Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Tűzharc
Küldd el képeslapként!
A Shadowrunban az igazi tűzerőt az utcai szamurájok és a cégek zsoldos csapatai képviselik. A két fél gyakran keveredik a képen látotthoz hasonló, heves tűzharcba.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió
Birodalom (könyvsorozat)
Könyvismertető - R. A. Salvatore: Ezüst erek
Könyvismertető - Brandon Sanderson & Robert Jordan: A Fény emlékezete II. kötet

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | ...
Nézet:
Nah, én is írok beszámolót, mert az flash.

1 Manaapadás-Mérgező rakshallion.

Pistike játszott vele, nem volt egy komoly meccs, békló, mogokok, és már nem is tudottt senki bemenni az őrposztba, így nem volt nehéz leverni.

2 Varkaudar pakli, nem volt egy jó játékos, a követőjét egyszer sem használta, és folyamatosan hibázott. Ellene csak 2-1 lett, mertén is elkövettem egy nagy hibát.

3 Thargodan Pakli, első versenyes arc, az első szoros volt, mert rettentő jól húzott, hamar kiépült, de amikor a tiltott könyvvel kikeresett csáp-isten az asztalt leszedve, 10/10-es hízott, és benézett az őrposztva, már én álltam jobban. Side után a semmi trükk megoldotta a követőjét, a thargodanok drágák maradtak.

4 Morq Fan Gor, Elég ügyes srác volt, jó deck-kel jól, húzott. Persze a megfelelő pillanatban kijátszott áldozat megoldott mindent az elsőben, a másodikban amikor ki akarta játszani morq-ot, erős gyengéjéztem, amit ő malfunkcionált, amit a hátrányával akadályoztam meg (4 mana elköltése) és ő a négy semmizett lappal még 1 morq tól megszabadult.
Ezutn a feledés korszaka köszönött be, és mivel sok manánk lett először egy tomboló vihart, majd egy asztrális hullámot lőttem bele, melybe bele is halt.

5 Szintén manafonalas kontroll, familiárissal.
Ellenfelem óriásikat hibázott, amik megkönnyítették a dolgom, illetve a Bérmunkának is nagy szerepe volt a győzelemben. Arra kényszerítettem hogy saját magába lőjön, így be tudtam küldeni az őrposztba, egy 5/5-ös istent, és egy kvazársárkányt, ami megnövelte a nyerési esélyem.
 
én se tudom a 3. at én se:P
ez ciki
 
JA elfelejtettem mondani, h ez a fórumnevem+ a becenevem ))
 
Köszönöm! Most már jobban értem a kabalalapot...
 
GRATULÁLOK! ELSŐ nekifutásra nagyon jó!
 
játszottam ellene jani
 
jáccottálellene béla?
 
Amúgy rengetegen bontottuk
 
Gratula, bahátom!A kovácsos ellenfél, én voltam. ;)
 
egész jó eredmény... mondjuk azért látszik hogy gyengül az amatőr mezzőny de tényleg jó eredmény elsőre 5. hely
 
Én is ot voltam a dungeonban de nem versenyeztem nincs valami versenyerős paklim ezért főleg cseréltem és q sokat bontotam
3 rhatt fénykora
2 régmult
2 káoszkatlan
1 régmult
2 végzetes utazás
 
valóban nagyon jó eredmény
 
Első versenyen elég jó eredmény, grat!
 
Én a mai Dungeonos versenyen voltam, ez volt az első versenyem . Egy ideje rakodtam össze egy paklit, most végre nagyrészt elkészült. Néhány lap még hiányzik, és nem volt időm a (nagyon sovány) side-ot leíni a listára, úgyhogy anélkül játszottam. Meg igazából fasznak van kedve leírni azt, hogy taumaturgikus tranzformácio. íme a dekk:

