Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Amyrro
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
Valaha Amyrro volt a lárvaszint leghatalmasabb galetkije, aztán ő is megtapasztalta az ősi törvényt: semmi sem tart örökké, a jövő mindig újabb hősöket szül.
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló
Megjelentek az új Alfa paklik!
Új Alfa paklik a lapkeresőben
Alfa videók és hétvégi verseny
Ajándéksorsolás március + februári eredményhirdetés

A lista folytatása...
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020
Országjáró feladat 2019

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny március 16. - Versenybeszámoló (1)
Versenybeszámolók (19283)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8115)
Áprilisi beholderes verseny (10)
HKK Alfa paklik: Boszorkányok, Druidák, Mágusok (15)
Ősi Káosz ritkák (12)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Már jeleztem a Dávidnak, én voltam.
 
Nekem igazán jól jönne egy adag gyngy De szerintem sajnos nem az enyém Illetve én még viszek egy újoncot is valszeg szombaton szal jó lenne, ha lennének páran
 
Ja amúgy vasárnap valaki otthagyott verseny után egy szatyornyi gyak-nemgyakot, aki hiányolja jelentkezzen érte
 
király
többiek?
 
uh bazd bocs szombat akart lenni
 
az lehet, de most sajnos csak az a kérdés, h a szombat jó-e
 
Péntek *
 
Nekem jó a pének .
 
Azért írtam, h beszéljük le
Ha jó legalább 3-4 embernek a szombat, akkor már van értelme h játszunk egyet, csak jelezzetek vissza itt v fb-on, v valahol
 
jellemek:
1.: Bubu
2.: Dávid
3.: én

hagyi:
1.: én
2.: Erik
3.: Bubu
 
mik lettek a verseny végeredmények?
 
Na NEEE! Én direkt így terveztem a valentin napomat!
Ha lesz szombaton akkor viszont azt viszont hamar beszéljük le!
 
Sziasztok!
Pénteken (14-én) mégsem lesz jó a buli, de ha gondoljátok szombaton pótolhatjuk
 
Hozzatok holnapra gyngy lapokat!
 
A következő lapokra van szükségem:
Két lovas eljövetele
A ragály porladó lovasa
Reménytelen lovas
Félelmetes lovas
Harmadik lovas
Orgling taanácsadó
Kisebb jégdémon
Kritikus tömeg
Átokmanó
Vákuum csapda
Katalizátor
Sötétségszellem
1 db Orgling ősanya
Mester mágus
Bobó, a tözegelementál
Kifejlett xenomorf
Káoszmester
Káoszmágus
Kurtz
Aranytigris
Agykéreggyalu
Átokpulzáns
Szánalmas taknős
Őshangya here
Barátságos teknős
1 db Thargodan szolga
Irtoztató fatty
1 db Charadin fattya új
Torz fatty
Melák, az óriás
Mutáns hegyitroll
Dombi óriás
Ongóliant légiós
Ongóliant
Ősminotaurusz
Viharóriás
Halálóriás
Muhartalpú mameluk
Dranadáni kőtörő
Ongóliant roham
Óriások földje
Moa homokfutó
Éltető morf
Morgan pálcája
Ősi halálmágia
Megrontott trikornis
Árnylord
Edralian
Orgling szagparancsnok
Orgling hekatomb
x1, a xenomorf
Xeno atka
Xeno élősködő
Xeno féreg
Xeno arctámadó
Arochos
Arochos testőre
Arochos ideje
Nyers erő
Lélekháló
Önbizalom
Targantula
 
Szernitem is haggyátok abba bazz eddy tökmind1 mivolt igy is kikaptunk simán ez van ezt kell szeretni jobbak voltak másrészt igen geriék ellen a villámháborut máshogy használták ez van nem szoltak ö bajuk igen maradjon kanizsán az uer és kampányoljunk egymás mellet de azért maradjon már meg a békesség ha a dávidék nem jönnének ellenfél se nagyon lenne 1részt másrészt meg az erik is benézte ellnem a trinigan bemutatot mert az csak aszatalon maradó lapot fog én meg a varázslatát kántereltem meg vele ha jobban elolvassa akkor beszolhatott volna de annyira semmi esélye nem volt ott hogy nem is érdeklete nekünk se volt semmi esélyünk el kell türni ez van azért nem fogk összeveszni senkivel mert ez 1 kibaszott játék !
 
