Vissza a Főoldalra
 

Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Alfa pakli - Mágusok március 16.
Alfa pakli - Druidák március 16.
Alfa pakli - Boszorkányok március 16.
A pillanat képe
Éjszakai árnyvadász akció
(Könyv esemény)
Küldd el képeslapként!
Vérbeli Shadowrun akció, mágiával és jó sok fegyverrel.
Nézz szét a galériában!
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló
2. Termikrajzás – zárás
Tavaszi MondoCon 2024.Április 27-28. Budapest
Hétvégi verseny és Legendák Viadala
XLVI. Alanori Mini Olimpia - Eredményhirdetés

A lista folytatása...
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Országjáró feladat 2023
Országjáró feladat 2022
Országjáró feladat 2020

A lista folytatása...
Beholderes HKK verseny április 20. - Versenybeszámoló (2)
Hétvégi verseny és Legendák Viadala (31)
HKK kérdés? (47084)
Lapötletek (64958)
HKK online, TF online, Argum City (49)
Versenybeszámolók (19284)

További témák...
Tegnap leggyakoribbak:
A bajnokság döntősei
A dobogósok
A Nemzeti Bajnok
Az ezüstérmes
A Nemzeti Bajnok akció közben.
3. nap

Utoljára ezt küldték:
Szikrázó manahal
Küldj te is képeslapot!
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 

 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
ujabb Kovacs Akos sztori: )
kocsiban volt az osszes mappaja, akkor kb 200e koruli ertekkel, elloptak a kocsibol a penztarcajat, kb. nehany ezerrel, de a mappakat ertektelen szemetnek iteltek...)
 
ugyan mar a Kovacs Akos meselte, h anno megjelenes utan az egyik tesztelo adott neki Acelkolosszust egy Tudatrombolasert ))
 
Pedig bizony ő volt. Mucsi üzletelt vele, csak aztán nem kapta meg a lapjait, mert elcsórták neki.
 
Bazek, nem is gondoltam volna
 
Hogy azt halgassad HÖ-höhö???
 
próbálkozni lehet
 
Nyílvános lincselés tf-esekkel fűszerezve

Látod, mi nem mehetünk oda, hogy "elvesztettünk 8 Deja Vu-t meg 3 óriássárkányt", nem fogjuk megkapni a biztonsági másolatot róluk.
 
Megmondom mi lenne, ha ilyen történne: a fél TFes banda odavonulna a Stefánia úthoz és Miklós fejét követelné ))
 
Hogy te mennyire okos vagy!!
 
Sem Hunter mostanában mért nem ír? neki csórták el az egészet?
 
Látod, én kábé vesenyenként 2 lapot kérek kölcsön és valszeg ezért nem jön vissza zsé. Mert ami visszajönne, azt újra beleforgatom...
 
Egyátalán nem értek a tf-hez és a szerepjátékhoz, csak egy egyszerű gondolat volt. Gondoljon bele minden szerepjátékos, hogy mi lenne ha elveszne az 5 éves karija.( Még ha nem is lehetséges)
 
Ahogy elképzelem a szituációt...
Ja, és kétszínűn beverte Horváth-ot is, amin meglepődtem. Sőt, az a csúfság esett meg velem és "Horvi"-val is, hogy Barna jobb lett nálunk
 
Ezzel én is hasonlóan állok, és ez így jó... Nekem még egy fillérembe nem került a HKK, sőt csak kerestem rajta... Ez csak a Beholdernek rossz, de nem sajnálom))
 
Engem sokan ismernek a szakmaban, es tudjak tanusitani, hogy a kartyaba olt keret -itt termeszetesen nem szamolom az utikltgeket es a nev.dijakat- 20 rugo alatt van boven. Sot, amennyit mar kiarultam belole...
Szal, az en velemenyem szerint a HKK egyik legnagyobb elonye, hogy nem viszi a lovet, hanem hozza. Igaz, itt meg kell jegyeznem, hogy, ha nem lennenek nagylelku szponzoraim -Itt ragadom meg az alkalmat, hogy koszonetet mondjak mindenkinek, akitol valaha is kaptam lapokat kolcsonbe, es atok mindenki fejere, aki nem adta vissza, amit en adtam neki -, akkor valszeg minden versenyen eltiporva nyognem a luzerek igajat.
 
40 ezer forint...... Én kb. fele ennyit öltem bele 1.5 év alatt, és nem azért nem többet, mert hogy sajnálom rá (mert szerintem rengeteg örömöt adhat a hkk játék közben, vagy otthon a földön/iroasztal mellett ülve a paklit épitgetni), hanem egyszerüen nincs több..... Pedig szivesen elindulnék rengeteg versenyen, csak néha egyszerüen még a joérzésen belüli 60-as keret (amiböl majd kiszorunk) sincsen meg, és nem a tápokból van 60, hanem a gyak./ nem gyak.-ból. Szóval félre téve a sirást az az egyetlen pici gond a hkk-ban, hogy ha nem fektetsz bele egy nagyobb összeget, akkor esélyed sincs. jól szerepelni versenyeken.

