőt még sok jóval gyengébből is több lap van tiltva.
 
Remélem a sütésre is fordítasz egy kis időt, nem csak a hkk-ra!
 
A tűz valamint az orgling pakli is alapól fel volt pontozva és mi csak hozzáraktunk a novemberi dungis listához..abból lapokat nem vettünk le..
Továbbá a tűz és orgéing lapok is mind-mind gyngy..ergo ha a listáról lekerülnek, akkor túl erős kontroll körítést kapna az orgling... a tűz deck- nek sztem azért van ennyi lap a listán mert rengeteg féle ölése van és ha csak a sík marad a listán az kevés... a köd pakli viszont meg van löve a mangó meg molgannal..... a sárkány is négy pont, így szerintünk már nem lehet értelmesen összerakni.

de persze meglehet próbálni, ellehet jönni várunk mindenkit szerettettel.

H.Dávid

ui.: ha időm engedi lesz süti is.
 
Néhány koncepcióval szerintem túl szigorú a lista. pl a tűzerdőnek több lapja van tiltva(5) mint a köderdőnek(4) pedig a tűzpakli nincs épp a topon. (javaslom a ködsárrkány felvételét a listára)mindhárom orgling 10 pontosítását is soknak tartom. Azért egy ilyen listánál a túl erős koncepciók gyengítése nem a közepesek ellehetetlenítse a cél nem?
 
Egyrészt
bump!

Másrészt, biztosan észre vettétek, hogy a megadott link közepén van egy szóköz (...xbD ZIT...), tehát az egyszerű copy-paste nem működik rá, a szóközt ki kell venni (forum motor engine "rendellenesség").

Harmadrészt mindekit bátorítok a jelentkezésre, jó bulinak ígérkezik.
 
Nevezés: A versenyre nevezni csak kész decklistával lehet.


szimpatikus, egyetértek vele
 
HKK versenyek Székesfehérváron:

Időpont: 2013. július 21. (vasárnap), 9:00 (nevezés 8:40-től)

Helyszín: Székesfehérvár, Hunyadi u. 3 (Fejér Megyei Szent György Kórház), VI. emelet (Általános sebészeti osztály szintje), referáló.
Szabályok: Kétszínű verseny. Az egyébként is tiltott lapok mellett tiltott még a Ködmangó (új) és Trinigan manakonzervátora.
Nevezés: A versenyre nevezni csak kész decklistával lehet. Részvételi díj: 800 Ft. (H.Sz. tagoknak 700). A verseny lányoknak és 14 éven aluliaknak ingyenes. A versenyhelyszínen tilos a dohányzás!
Díjak: I. hely: 2 kieg. + UR; II. hely: 2 kieg.; III. hely: 1 kieg.; IV hely: 2 zén; Vigaszdíj: 2 zén (a korábbi verseny alacsony részvételi mutatói miatt, jelenleg csak ennyire tellik).
Érdeklődni lehet: dr. Győri Zoltán Attila, ii.zozo.ii@gmail.com, +36702204606 (telefonon 16:00-tól 22:00-ig). E-mail-es előjelentkezést kérünk, ugyanis a teremben csupán 18 férőhely van!

Időpont: 2013. július 21. (vasárnap), 14:00 (nevezés 13:55-től)

Helyszín: Székesfehérvár, Hunyadi u. 3 (Fejér Megyei Szent György Kórház), VI. emelet (Általános sebészeti osztály szintje), referáló.
Szabályok: Egyedi, 100 pontos verseny. Általánosságban véve, minden gy-ngy. lap pontértéke 0, a ritkák, (ideértve a zéneket és az Idővihar kieg.-es lapokat is) értéke 4 pont, minden UR lap értéke 15 pont. Ezen kívül frissítettük az ilyenkor már megszokott, 10 pontos lapokat tartalmazó listát is. (Link a listához: https://docs.google.com/file/d/0By6PXV19OwPReXgxbD ZITFh4RTQ/edit?usp=sharing). Tiltott lapok: Leah követője, Raia követője.
Nevezés: A versenyre nevezni csak kész decklistával lehet. Nevezési díj: 800 Ft. (H.Sz. tagoknak 700). A verseny lányoknak és 14 éven aluliaknak ingyenes. A versenyhelyszínen tilos a dohányzás!
Díjak: I. hely: 2 kieg. + UR; II. hely: 2 kieg.; III. hely: 1 kieg.; IV. hely: 2 zén; Vigaszdíj: 2 zén (a korábbi verseny alacsony részvételi mutatói miatt, jelenleg csak ennyire tellik).
Érdeklődni lehet: dr. Győri Zoltán Attila, ii.zozo.ii@gmail.com, +36702204606 (telefonon 16:00-tól 22:00-ig). E-mail-es előjelentkezést kérünk, ugyanis a teremben csupán 18 férőhely van!