Rákérdeztem Dani Zolinál a 2 kérdésre:

- Csak egy képesség választható Villámháborúnak.

- Megadja a képességet a Villámháború, ha visszakapcsoljuk a Zoárddal, viszont a játék elején meg kell határozni, hogy melyik képességet választanák, ha lenne, és ha visszakapcsolásra kerül, akkor ezt adja vissza. Így fogják alkalmazni a jövőben.
 
Srácok, rendezgetem a gyngy-jaim, ha kell vmi írjatok és ha van +os pénteken viszem
Ja és pénteken 2re jöjjön mindenki
 
Hagyjátok mar abba... A versenynek mar régen vége nem tudom mit porogtok rajt Erikek nyertek aztán kész ... A faszt kell vitatkozni egy kurva JÁTÉKON.
 
Jah hat itt van minden problema forrasa, h te nem tudsz ertelmezni. Szamunkra egyertelmu volt, h le lesz faq-uzva, h nem lehet 2t valasztani de ameddig nincs kint a faq addig nyitott a kis kapu! Ideje lenne, h leessen ez a jatek errol szol!
 
szóval tudtad hogy nem lehet 2-t választani..
és mégis úgy játszottál vele... thx itt az vita lezáró kijelentésed...
 
Figyu te kis k..csog.
En csalo vagyok es???

Eloszor is mi minden esetben ugy jovunk haza kanizsarol, h rajtad rohogunk ugyanis minden versenyen elkezdesz hulyesegekrol beszelni meg rinyalni es masok uzleteibe belepofazni. E mellett elloptad egy kronotapiromat amirol egesz kanizsa es kaposvar tud mivel te mondtad a Csertannak utana meg letagadtad. E mellett ahogy hallottam voltak postazos felrelepeseid is szoval egy tolvaj nem tudom mit pofazik egy csalonak.

E mellett mind2 majomkodasodnal radhagytam, h tudod mit legyen ugy ahogy te mondod. A bitorlo sem jott letre es a szabalylapjaink sem es igy is szarra vertunk titeket.

1 Kerdes eloszor is attol hogy a regi bitorlonal van faq attol az nem ervenyesul a masikra addig ameg a beho azt nem mondja. Masodik oldalrol en csak a batormano huzatasara hasznalom a bitorlot nem masra es az nem kijatszasakor huzat hanem kijatszasanak kore vegen tehat a faqddal elbujhatsz es itt is akkor fog szamitani ha nem igy fog mukodni ha a beho kozzetette.

2 Dupla villamhaborunal egyertelmuen azt fogja mondani a beho h nem lehet 2t valasztani de ameg ez sincs kint addig ez sem igy van.
E mellett a visszakapcsolas neked evidens ahogy a tobbi marhasagod is de ebben sem lesz igazad ahogy tobbi baromsagodban sem.
Es nyugodtan fogd rank ezt az egeszet, de minden alkalommal volt hasonlo problema veled konkretan csak a legutolsora emlekszem a Ragacsos polip jelzore. Amit akkor is megmondtam h nem veszi el az osmagiat de dragitja….

Kulonben meg mar honapokkal ezelott megmondtam, h en nem tudom a szabalyokat mivel 3 eve nem tudok hkkval tobbet foglalkozni mint h par vasarnapon elmenjek versenyre es nem is erdekel, viszont nem te leszel az aki eldonti melyik lap mit csinal, a hasonlo helyzetek elkerulesere vagy a Geri mutasson erot es akar hasrautes alapjan mondja meg h most ez van maskor meg az van vagy pedig egy komolyan hozzaerto embernek kerjetek el a telefonszamat aki bevallalja h zavarhatod a hulyesegeiddel ilyen esetben. A komolyan hozzaerto ember mondjuk Mako Balazs, Panyik Zoli, Bubu stb nem valami 5eves h.gyerek haverod legyen vagy ne csodalkozz ha a tovabbiakban is mindenki lesz.ja mit mondasz.

