Vissza a Főoldalra
 
Hatalom Kártyái

Milyen legyen a májusi páros verseny formátuma?

1) hagyományos új nemzedék
2) tiltott mágia új nemzedék
3) hagyományos káosz
4) tiltott mágia káosz

(A szavazáshoz be kell jelentkezned!)
További szavazások...
Fórum a témához...

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Ghalla szobrászművészete
(Túlélők Földje)
Küldd el képeslapként!
Ahel Mingelo, a történelem és egyben Borax leghíresebb udvari szobrásza mindig is szívvel-lélekkel alkotott. A leggazdagabb nemesek világrengető árakig licitáltak azért, hogy kastélyaik kertjeit és szobáit Mingelo-szobrok díszíthessék.
Nézz szét a galériában!
XLVI. Alanori Mini Olimpia
Board Game Expo 2024.05.18-19.
HKK Tiltott mágia döntő videó
Májusi verseny formátuma
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Makróbővítés II. (582. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47067)
Excelsior (1002)
A májusi verseny páros legyen vagy egyéni? (ÚN-ről és formátumról 2-3. körben szavazunk) (30)
Lapötletek (64943)
[HKK Piac] Régi lapok (1521)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9480)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | ...
Nézet:
eddig börtönről beszéltünk bilincs ellen biztosh hagynám az 1. játékot de régen se tolta senkise ilyennel vidéken felnék biztos nem legalábbis szóval ettől nemnayon tartok
 
Videk pest dologba ne mennyunk bele. En is videki vagyok. De elozoekbol arra kovetkeztetek, h pecsen jatszottal. Hat a Peti bilincse ezt 100bol 110szer elveri. A runassal viszont pont forditva van a helyzet.
 
amúgy a paklileírásnál leírtam h így játszok VIDÉKEN de a kedvedért elmennék pestre is így
 
ja és lentebb írták hogy pőrgős verseny volt és ez neméppen olyan pakli volt ami sok varival tolta 1 lapot dobattam el tőle össz vissz talán eszenciakapcsot nemtudom már
 
igen valahogy így volt de nemjött 3 gyűrű is hanem csak óra leszedte körében a tekercset lőttem órát köv körbe uszk val visszavettem ősi tekercset lejött stb.. volt még valamim nemtom már és aranymosót v xedet húztam kör végén és arra mentem h legyen 1 óra és ennyi volt
 
Tudom h sajat korodben lehet aldozni. De ha jol ertettem 3manaja volt abbol mindenkepen 2mana csontot csin. Kincsezik egyet utana kincskereses itala. Utana tekercs 3Mana 4csont abbol gyuru 1csont 3mana utana ora 2mana 1csont. Gyuruvel leszedi a magikus vedelmu dogot az plussz 1mana. Marad 1 mana 1csont.
Es ha nem tudod leszedni a tekercset instantal akkor nyer. Ok es a masik 2menetben h vert el???
 
Mert arra azért felhívnám a figyelmet, hogy a Kragoruval nem azonnal lehet áldozni...
 
Addigra már nem volt mit tenni...jött a Mágikus óra, jött a 3 kívánság gyűrűje, és hamarosan még egy Tekercs. Egyszerűen túl sok volt az már.
 
Igen es megis az a magikus vedelmu leny mi a szart csinalt alt es bamult mint borju az ujkapura????
Felaldozod es volt tekercs nincs tekercs.
 
Jo akkor en most szalltam ki ebbol a hulyesegbol.

Nem is ertem, h itt mi van. Milyen szutyok kragoru jarj az ahol 4korben tudsz barmit is pakolni. Milyen borton az ahol meg tudsz mozdulni ennyit hasznalhatatlan lappal.

Meg ezt a hulyeseget, h nem fogja a jarja azt a targyat ami jatszik kiv gyuruvel ezt targymaszter honnan szedted.... A kiv gyuru kap egy eltorlest a fejebe es ki vagy segitve vele es akkor meg nem is beszeltunk azokrol a kocsogsegekrol amiket en szoktam a fejemba kapni Isteni szozat, Melabu es tarsai....

Majd ha pesten jarsz elotte irj ram oda rakok ellened egy klasszikus bortont es egy nem tul kemeny jarj kragorut hat kiv vagyok meg tudsz e mozdulni ellenuk. Az a szerencsetlen akinek elverted a bortonjet meg lepjen kapcsolatba valakivel aki egy picit is ert a bortonhoz. Mondjuk Revesz Bencet ajanlanam.
 
Csak erről egy kedvenc sztorim, hogy az egyik ellenfelem erre építette a játékát, a Gyűrűkre mármint, de annyira, hogy pl. Nyuzókés sem volt a deckkjében...egy Fogadóval megfogtam az egészet.
 
Hát, ha nem ezt húzza....de ezt húzta. Egyik Nao-thin már kint volt akkor, és egy mágikus védelmű lény is, lés nekem még pont volt egy manám a máolt a fejemben, hogy hogyan akartam nyerni, de az Ősi tekercsektől kezdve a Naso-thin már nekem több kárt okozott, mint neki.
 
de am tényleg kell hozzá szerencse de side után jobban nézünk majd ki szerintem ha ilyen deckel megyünk
 
szerintem abból a 15 ből 1 is elég h elinduljak és 3 lapot húzok v 4 et
 
te nagyonokos kipakolhattam volna a kezemet majdnem és láttam a nasotint ezért elpasszoltam ő letette és innen tudtam h azt csinálok amit akarok + körében belőtte volna a legértelmesebb lapomat akkor és ha ez megtörténik akkor úszok és 2. körbe nemvolt ilyen 4. be jött az első tekercs előtte 1 ballaszt meg 1 manaevő volt lent és ennyi
 
járj szerintem jobban zavar + versenyen 1 manaitallal játszottam de nemezért... ősi tekercseket meg a manás lapokat kincselmém és lövésre mennék.

jól játszottál versenyen így értettem
 
az iszáknak drága az a 2vp a játék elején,de megéri használni.manaevő side-ba is elég.
 
