Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Exhumálás
(Ősök Városa)
Küldd el képeslapként!
"Nicsak, milyen érdekes lény. Érdekes kísérlet lenne feltámasztani!" - Egy kihalt barlangjáratban elhangzott mondat, néhány órányi régészkedés után.
Nézz szét a galériában!
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés
Legendák Viadala paklibeküldés
HKK Kódex változások
A Sötétség Kora - helyzetjelentés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (9)
Lapötletek (64956)
Versenybeszámolók (19284)
BEHOLDER bácsinak kérdések !!! (8133)
Versenyhirdető (1827)
[HKK Piac] Eladó gyűjtemény (9481)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Örömmel vennék egy "Következő karakter" és egy "Előző karakter" menüpontot a "Karakterválasztás" alatt...
 
)))))))))9 LOL ))))))))) hat ilyen problemaval sokan kuszkodnek :P en ok anatomiatanarral vagyok igy meg a sebeszettel a Sprotmaszor tanarom meguszta jofej volt ma a vizsgamon ))))))
 
mármint az helyett amit a játékos regnél válaszottam..nem volt vmi nagy választék, nekem meg lenne magamnak jó kép
 
jó lenne, ha lehetne betenni saját képet...
 
Jó lenne, ha alapból az egyhetes statisztika jönne be a teljes helyett.
 
Lehetne egy olyan szörny hogy BRUTÁLIS MECHANIKA TANÁRNÉNI. És akkor azt jol le tudnám gyakni. Ha már az életben nem tehetem.
 
Hat igen nem lenne rossz... De azert ez nem olyan egyszeru megoldani Mert azert megse egy gepedre instalalt multiplayer jatekrol van szo....
 
ja tök jó lenne vagy ha a boltban vagy valahol segítőket lehetne venni pölő:bronz főnix halálelementál vagy ilyesmi és segít a harcban vagy ahogy mondod csoportosan kalandozni
 
Hello!

Az kéne hogy legalább annyira "Kalandok földjé"ben lehessen sétálni.
Ha tetszik írjatok!
 
Nagyon jól hangzik!
 
Hello!

Igazán lehetne valami kis olyan plusz, mint a bátorságpróba volt 6.(?!?!?!) szinten.
Esetleg talán ezeket a létsíkokat úgy alakítni, hogy a sárkányölők válogathassanak, a síkok melyik részére kívánnak kirándulni. Azt már véletlenül sem merném javasolni, hogy egyes szintekhez több létsík, a létsíkokhoz tartozó lények, és tárgyak tartozhatnának. SZóval mi lenne, ha hasamra ütök lenne három kapu, az elsőben a nagyéleterős, kissebzésű tunya szörnyek vigyáznának különösen magas pénzösszegekre, míg a másodikban gigászi csatákat sejthető, nagynehezen legyőzhető( lásd szilmill és társai) magasvédős,ügyességes, szívósságos, kis életerős lesújtom a sárkányölőtested csodabogarak vigyáznának sohanemlátott fegyverzetekre, ékszerekre stb, míg a harmadikban a sokéleterős, belédütök kettőt mehetsztemplomba, de több tapasztalatot érek lények tanyáznának!
Mondanom sem kell, természetesen aranyat, tárgyak bárhol máshol lehetne találni, csak lényegesen kisebb eséllyel.

Üdv: Celeborn
 
Cool. Egy kis csoporto gyepa az jo lenne.
 
good idea!!!
bármilyen színesítés az arénában cool lenne!!!
támogatom!!!

Üdv:Amen
 
Üdv király lenne, ha az új faj mondjuk v.milyen szilmill lenne. Meg király lenne az is, ha lehetne az arénában 2-2 ellen küzdeni vagy akár több emberrel is. Akár lehetnének v.miféle klánok is, ahol a harcosok együtt indulnak az arénába. Persze nem lenne jó, ha v.mit is kapnának a győztesek, a szokásás tp mellett és persze a dicsőség mellett sem, mivel így túl nagy előnyre tehetnének szert az erősebbek. A kihívás nem véletlenszerűen menne, hanem közös beleegyezéssel.