Jah es elmondtam amit akartam ugy, h nem fogok valaszolni.
 
minden alkalomal te rinyálsz hogy nem jó neked valami ami mellet kiállok. és mindig végén kiderül hogy ja hogy az tényleg ugy van...
eddig csak ilyen volt.
(ezis mentegetőzés volt. LEHET nem csalás de akkor simán használója se tudta hogy kell használni pároson lehet!.. dávid semmi hasonlót nem mondott.)
befejeztem!
 
mondjuk nem voltam ott a versenyen, de ahogy látom, ez az egész tök irreleváns. Erikék megnyerték a versenyt, méghozzá ellenetek döntőztek. De napokkal azután, h átvették a díjat, nem értem mi értelme van nekiállni csalózni...
teljesen másik kérdés, hogy jó lenne, ha a beho pontosan meghatározná, h hogy működik a villámháború pároson, de ennek eléréséhez nem a jó topicban, nem a jó emberrel kezdtél vitatkozni...
szóval én csak nem értem h ez tulajdonképpen mi
 
Mentegetőzök? ember valami nagyon nem stimmel veled Vagy nem érted amit írok vagy nem akarod érteni, de nem csaltunk. De higgy amit akarsz mert mint látom az érvek nem nagyon hatnak rád. A pegazusnál meg nekem adtak igazat, ha neked adtak volna, akkor úgy folytatódott volna a meccs, lényeg, hogy azon sem múlt semmi. Ezt le is szarom, de hogy puszta kedvtelésből itt pampogj nekünk és csalónak állíts minket az elég erős. Egy rohadt faq nincsen a háborúról. A visszakapcsolásról már két bíró két külön dolgot mondott. És ha esetleg bármilyen másik párnak gondja lett volna azzal, hogy két képességet választottunk, szóltak volna és akkor ott helyben meg lehetett volna vitatni a dolgot, de csak neked volt rinyálni valód, mert ha nem szarul állnak a dolgok rögtön kiskapukat kell keresni, pláne, hogy az ellenetek játszott meccsen semmi befolyása nem volt a szabálylapunknak. A leggenyább dolog azonban az, hogy nem a verseny után személyesen, hanem itt, csupán egy ember véleménye (Jancsár János, aki igen nagy tudású játékos, azt nem tagadom, de nem az ő szava a végleges, plusz a molekulabitorlós dolgot, amit írt neked, ugyan az, amit a dávid is mondott, de ez most mellékes) alapján mocskolódsz a fórumunkon!!!!
Nagyon megkérnélek arra, hogy nyelj egy nagyot és viseld el ezt az egészet és meg ne próbálj még egyszer csalónak hívni. És ez a végleges hozzászólásom a témához örülnék, ha te is abbahagynád én se megyek mocskolódni a fórumotokra.
 
Eltettem őket, pénteken elhozom
 
Erre az esetre van egy egyértelmű a faq:

"Az olyan lapok, amelyek módosítják saját idézési költségüket (pl. Trinigan paradoxona), amíg a kézben vannak, addig az idézési költségük az, ami rá van írva. Ahogy az idézési költségben az X vagy ? is nullának számít, amíg a lap a kézben van."

Tehát ebben igazad volt.


Ugyanakkor az a véleményem, hogy tegyünk különbséget "Csalás" és egy "szabályvita után a lap nem megfelelő alkalmazása" között. Előbbi szándékos félrevezetés, utóbbi inkább tévedés. Ezért kell itt a bírónak határozottnak lennie és kijelentenie, hogy márpedig én ezt mondom, ez van, ha nem tetszik, nem kell folytatni a versenyt. Drasztikus módszer, de egy vitának csak így lehet ilyenkor véget vetni.
 
mentegetőzz csak ha jobban esik. de hogy csaltatok az fix. 2 képeséget neveztetek meg 1 szabálylapnak.
olvas hkk kérdést ott részletesebben megnézheted.


amúgy ha ennyire erölteted
a kérdés igy szólt versenyen ami felém hangzott és nem beleszoltam!
Szivárványsörényű pegazus (új) lapot figyelembe veszi trinigan konzerv? én azt mondtam igen mert 3-x az 3.
TE erre azt mondtad hogy az 3-x az X és X eset nem vesz figyelembe!
 
pénteken lent hagytam a kockáimat, elrakta valaki, vagy ottmaradt?
 
öcsém milyen király verseny lehetett
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.