Tisztelettel: Jasper
 
A TFes karik nem vesznek el, ugyanis van biztonsági másolat mindenkiről . Ha meg elveszne egy is, azt mi le tudnánk verni a Kft-n, nem úgy az ellopott kártyákat...
 
Ilyen dolgok mostanában már szerencsére ritkábban fordulnak elő, mint pár éve. De hát ez egy ilyen világ... (Mellesleg TF-es karakter nem veszhet el...)
 
Az a helyzet, hogy aki 40-et ad 3 Tisztességért, az enyhén szólva is fogyatékkal élő... 100-at meg nem lehet HKK-ra költeni, nincs annyi értelmes lap
 
Sajnos a Beholderes stratégia az a dulva lapok ellen, hogy kiadnak valamit, ami ingyen, counterelhetetlenül megveri. Persze ez gyakori lap, fillért nem ér, és nem is oldja meg a problémát. (Legfeljebb az adot ritka-ultra utána a felét éri...) Példa: Lady Olivia trükk- ripityára rakja a Szürkét, de senkinek nem fér a sidejába se!
 
Szegeny Barna Emlexem, mikor ellenem is kivagta a Tisztesseget a 3. korben ugy, hogy 0 lapja maradt a kezeben, es szelesen vigyorogva mondta, hogy "Na jo, most tenyleg jol huztam..."
Ezutan a kov korben belevertem az arcaba vegtelent, a Tisztesseget meg leszedtem Manapoiddal.
Az arckovulok versenyen nyugodtan indulhatott volna, egesz jo esellyel
Ellenben, azon a ketszinun 2 ellenfelet is legyozte a hihetetlen erzekkel alkalmazott "amint kirakhatom ki is rakom a Tisztesseget" taktikaval
 
Valóban, többet ér egy olyan játékos, akinek nincs sok jó lapja, de mégis úhy játszik, mint senki más, mint egy olyan, aki beleöl 100.000-eket és nem tud játszani. Ezzel talán kicsit magamat is demoralizáltam, mert most lépek ki ebből a csoportból, most vagyok az igazi játéktechnikai fejlődő stádiumban.
Vegyük példának Barnát. Megvette 40.000Ft-ért a 3 tisztességet, de mindig uccsó volt vele. Mert ez is csak apuci pénzéből van, de játszani is tudni kéne vele.
 
Ez azért elég durva. Főleg, ha belegondolok, hogy nagyobb kívánság.... És tényleg elviszik annak reményében, hogy pénzt vagy valami értéket találnak benne. Mikor meglátják a nekünk oly fontos lapokat legszívesebben a kukába dobnák az egészet. Szörnyű dolgok ezek. Szerencsére velem még ilyen dolog nem történt. A legnagyobb dolog az az, hogy egyszer elhagytam az összes kockámat és 34 db gyöngyöt. Amit persze visszakaptam, mert egy haver megtalálta.
 
Sajnos igazad van a sok penz-> jo dekk-> megvert egy lami parhuzamban. En is tapasztaltam ezt, amikor videken folt dekkekkel mentem zsinorban, mert nem voltak lapjaim. Hat add ne mondjam, de meg a 7 eves Jozsika is elore rohogott rajtam, amikor megjelentem!
Azonban, pont az Oriassarkanyokrol jutott eszembe, hogy annakidejen egy Behos tiltott magian asszem harcoltam ellenuk, azonban nem emlexem, hogy egyszer is jatekba kerultek volna Pedig nem ert vmi sokat a paklim, mert egy rakas kukabol elohalaszott "tap" volt benne.
 
Én még azt sajnálom, hogy ha profival akarsz cserélni, egyszerüen tutira átbasznak.... Ezt nem azért mondom, de így van. De amikor a kis 10 éves kissrác a bátyával lent volt a dungeonban, és játszottam vele. Akkor megnézte a lapjaim és mikor elmentek (utánna a meccs után hirtelen menni kellett, pedig elötte hangoztatták, hogy 6-ig úgyis ott vagyunk) ellopták a Forlangomat. ami akkor 1000 Ft-os lap volt, ráadásul haveromtól kapott elsö csomagjaim egyike volt. És mivel a HKK-ba sok pénz kell, vagy cápázol/behúzol, ahhoz hogy erős dekked lehessen. Az szokott zavarni, amikor én bemegyek a 2000 Ft összértékü dekkemmel, és elöttem vásárolja össze a gyerek a 35 ezer forintos dekkjét. És talán nem is jobb játékos nálam. Ja, hogy az amatőrők között van esélye az embernek? Hagyományos beho verseny: elindultam kemény 3200 Ft-os épületes dekkemmel. Erre mi jön velem szemben? Oriássárkány, deja vu, meg még millió ultraritka/meg megszakítás költségű ritkák... És nem volt jó játékos, mert egyszer sikerült megverni, de megvette több tízezerért a legjobb lapokat, és elindult velük egy versenyen.
 
