Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
A csillagok ura
Küldd el képeslapként!
Izgalmas csatajelenet a mechek összecsapásával A csillagok ura című könyvből.
Nézz szét a galériában!
Termékismertető - Kártyavédő fólia - Gamegenic – színes
Termékismertető - Hatalom Kártyái - Roxat céhei
Birodalom (könyvsorozat)
Könyvismertető - G. G. Asyron: Hősök kora

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | ...
Nézet:
Ez miért oltás? Büszke vagyok rá!
 
szép a többiek egymást oltogatják, te önnön magad
 
engem is, mivel a topic neve, ha nem tudnátok versenybeszámoló. Máshova is lehet menni.....
 
Bocs, hogy belekötök de ez nem igaz. Nekem pl. nulla
 
én nem vitázni akarok,hanem helyrerakni tégedet,gee. na csá
 
Jó, igazad van, rosszkor használtam többes számot
 
Ja és ebben a topicban már nem szívesen foglalkozom ezzel a témával, mint ahogy sztem sok embert zavar, hogy itt vitázunk, továbbiekbe menjünk privibe vagy Tisztázóba!
 
sztem egy embernek egy értékrendje van. bocs h belekötök....
 
Most máér ezen nem tudok változtatni, de akkor máskor privátba írom, ezt megígérem!
 
És mert te is, mint PalaD úgy fikázol, hogy az alötte lévő hszeket el se olvasod!!! Legalább ennyit illene megtenned, mielött itt mindenféléket dumálsz! Van egy erős gyanúm, hogy ez már nem is beszámolóm miatt írtad, hanem azért mert én írtam és próbálsz ahol lehet kritizálni, holott én semmit nem ártottam neked!!!

Ha valami konkrét bajod van velem, gyere a Tisztázóba vagy írj nekem egy privátot és indokold meg, ne csak a levegőbe beszélj. Hidd el, ezzel mindkettőnk dolgát megkönnyítenéd!
 
nem sértettél meg,csak mint montam ki a gyíkomat érdekel. mert sztem senki. akit meg igen,annak télleg írjad csak privátban!
 
Ezt a hsz-t korrigálnám, pláne az első mondatot!!

Nem arról van szó, hogy utálnám, csak a véleményünk, elveink, legtöbb értékrendünk különbözik és amiben nem értünk egyet, kitartunk makacsul saját álláspontunk mellett.
 
Akármennyire hihetetlen mindenbe egyetértek veled ezzel kapcsolatban!!

De kimondtad a kulcsszót: Nyilvános fórum, tehát nyugodtan felírhatom, mivel nem használtam semmi olyan kifejezést stb. amit nem kéne! Ha valakit zavar, ne olvassa a hszeimet sztem. Én is úgy gondolom, hogy nem biztos, hogy a legjobb volt, amit tettem, de meg kellett magyaráznom úgy éreztem, ha ezzel téged bármennyire megsétettelek, akkor bocsánat! És akkor tényleg bocsánatot kérek, nem ez volt a szándékom.
 
És kit érdekel, hogy te itt fikázod a beszámolóimat????

Merem állítani, hogy kevesebb embert, mint maga a beszámoló!!!!!

Ja, és az 1297. 1298. 1299. hsz elolvasását javaslom nekeműd!!!

Persze ismerem az ilyesfajta reakciókat!!! De vagy olvasdd el legalább az előzményeket vagy maradj kusba!!! Mindketten jobban járunk.
 
Engem speciel érdekel...
 
azért;)
 
oksa mr rendteremtő:P
 
és kit érdekel ez egy nyilvános fórumon. én nem ismerem a bátyád nekem tök mindegy kire hasonlitasz,bár az a legjobb ha az ember senkire sem hasonlit a szeélyiségében,hanem maga próbálgatja alakitani,de azé mégse kéne ilyen marhaságokkal fárasztani a fórumozókat.
 
én tom,de mivel nemis ismer,sztem itt nincs igazad. és nincs is olyan sok profi pontom:P
 
áljatok már le egyesek fikázásával
most ez a fórum se menjen már el értelmetlenül ezek a szar hozzászólások miatt, ezz eddig egy értelmes topick volt:s
 
Kit érdekel egy 2éves verseny????
 
