Vissza a Főoldalra
 

Újdonságaink
Előkészületben
ÁSZF
Adatvédelmi tájékoztató
A pontgyűjtésről
Akciók
Beholder könyvek (Lista)
Más kiadók könyvei (Lista)
Kártyacsomagok (Lista)
Magazinok (Lista)
Játék-kiegészítők (Lista)
Puzzle játékok (Lista)
PC játékok (Lista)
Társasjátékok (Lista)
Dobókockák (Lista)
Keresés a termékek közt
Chat, üzenõfal
Íróink
Sorozataink
Ajánlók, kritikák, ismertetők
Könyvrészletek
Fantasy borítóképek
Sci-fi borítóképek
Könyv toplisták
Fórumok
Szavazások
Bevásárló kosár
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
Nézz be kártyaboltunkba!
Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió június 15.
Zén Legendái: Manaszipoly május 25.
A pillanat képe
Az ilitharisek egyike
Küldd el képeslapként!
A képen egy látható az ilitharisek közül, akik több mint ötszáz éve eltűntek a kontinensről, amikor Desh-thiere ködtakarója foglyul ejtette a napfényt.
Nézz szét a galériában!
Birodalom (könyvsorozat)
Könyvismertető - R. A. Salvatore: Ezüst erek
Könyvismertető - Brandon Sanderson & Robert Jordan: A Fény emlékezete II. kötet
Termékismertető - Hatalom Kártyái – Varázsdimenzió

A lista folytatása...
Könyv adás - vétel (622)
Megújult webbolt (14)
Kaland-Játék-Kockázat (156)
Részvétnyilvánítás - Böszörményi Gyula (2)
Alanori Krónikát vennék (61)
Az Idő Kereke sorozat folytatódik! (10)

További témák...
Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | ...
Nézet:
Sima ritkákból vannak erősebbek és gyengébbek , ez így van jól.
Viszont az isteni papírosoknak kötelező megütni egy szintet.
 
Ezen mit kell átgondolni? Le lett írva és meg lett erősítve, hogy a lap így működik. Elég veszélyes precedenst teremtene, ha most le lenne FAQ-zva, hogy "igen, ez van a lapra írva, így is működne, de mostantól így működik, mert így akartuk tervezni és így nem elég erős". Pár lapot még biztos elő lehetne szedni, aminek az erősségi szintjén lehetne húzni kicsit/sokat, ha nem lennének azok a fránya szabályok.
 
Jogos felvetés,átgondoljuk
 
Ehhez az egész témához azért az is hozzátartozik, hogy a 10. kiadásra extrém sokat kellett várni. Így fordulhatott elő, hogy sok lap értéke ennyire megugrott, ilyen azért korábban nem nagyon volt (legalábbis ilyen mértékben).

A jövőben is hasonló ütemben jönnek majd az alapkiadások, mint régen (ha nem is 2-3, de mondjuk 4-5 évente), akkor nem lesznek ilyen problémák.
 
Cardmaster: köszi, hogy ezt leírtad ilyen részletességgel! Nagyon fontos a játékosok visszajelzése, hogy mit éreznek, hogy gondolkodnak a változásokról.

Egy lap értékét alapvetően 2 dolog tudja növelni, az egyik a ritkasága, a gyűjtői értéke, a másik pedig, hogy mennyire elengedhetetlenül szükséges versenylap. Az elmúlt 7 évben a HKK óriási növekedésen ment keresztül, ennek is volt köszönhető, hogy sok olyan kiegészítő elfogyott, aminek a lapjaira még szükség van versenyen, ezért elkezdett a másodpiaci áruk meredeken emelkedni. Ha egy lap értékes azért, mert régi, és mert kevés van belőle, és emiatt egyre értékesebbé válik, az jó dolog, mert a gyűjteménynek van befektetői értéke. De ha 10, sőt 100 ezreket kell költeni csak azért, hogy valaki versenyezni tudjon, az már nem jó dolog. A 10. kiadásnál a játék és a játékosok érdekeit néztük elsősorban, viszont a gyűjtői érdek sérült sajnos, ez engem is nagyon bánt, nem lehetett mindkét tábor javára tenni.

