Vissza a Főoldalra
 

Hírek, újdonságok
Változások listája
A számlanyitás folyamata
Árak + Jelenlét bónusz
Befizetési módok
Jelentkezési lap
Kedvezmények
Kipróbálás (10 ingyenes forduló)
Szabálykönyv
Új játékosoknak
Alanori Krónika kupon
Aukció
Beállítós UL
Bónuszok
Eseménynaptár
Hasznos Információk
Ismeretek hasonlítása
Kalandozók versenye
Karakternév-változtatás
Lemaradás vásárlása
Reinkarnáció
Statisztikák
Szavazások
Tesztcsata
Titanitdukát aukció
Tudástár
UL küldés
Beholder Labirintus
Memóriajáték
Mini-szójáték
Puzzle
Chat, üzenõfal
Fórumok
Közös Tudatok
Közös Tudatok Listája
KT-képességfa
Levelezési lista, IRC
Megosztott fordulók
Nyilvános fordulók
Miniolimpiák
Olimpiák
TF találkozó
AK Archívum
GN Archívum
Írások, novellák
Linkek
TF könyvek
Letöltés
Gyakori kérdések
Felhasználási feltételek
Feliratkozás Hírleveleinkre!
Adatvédelmi Tájékoztató
Ország Boltja 2011 Népszerűségi díj Egyéb kategória II. helyezett Ország Boltja 2012 Népszerűségi díj Hobbi és kellék kategória III. helyezett
Most ingyen kezdhetsz el játszani a Túlélők Földjén!
Kattints ide a részletekért...
A pillanat képe
Ork bérgyilász
Küldd el képeslapként!
"Az orkok kitűnő bérgyilkosok: olcsók és nem kár értük, ha netán elvesznének a küldetés teljesítése során. A városok szívében élő titkos alvilági szervezetek ezért előszeretettel alkalmazzák őket a piszkos munka elvégzésére, ha valakit el kell tenni láb alól." - részlet az Encyclopedia Fantasiából
Nézz szét a galériában!
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03.
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló
Titanitdukát aukció - 2024. nyár
Befizetési Akció 2024.06.07. - 2024.06.21.

A lista folytatása...
Aukciós statisztika
Túlélők Földje - Közös Tudatok listája
Túlélők Földje - Nyomtérkép az utolsó 32 játékhét nyomaiból
Az utolsó Aukciós Napon történtek

A lista folytatása...
Titanitdukát aukció – 2024. nyár - nyertesek (1)
60. Beholder Találkozó 2024.06.15. - Beszámoló (3)
TP Bónusz 2024.06.19. - 2024.07.03. (1)
TF help (6657)
Befizetési Akció 2024.06.07. - 2024.06.21. (1)
A Sötétség Kora - helyzetjelentés 2. (1)

További témák...

2024-06-27 04:07:26 Az UL-ek letöltésre kerültek.

Doomlord online game
Mágia Mesterei Online Játék
Szerkesztőség:
honlap@beholder.hu
Készítők:
Farkas Zsolt (Speedz)
Szeitz Gábor (Talbot)
Mazán Zsolt (Maci)
Webdesign:
Szirják Csaba (Chaar-Lee)
Szegedi Gergely (GerY5)
Ha hibát találsz a honlapon:
Írj nekünk!
 
  ... | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | ...
Nézet:
Mit szeretnél?
 
Jól értelmezem, hogy a különféle módosítok nem az ellenfél lopás szakértelmét módosítják, hanem a már kiszámolt értéket? Szóval X-et?

X=(lopás szakértelem+1)-áldozat szintje*2/3

Szerintem jól értelmezem, csak a tisztánlátás végett...
 
http://hyper.pbm.hu/webhyper/vari_enc.php?f=venc&s sz=3

Ha jól értem a képletet, akkor az alapképlet szerint max. 90% jöhet ki, függetlenül attól, hogy mekkora a lopás. Erre jönnek még a mindenféle módosítók (+-), amikkel elméletileg mehetne 100% fölé is, de ha azt nézem, hogy a jelenlegi legnagyobb lopásból +26 bónusz jön, a magh-goth párduc meg levesz 40-et, összességében simán 100% alatt lesz a vége.

