Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Tleikan rémeb
(Túlélők Földje szörnyeteg)
Küldd el képeslapként!
"Ezeket az új generációs, acsargó, csupacsáp szörnyetegeket szinte képtelenség legyőzni, az általuk őrzött folyosók így nem véletlenül maradtak mindmáig feltáratlanul." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Turbó turbó (581. tudati képesség)
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022

A lista folytatása...
HKK kérdés? (47081)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (22)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Lapötletek (64957)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
Nézet:
Akkor húzzál bele.
 
Az még odébb van, amikor át fogok úszni
 
hajrá
van élet, a csatornán túl kezdődik kb.
 
Üdv mindenkinek.
5297 nap pihi után karakterem újból vándorolni kezdett.
Indítottam egy új karaktert is, hogy kicsit szokjam a dolgokat.
Szokatlanul kihalt minden, de azért jó újból Ghallán kódorogni
 
Sziasztok! :-)

BUÉK!

Albertus: Köszi!Ezt tudtam.
 
Nahát, szia Elims
 
Amint egy karakterrel megvan adott hónapban a 4 forduló minimum(ebbe a bul is beleszámít),akkor a következő hónapban már az első forduló után csökken a zseton,egészen lemegy 10 zsetonig.Ez a hűségbónusz.
 
Sziasztok!

Pár évet kihagytam és nagyon gondolkozom az újrakezdésen.Mostanában egyre gyakrabban.
Egyetlen dolog tart vissza,az ár. Van olyasmire némi esély,ami a világban sehol máshol?Árcsökkentés?
Több karakterem van amikkel szeretnék újra aktívabban menni.
Kérem olyan válaszoljon aki biztosan tudja a választ.

Köszönöm!
 
Ja és igen én lennék az daetygdt a vértesoktól....
 
Hali!

Köszönöm! Ezek szerint hosszú haj és (borosta) és rövid ész :P
 
daetygdt?

Nincs törölve, az egyetlen kérdés, hogy a jelszavadra emlékszel-e még. Ha nem, akkor valszeg Ery tud rajtad segíteni (ghalla kukac erynome pont hu).
 
Hali!

Nos ismét aktivizáltam magam, de a GN-ről szerintem töröltek... Tudja valaki hogyan lehet regelni ismét, vagy visszaállítani a régi accountomat? Köszike!

Takumi
 
Köszi a gyors választ!
 
A legutolsó történelmi eseményen 569 karakter vett részt.
 
Sziasztok,

van esetleg arról infótok, hogy mennyiu aktív játékos/karakter játszik most TF-en? Lenne kedvem mostmár kicsit jobban újra beleugrani, de 50-100 ember közé nagyon nem látnám értelmét.
 
Új TF-es; esetlegesen újra kezdő TF-es!

HA semleges és Sheran hívő karaktered van/lesz, akkor örömmel várunk egy egyetlen aktívan működő Sharan vallást gyakorló FEKETE DRUIDÁK (#9155) KT.-ban.

További információk - privátban - Darochaar (#5147) fődruida testvérünktől, vagy Tőlem.

Nardaal, a Róka (#4279)
a Fekete Druidák egyik alapító tagja
 
A Múmiákból sajna senki sem aktív. Azok a gonoszok, akik továbbra is gonosz KT-ban akartak lenni, és nem valami általános maszlagban, azok a Sötét Inkvizíció Apostolai között vannak.
Van nálunk nyugati, keleti, ryukun kódorgó, és persze sok KF-es.
Ha érdekel, írj privátban nekem.

A LIN karidat meg dobd ki a kukába


Vasvella, a főinkvizítor
 
Sziasztok!

Nosztalgiából újra elkezdtem lépni a két karakteremmel...
#1835 Quad Damage a csatornától nyugatra van, LIN tag. Keresem a tudattársakat akik még aktívok. A másik: #3275 Kyan a Haláljáró nemrég :-) kelt át a csatornán Serény Múmia tag, láttam hogy a KT képességeim elvesztek. Van még aktív Múmia a játékban egyáltalán?
Jó lenne valami aktív közösségbe tartozni akik nem SF-en vagy ki tudja merre járnak...
 