Viszont a jó hír talán az, hogy ennek a lépésnek köszönhetően még tovább nőtt a játékosok tábora, még tovább nőtt a HKK népszerűsége, sok a visszatérő. És ez viszont gyűjtőket is generál, és a régi lapok értéke növekszik. Lehet, hogy a kyorg tudás ára lecsökkent, de egy 1. kiadásos vagy hőskorszakos ritkáé megnőtt. Nemrégiben volt is erről egy vita, hogy milyen jó lenne a régi nagy öregeket változatlan formában kiadni, és ott le is szögeztük, hogy erre nem fog sor kerülni.
 
Akkor nagyon gyorsan lefog menni a lap ara
 
Nem kell faq. Van. Az Idoszaggatas alatt.
Sot szabaly is van ra: Kodex 94.7.2. + alatta a kiegeszites.
Anno - a Kodex veglegesitesekor - sok vita volt errol a szabalyrol, es az lett a dontes, ami ott all. Ha egy reakciosorban letrejon egy korszakitas, akkor ugras a kor vegere, a reakciosor megszakad, es kesz.
Nehez elfogadni, de ha kicsit hatrebb lepunk, akkor atlathatjuk h ez igy sokkal konnyebben ertheto, kevesebb kerdest vet fel, sokkal egyertelmubb, mint barmelyik masik megoldas.
Ez egy tamado counter, es csok.
 
Márpedig most az van tudtommal hogy nem jön ki a lapod se nem hogy a képessége!
 
Hasonló jókat!!

Igen, igen. Nem véletlen, én inkább pozitívan élem ezt meg (még ha nem is így tűnik a mondandóból...)

Szerintem egy kezdőnek, újrakezdőnek bőven több élményt nyújt ez így, mint a gyűjtőknek. És ez az irány szerintem az, ami akár hosszú, (nagyon hosszú) távon is fent tartja majd a játékot.

Tehát: Így tovább!
 
Buék, Attila!

Minden visszatérőnek örülünk!
A pénzt ne sajnáld, mennyivel lett volna jobb, ha inkább az amortizáción bukott pénzen mondjuk beutaztad volna Európát?
Nalátod!
Rá se ránts!

A játék most nagyon jó, és ez kárpótol mindenért!
 
Na így év végére hozzá szólok én is a dolgokhoz. A sírás úgy látom nagyon megy mind a kettő részről.

Aki egy kicsit is ismer, talán tudja, hogy egy egész baráti gyűjteménnyel rendelkezek. Régi lapoktól kezdve az újabbakig az elmúlt két év nagykieges ritkái kivételével azért majdnem teljes gyűjtemény összejött az évek alatt (zének kb 2005-től, nagykiegesek 2010-től).
Ahogy kijött a X. kiadás, úgy a gyűjtemény, és a bele fektetett pénz - nem akarok hülyeséget mondani - kb a harmadára esett, hanem a negyedére....
Mondanom sem kell, hogy nem voltam boldog amikor megláttam az alappakli felhozatalát, de nem nagyon szóltam. Sírtam egy sort magamban, aztán most nézem a lapokat: igazából kb 10 lap van ami igazán fontos az adott kiadásból, a többi nem számít...

Sírtam ugyanakkor azért, mert felújították a halandóság átlépését, (újra kiadták) nem voltam túl aktív az elmúlt két évben, a zéneket beszereztem, a gyngy sort megpróbáltam legyűjteni, de a ritkákkal nem foglalkoztam. A legutóbb a lap még ért 20-25k körül, mostanra 15k-t sem kaptam érte, azt is csak cserébe. Aki ugrott rá, az adott még érte valamit, de ennyi. Értékes spoiler lapokból alig kaptam érte, de mégse sír a szám.

Nyilván lehettem volna előrelátó, elpasszolom a drága lapokat, és sokkal olcsóbban beszerzem, de nem így tetem. Meghagytam a gyűjtimet függetlenül attól, hogy "jobban is járhattam volna".