üdv: forman 28.szint (Öreg tom{barbár}, Iszumbosi, Bezúz{tündérek}, Miki a jó{törp}).
 
lehetne egy új fal mondjuk vámpír tök király lenne.
 
Mókás lenne egy kis felderítés, csapdakeresés szakértelem. Párszáz életerővel kevesebbel kezdeni a kört persze nem túl csábító, de mi van ha sikerül meglepned az ellenfeled, aki arra számít, hogy a csapdában landolsz.

Üdv:Celeborn
 
Valahogy éreztem
Azthiszem komolyan gondolták a készitők hogy ez a játék igy ahogy van kész van....
Hát ez van skacok.Én már beletörödtem.
 
Nem nagyon. 50. szint fölött 3 csp egy lépés. Ennyi.
 
Halohó

Kicsit lemaradtam és nem volt türelmem kb 7 hónap után visszanézni az összes forumot de az lenne a kérdésem volt azóta valamilyen fejlesztés a játékon?
 
Bocsáss meg, de így, éjfél után már nem biztos, hogy észreveszem, hol írtam olyat, hogy valami is plusz cselekvésbe kerülne. Én sem szeretnék olyat, ami a meglevő csp-ket csökkentené.
 
Lehet, hogy ez már másnak is okozott gondot, de sokkal jobb lenne, ha nem tünnének el használatlanul a tolvajkulcsaim.
 
Üdv. mindenkinek!

Először szeretnék mondani, hogy nagyon jónak találom a játékot, amely ahhoz képes, hogy egyszerű és ingyen van, elég sok játékost bírt lekötni. Az én karakterem 18. szintén áll, így ennek figyelembevételével lehet reagálni a javaslataimra.

Nehéz lehet most a játékkészítők helyzete, hiszem már kiderült, hogy ezt azt másképpen szerencsésebb lett volna megoldaniuk annak idején, de nehezebb utólag egy összeállt rendszerbe belejavítani, nem beszélve arról, hogy nem lenne igazságos azokkal szemben, akik éppen most vezetik a játékot. Ezért csak apró módosításokon lehet csak gondolkodni, vagy egy új játékot indítani (lehetőleg legyen az is ingyenes).

De egy idő után a játék unalmassá válhat, így nem lenne rossz már most igazítani a gyenge láncszemeken. Most csak a leggyengébbről szeretnék beszélni: az arénáról.

Az Aréna: Minden játéknak kell, hogy legyen egy célja a játékos számára. Úgy láttam, hogy sokan arra mennek, hogy aréna győzelmeinek száma a legtöbb legyen. Utána összehasonlítják egymás pontjait a statisztikákban. Sajnos csak egy megszállottnak éri meg most arénázni menni, nem kap ezért igazi pluszt. Ha téged kihívnak és győzöl csak a káröröm marad és az, hogy növekszik a statisztikád, de lehet, hogy nem vagy elég érdekelt ezen a téren. Javaslataim a következő:
- Ha te vagy a kihívó és nyers, akkor 20%-kal több tp.-t kell kapnod mint eddig (az ellenfeled erőségétől függően) és az ellenfeled pontosan 10-szer annyi aranyat adna neked, mint ahányadik szinten vagy (ha nincs az ellenfelednek ennyi aranya, akkor az összest). A tét soha nem lenne fegyver, vagy tárgy. Minden 10. győzelem után plusz jutalomként a gép sorsolna neked egy a szintedhez megfelelő fegyvert, vagy tárgyat.
- Ha te vagy a kihívó és veszítesz, a fent említett módon aranyat fizetsz az ellenfelednek
- Ha téged kihívnak és nyers, akkor kapsz aranyat, és 3-szor annyi tp.-t, mint ahányadik szinten áll az ellenfeled.
- Ha téged kihívnak és veszítesz, aranyat fizetsz.

A fenti javaslat nem borítana fel rögtön az eddigi kialakult hatalmi rendszert, a megemelt tp. miatt jobban megérne arénázni. Az arénával kapcsolatos többi szabály megváltoztatása nagyon megbonyolítana a játékot.
 
Ha minden cselekvésbe kerülne elmenn minden csp-d és az szivattyú!!!
 