Az előtted lévő hozzászólásban ott a cím,aki megoldja a gondod.
 
GN-re 3/4 év kihagyás után szeretem volna be lépni de nem sikerül valaki esetleg tudna segíteni
 
Szia!

Regisztrációval kapcsolatban ide írj: ghalla(kukac)erynome.hu
 
Sziasztok!

Eléggé kihalt a topic, gondolom mindenki a GN-en értekezik, csak valamiért nekem nem megy a GN regisztráció. Ha valaki tud abban segíteni, akkor hála néki!

Egyébként 3 karakterrel játszottam 1994-től 1999-ig. Most ért utol ismét a "láz" és így 16 év pihenés után újra kezdeném.

Nagyon hálás lennék egy kis segítségért, mert így, hogy a régi karaktereimet anno átadtam, kicsit lehangoló, hogy újra kőkalapácsos szinten kezdjem újra.

Egyébként valaki tud valamit Zdenyek Vozábról (árnymanó, Dornodon) és Élesszemű Verielről (elf Raia)? Ők voltak a kicsikéim...
 
Igyekszem, igyekszem
 
Hajra, hajra!
 
En csak 6 evet hagytam ki. Aztan valahogy eszembe jutott. Remelem hamar talalok uj tarsakat. KerekKorso Rendje Kt tag vagyok. Sarkanyfog
 
Én meg jól megkaptam, és asszem + is 1eztünk!
--
Toti
 
Arisztotelész,

küldtem emailt. ;)

Hamlet
 
Sziasztok!

Én '93-ban kezdtem el játszani (a Harc az Éj kövéért hátuljában olvastam a hirdetést), egy alakváltóval, de 11 éves fejjel nem sok örömöm volt abban, hogy magam térképezgetek, és felderítgetek (hol volt még akkor a Hyper... )), így '94-ben abbahagytam.
Aztán '97-ben néhány akkori gimnáziumi cimborával megint nekivágtunk az ismeretlen félszigetnek - ekkor már egy ember karaktert indítottam, Sir Gilbert Erailt, akiből az Összhangzat KT tagjaként hírneves bárd lett (bár akkoriban irás helyett inkább a Bárdversenyekre beérkezett műveket szedtem ízekre )), valamint a XIII. Olimipán ő lett a második kategória baknoka.
2001-ig játszottam vele, utána átadtam másnak. Nem nagyon követtem később, hogy mi történt vele, de láttam olyan 2004-es nyilvános fordulót, ahol mások találkoztak vele - bár az akkori játékosát már nem volt szerencsém ismerni.


Nemrég eluralkodott rajtam a nosztalgia, és megint elkezdtem játszani. Egyelőre a 10 ingyenfordulóban kísérletezgetek: indítottam egy kobuderát és egy alakváltót.
Ha "élesben" is folytatom a játékot, valószínűleg az alakváltómmal folytatom - a neve és a kinézete ugyanis ugyanaz, mint akivel '93 kezdtem játszani...