No most a lényeg csak ezután jön. Lapozgatva a 10. kiadás lapjait egy olyan érzés volt bennem, hogy igazából a versenylapok nagyrésze megtalálható ebben a kiegben... (javítsatok ki ha tévedek). Versenyjátékosként ha most kezdem, akor egy tök jó kieg ez a 10., mert nem kell kyorgot vennem 15k/db áron, nem kell solisar aurára költenem, meg erős erejére 1000-2000 ft-ot, emberi áron lehet beszerezni az említett lapokat (és sok mást is).
Egyszerű gyngyk-re ha gondolunk, pl fürkész akkor sem 300-500 ft-ot adok érte (bizony, egyik másik kiadásért ennyit is elkértek ha jól emlékszem), elég 50-100 ft-ot, vagy nemes egyszerűséggel veszek egy paklit, és igen jó eséllyel sikerül is bebontani.

A kezdőknek/újrakezdőknek nagyon jó kieg, nagyon jó lehetőség, szegény gyűjtőknek már kevésbé. Írta is itt egy hasonló (sokkal nagyobb gyűjtő) hogy az értéke romlik, nem éri meg bele fektetni...

Sajnos igaza volt. Ha azt nézem, hogy pl bele áldoztam több százezer forintot az évek során (nem csak pénzben, cserében, időben stb.) akkor sajnos igaza van.

A mostani pár százezres gyűjteményemet eladhattam volna 10-ed áron, és épp ezért fordultam vissza a játékhoz. Lehetne egy gyengébb kocsi ára most a kezemben (úgy érzem), de a játék gyűjthetősége engem jobban izgat. Hozzá teszem tényleg majdnem sírva fakadtam, amikor megláttam Su'uzy csillogását gyngyként....

Irreális dolgokra tehát nem kell gondolni. Lehet sírni, de felesleges. Kb annyira mint a vita a gyűjtők vs. aktív játékosok között. Az igazi vesztesek azok, akik mindkét halmazba bele tartoznak. Tehát mint pl egy kis kihagyással, de én, és még páran.

Ezt szerintem el kell fogadni, és megadni a lehetőséget a kártya fejlesztőinek arra, hogy népszerűbbé tegyék a játékot.

Én bízom ebben, és remélem néhány építő hozzászólást, vagy negatív kritikát kapok ehhez.

Köszönöm ha az érzelmeimet, gondolataimat elolvastátok, úgy érzem ez most kellett ide.

Üdv

Attila
 
Szerintem erre lesz egy FAQ.
Az nagyon fura lenne, higy mondjuk kiteszek egy kimerithetetlen tartalekot, az ellen rafog, erre en Timerazok, rosszat dobok, korszakitas, es EMIATT ne jonne letre a lapom.
A lapkijatszas fazisai kozul mar minden teljesult - kiveve, hogy meg megy a counter csata.
A Timera - szerintem - az eredeti lap kijatszasara nincs hatassal.
Az viszont nekem sem tiszta, hogy pl a kijatszaskori kepessegei letrjonnek-e korszakitas eseten
 
Én ezt ertem de igy nagyon gyenge szerintem. Ha jol ertelmezem ha az én körömbe kanterlek vissza valamire es az ellenfelem körmegszakitast kér a saját lapom létre se fog jönni utána. Mert nekem ez csak most esett le hogy probálgattam es nembiztos hogy mások is vágják.
 
Cantrip és megtermeli a zsz-t magának. Ésszel vagy szerencsével kell használni
 
En is egyetertek!
 
A régi jobb.
 
A Timera gondolatra lennék kíváncsi hogy "hasított a tesztelésen" ha saját körbe kellett vele kánterelni?
 
Mennyémáá irígy..... kire talán rád ?.......
 
Csak aztán nehogy az legyen (vagyde.... )mint sok mással hogy: nem fogjuk kiadni ujbol,nem fogjuk kiadni.... ,nos hát mégis csak kiadtuk.....ezértmegezért.....
 
Világos. Hogy nincs, meg hogy nem is nagyon lesz. Mondjuk lehetne... de az a gáz, hogy ezzel a hozzáállással nem csak az ÉN gyűjteményem van lenézve, hanem még sok más játékosé is. Mert vannak a szerencsések, akiknek megvolt az esélyük, hiszen jókor kezdtek játszani. Meg a szerencsétlenek, akiknek soha nem lesz meg, hacsak nem nyúlnak mélyen a zsebükbe.
Ennyit a fair-play esélyeiről...