Szabálylap : Lassan járj!
Követő: A behemótok nagymestere

3 Kvazárbehemót
3 Eldüeni vándor
2 Ősöreg vyarg (azóta lett 3. is, köszönöm a jótét léleknek)
2 Zarknod
3 Ewgbert forrása
3 Szinaptikus kapcsolódás
3 A béke megőrzése
3 Alvó drakolder
3 Ewgbert, a mágus
3 Melkon
3 Mélység fattya
3 Acélkolosszus
3 Halászat
1 Csáp-istenség
1 Diuretikus kráken
1 Kronoteus
3 Az egyesült entitás döntése
1 Nimgilarió csele
1 A furfang temploma


A meccsek (másnaposan, 4 óra alvás után, úgyhogy vannak kieső részek, sok, és pont emiatt neveket se merek írni, hátha nem Feri az, aki.) :

1. Kalandozó pakli ellen : Mókás volt, én is, ő is vétettünk elég komoly elnézéseket ,pl. egy varázslatot counterelni akart solisar aurájával, majd mikor kiderült, hogy nincs elég manája, és vissza a solisart, köv. körben halál lazán kijátszottam az acélkolosszust, ami be is szoptam . Elég szerencsésen húztam, források és mágus is sokszor szerepeltek, így rendesen ki tudtam épülni sokszor már a 3. körben. Egyszer sikerült rendesen feltápolni egy kalandozót és beütni kétszer mielőtt a nagy lényeim kimennek, amúgy nálam voltak a meccsek, így 2:1 ide.

2. Zarknod kovácsa pakli ellen : Itt komoly ellenfélre leltem, izgalmas meccsek voltak. Sajna kevésre emlékszem. Vicces volt, mert a lényeit nagyon drágítottam, de a tárgyak mindenképp 1 vp ért jöttek, úgyhogy neki az volt csak a parája, hogy egy lény lekerüljön, aztán arra pakolt. Sok szempontból olyan volt ez, mint a kalandozós, csak jobb. Első két meccs 1-1, nem rossz húzással mindkét oldalon, erre a harmadik meccsen behúztam 2 Melkont, 1 Furfang templomát és 1 countert, amit el is dobatott. Ezután húzok, és vajh mi lehet? MELKON! Mondanom se kell, hogy sose volt vpje, amit melkon leszedhetett volna. Saját bevallása szerint ekkor nagyon jól húzott, szedte is le a melkonokat az izzó lemezvértekkel. így 2:1 oda.

3. Qwarg pakli: KIRURGUS! Undorító egy lap. ezt tudom mondani. Szerencsére le tudtam időben szedni egyszer, majd az 1-1 utáni döntőmeccsen kénytelen voltam náciskodni, és nem hagytam, hogy inkább a kirurgussal építsen más helyett, utólag, és emiatt (üres őrposzt) pont be tudtam annyit ütni, amennyi kellet. Izgalmas volt. 2:1 ide. Még egy megjegyzés: ki az isten gondolta volna, hogy QWARG dekk ellen elvesztem az ewgbert, a mágusnál az id. költséges viadalt?

4. Qwarg pakli: Ez könnyebben ment, jól jött a húzás, és ez inkább volt qwarg dekk mint az előző, úgyhogy a drágítás nagyon fájt neki. Erre nem emlékszem, hogy 2:1 vagy 3:0 lett végül (3:0-ra tippelek), ide.

5. Drag már ismert Kontrollja: Huh, itt voltak nagyon szivatós lapok, de szerencsére többször vagy majdnem ugyanannyiszor tudtam én counterelni mint ő. 3:0 ide

így ötödik lettem, nagyon örültem hogy az első verseny így sikerült. kaptam 5 régmúltat díjként, számomra nem rossz, de nem is nagyon jó lapokkal (armageddon, visszafejlődés, harci mágus, ilyesmi). Az igazi nyeremény a társaság és a játékélmény volt, sok barátságos emberrel megismerkedtem.
 
Én is neked
 
én is grat neked
 
Na, én is ugyanott voltam versenyen. Szintén bűbájjal.

1.forduló
Manafonál. 1. menet. Pikk-pakk megoldottam, nem sok vizet zavart, igaz az igazság pillanata bosszantó volt. 2. menet, side után 2. körös győzelem. 3. körben mind a ketten elég pocsékul húztunk, végül ő nyert.
Szóval 2:1 ide.