...azzal a különbséggel, hogy a haja hosszú lett és ősz, és fél szemére megvakult. Annakidején Fairlight-hívőnek állt volna, hogy hatalmas csatamágus lehessen, és bosszút állhasson Dornodonon (és egész udvartartásán), amiért a Tűzvihar elpusztított mindent.
Mivel ezzel a karakterrel a játékot valahol az 501-es torony és Shaddar között kóborolva hagytam abba, úgy folytattam tovább képzeletben a történetét, hogy homokféreg-vadászatra indult a Mór-sivatag mélyére - és kis híján otthagyta a fogát a homokférgek ősapjával, a Shandul-lal folytatott csatában...
Homokférgekre vadászó Fairlight-hitű kalandozók találtak rá az ezer sebből vérző, a kiszáradás és az éhhalál határán lebegő ájult alakváltóra, de mivel gyógyító képességeknek híján voltak - és mivel jobb ötletük nem volt - elvitték őt a legközelebbi varázslótoronyig, hátha az öreg mágus valamiféle praktikával vissza tudja hozni az életbe.
Vissza tudta - de meg is kérte az árát. Mivel a kalandozók sietve távoztak, hős alakváltónk pedig nem tudott fizetni (a szokásos kalandozó-kacatok, ubuk tüskék, dözmöngszivek meg fekete gyöngyök nem érdekelték az öreget, mert már így is tele volt ilyenekkel a laboratóriuma), úgy állapodtak meg, hogy az alakváltó egy évig a varázsló szolgája lesz, és ha a második évben érdemesnek találtatik, tanoncként mellé szegődhet.
Az első év hamar eltelt, majd a második is. Az alakváltó - Ignatus - hősiesen teljesítette a varázslóinasok monoton feladatait (smirlglilevél- mórigyümölcs-, drótszőr-gyűjtés és társai), de a vén varázó folyton csak beszélt Fairlight mérhetetlen hatalmáról, tanítani semmit sem tanított meg belőle.
Ignatus, a hős alakváltó tizenhárom évig állt a vénségesen vén varázsló zsoldjában. Fairlight legendás hatalmát nem ismerte ugyan meg - de a környező vidéket, amit az itteniek Nimeronnak neveztek (az északi tengerparttól nyugatra Shaddarig, délen Moisma erdejéig elterülő vidéket nagyon is. Sokfelé megfordult, sok mindent látott: a varázslótorony obszervatóriumából nézte végig a varkaudarok, a qwargok és a ryukuk invázióját, a tornyok csatáját, Chara-Din manifesztációját... És közben ezerszer elátkozta a vén varázslót, aki miatt tizenhárom éve rabszolgasorban sínylődik.
Míg a vén varázsló a Sötét Földön kaszabolta a Thargodan hercegeket, addig hős alakváltónk a shaddari fogadóban, egy üveg varkaudar pálinka, és néhány rosszarcú kobudera kalandozó társaságában hallgatta a pletykákat.
Az egyik kalandozóval - bizonyos Shardullah Sharpával - történő baráti szkanderozás, majd a csalás miatt pofozkodásba torkolló kártyázás, és az azt követő hajnalig tartó vedelés után megérett benne az elhatározás: végezni fog az öreg varázslóval, hiszen ez az egyetlen lehetősége arra, hogy újra a kalandozók életét élje.

Így most hősünk a Nagy Leszámolásra készül: kihasználva az alkalmat, hogy az 501-es torony vén kuruzslója megint valamelyik külső létsíkon füstöli el villámokat szórva a mások fáradságos munkája árán összeszedett drótszőröket, rohamléptekkel kezd el tápolni.
Lady Oliviától láncinget, sisakot, pajzsot fog szerezni, a városban a mostani kőhegyű lándzsánál jobb fegyvereket. Dornodontól pedig kellő hatalmat ahhoz, hogy végre bosszút állhasson gyűlölt mesterén - hiszen ki más tudná őt a legpusztítóbb varázslatokkal ellátni, ha nem az a halandóból lett isten, aki lelkiismiret-furdalás nélkül feláldozta a fél világot azért, hogy a halhatatlanok pantheonjába lépjen?

Néhány hónap, és a vén varázsló visszatér a Sötét Földről - és éppen eléggé le lesz gyengülve ahhoz, hogy egy _AGYONTÁPOLT TIZEDIK SZINTŰ KALANDOZÓ ÚGY HASÍTSA KETTÉ RAPTORSZABLYÁVAL A FEJÉT, MINT ÉHES KOBUDERA KISGYEREK SZOKTA PUSZTA KÉZZEL AZ ÉRETLEN AMNIOSZT!_
))
(avagy hogyan magyarázzuk meg szerepjátékosan, hogy tápolunk, mint állat! ;))

Egy baj van mindezzel: sajnos még csak a második fordulómat várom...
 
Kösz Flyx! Valahol ott maradtam le, hogy a cimboráim átkeltek a csatornán :-) Akkor még az első 100-ban voltam :-)
 
Akkor ide is írnám:
Ha valaki most kezdené a játékot, van 7 ingyenforcsim csekély ellenszolgáltatásért cserébe!

Toti
 
  ... | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.