Részemről a téma lezárva.
 
Ugyanitt 2 Szürke eladó, 100k/db, PM.
 
Pontosan ugyanez fogalmazódott meg bennem is.

(Mondom ezt úgy hogy, sohasem volt se trafóm, se szürkém)
 
Csak írok énis pár sort (nem kimondottan a Merix-nek csak azért írtam válasznak hogy lássam a komentjét)
Nehéz dolog ez az ujra kiadás téma.....Sztm egyáltalán nem lett volna szabad sose egy lapot sem ujra nyomni ,talán egy két kivétel pl az Uwallát tudnám mondani hogy az idő mulásával egy kalandozó fejlődik(vagy meg csúnyul a gonoszságtol mint az Uwalla) de ezeket is ugy hogy Lapnév 1.2 vagy ahogy csinálták (uj).
De pl az Orzag bilincse lapot vagy a Xeno videokazetta melléklet lapokat vagy még sorolhatnám (szinte az összeset) hiba volt ujra kiadni.
Hogyan emlékeznénk az Orzag bilincsére pl húú az egy legendás lap ,de jó lenne belőle Így viszont hogy ki van adva hogyan? ......sehogy.....

DE (most jön a de.....) ha már a kiadó igy gondolja hogy kiad ujra lapokat akkor ezt el kell fogadni és egyáltalán nem tulzó óhaly hogy hátakkor eztmegezt a lapot is adjátok már ki lécci.
Én megértem Miklóst hogy válaszol hogy pl Trafót nem fogjuk kiadni ujbol.....csak hát neki (nekik) kellene a legjobban tudni hogy miért kérik ezt a játékosok.
Nekem amugy személyszerint mindegy hogy mit adnak ki ujra,vagy uj lapokat nem ez a lényeg.

És hát hogy a Beholdernek (nem egy másik ) cégnek szabad e meghallgatni (és hát válaszolni rájuk )a játékosok hozzászólásait ?(amit Meryx kolléga nagyvonalúan picsogásnak nevezett) .....asszem ebben a kérdésben benne van a válasz is.......
 
Én is egyetértek.
 
Ritka nagy paraszt vagy Tomi, de kurvára egyetértek.
 
Szürke-trafó kurva erős lapok a mai napig.
Nekem május óta nincsenek már meg, de az azt megelőző egy-másfél évben számtalan jó eredményt értem el retro kombó deckekkel a legkülönbözőbb versenyeken. A mai napig nincs olyan lap, ami a második (első?) körben ennyi manát ad.
NEM SZABAD őket újra kiadni!!!!
Én annak idején a 10. kiadás miatt adtam el őket (és a teljes gyűjteményemet).
Volt egy fullos gyűjtim, MINDEN tier 1-2 lap megvolt, sok időm, pénzem és energiám benne volt, és el kellett adnom az egészet, mert jött a 10. kiadás, es hirtelen 70%-ot zuhantak volna a részvényeim.
Ezért tartunk itt, mert ilyet nem lenne szabad csinálni. Ezt az egész reprintet kurvára abba kéne hagyni, mert az embernek elmegy a kedve, hogy a hkk- a fektesse a pénzét...
Veszel egymillió otp részvényényt, aztán csányisanczy kifosik belőle még 50 milliót, és buktad a pénzt.
Soha, semmilyen cégnek nem lenne szabad meghallania a picsa-ügyfelek sírását. Egy ennyi idős cégnek már magyarországon is rég milliárdos árbevételűnek kellene lennie. A vegérigazgatónak panamerával kellene járnia, vagy rs6-al. De hát nem ez a helyzet az ilyen húzások miatt...

Én egy 6 éves cégnél dolgozom, amelynek árbevétele 100M€. Ez azért van, mert nem csinál a vezetőség hülyeséget, ha a dolgozók, vagy pláne az ügyfelek elkezdenek nyafogni.
Nem kötelező ezzel a játékkal játszani, akinek nem tetszik, hogy pénzért lehet értéket vásárolni, az gyűjtse csak a pokemon tazokat a chio chipsből.