Ezt meg már abszolút nem éértem. Egy fél pillanatig nem mondtam, hogy profi pont allapján állítom össze a barátaimat...se azt, hogy én jó játékos vagyok...csak bocsánatot kértem azért, mert megszegtem az ígéretem, és ezt magyaráztam túlsáágosan érzelemgazdag módon. sok emberrel jóba vagyok, nem csak profikkal, sőt kevés profival vagyok jóba, mint ahogy én se vagyok profi.


Egyébként már az önmagam istenítése szöveget se nagyon értettem. Sztem itt le is lehet zárni ezt a vitát, inkább olvassátok az eggyel lejjebb lévő "igazi beszámolót)))
 
Akkor jöjjön egy régebben ígért beszámoló egy kétéves versenyemről.

2004 január 31. Pécs, hagyományos.

Sok ember volt sok koncepcióval. Énnekem pakliban dillemám volt. Végül egy jól sikerült Timerás deckkket raktam az össze az "új lapokból" (a Timera kastélya akkoriban jelent meg). Aztán a helyszínen közölték velem az 1 hónapos szabályt

Ezért Birtoklásos galetkikkel mentem. A koncepcióm 2 kombóra épült:
Helytartó csáp-Illúziócsáp
Brutális mancs-Roncsoló végtag

De az arroganciáám túl magas szintet öltött. Nem láttam be, hogy a "régi út nem az egyetlen út" (Yoda mestertől valóó az idézet) és az Ébredéses lapokat nem akartamm betenni, még az olyanokat se, minta a Galetkik védelmezője vagy a Morq Fan Gor! Hát igen, nagyon kezdő voltam még.

1. kör: Teleki Zoli galetkijei ellen, de ő Melkon-Kővéváltoztató csáp köré építette a pakliját. Legelső néhány lapja után mosolyogtam, hogy ez nem lesz nehéz menet, aztán megint mosolyogtam, amikor 1 kör alatt ölt le 2. körben jobban figyeltem és kijött a Csápolásom...azonban ő is használt illúziócsápot meg Kisebb zant így visszacsápolt nekem...de nekem is volt egy csápom így ezt a ppárharcot én nyertem, végüöl egy Brutális mancs után a fordulót is. 3. körben megint könnyedén vert le

2. kör: Thumpek Balázs kalandozói ellen. Ekkor ez a deck még gyenge volt, látszott is)) Első menetben 4. köörben Brutális mancsokkal kinyírtam. Másodikben jobban terült de könnyen lecsápoltam. 3. körben fatálisat hibáztam!!! Féltem, hogy meg fog a Bazsi ölni (20 épm volt), így az egyetlen galletkmet őrposzba toltam, nyomban ki is nyírták. Utána egy galetkikt se húztam fel és ezárt meg is öölt. Ez még sokba került nekem!
2:1

3. kör: Schrempf Dániel vámpírjai ellen. Ez volt száámomra a nagy kéérdés. Dani ugyanis a galetkiken kívül minden deckkem lleverte, de a galletki paklim volt a legerősebb. Meg is látszott. 1. körben gyorsan öltem, másik kettőben pedig csápoltam, nem vot nagy baj.
3:0

4. kör: Farkas Jani Bűvös erdő-párbaj paklija ellen. Szokatlan volt a koncepció, nem értettem, mire kellenek neki ilyenek mint félénk Yathmog vagy Átoksólyom. Hamar megtudtam és az élmény nem volt kellemes. 2. körben nagy mkja volt a Janinak. Ha párbajos lapot húz, ő nyert, ha nem, akkor én. És egy Sakált húzott. 3. menetben jól jöttek ki a dolgok. 2 Galetki helytartót és egy elme nyitását is húztam alapból, ezzel Átoksolymát gátoltam, ő viszont Tiltott máágiát kondott helytartó csápra így job híján egy tüskés karmokkal teledobáált Quwillwl gyepáltam. És ekkor csaltam! Véletlenül 2 lapot húztam fel, és bár a fölsőt vettem ki, láttam, mi volt az alsó, konkrétan egy újab illúziócsáp. Épp le akartam volna küldeni a galetkit de rájöttem, hogy a csáppal már tudnék eleget sebezni, ezért hagytam fönt. Sorry Jani. Egyébként ezen a meccesn sideoltam életemben előszőr, Narancshaj helyett őskövet
1:2