2. forduló
tárgypakli. az első meccsből nem jöttem rá, hogy ilyen paklija van az ellenfelemnek, mivel nem sok lapot játszott ki az első 2 körében. Ezért nem sideoltam a 2.ban. Meg is lett az eredménye, lehozta a villámhárítókat, meg az orzag managömböket, és csúnyán elvéreztem. 3. körben side után jó volt.
Ismét 2:1-re nyertem.


3. forduló
Kombó pkali. Szörnyek évadjával ölt (volna). 1. menetben könnyedén elintéztem, a másodikra viszont sideolt, és ki is rakott 2 zarknod oszlopát. Innentől agyhalál. 3, körben tolvajszemmel eldobattam az oszlopokat, meg a szörnyek évadjákat, és utána könnyen ment.
Megint 2:1 ide.


4. forduló
A második manafonál. Az első kört lazán nyertem, a másodikra viszont besideolt 5 kódexet, és húzott is belőle, meg a békjlyóből endesen, szóval buktam. A harmadik menet elég nyögve nyelősre sikeredett, egymás mogokok törvényeit passzivizálgattuk, de a végén felül kerekedtem, és megnyertem.
Ismét 2:1 ide.


5. forduló
A harmadik manafonál. Első menetben 2. körös győzelmem volt. Utána tele volt cunterekkel, és kinyírt a törvénnyel. +. menetben minden lapját elsemmiztem tolvajszemmel, amivel sebezni tudott volna, szóval nem volt gond.
Ismét 2:1-re nyertem.

Én voltam az egyetlen, akinek max. pontja volt, úgyhogy nyertem a versenyt. Smaragd gólem, és 1 régmúlt.
Apropó, ha valaki esetlegf megvenné a gólemet, az írjon privit.
Csak azt sajnálom, hogy Bubuval most nem játszhattam
 
Gratula!
 
GRAT!!!!
 
ma (04.01) Pécs hagyi követő szablap nélküli

bűbájjal indultam


1. kör manafonál áááááááááá itt szartam hogy gyorsabb leygen a pakli alapból cask 6 counter használtam elsőben jó is volt nyertem 2. körben ahogy kell
2. ban békyló meg ilyen idegesíítő cuccok szal itt kikaptam 3. ban uyganez
szal 1:2



második kör erőnyerő ennek örültem mert éhes voltam és ráadásul nem számított a végén a bucholz mert senkinek sme lett uenyni pontja mint nekem



3. kör
Farkas Gyula épület passzuiánsza
1.ben második kör
utána megfogott diánákkal meg ilyenekkel a 2. at nyerte
3. ban kissé leleasított lehetett volna 1. körös csak kidobatta a pokol szemem fürkésszel így csak 2. körös lett D

2:1


4. kör
egy passziánsz szerű deck egész jó volt elsőtz nyertem utána side után megfogott utána megkitört egy egy vesezkedés.... akadáékos voltam végülis igazam volt csak itt az idegessék maitt hóülye voltam és így mind2őnknek -végtelen ép-nk lett gyógyulni nem tudtam .... vagyis ha nem vagyok hüyle megoldhattam volna
nam ind egy 1,5: 1,5



5. kör eg ysok húzásra építéő deck elég jó volt sok húzás azt a vp-t visszatermelte és kipakol eléggé tetszett
na már beakarom fejezni szal ynertem 2:1 re


végül 10 ponttal 4. lettem
lehetett volna 12 is ha nem nézek be valamit de anon
 
Mi volt az a hiba?
 
Köszönöm a gratulációt, és köszönöm mindenkinek aki eljött a versenyre...

Igen, ezek szerint nekem ki kell lennem ahoz hogy játszani tudjak. Amúgy erre magyarázatot találni egyszerű: Ha másnapos vagy, nem tudsz arra figyelni hogy idegeskedj, egyszren lazán játszol.
Persze figyelni megerőltetőbb, én is hibáztam egy nagyon durvát a versenyen, az életembe került, de végül 2-1 lett.
 