Na rég nem írtam,

szóval:

yusuke: dávidnak igaza van abban, hogy 4lapppal és rúnával sokkal erősebb és rizikómentesebb a deck, viszont a mák is beleszólhat pl. dex az egyik nemrégi hagyin 5lapos tárgyal indult, ha jól tudom nem került össze bilincsel stb.. és 2dik lett. Én rúnással indultam és kaptam 2erdőt.... szóval szerenxsén is múlik.

Dávid: szerintem a kalózok kincse sheranos tárgyba elég fos és még 1se kell (mert ugye én azért használtam mert nem játszok sherannal=uszkval sem), viszont én iszákból 3at használok nagyon tuti pl. kontroll ellen számtalanszor az mentett meg, és még elég olcsó a képessége.

Továbbá a deckhez: 3manaevő sok nem szeretem amikro megállítja a terülést.2elég.
Rubinmark ide 2 kell ha nem lenne a 3kiv gyürü akkor 3.

Amúgy tapasztalat hogy az a tárgyat ami játszik 3kiv gyürüvel nem fogja annyira a járj és az erdő (már az 5 laposat) mert ha húz Ősi tekercseket vagy gyürüt akkor a lassab deckeket önmagában leüti a gyürü a tekercs pedig bazi nagy erőforrás.
 
Bocs, de ezen a borton dolgon nagyon fenn vagyok akadva. 45 lapbol 33 lapod van ami semmit nem csinal csak szorongatod borton ellen tovabbi 7 ami csak akkor csinal v.mit ha van melle mas is es 5 ami csinal is valamit.....

Hat ez a borton vagy 1hete jatszik vagy te vagy b....nagy makker...
 
Ezek szerint felreertheto voltam. Tehat Ujjaszuletes konyvebol 3 alap.
Iszak kuka....
Kalozok kincs max 1.

Most nem azert, de milyen borton az amit megvertel???
Ez eleg erdekes.

Bubu nem tom mi a szart csinaltal a 2nasothinnal a kezedben egy jarj ellen, m atneztem ezt a paklit es 1huzasa van amivel 3manabol szetszed.
2. kor kincs. aztan kincskereses itala van 5csont 1mana. Kiugrik az osi tekercsek 3mana 4csont es innen jol all, de nincs semmi hasonlo a pakliban ha nem ezt huzza akkor ugy nez ki, h 3bol passz es a 2nasothin eleg is,h ne legyen gond.
 
Természetesen leírom majd, csak most nem nagyon lesz olyan hagyományos verseny amin elindulhatnék tárggyal, de elképzelhető, hogy pörgősön kipróbálom.

A gömmbel pedig óvatosan fogok bánni.
 
"lassan járj kragoru ellen toltam aztis megvertem pedig az bubu paklija volt"

Asszem ezt vehetem bóknak
 
Meglepett, hogy mennyire nem zavart téged a Járj...amikor csak 3 vp-d és volt a kezemben 2 Naso-thin, már elkönyveltem a győzelmet, nem számítottam rá, hogy még innen vp-előnybe kerülsz 0 csonttal Tényleg, melyikünk is kezdett? Ez nem rémlik pontosan...

Egyébként sokat gondolkodtam azon, hogy egyszer megpróbálom a Kragorut Szűk esztendőkkel is, nem kell rajta túl sokat alakítani. Nem valószínű, hogy a közeljövőben összekerülünk, de azért megkérdezem, szted téged melyik zavart volna jobban?
 
nem ezzel voltam ricsikake
 
mi hiányzik?
versenyen 2 ből 1x megvertem a börötnt 1. be is csak szerencséje volt a makinak lassan járj kragoru ellen toltam aztis megvertem pedig az bubu paklija volt nemhiszem h félnem kell miatta de pestre rúnát vinnék

miért alap az iszákból a 3? meg a kalózból? nemhiszem h kell bele 3 uszk meg 3 kalóz azért van így h ez 3 visszavevős lap ált ba erre használom játj nál az a +1 mana nemnagyon tud zavarni pláne hogy termelni is tudok manát stb... meg ő paklija lassabb esetleg ha több lénnyel tolja és kevés varival 1 ből kidobatom v féreggel elveszem az erőforrását és annyi + tudom a kezét de ha több varja van az csak jobb mert nagyobb érvágás neki, de remélem hogy kipróbáltad és úgy alkotsz a pakliról véleményt
 
Bocs nem akarok kotozkodni, de vannak olyan alapveto hibak a pakliban amirol azert sztem nem artana szot ejteni legalabb azert,h mas ne kovesse el.

Eloszor is kezdenem az 5lappal. Bilincs, Borton, Bivoserdo, Jarj, h csak a leggyakoribbakat emlitsem es mar le se ulj jatszani.

Masik. Ujjaszuletes konyvebol 1et hasznalsz mig iszakbol kalozok kincsebol es tarsaibol 2.-t???

Igy jobban atnezve a paklit kritikusnak mondanam ellene a szukesztendoket is....

Roviden ennyi es van meg par lap ami hianyzik.
 
Oks. Majd ird le milyen volt. Sztem a kiegyensulyozasban nem fogsz csalodni. A gombel viszont vigyazz.
 
Yusuke ezzel a tárgyal 18/5. lett Pörgős versenyen
 
Eladó egy Tárgy deck, priviben küldök listát !
 
jah végülis igaz de én szeretek biztostra menni 3 nyúzokés és 3 viharisten jele xd
 
  ... | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.