Lehet valaki már javasolta, de csak a hozzászólások végét néztem meg.

1) Szerintem nem lenne rossz, ha gyógyítást/kaját kapnánk, mikor a szöveg szerint a szerzeteseken segítettünk, vagy megsütöttük a szörnyet.

2) Az se lenne rossz, ha nem csak boltból/kalandból lehetne szerezni cuccot, hanem mi is összerakhatnánk.

3) Lehetne "városháza", ahol extra küldetéseket adnának, esetleg fejvadászat egy bizonyos fajta szörnyre. (Á la Might & Magic sorozat)

4) De lehetne akár kaszinó is.

5) Bár a játszhatóságot rontaná, a realitáson dobna, ha lenne valami limit, mennyi cuccot bírunk el. Egy-két kard OK, de nem hiszem, hogy egy sovány tündér elbír 4-5 vaspáncélt meg pajzsot. (Arról nem is beszélve, hova rakja?)
 
Templombeli gyógyításra ki lett találva az, hogy gyógyíthatod magad cselekvésért. Persze csak akkor, ha 20 tárgynál kevesebb van nálad. Amit mondasz az hüleség. A Bátorságbróba +1 szintes szörnyein még épp át lehet menni. 3-4 szintel későbbiek vagy kivégeznek, vagy elszaladnak. Ha meg csak 1 szintes lenne akkor olyan mint a bátorságpróba, csak éppen a neve lenne m ás (Templom-próba :P).
Miklósék már rég nem olvassák ezt a fórumot.. vagy ha igen azt jó csendben teszik.. :-o
 
Jaj de jó ötletek vannak, kár hogy nem találnak meghallgatásra...plííííííííz tisztelt Miklós vagy bármelyik másik fejlesztő, legalább egy hozzászólást!
 
Persze, értem, miről beszélsz, és természetesen egyet is értek Veled abban, hogy én sem örülnék, ha egy két tuti cuccot, ami nagy nehezen szereztem így lenyúlnának, de egészen biztos, hogy ennek ellenére én szívesen párbajoznék ilyen módon

De ez a regisztrációs dolog tök jó ötlet lenne. Végülis ez tipikusan nem az a fajta játék, ami bármiféle bosszúságot hivatott okozni az embernek
 
nem lehetne megváltoztatni a templombeli gyógyitást?mert egy idő mulva nem éri meg használni,igy nemis használja senki szvsz én kb 8-10 szint óta nem gyógyitok ott.ha nincs használva akkor minek?esetleg úgy nem hogy 10xer gyogyittatod meg magad pl 1arany\1életerő,és akkor kapsz1 templom küldetést ami olyan mint a bátorságpróba,tehát akkor válalod amikor akarod,csak 1 kikötés,adddig nem léphetsz szintet amig meg nem csinálod.és úgy kezdődhet a szöveg:A templom felkér egy kis szivességre hamár ilyen sokat itt vagy...blabla.és ide beraknak mittomén 3-4 szinttel erösebb monsztát.hát vázlatosan ennyi.
 
az lehet, hogy vissza lehetne szerzni egy csomó mindent, egyébként gondolom neked is vannak olyan cuccaid, amiket csak egészség miatt tartasz és mondjuk 3-4 szinttel ezelőtt szereztél meg, mondjuk nem könnyen. Szerintem te is utálnád, ha szintlépéskor egyszercsak nem találnál egy 20-30 egészséget adó tárgyat. Tudom, hogy az nem túl sok életpont egy szinten, én csak az elvekről beszélek.

Ezért javallottam a regisztrációs megoldást.
 
Tisztelt Fejlesztők!

Amennyiben valaki Önök közül valaha olvassa ezt a fórumot, az kérem válaszoljon a hozzászólásomra! Hosszas keresés után sem találtam akárcsak egy fejlesztői hozzászólást sem! Van ennek így értelme!?

Ui.:Egyébként a játék kiváló,én nagyon élvezem és tudom, hogy ingyenes, de itt tényleg jó ötletek merülnek fel!
 
  ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | ...
Nézet:
Kérdések | Vélemények | Egyéb | Szavazások

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.