Ha eltok tántorogni majd odáig.
 
Ezek után ráállok én is. ))
Mostmár tudom a receptet.
 
Én a Március 26-i versenyt nyertem meg egy kragoruval a Kondor Béla Közösségiházban.
nyertem 10 csomagot és egy Őskáoszt.
A dekkem:

Kragoru fam

3 Gakk, az észak ura
3 Árnyéksárkány
3 Kyorg szolgasárkány
2 A múlt tükre
1 Negativ robbanás
2 Börtjauk tréfája
2 Az erős gyengéje
3 Hadicsel
3 Ködsárkány
3 Ragadozó
1 Zu’lit kisérlete
2 Szúnyogirtás
3 Cselvetés
3 Halászat
2 A gyenge ereje
2 Orgling haszonállat
1 Csáp-istenség
1 Bűbájlidérc
2 Ősi praktika
3 Éjpók


Side:
2 Alaptalan remény
2 Negativ robbanás
2 Bűbájlidérc
1 Orgling haszonállat
3 Mágiagyilkos
3 A galetkik védelmezője
2 Tiltott mágiája
3 Szibarita váz
1 Kalamajka
3 Átokeltávolitó
3 Bufa kódexe
 
Ma reggel beszéltem tesóddal és azt mondta, hogy ha másnapos volt, akkor ért el komolyabb helyezéseket versenyeken. Úgy látszik, hogy bejött.

GRAT neki.
 
Kik végeztek az első 3 helyen?
 
nha mind1 a végye lmaradt de 13 . hely je:P
 
én én dungeonososon voltam (Április 1.)
sztem jó volt a hangulat és cserélgetni is lehett
én Morgan tanitványa deck el játszottam.
1 forduló:lassan jár! manafamiliáris
 
2006. április 1. - Dungeon, hagyományos verseny

Bár a Beholderes támogatás már megszűnt, a Dungeon-ös versenyek hirdetése szerencsére ismét kikerült a versenykiírásokba az Alanori Krónikába, és ide a beholder.hu-ra is, így a mostanság megszokott 20-25 résztvevő helyett ma jóval több, összesen 36 játékos indult - hogy ez jó, vagy rossz, azt mindenki döntse el maga, én személy szerint örültem neki.
Úgy döntöttem, ezúttal nem sárkányokkal indulok, hanem összeraktam egy teljesen új, leginkább kontrollnak mondható deck-ket, amelyhez bár minden lapot nem sikerült beszereznem, amit szerettem volna, gyengének így sem nevezhető. Így nézett ki:

követő: Manafamiliáris
3 A gyenge ereje
3 Cselvetés
3 Manafonál
3 Méonech fürkész
3 Ősi béklyó
3 Orzag bilincse
3 Tleikan enyészvarázs
3 Energiaital
2 Griffőnix
2 Ragyás burástya
2 Az erős ereje
2 Rundhal, a gyűjtögető
2 Kiélezett kűzdelem
2 Fluxuskamra
2 Őrült varázsló
1 Ében morf
1 Áldozat az ősi isteneknek
1 Tleikan áruló
1 Szúnyogírtás
1 Ősi praktika
1 Halászat
1 Troglodita törzsfőnök
1 A hatalom illúziója

Side:
3 Thauglorendon
3 Diána kívánsága
3 Megszakítás
3 Szibarita váz
2 Az ébredés fájdalma
2 A káosz hangjai
2 Kegyvesztés
1 Ellenvarázslat
1 Korrodáció
1 Griffőnix
1 Ében morf
1 Őrült varázsló
1 Elenios csodája
1 Túlélők földje