Nem tesznek jót ezek a reprintek, én is nagyon komolyan elgondolkodtam, hogy akarok-e éves szinten 1M-t költeni egy olyan hobbira, ahol a gyűjtők ennyire nincsenek megbecsülve.
Ha valami kell, vedd meg. Vagy szerezd meg. Seftelj, cápázz (bár ez a szlengben ma már mást jelent, mint 15 éve ). Amit elbír a gyomrod, és a pénztárcád.

Az biztos, hogy még egy ilyen gyűjtemény égető reprint kieg, és kiszálltam az iparból.

Szürke meg trafó pedig ha kelleni fog megint, akkor meg fogom venni.
Ha 100ezerbe kerül a 6 lap, akkor annyiért.

Meryx voltam.

P.s.: ez a picsogás tényleg nagyon unalmas. Nőjetek fel!
"Bezzeg neki van szürke-trafója, akkor nekem miért nem lehet??!! Brühühü

Másnak meg Marnia parti lakása van, audi r8-al, meg yachttal a dunán.
Miért kerül 60 millióba egy yacht? Nekem is kell! Legyen olcsóbb! Azért mert másnak van... én is akarok!!!
 
viszont akkor miért szórjátok ki a régebbi ultrákat (pl. régi Mahomi gólem)?

Ez nem utánnyomás, ezek a kártyák mindig is megvoltak a saját gyűjteményünkben (és csak pár darab van belőlük). A legtöbb UR-ből a megjelenéskor félre lett rakva valamennyi.

Szürke/trafó ebből sajnos nekem is csak3 db van, különben azt is kiraknám, hogy segítsük a gyűjtőket.
De azt ne várja már el senki, hogy AZÉRT, mert neki megvan már 3 ritkaság, AZÉRT nekem ne lehessen begyűjteni, csak szépen csengő jó vastag magyar forintokért...

Ahhoz, hogy minden játékos minden létező HKK lapot be tudjon gyűjteni, csak úgy lehetne elérni, hogy folyamatosan az összes lap nyomásban legyen. Valaki azt mondta, hogy minél ritkább valami, annál értékesebb, és annál inkább vágynak az emberek rá. A szürke/trafó annak idején nagyon erős lapok voltak, mindenkinek kellett, senki se cserélte, ezért ritkává váltak, egyre ritkábbá, ahogy az idő múlt. Bár már nem jó lapok, a mítosz megvan, ezért mindenki vágyik rá. De ha változatlan formában megjelenne újra, és mindenkinek lehetne belőle, akkor már nem érne semmit, tehát te nem lennél boldogabb, hogy hozzájutottál valami értéktelenhez, hanem azon törnéd a fejed, hogy miért nem nyomják újra a másik 3000 lapot, ami még hiányzik a gyűjteményedből. Viszont aki drága pénzen megvette, és ettől lecsökkent az értéke, az boldogtalan lenne.
Egyébként felújítva, más (akár erősebb!) funkcióval megjelenhetnének ezek a lapok - csakhogy a felújításnak feltétele, hogy a grafika megfeleljen a mai színvonalnak, és ez az említett 2 lapnál sajnos nem teljesül.

Ahogy egyre többen gyűjtik a kártyát, a mi felelősségünk is egyre nagyobb. Nem véletlen, hogy nem árulunk laponként, az egy durva beavatkozás lenne a másodlagos piacba, aminek abszolút függetlennek kell maradnia tőlünk.
 
A versenylapokat elérhetővé tette a beho a 10. kiadással, a gyűjtői értékkel rendelkező lapok pedig pont azért rendelkeznek értékkel, mert csak X embernek van.

Ez egy gyűjtögetős kártyajáték, nem kell mindenkinek minden lapot beszerezni - ha mégis, akkor el kell fogadni, hogy bizonyos lapokért mélyebben kell a tárcába nyúlni.

Ráadásul nem lehet hogy újra kiadni: ritkaként nyilván nem elég jók, gy-ngy-be meg megalázó lenne régi neves státuszukhoz képest (zénként ugyanez).
 
Egyik ismerősöm focis kártyákat gyűjt. Boldogan mondta, hogy van valamelyik focistáról egy dedikált kártyája. Hogy milyen büszke rá, mert egészen Madridig kellett elmennie, hogy legyen.
Első kérdésem:
- Aztán mikor mész vele versenyre?
- Verseny? Ezek nem erre vannak...