Igazságot szerintem csak akkor tehetnénk, ha a JV megmondaná, hogy egy X. szintű, 200-as lopással rendelkező árnymanónak (tegyük fel, hogy nem manóKT tagja) mekkora esélye van elvinni a semmi közepén egy madártollat egy szintén X. szintű kalandozótól, aki látja a láthatatlant, magh-goth párduca van és planetáris őrdémont varázsol.
 
Biztosan van, de azt nem ismerem. (12 hsz-szel ezelőtt már megírtam ezt ) Azért a csapda típusának is biztosan van szerepe.
 
A csapdaészlelésre is van valami képlet? Vagy, ha magasabb, mint az ellenfél csapdakészítése, akkor sikerül kikerülni a csapdát?


ha csak nem tudsz prezentálni egy másik cikket, amiben az van írva, hogy 90% fölé semmiképp sem megy, akkor addig ezt tartom érvényesnek.


Emlékeim szerint Miklós írta azt egy krónikában, vagy valahol, hogy a lopás sikere soha nem lehet magasabb 90%-nál. Többször olvastam. Holnap éjszakás leszek, lesz időm keresgélni, ha megtalálom bevágom ide.
 
Afonya iranyitojat keresem.
Ha olvassa ezt,kerem irjon egy uzenetet.

Koszi!
 
köszi.
 
Az eszközök menüpontra kattintva jelenik meg az Előzmények törlése.
 
üdv 1-játékon kivüli kérdésem lenne.nem tudja valaki véletlenül hogy a mozila böngészöbe hogy lehet törölni az elözményeket.köszi.
 
Felre ertesz.Nem zavar a tolvajlas -amig nem engem lopnak meg-,"szint" visznek a jatekba. Ha feketet is,de szinezik...
En a vedelem utan erdeklodtem.
Mar van elfogott szornyem tolvajok ellen (ketto is,persze tudom,hogy csak az egyik hasznalhato). Arra lettem volna kivancsi,hogy milyen parameterek kellenek a tolvajok ellen,de ezek szerint szinte foloslegesen probalom novelni a csapdakeszitest..
24-es csapdakeszitesnel elvisznek egy Sheran cserepet?! :-o Mit tudhat az a tolvaj....

Usszatok at keletre,ott vannak az igazi kincsek! ;-)

Koszonom a segitseget!!

(par het mulva lehet,hogy eladok par szornyet a piacon.Termeszetesen tolvajok ellen. ) )
 
Hm.
Az alap lopásérték:
lop = lopás szakértelem+1-(2/3*az áldozat szintje)+módosítók. Amennyit "lop", annyiszor 10% esély van a sikerre, de maximum 80-90% (ehhez jöhet a 20-as lopás felett minden 10 lopásonként +1%). Szóval , ha csak nem tudsz prezentálni egy másik cikket, amiben az van írva, hogy 90% fölé semmiképp sem megy, akkor addig ezt tartom érvényesnek. Az őrző lényt és a védővarit alant már kiveséztem, nincs olyan kombináció, ami ekkora lopás ellen nyugaton labdába rúghatna. A csillogó nyakék a kf-en lehet, hogy probléma, de nyugaton 1 darab tk-ban lehet 2 darab csigakagylót szerezni, feltéve, hogy találsz hozzá társat, tehát effektív 2 nyakéket lehet készíteni, ha tudsz már úszni. Persze átadható a kagyló meg a nyakék is, de valahogy az aukción nem szokott tömegesen előfordulni. A bank és a kf 3 15-féle tárgyat tud levédeni, a többi szabad préda. Asszem a legerősebb nyugati csapdát használom (10 pukkanó, körönként 10 tvp-ért), a csapdakészítésem se olyan nagyon alacsony (csapdaállítás befejezőből meg szörnyeket is szoktam elfogni). Ok, lehetne magasabb, de változatlanul úgy látom, ha a csapdán átjössz, akkor sanyi. Sírásról akkor beszélhetnénk, ha írtam volna a jv-nek, hogy sürgősen vezessenek be valami korlátozást, különben abbahagyom a játékot, de nem tettem ilyet. Amúgy az Árnymenők szerintem elég aktív.
 