1.:
Teljes fronttal játszó teknős pakli. Annyira nem tartottam az anti-mágiától, azt gondoltam, side után már tényleg nem lesz gáz. Nem is kezdődött rosszul, szépen le is tudtam pakolni egy-két bilincset, egy béklyót, meg egy Manafonalat, Ében morffal pedig szépen leszedegettem a lényeit, azonban egy jó időben előtt Sáskajárás szépen letakarította az asztalt (nem volt counterem), és a szabálylapnak és a Terrorteknősnek köszönhetően megvert. Side. Ahogy vártam, a második kör elég sima volt, béklyóval megint lekorlátoztam, Ében morffal meg szépen szedegettem a lényeit (a végén már öt izom volt rajta). Szibarita vázakkal és a morffal szépen leütögettem, azt hiszem egy burástya is besegített. A harmadikban nem igen jött a béklyó, így inkább megpróbáltam leszedni a lényeit a trogloditával, de eggyel kevesebb jelzőt tettem a lényekre, mint kellett volna (követő), ezért le tudott ütni (később rájöttem, hogy ha leszedem a követőjét, akkor meg tudtam volna verni ebben a játszmában).
1:2

2.:
Zarknod börtöne. Az első meccs hasonló módon zajlott, mint az előző fordulóban, aztán jött egy Csáp-istenség...Szerencsére később sikerült leszednem Ében morffal, de a kevés lappal és a Mogokok-Skarabeuszok átka duóval nem tudtam mit kezdeni. Szépen kiside-oltam a húzó lapokat és beraktam a countereket. Az már más kérdés, hogy a későbbiekben nem jöttek fel. Sebaj, két bilinccsel és egy Griffőnix-szel sikerült megölnöm a következő két játszmában (később rájöttem, hogy használt Elmerágót, amit ugyebár még nem is lehetne).
2:1

3.:
Kalandozók. Bár a pakli egész jól össze volt rakva, tudtam, hogy túl sok gondot nem tud majd okozni, kivéve persze ha valami tragikusat húzok. Szerencsére ez most nem történt meg, az Ősi béklyó-Ében morf-Őrült varázsló hármassal nem tudott mit kezdeni. A harmadikban hagytam kezdeni, it be is jött az a bizonyos tragikus húzás, neki lent volt két Thor, az egyik Démonölővel, meg egy Közös tudat, még egy Áldozatot el tudtam lőni, de csak 4ÉP-m maradt, így hamar megölt.
2:1

4.:
Szkritter deck, Gyógyító rakshallionnal. Az első játszmában kénytelen voltam kocáztatni, mert tudtam, hogy másképp nem tudok majd nyerni (a béklyót ugyanis sikerült leszedni fürkésszel), így a harmadik körben letetem egy bilincset, és két Kiélezett kűzdelmet. Aztán amikor ő jött, le tudta szedni a bilincset, itt már vége is volt a meccsnek. Ezek után nem gondoltam, hogy tudok majd nyerni, mert bár folyamatosan lassítottam, azért mindig meg tudott szopatni valamivel. Aztán jött az ölész, 48-at sebzett, én pedig megkértem, hogy fejezze be a körét. Ez meg is történt, én pedig megmutattam a nemrég beszájdolt Thauglorendonomat. ^_^ Ezek után nem tudott már mit csinálni, úgyhogy egy Griffőnix-szel két kör alatt lenulláztam. A harmadik meccs is nagyjából így zajlott, éljen a Thauglorendon! Nagyon izgalmas volt.
2:1

5.:
Lassan járj, Behemótok nagymesterével. Na, ez ellen az ég világon semmit sem tudtam csinálni. A második játszmában majdnem sikerült megölnöm a bilincsekkel, de végül ott is ő nyert. Jobbak voltak a húzásai, és a 13 kiside-olt lap ellenére is túlságosan sok volt a drágítás.
0:3

Ezzel végül a 3 győzelmesek közül negyedikként a 11. helyen végeztem, nyertem egy Végzetes utazást (Zarknod bilincse, Az ölelés, Elmerágó, Taumaturgikus transzformáció).
Ha a pakli készültségi állapotát nézzük, annyira nem rossz, kis szerencsére jobb eredményt is elérhettem volna. (Köszönöm haveromnak a kölcsön lapokat!
 
  ... | 598 | 599 | 600 | 601 | 602 | 603 | 604 | 605 | 606 | 607 | 608 | 609 | 610 | 611 | 612 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.