Na, a HKK versenyre van. Világos, hogy van többezer kártyából másik sokezer, ami csak egy pakliban pihen. Nekem is van RENGETEG ilyen lapom. De nem morgok miatta, mert ez van. Nem lehet minden lappal játszani. Vicces, meg aranyos a bundás csirmáz, de nem építek rá paklit.
De azért itt olyan lapokról beszélünk, amelyek (szerintem) ott kellene, hogy legyenek MINDEN gyűjteményben. Jó, ok, hogy MÁSOK már be tudták szerezni őket, de mások is be SZERETNÉK... Van ma az országban (tipp) 30 mappa, amiben van szet ezekből, 30 mappa amiben 2 db, 30 mappa, amiben 1, meg a többiek, akiknek egy sincs. (levetítve kb. 150 játékosról beszélünk országszerte...). Persze ebben az is benne van, aki az első napoktól gyűjtötte a HKK-t, meg az is, aki a múlt héten érdeklődött.
MENNYIVEL ér többet annak a 30 embernek a szava/gyűjteménye, minta többieké, akik viszont SZERETNÉK (talán) beszerezni esetleg ezeket a ritkaságokat...? A Trafó/szürke párossal nem versenylapokról beszélünk, ez világos. CSAK gyűjtői értékük van, mert a Sötét mágia kenterbe veri a kettőt. De azért ne mondjuk már azt, hogy az én gyűjtői vágyam le van tojva, mert más már beteljesítette, és had ne bántsuk azt, aki talán nem is játszott és nem is fog e párossal soha... mert már talán abbahagyta 10 éve a játékot.

Ezt a listát CSAK azért raktam össze, mert vannak olyan lapok, melyek megérdemelnének egy reprintet. Szerintem.
Persze, nem én vagyok a Behó. De amíg a Behó honlapján ott virít az "A beholder kft. nem árul darabonként lapokat." kitétel, addig ne jöjjön már nekem senki azzal, hogy mennyit ér egy kártya... Mert a KFT-nek dobozonként kb. 400-at ér. (mai nyomdai árakat összevetve két A3-as lap színes, kétoldalas nyomtatásáról beszélek és a vágógépről) Vagy talán még annyit sem. Ossza le mindenki, ahogy akarja...

Mennyit ér egy gyűjtemény?
Azt mindig a kereslet határozza meg. De mit ér a kereslet, ha AZÉRT van magasan egy egyébként ALIG használt lap ára, mert nincs belőle...
Nagyon örültem, hogy a Lassaj járj-ra legalább valami reményt kap az ember, hogy talán egyszer egy nagykiegben ott lesz. Vagyis beszerezhető lesz. Ezt már előre is (látatlanban) köszönöm.

De azt ne várja már el senki (nem akarok senkit megbántani), hogy AZÉRT, mert neki megvan már 3 ritkaság, AZÉRT nekem ne lehessen begyűjteni, csak szépen csengő jó vastag magyar forintokért...
 
Szerintem igencsak jó lenne, ha kijöhetne. Esetleg kis változtatással.
Tény, hogy több száz lap van, ami jó ha egy pakliba be lehet erőszakolni. Ez nem lehet kifogás.
Jó pár száz lap újra és újra ki lett adva, olyanok is aminek nem sok hasznát vesszük. Max annyit, hogy több lap lehetett emiatt a kiegészítőben, amit gyűjthetni lehetett, de az értéke most is csak nulla.
A szürkéből és trafóból pedig lehet versenylapot csinálni.
Amúgy pedig sok UR kijött újra, amiknek semmi értelmük nem volt azon kívül, hogy párszor használták, de semmi eredménye nem volt. Így az is max gyűjtői lap lehetne, de sokan még így sem értékelik nagyon őket

Szóval azért, mert beszerezhetetlenné vált egy nagy múltú lap, biztos sokan örülnének neki, ha kiadnátok újra! Mert e gondolatmenet szerint a lassan járjt is felesleges kiadni. Idővel az is lehet akkor 30000 forintos lap
 
  ... | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | ...
Nézet:
Hírek, változások | Kérdések | Csere-bere | Stratégiák | Versenyek | Lapötletek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.