A lopás sikere soha nem mehet 90% fölé,lehet 10000
a szakértelem akkor sem.Valamint van néhány tényező:csillogó nyakék,bank,kf3,őrző lény,csapda,védő vari,csapdakészítés szakértelmen átmenni.Ha ezt mind kihasználja a meglopott,akkor ok,mindent megtett.De én alapvetően úgy látom,hogy inkább sírni jó.Ha ilyen király lenne a tolvajlás,akkor virulnának a tolvaj kt-k.Virulnak?
 
Még az a szerencse.... különben mit lopkodnék....
 
Nemtom, de sáfrányport valahogy szörnyek még nem tettek tönkre...tőlem mondjuk árnymanók se loptak soha (erre jó a bankszéf).
 
Valamennyi esély mindig van lopásra, és a legmagasabb lopás szakértelemmel is felsülhet a tolvaj.

Látom téged nagyon zavarnak a tolvajok. Ez a játék része, együtt kell vele élni. Gondolom, ha egy erősebb szörny letöri rólad a páncélt, vagy tönkretesz valami tárgyadat, akkor nem keresel hibást. Pedig a kettő ugyan az.
 
A szerencsének itt nincs szerepe. Bár az elkövető nem közölte velem a szakértelmeit (én voltam az áldozat), az adott időszakban nyugaton tartózkodó árnymanók között a legmagasabb szakértelmek: lopás 282, csapdaészlelés 110. Tegyük fel, hogy a webhyperben az éber kakukk varinál közölt képlet alapján az áldozat rendelkezésére állnak a következők: elmondott láthatatlanság észlelése, agyagelementál, planetáris őrdémon. Ebben az esetben egy 241. szintű karitól 100% eséllyel tud lopni 50 arany eladási árú tárgyat. Ha kf-elve van, akkor csak 50% eséllyel. A csapdakészítés, csapdatípus és csapdaészlelés egymáshoz viszonyított képletét nem ismerem, de ha a csapdán átjön, akkor hamarosan keresheti az orgazdát a cuccodnak. Szóval, ha biztosan meg akarod tartani a tárgyaidat, akkor olyan helyen táborozol, ahol a kutya sem jár.
 
Hát, tulajdonképpen már nem sok minden tart itt nyugaton. Már most is képes lennék átúszni (természetesen egy 4-es víziharc kinövesztése után). Van még 3 TK, amit meg akarok csinálni, persze csak ha találok hozzá társat, meg egy varkaudaros labirintus. Illetve lehet, hogy beszállok még egy templomépítésbe. De utána...
 
Elsodlegesen a tolvajokhoz lenne egy kerdesem,de mas is segithetne,ha van tippje.
Hanyas csapdakeszites/tapasztalati szint/szerencse kellene ahhoz,hogy nyugaton szinte senki ne tudjon meglopni.?
Most lattam egy forduloban,hogy 24-es cs.keszitessel/21.szinttel/magas szerencsevel kalandozo karaktert megloptak. Es nem egy drotszort vittek el...
Szoval ha vkinek van vmi tippje kerem irja meg.
 
Hát igen! Életemben nem vitatkoztam senkivel itt Ghallán, mint Veled, Sensei! (Még Vasvella is csak lelkes amatőr hozzád képest; pedig ő sem kezdő a "szakmában"...)