5. kör: Egy úriemberrel játszottam, akit Schróth Dániellnek hívtak. Ez volt vele az első mccesm, de korántsem az utolsó. Ő Zarknod Börtönnel jtt, eddig végigverte a mezőnyt már csak én álltam győzelme útjába. Úgy nézett ki, hogy jó útonálló vagyok Első menetben szétantimágiáztam és agyonütöttem. 2.ban aztán egy Bársony gyilkos vert agyon engem. 3. menet izgalmas lett, és a végén a Dani nagyot csalt! Holtak seregével megidézte a gyűjtőmet de a csápok képességeit hasznáálta, holottt nem tehette volna. Persze felmerül a kérdés, hogy nyerhettem-e volna a válasz: Ha 2 körön belük Brutális mancsot húúzok, akkor igen, különben nem. De háát van ez így, nem tudok rá haragudni, nekem éppúgy figylnem kellett volna, hisz az én lapom volt.
1:2

Most jön az érdekes rész: Nyertem egy csomagot!!!!! Az ok az, hogy a pécsi pontozás akkor még másmilyen volt, mint ma. Akkor ugyanis a "gólkülönbség" számított, így az én mérlegem nem 2 győzelem az ötből, hanem 8 győzelem a 15-bők, ami már majdnem "3 győzelemmel" ér fel. Ráadásul talán pont azért az első 3 ellen játszottam és büszke voltam magamra, mivel bár az összestől kikaptam, mindegyiket megszorítottam. Nagyon örültem, bár ha Bazsi ellen nem szúrom el, akkor 4. vagyok így csak 6. lettem. Az ősi legendákban ami nyertem Bestia és Karmazsin tigris volt.

Egyiik legérdekesebb versenyem volt ez!
 
Képzeljétek el pénteken el akartam menni a frissen bontottra,de aztán szegény kutyám köhögni kezdett és ez nagy letargiába ejtett...sajnálom,de ekkor még úgy gondoltam,hogy lemegyek a versenyre de ekkor meghallottam,hogy "Istenünk"bubuka nme jön és..........bevallom zokogni kezdtem és felvetettem magamnak h má bubu nem jön akko én,se a leki jelenléte nélkül nem sikerülhetett volna a verseny.....hüppp-hüpppp és......:P:P:PLOL!!!!!!!!!!


ne hogy komolyan vegyétek:P

Üdv Pala
 
azért mert Ő jo játékos?
figy ez csak egy játék ha vki jo akkor nem kell megdermedni a neve hallatán
ne profi pont alapján állitsd össze a "jofejségi" listát;)
ui.: ez persze nem ellened szol Vaczo tod hogy joba vunk;)
 
Nem akarok a bátyámra hasonlítani!!! Ő számomra a negatív példa...

Ui.: Az ironizálást meg előszőr meg kéne tanulni...tracyeré még jó is volt de a tiéd...
 
sztem nagyon poénos volt:P
imádok ironizálni:P
amugy meg nem kell parázni nem rajtad nevettek (ha nevettek) hanem azon amit irtam (gondolom:P)
ui.: ismerem tesodat és Ő fasza gyerek, hülye önistenités helyet inkább probálj meg ráhasonlitani;)
üdv.: Megyaszai Péter
:P
 
Elég "kicsit"estel túlzásba....:P
És "SAJNOS"(megint a buvos szó)A dungeon forumot is szoktam olvasgatni....:S:S:S
:P:P:P
 
Kösz szépen, ez legalább egy korrekt válasz volt, bár én nem érzem úgy, hogy túl sokszor öntöm ki a lelkem, illetve nem itt, hanem inkább a Dungeon fórumon szoktam ezt tenni.

Lehet, hogy senkire se tartozik, de meg akartam magyarázni, hogy miért nem tudtam elmenni a versenyre, amire megígértem, hogy elmegyek és ilyenkor legjobb, ha őszinte vagyok....igaz, közbe kicsit túlzásba estem az lehet,
 
HAnsóly=hangsúly
de gondolom érthető volt
 
  ... | 586 | 587 | 588 | 589 | 590 | 591 | 592 | 593 | 594 | 595 | 596 | 597 | 598 | 599 | 600 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.