Hadd osszam meg veletek, hogy egyszer nekem is majdnem elvittek a mappam+mindenem a taskammal egyutt!!
Egy csunya delutan faradtan varakoztam egy szegedi buszmegalloban, osszeroskadva egy pinceablakban, fejem lehajtva... Egyszercsak hallom, hogy a taskam eldol mellettem. Vakon odatapogatozok, es NINCS OTT !!
Panik, adrenalin meg a tobbiek. Felpattantam es latom, hogy egy oltonyos ficko tavolodik furan feloldalasan kipuposodo oltonnyel. Nosza utanamentem es egy erelyesnek nem mondhato "Elnezest" beszolassal visszakertem a taskam A dolog pikanteriaja az volt, hogy ha elviszi, akkor nekem oda az osszes lapom, o meg nem nyer vele semmit, hisz neki ezek csak papirfecnik!
 
Van egy játékos, akit ismerhetünk a fórumról, de mostanában nem írogat. Azért nem, mert a teljes gyűjteményét elcsórták. Most képzeljétek el, hogy hogy elmehet az ember kedve az ilyentől. A mappa elvesztése vagy neadjisten ellopása rosszabb, mint 1000 cápázás. Rengeteg pénzt és időt beleölsz a játékba, erre egy takarító vagy egy srác elviszi, mert olyan szépen néz ki a Deja vu a mappa elején. Ezt senkinek, még a legnagyobb ellenségemnek sem kívánnám, mert ez nekünk Hkk-soknak olyan, mint ha kést döfnének a szívünkbe. Másik példa: Egy tf-esnek a már 5 éves karaktere elveszik a rendszer hibája miatt. De ezt mi kevésbé érezhetjük át, mint az életünk egyik legfontosabb részének elvesztését.
 
azért, amit Jasper mond, igenis létező jelenség, másképpen állunk dolgokhoz, és el tudom képzelni, hogy léteznek emberek, akiknek ilyesmitől egy életre elmegy a kedvük a játéktól. nyilván, a különböző hozzáállások különböző eredményességet hoznak - a cserében, a versenyen, az életben ; ezeket a dolgokat kurva messzire el lehetne vezetni (mentségemre legyen szólva, jelen fórum keretei között eszem ágában sincs ilyesmit tenni=)).

azt hiszem, én a szerencsésebbek közé tartozom, csere szempontból legalábbis - pénzügyileg az alsó-közép kategóriából indultam, voltak kezdettől, akik segítettek, mások kevéssé cápáztak le. a mappám ellopása mián viszont öt évig leálltam a HKK-val, végül öcsém gyűjteményéből, meg az ATV egyik műsorában nyert dekkekből kezdtem újra.=)

nem tudom, miért írtam mindezt le, nem akarok erkölcsi tanulságot megfogalmazni a játékostársadalomról és az abban következmény nélkül okozható károkról; emberekről, és az azoknak kedves dolgoktól való megfosztásától. mindenesetre alapvetően egyetértek Csabi kiírásával (...ami valami másról szólt, de talán nem probléma, hogy elmegyünk más irányokba is=)).
 
Kiegészítésképpen én nem tartozom már azok közé, mint akiket mondasz. 3-4 hónappal ezelőtt még igen.
 
Jasper, akar igazad is lehetne, azonban szerintem nincs. Engem nem nagyon tudtak lecapazni az elejen, mert en kishalkent kezdtem. A nemgyak. lapjaim korul koroztek szornyu alkapcsukat csattogtatva a capak, azonban en figyeltem. Igaz. amikor becapaztam magamnak egy Illuziosarkanyt, akkor azt gyonyoruen belegyomoszoltem egy capa torkaba 3 kuldetesert (Raia, Elenios meg talan Tharr ).
Szal., a lenyeg, hogy ha mindenki alulrol kezdene, es kivarna a tanulo idoszakot, akkor nem tudnak kifosztani. Ezert, ha valaki -altalaban kulso forrasbol (anyu, apu) szerzett- meglehetosen nagy toke befektetesevel tor egybol az elvonalba, az ne csodalkozzon a pofaraeseseken !

Bocs all, aki beserult az elozoeken
 
 | 1 | 2 | 3 | 4 |
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.