A Beholder munkatársak felé megjegyzem, hogy nekik ugyanazzal a magasszintű együttműködéssel tartozunk, amivel ők is megtisztelnek bennünket.
Ugyanakkor felhívnám figyelmüket pár dologra:
1: vannak versenytársaik (Nem írok ide konkrétumokat, mindenki tudja miről van szó)
2: a HKK játékmenet, tervezés és sok egyéb tekintetben válságba jutott, jó ez esetben legalább a már meglévő játékosközösséget megtartani pl. azzal, hogy odafigyelnek rá.

Ha a kiírást nem fogadják el, és nem küldenek UR-t, hát Istenem, majd megleszünk anélkül is. Akit zavar, hogy nincs benne a díjazásban valami félrenyomtatott szakértelem lap, az maradjon otthon és nézzen TV-t, mi meg kártyázunk egy jót néhány csomag IV-ért, amiket majd saját zsebből kifizetek, mert egyelőre megtehetem.
 
Pár közérdekű részlet a vasárnapi versennyel kapcsolatban:
A kórházt előtt fogunk találkozni a mentőbejárónál (fedett rész a rámpa tetején) reggel 8:40-kor és közösen felvonulunk a terembe 8:50-kor, hogy a nevezésre, helyszínrendezésre jusson egy kis idő, bár szerintem ezek egy részét még előtte este megoldom. Éva kedvesen vállalta, hogy lent fog maradni, és bevárja az esetlegesen későket, de legkésőbb 9-kor ő is feljön majd.
Egyébként a verseny pontos helye: H (Hotel) épület, VI. emelet, Általános Sebészeti Osztály, konferencia terem.

És valaki hozza már el a Gergőt!
 
Csoki!

Fuvart keresek Pestről a vasárnapi fehérvári versenyekre!
 
Wáááááá neee Eleven rettenet! :P ....pitébe, hogy észrevettétek
 
a Patrik viszont tuti nem jön, leghamarabb júliusban
 
A 23-i fehérvári lényes versennyel kapcsolatban bővült a tiltólista, ez végleges, és már nem fog változni.

Életadó
Don Caloni
Beldian
Augur
Eleven rettenet
Az enyészet porladó lovasa
Orgling ősanya
Sir Rasolphius

A versenykiírásnál szereplő listát nyugodtan lehet tárgytalannak tekinteni.
 
Nagy Viktort kihagytad.
 
Az eddigi jelentkezők névsora:

1 Nagy Róbert
2 Vogel Patrik
3 Horváth Dávid
4 Horváth Zsolt
5 Horváth Dominik
6 Szentkereszti Gábor
7 Bálint Zsolt
8 Kiss Bence
9 Győri Zoltán
10 Bereczky Nándor
11 Bartus Gergely
 
Itt is szólok, hogy ha valaki el szeretne jönni, kérem jelentkezzen e-mailben vagy telefonon munkaidő után (legyen mondjuk du. 4-től úgy legkésőbb este 10-ig). Eddig 11-en jelezték részvételi szándékukat, a teremben kb. 18 fő fér el kényelmesen.
 
jó versenyeknek tűnnek és ahogy nézem, még közelebb van a vonatállomáshoz a helyszín, mint az előző volt
 
ki is kerültek
 
úgy néz ki, hogy ezek a fomrátumok lesznek.:

Hagyományos de csak lényeket lehet használi. A lényeket nem lehet varázslatként kijátszani; tiltott: Kisebb jégdémon, Augur, Varkaudar merénylő

Meg lesz egy olyan 5*9-es mint a blogos volt. % típus mindből 9 lap és ez valószinüleg pörgős verseny lesz

a helyszín a szent györgy kórház..pontosabban nemt udom.
 
jövő héten szerintem már kirakják, tudomásom szerint a kiírás már el lett küldve
 
lehet esetleg részleteket tudni már?
 
2013.06.23.
 
?????????
 
jól hangzik
 
 
COMING SOON

THIS SUMMER
 
Mindenesetre köszi Robi, hogy eddig is vállaltad a szervezéseket! Nagyon jó hangulatú versenyeket hoztál össze! Le a kalappal!
 
  ... | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.