Egyébként továbbra sem értem, hogy miért nem kelsz át a Csatornán! Sokkal jobban is el tudnál mélyülni a kí-ben, mint ott Erdauinon...

Nardaal, a Róka
Sheran Istennő félisten hatalmú felszentelt főpapja
Az a bizonyos Fekete Druida
 
Csak a történeti hűség kedvéért: két ilyen alkalom volt. Először te támadtál meg, a második csatában már kölcsönös volt az ellenszenv. A többi stimmel.
 
Réges-régen, még abban a csodálatos hőskorban, amikor levélben érkeztek a fordulók és a postást úgy vártuk, mint egy Messiást, akkoriban egy jó jellemű Raia hívő kobudera egy-két (max. három!) alkalommal rontott nekem és menekült el az ökölharcot követően...
Micsoda küzdelem volt és micsoda verbális adok-kapok követte aztán! Sheranra; azok voltak a szép idők!!!!

Nardaal, a Róka
Fekete Druida
Sheran Istennő félisten hatalmú felszentelt főpapja
 
Koszi!
Megirom azt az emailt...
 
Így viszont már hibának tűnik.
 
Köszi!
Én léptem rá az ő táborára és mégis barátságosak voltunk.
 
Kör végéig tart, tehát ha te lépsz rá az ő táborára, akkor már működik az ft. Nincs ellene mentődobás vagy védővarázslat.
 
Csak az Elenios hivokre szeretnem kiadni ugy,hogy vagy harc vagy bujas legyen.
A csabmosoly mindig bejon nekik? Esetleg magas szerencse kell? Vagy mentalis pajzs?
Az agressziot nem szeretnem novelni.
 
Ha egy konkrét Elenios-hívővel akarsz harcolni, kiadhatod a karakterszámára az ft-t. Kiadhatsz még ft-t jó jelleműekre, persze akkor a Raia-hívőkkel és az istent nem követő jókkal is harcolni fogsz. Az agressziót is felrakhatod 10-re, de akkor mindenkivel harcolni fogsz, beleértve az épületek lakóit is.
 
Ahha..
Azt hogyan tudom semlegesiteni?
 
Akkor viszont elbujtam volna.
Igy viszont nem ertem.
Kb. velem egy szintu lehet,az en vik beallitasom 9-es.
Meg kellett volna tamadnom.
Irjak esetleg a Jatekvezetonek?
Vagy lehet meg vmi befolyasolo tenyezo?
 
Felrakott egy csábmosolyt. Az semlegesíti az FT-t.
 
  ... | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | ...
Nézet:
Infók | Hírek, változások | Segítség kezdôknek | Fejlesztési ötletek | Közös Tudatok | Bugok | Csere-bere | Átadó karakterek | Szavazások | Egyéb

A társalgás szabályai | A legaktívabb fórumok és fórumozók | Moderátori tevékenységek


Főoldal | Túlélők Földje | Ősök Városa | Kalandok Földje | Sárkányölő | Puzzle | Hatalom Kártyái Kártyajáték | Álomfogó Kártyajáték | Káosz Galaktika Kártyajáték | Könyvesbolt | Alanori Krónika | Shadowrun | Battletech | Íróink | Könyvsorozataink | Fórum | Galéria és képeslapküldő | Sci-fi és fantasy novellák | Regisztráció | A Beholder Kft.-ről | Adatvédelmi tájékoztató

© Beholder Kft., 2003 - 2024
E-mail: beholder{kukk}beholder{ponty}hu | Tel.: (06-1)-280-7932

Az oldalon megjelent szöveges és illusztrációs anyagok átvétele, másolása, illetve bármilyen módon történő felhasználása csak a Beholder Kft. engedélyével lehetséges.
A fórumban történő hozzászólások valóságtartalmáért, minőségéért semmilyen felelősséget nem vállalunk.